Jump to content

skiathos_2017

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    38
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About skiathos_2017

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 3

skiathos_2017's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. skiathos_2017

    Nova 4G

    Η υπομονη (συνηθως) ανταμείβεται Γιωργο :) Καλο σερφαρισμα στον ελευθερο χρονο σου ;) Power Wind 4G ;)
  2. skiathos_2017

    Nova 4G

    Στον Βολο και στην Λαρισα , μια χαρα τα παει το 4G της Wind . Κανενα μπουκωμα δεν εχουμε . Να μην γκρινιαζουμε με το παραμικρο , αγαπητε cmvr . Φιλικα παντα ;)
  3. skiathos_2017

    Nova 4G

    Γιωργο , ΑΡΓΗΣΕ η Wind σε Τρικαλα και Καρδιτσα , αλλα το αποτελεσμα , (οπως ολοι βλεπουμε) , ειναι πολυ καλο . Χαιρετισμους στα πολυ ομορφα μερη σου , απο Βολο ;)
  4. Και ολα αυτα τα αξιολογα παραπανω , γινονται για ΜΙΣΟ ευρω παραπανω , οπως αναφερει ο φιλος . Πολυ ωραια .
  5. skiathos_2017

    Nova 4G

    Δυνατη ταχυτητα .
  6. Πάντως εγώ προσωπικά Nicola , στον Βόλο ΔΕΝ έχω κάποιο πρόβλημα με την ΠΟΙΟΤΗΤΑ των κλήσεων με την Vodafone . Aντιθέτως , η ποιότητα των κλήσεων , είναι άξια λόγου . Αυτά για την πόλη του Βόλου . Δεν ξέρω για την Θεσσαλονίκη που αναφέρεις . Αν θέλει να μας πει και την άποψη του επί του θέματος , ο Kotsianis , που τον εμπιστεύομαι πολύ ;) Και ο Μιχάλης εννοείται ;)
  7. Μπράβο στην Vodafone . Νικόλα ελπίζω να σε χαροποίησαν αυτά τα ευχαριστα νέα ;)
  8. skiathos_2017

    4G LTE

    COSMOTE POWER ! ! ! ! ! ;) ΜΑΚΑΡΙ να είχε τις τιμές της Wind , αλλά χαλάλι . Πληρώνουμε το ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ δίκτυο στην Ελλάδα σε κάλυψη και ταχύτητες . Καταλήγω , ότι στην ζωή αυτή , ΔΕΝ μπορούμε και ΟΥΤΕ γίνεται να τα έχουμε όλα και ελπίζω να συμφωνείτε μαζί μου .
  9. Πήγαινε και στο ΑΝΩΤΑΤΟ δικαστήριο της χώρας , για 1.51 ευρώ .
  10. Αυτό είναι ΜΕΓΑΛΗ αλήθεια Κωνσταντίνε , όντως .
  11. skiathos_2017

    Nova 4G

    Γιώργο αν βρεις λίγο χρόνο και πας προς Περτούλι , Ελάτη κτλ , γράψε μας λίγα πράγματα αν θες με τις εντυπώσεις σου . Καλή χρονιά να έχεις και πολλούς χαιρετισμούς στα ορεινά και μη ορεινά Τρίκαλα , από Βόλο ;)
  12. Και σε κάποια σημεία 4G , αν δεν κάνω λάθος . Άργησε λίγο η Wind σε Τρίκαλα και Καρδίτσα , αλλά τα κατάφερε και αυτό έχει σημασία . Χρόνια πολλά σε όλους .
  13. skiathos_2017

    Nova 4G

    Στον Άγιο Κωνσταντίνο στον Βόλο , στην εκκλησία δίπλα στις βάρκες , μετρησα προχτές 123 down και 35 up , με ΑΠΛΟ 4G , ΟΧΙ 4G + , που υπάρχει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου . Και στον Άγιο Δημήτριο ΑΤΤΙΚΗΣ (Πρωτεύουσα) , μέτρησες αυτές τις ταχύτητες ? ! ? ! ? ! ? ! ? ! ? ! ? Μάλλον θα κάνεις κάποιο ΛΑΘΟΣ .............. Ή αν δεν κάνεις , θα πέσω από κανα μπαλκόνι απόψε ............. Ειλικρινά όμως .
  14. skiathos_2017

    Nova 4G

    Στα Τρικαλα αναφερεται .
  15. skiathos_2017

    Nokia 2

    Κάποιο review του 2 από το myphone θα δούμε ? Ή από κάποιον φίλο εντυπώσεις ?
×
×
  • Create New...