d3viljin666 Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 μιλησα μαζι τους χθες το βραδυ και μου ειπαν οτι θα μου κανουν αντικατασταση με το ZTE ZXHN H108L. Φυσικα πριν το ανοιξω θα δω αν εχω τιποτα δεσμευσεις συμβολαιου γιατι σε λιγο καιρο λειγει το συμβολαιο μου μαζι τους και σκοπευω να αλλαξω εταιρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 μιλησα μαζι τους χθες το βραδυ και μου ειπαν οτι θα μου κανουν αντικατασταση με το ZTE ZXHN H108L. Φυσικα πριν το ανοιξω θα δω αν εχω τιποτα δεσμευσεις συμβολαιου γιατι σε λιγο καιρο λειγει το συμβολαιο μου μαζι τους και σκοπευω να αλλαξω εταιρια... Οχι. Δεν εχει να κανει με δεσμευσεις. Το στελνουν χωρις κανενα συνοδευτικο χαρτι. Ουτε καν Δελτίο αποστολής δεν ειχε το δικο μου Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d3viljin666 Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 θα δω καποια διαφορα με το ZTE σε συγκριση με το Oxygen? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Εγώ είμαι 7.5 χρόνια στη Wind και έχω 4 router δικά τους δωρεάν στην κατοχή μου! Τα 2 adsl και 2 vdsl. Επίσης τις δύο φορές ζήτησα εγώ καινούργιο και μου στείλαν δωρεάν. Εκτός αν άλλαξε κάτι τώρα....... :) - σε μενα σε 8 χρονια adsl καηκαν: ενα ΖΤΕ και δυο Zyxel, μου εστειλαν καθε αλλο χωρις χρεωση και μονο μια φορα με πηρε ενας υπαλληλος τηλ να με ρωτησει τι εκανα το παλιο, τους λεω στο τηλεφωνο ειπα θα σας το αφησω εκει που θα παραδωσετε το νεο να το παρει ο courier πισω και συμφωνησατε ο courier μαλλον δεν καταλαβε τα Ελληνικα μου που ευκρινεστατα-αναλυτικα ειχα γραψει επανω στο κουτι και δεν πηρε τιποτα πισω και τους λεω πηγα και το ξαναπηρα απο εκει που ηταν τοσο καιρο αφημενο και το εστειλα στην ανακυκλωση, δεν φταιω εγω (!) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 :) - σε μενα σε 8 χρονια adsl καηκαν: ενα ΖΤΕ και δυο Zyxel, μου εστειλαν καθε αλλο χωρις χρεωση και μονο μια φορα με πηρε ενας υπαλληλος τηλ να με ρωτησει τι εκανα το παλιο, τους λεω στο τηλεφωνο ειπα θα σας το αφησω εκει που θα παραδωσετε το νεο να το παρει ο courier πισω και συμφωνησατε ο courier μαλλον δεν καταλαβε τα Ελληνικα μου που ευκρινεστατα-αναλυτικα ειχα γραψει επανω στο κουτι και δεν πηρε τιποτα πισω και τους λεω πηγα και το ξαναπηρα απο εκει που ηταν τοσο καιρο αφημενο και το εστειλα στην ανακυκλωση, δεν φταιω εγω (!) Αν δεν δώσει εντολή η εταιρία για να πάρει το παλιό πίσω περιμένεις να το κάνει από μόνος του; Είναι έξτρα χρεώσιμη υπηρεσία και δεν έχει κανένα λόγο να αναλάβει πρωτοβουλία. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 τους λεω στο τηλεφωνο ειπα θα σας το αφησω εκει που θα παραδωσετε το νεο να το παρει ο courier πισω και συμφωνησατε :rolleyes: - εμενα δεν με νοιαζει στην τελικη, αυτοι συμφωνησαν και αμα δεν το πηρε πισω ο αλλος δικο τους θεμα συννενοησης με την εταιρια courier. Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 :rolleyes: - εμενα δεν με νοιαζει στην τελικη, αυτοι συμφωνησαν και αμα δεν το πηρε πισω ο αλλος δικο τους θεμα συννενοησης με την εταιρια courier. Δεν ισχυρίζομαι ότι έχεις άδικο, απλά επειδή γνωρίζω την πολιτική τους (δεν παίρνουν πίσω εξοπλισμό γιατί το κούριερ μάλλον κοστίζει περισσότερο :p ), ο εκπρόσωπος απάντησε για να σε ξεφορτωθεί το πιθανότερο. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Δεν ισχυρίζομαι ότι έχεις άδικο, απλά επειδή γνωρίζω την πολιτική τους (δεν παίρνουν πίσω εξοπλισμό γιατί το κούριερ μάλλον κοστίζει περισσότερο :p ), ο εκπρόσωπος απάντησε για να σε ξεφορτωθεί το πιθανότερο. Και μενα μου εστειλαν δυο φορες νεο ρουτερ, δεν ζητησαν το απλιο. Αλλωστε τι να το κανουν αφου η αντικατασταση εγινε λογω βλαβης ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 :rolleyes: - @al3x1k0 - ναι δεν υπαρχει θεμα Και μενα μου εστειλαν δυο φορες νεο ρουτερ, δεν ζητησαν το απλιο. Αλλωστε τι να το κανουν αφου η αντικατασταση εγινε λογω βλαβης ; :cool: - μην το λες,σε γνωστο μου σπιτι πριν 1 μηνα περιπου τι ρουτερ λες τους εδωσαν μετα απο αλλαγη του 1ου που δηλωθηκε εξ'αποστασεως ως βλαβη, ενα παμπαλαιο που εγραφε επανω Tellas (!) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 ΝΕΟ: Πληρωμή λογαριασμού Wind στο Alpha Wallet της Alpha Bank. Εμφανιζει: Αμοιβή τράπεζας: 0,30 EUR Από πότε ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Αυτό έχει να κάνει με την τράπεζα και μόνο. Και σε άλλες τράπεζες πάντως που χρησιμοποιώ e-banking έχουν στις περισσότερες συναλλαγές μία ανάλογη προμήθεια. Sent from my XT1068 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Αυτό έχει να κάνει με την τράπεζα και μόνο. Και σε άλλες τράπεζες πάντως που χρησιμοποιώ e-banking έχουν στις περισσότερες συναλλαγές μία ανάλογη προμήθεια. Sent from my XT1068 Φυσικα και εχει να κανει με την τραπεζα και μονο, Για την τραπεζα το αναφερω. Παντως αν μπεις στο site της Wind μπορεις να πληρωσεις δωρεαν, και χρησιμοποιωντας την ιδια τραπεζα. Δεν ξερω αν εχουν και οι αλλες τραπεζες αναλογη προμηθεια, αλλα η Alpha Bank μεχρι πριν λιγες μερες δεν ειχε ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- :rolleyes: - @al3x1k0 - ναι δεν υπαρχει θεμα :cool: - μην το λες,σε γνωστο μου σπιτι πριν 1 μηνα περιπου τι ρουτερ λες τους εδωσαν μετα απο αλλαγη του 1ου που δηλωθηκε εξ'αποστασεως ως βλαβη, ενα παμπαλαιο που εγραφε επανω Tellas (!) Λειτουργει ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazlo Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Δεν ξερω για εσας αλλα εγω στην wind εχω πολλες φορες αποσυνδεσεις ή και καθολου internet!:( Εχω VDSL 50 που οντως χτυπαει πενηνταρια αλλα τι να το κανεις οταν καθε λιγες μερες μου κανει νερα!!!! Πριν απο λιγο ανα 3 λεπτα εκλεινε το ιντερνετ και επανερχοταν!!!!:mad: οσες φορες και να καλεσα προσπαθουν να με πεισουν οτι φταιει η καλωδίωση του σπιτιου!!! (σε καθε εταιρεια το ιδιο κανουν) ενω εχουν ερθει απο παλιες εταιριες που ειχα συνδεση και δεν εβρισκαν προβλημα στην καλωδίωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Σημερα απο το πρωι στη Λαμία δεν υπάρχει ουτε σταθερό τηλέφωνο ούτε internet Wind. Τοσο στη δουλειά μου όσο και στο σπιτι όλα βουβά. Απο τις 8 το πρωι που μπηκα στο γραφείο μου μέχρι και τωρα δεν υπάρχει τιποτε... Διαβεβαιώσεις...οτι θα φτιαχτεί "εντός ολίγου"... Aπ'ότι μαθαινω ολοι οι γνωστοι μου που εχουν wind ειναι εκτός συνδεσης. Απαιτουμε μια εξήγηση και φυσικά μια απάντηση για το ποιός θα με αποζημιώσει στη δουλειά μου που δεν εχω internet και σταθερό και δεν μπορώ να δουλέψω... Απαράδεκτοι... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazlo Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Σημερα απο το πρωι στη Λαμία δεν υπάρχει ουτε σταθερό τηλέφωνο ούτε internet Wind. Τοσο στη δουλειά μου όσο και στο σπιτι όλα βουβά. Απο τις 8 το πρωι που μπηκα στο γραφείο μου μέχρι και τωρα δεν υπάρχει τιποτε... Διαβεβαιώσεις...οτι θα φτιαχτεί "εντός ολίγου"... Aπ'ότι μαθαινω ολοι οι γνωστοι μου που εχουν wind ειναι εκτός συνδεσης. Απαιτουμε μια εξήγηση και φυσικά μια απάντηση για το ποιός θα με αποζημιώσει στη δουλειά μου που δεν εχω internet και σταθερό και δεν μπορώ να δουλέψω... Απαράδεκτοι... Δυστηχως φιλε μου δεν προκειται να σε ενημερωσουν ουτε με email.... ουτε μια συγνωμη. Εμενα παλι μου ειπαν οτι φταινε τα καλωδια του σπιτιου!!:wacko: καλωδια τα οποια πληρωσα εξτρα λεφτα για να μην εχω ποτε σφαλματα και βλαβες!! Επισης απο κινητη τηλεφωνια?......σημα ΜΗΔΕΝ!!!!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Λειτουργει ; :shifty: -κουτσα-στραβα,εχουν μεγαλα παραπονα απο θεμα ταχυτητας,περιοχη Κεντρο Αθηνας Δυστηχως φιλε μου δεν προκειται να σε ενημερωσουν ουτε με email....: :blink: -περιμενεις email? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7002818#post7002818 συν αλλο ενα που τους εστειλα πως θελα να διακοψω μετα απο 8 χρονια/τι παραπονο εχω/τι χρειαζεται να κανω κλπ και ακομα ερχεται η απαντηση (!) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d3viljin666 Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Μου ηρθε το router σημερα. Εκανα εγκατασταση κανονικα αλλα εχω ενα μικρο προβλημα. Δε μπορω να κανω port forward. Δοκιμασα οτι λενε σε αυτα τα site How to port forward on ZTE ZXHN H108N v2.5 και odigies-port-forwarding-gia-zte-h108n χωρις τυχη... Στο can you see me μου δειχνει αυτο can you see me και οι ρυθμισεις μου settings Καποιος να με βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Μου ηρθε το router σημερα. Εκανα εγκατασταση κανονικα αλλα εχω ενα μικρο προβλημα. Δε μπορω να κανω port forward. Δοκιμασα οτι λενε σε αυτα τα site How to port forward on ZTE ZXHN H108N v2.5 και odigies-port-forwarding-gia-zte-h108n χωρις τυχη... Στο can you see me μου δειχνει αυτο can you see me και οι ρυθμισεις μου settings Καποιος να με βοηθησει? Ακολουθησε τον παρακατω οδηγο βημα βημα και θα τα καταφερεις: https://portforward.com/zte/zxhn-h108n/ Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d3viljin666 Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 καπως καταφερα και εκανα Port forward. Εχω μια τελευταια απορια. Οταν εχω ανοικτη μια συσκευη πχ raspberry, εχει την 192.168.1.8. Αν κανω Power off και την ανοιξω παλι παιρνει αλλη ip (πχ 192.168.1.12). Υπαρχει τροπος να μην το κανει αυτο? Να κραταει συγκεκριμενες ip για συγκεκριμενες συνδεμενες συσκευες. Παρατηρησα οτι μονο στο σταθερο pc που ειναι συνδεμενο με ethernet κραταει παντα την 192.168.1.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 καπως καταφερα και εκανα Port forward. Εχω μια τελευταια απορια. Οταν εχω ανοικτη μια συσκευη πχ raspberry, εχει την 192.168.1.8. Αν κανω Power off και την ανοιξω παλι παιρνει αλλη ip (πχ 192.168.1.12). Υπαρχει τροπος να μην το κανει αυτο? Να κραταει συγκεκριμενες ip για συγκεκριμενες συνδεμενες συσκευες. Παρατηρησα οτι μονο στο σταθερο pc που ειναι συνδεμενο με ethernet κραταει παντα την 192.168.1.2 Δωσε στατικ ιπ στο raspberry και περιορισε το dhcp να μοιράζει μεχρι ενα συγκεκριμένο έυρος. πχ απο 2-20 απο εκει κ πανω βαζε σταθερές ιπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 (edited) Βρίσκομαι στον τελευταίο από τους 24 μήνες του συμβολαίου μου στη Wind για double play με vdsl. Περιέργως ενώ κάθε λογαριασμός εκδίδεται στις 5 κάθε μήνα, έχει πάει 7 και δεν βλέπω να έχει βγει. Μην έχω καμιά έκπληξη ή περιμένουν να τους πάρω για ανανέωση; :lol: Edit: Κάλεσα να ρωτήσω πότε λήγει και τι μπορεί να γίνει. Εδώ γελάμε τώρα... Εδώ DP με απεριόριστα σταθερά, 300' κινητά και vdsl. Αυτή τη στιγμή με τους νέους φόρους δίνω 32,20€. Για ανανέωση θέλουν πρώτα από όλα 5€.... Για το ίδιο πρόγραμμα πάει 37€ το μήνα.... Για να αλλάξω πρόγραμμα και να πάω σε ένα χωρίς κινητά (που δεν χρησιμοποιώ έτσι κι αλλιώς) θέλουν έξοδα επιπλέον 20€, δηλαδή 25 στο σύνολο και θα πληρώνω 34€ το μήνα.... Οπότε περιμένω λίγες μέρες και θα προχωρήσω σε φορητότητα. Edited June 7, 2017 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Φυσικα και εχει να κανει με την τραπεζα και μονο, Για την τραπεζα το αναφερω. Παντως αν μπεις στο site της Wind μπορεις να πληρωσεις δωρεαν, και χρησιμοποιωντας την ιδια τραπεζα. Δεν ξερω αν εχουν και οι αλλες τραπεζες αναλογη προμηθεια, αλλα η Alpha Bank μεχρι πριν λιγες μερες δεν ειχε Από το καλοκαίρι του 2017 που ενεργοποιήθηκε η εξαγορά της Citi από την Alpha, η 2η χρεώνει προμήθεια 0,30€ σε κάθε πληρωμή που κάνει σε Οργανισμούς (ΔΕΗ, ΟΤΕ, τηλεφωνικούς παρόχους κλπ). Η μόνη περίπτωση να μην χρεώνεσαι αυτή την προμήθεια είναι να έχεις "προνομιακό" λογαριασμό τύπου A100. ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βρίσκομαι στον τελευταίο από τους 24 μήνες του συμβολαίου μου στη Wind για double play με vdsl. Περιέργως ενώ κάθε λογαριασμός εκδίδεται στις 5 κάθε μήνα, έχει πάει 7 και δεν βλέπω να έχει βγει. Μην έχω καμιά έκπληξη ή περιμένουν να τους πάρω για ανανέωση; :lol: Edit: Κάλεσα να ρωτήσω πότε λήγει και τι μπορεί να γίνει. Εδώ γελάμε τώρα... Εδώ DP με απεριόριστα σταθερά, 300' κινητά και vdsl. Αυτή τη στιγμή με τους νέους φόρους δίνω 32,20€. Για ανανέωση θέλουν πρώτα από όλα 5€.... Για το ίδιο πρόγραμμα πάει 37€ το μήνα.... Για να αλλάξω πρόγραμμα και να πάω σε ένα χωρίς κινητά (που δεν χρησιμοποιώ έτσι κι αλλιώς) θέλουν έξοδα επιπλέον 20€, δηλαδή 25 στο σύνολο και θα πληρώνω 34€ το μήνα.... Οπότε περιμένω λίγες μέρες και θα προχωρήσω σε φορητότητα. Εάν αυτή είναι η 1η σου εμπειρία από δέσμευση με την Wind, δικαιολογείσαι να μην γνωρίζεις τη διαδικασία, αν και έχουν γραφτεί αρκετά στο forum. Η Wind λειτουργεί διαφορετικά και σε παίρνει τηλέφωνο μέσα στον τελευταίο μήνα δίνοντας μια "προσφορά" που συνήθως δεν έχει μεγάλη διαφορά από το πακέτο που έχεις και τελειώνει. Εάν δεν την αποδεχτείς και περάσει η ημερομηνία λήξης της δέσμευσης, θα τιμολογηθείς στο ίδιο πακέτο χωρίς τις εκπτώσεις. Για να πετύχεις καλλίτερη προσφορά, η λύση είναι η "σικέ" φορητότητα σε άλλο πάροχο και τα βήματα περιγράφονται στο σχετικό νήμα της υπογραφής μου. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Βρίσκομαι στον τελευταίο από τους 24 μήνες του συμβολαίου μου στη Wind για double play με vdsl. Περιέργως ενώ κάθε λογαριασμός εκδίδεται στις 5 κάθε μήνα, έχει πάει 7 και δεν βλέπω να έχει βγει. Μην έχω καμιά έκπληξη ή περιμένουν να τους πάρω για ανανέωση; :lol: Edit: Κάλεσα να ρωτήσω πότε λήγει και τι μπορεί να γίνει. Εδώ γελάμε τώρα... Εδώ DP με απεριόριστα σταθερά, 300' κινητά και vdsl. Αυτή τη στιγμή με τους νέους φόρους δίνω 32,20€. Για ανανέωση θέλουν πρώτα από όλα 5€.... Για το ίδιο πρόγραμμα πάει 37€ το μήνα.... Για να αλλάξω πρόγραμμα και να πάω σε ένα χωρίς κινητά (που δεν χρησιμοποιώ έτσι κι αλλιώς) θέλουν έξοδα επιπλέον 20€, δηλαδή 25 στο σύνολο και θα πληρώνω 34€ το μήνα.... Οπότε περιμένω λίγες μέρες και θα προχωρήσω σε φορητότητα. Κάνε μια αίτηση φορητότητας και να δεις πως πέφτουν οι τιμές ;) .......Αλλιως, άντε γεια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Η Wind λειτουργεί διαφορετικά και σε παίρνει τηλέφωνο μέσα στον τελευταίο μήνα δίνοντας μια "προσφορά" που συνήθως δεν έχει μεγάλη διαφορά από το πακέτο που έχεις και τελειώνει. Εάν δεν την αποδεχτείς και περάσει η ημερομηνία λήξης της δέσμευσης, θα τιμολογηθείς στο ίδιο πακέτο χωρίς τις εκπτώσεις. :cool: - δεν με πηρε τηλ κανεις τους,ναι εχεις δικιο ισχυει το 2ο Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Παιδιά καλησπέρα σας, Έκανε η μητέρα μου φορητότητα σε wind με 18.50€ το μήνα και τις έστειλαν και 2 κάρτες η μία με 120 λεπτά ομιλίας δωρεάν κάθε μήνα και η δεύτερη με 500 ή 1 giga ίντερνετ δωρεάν κάθε μήνα. Την κάρτα με τα λεπτά ομιλίας την έβαλα σε ένα τηλέφωνο και επειδή μου έλεγε ότι το υπόλοιπο δεν επαρκή για να κάνω κλήση, έβαλα και μια κάρτα των 10€, έκανα κλήση και ενεργοποιηθηκε, μήνυμα όμως ότι έχει 120 λεπτά δωρεάν δεν έχει έρθει, ούτε έχει ενεργοποιηθεί κάποιο πρόγραμμα. Όταν παίρνω το 1268 μου λέει το υπόλοιπο μου. Η Κάρτα με τα MB λέει ότι δεν είναι ενεργεί, πήγα σε κατάστημα και μου ζήτησαν 10€ για να την ενεργοποίησουν. Για δώστε μου τα φώτα σας Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts