Jump to content

vagosman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    553
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vagosman

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

vagosman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. O καλύτερος τρόπος ειναι να τα δώσεις σε υπηρεσίες προσφοράς οπως πχ Χαμόγελο παιδιού. Και μετά να βάζεις κάρτα κάθε χρόνο για να μη χάσεις το νούμερο. Δεν υπάρχει λόγος να τους ταίζεις 10αρικα κάθε 2μηνο
  2. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να στηρίζουμε τη Σαμυ με τις επιλογές της για Exynos. Θέλεις να εισαι τίμια; Δώσε και τα 2 κινητα με διαφορετικές τιμές και άσε τον καταναλωτη να αποφασίσει. Ο Εχυνος ειναι ενεργοβόρος και μη αποδοτικός. Το κινητό ζεσταίνεται για πλάκα και με το παραμικρό εν αντιθέσει με τους Snap. Προσωπικά δεν ειμαι ικανοποιημένος με τη διάρκεια της μπαταρίας και οχι δεν θα κάνω μαγικά και τροποποιήσεις για να με βγάλει 1 μέρα.
  3. Θα πας στο BT και εντός του συνδεδεμένου headset όπου θα απενεργοποιήσεις τα media. Επίσης θα σου κρατάει η μπαταρία του handsfree πολύ παραπάνω.
  4. Γνωρίζουμε αν ερχεται ειδοποίηση πριν απο τη φραγή; Με τις νεες τιμολογιακές πολιτικές της Wind και παρόλο που εχω φοιτητικό και διάφορες αλλες καλές προσφορές, δεν με συμφέρει να βάζω πλέον κάρτα ούτε στο 2μηνο.
  5. Μέρα δεν θα σε βγάλει. Καλό είναι αν είσαι στο δρόμο να εχεις power bank. Επίσης το κινητό ζεσταίνει για ολακα, δεν ξέρω πως θα ήταν με snap αλλά ο exynos δείχνει την καλή ενεργειακή απόδοση του. Τέλος να αναφέρω ότι τον έχω μονιμα στο 70% από το battery saver χωρίς βέβαια να σταματήσει να ζεσταίνει το τηλέφωνο.
  6. Καλημέρα παίδες, Ερώτηση σχετικά με Google Maps, οταν σβήσω την οθόνη και ενω εχω ενεργοποιημένη πλοήγηση, σταματά να δίνει οδηγίες. Οταν ανάψω την οθόνη μένει παγωμένη η τοποθεσία εκει που ήταν πριν αρχικά τη σβήσω (την οθόνη). για να ξεκολλήσει θα πρέπει να βγω απο την εφαρμογή και να την ξανατρέξω ωστε να δουλέψει σωστά. Πως θα μπορούσα να σβήσω και να συνεχίσει να παίζει σωστά;
  7. Μιας και μιλάμε για ταχυφορτιση πόσα mAh έχετε δει μέγιστα; Πόση ώρα σας κάνει για πλήρη φόρτιση;
  8. 11 δεν θα πάρει επίσημα το τηλέφωνο. Έκλεισε ο κύκλος του. Επίσης το Α1 συγκριτικά με τα αδέρφια του Α2-3 ήταν πολύ ποιοτικότερο.
  9. Καλησπέρα παίδες, σκέφτομαι να κάνω τη μετάβαση σε S10, μετα απο 1 χρόνο που συμβιώνετε με το κινητο υπάρχει κάτι που θα θέλατε να μοιραστείτε; Αξίζει; Θα το πάρω μεταχειρισμένο 40 ημερών. Πρότερη εμπειρία με Samy ηταν το Νοτε3, απολυτα ικανοποιημενος τότε και πολύ ποιοτική κατασκευή χωρις προβλήματα με κουμπιά και σε bugs. Ευχαριστώ, Βαγγέλης
  10. Aναφορικά σου λεω οτι Netflix σε 1080p τραβάει μόνο του 6mbps. Οπότε οι ανάγκες που αναφέρεις ειναι πολλαπλάσιες απο τις δυνατότητες σου/της γραμμής σου. Μιλα με Wind να σε ανεβάσουν σε vdsl και προσπάθησε να πάρεις κάποια προνομιακή τιμή. Γενικά με το χαλκό δύσκολα να πας πάνω απο 12-16mbps ακόμα και εντός των πόλεων. Ανεβάζουν πολύ τα SNR για ασφάλεια.
  11. Εμένα δεν μου έστειλε ενημερωτικό sms ότι λήγει η διάρκεια της κάρτα που συνήθως έκανε. Τους χάρισα λοιπόν το υπόλοιπο μου.
  12. Ρίχνουν τα τυράκια για να κατευνάσουν τα πνεύματα ωστε να έρθει γλυκά η αλλαγή προς τα κάτω.
  13. Γιαυτο πάντα ζητάς τα προφορικά να στα επιβεβαιώσουν με γραπτό εμαιλ. Με εχει σώσει σε μια διαφωνία που είχα μαζι τους πριν απο 2 χρόνια. Επίσης κρατάς ημερομηνία ώρα και όνομα συνομιλίας.
  14. Ναι ηταν απάντηση σε καταγγελία στην κινητή. Τσάμπα ταλαιπωρήθηκα να παραλάβω.
  15. Η Wind μου εστειλε κατι με Speedex, φαντάζομαι ειναι νέο συμβόλαιο; Θα παραλάβω σήμερα. Το περίεργο είναι οτι δεν δοκίμασαν την τηλεφωνική μέθοδο. Προβλέπω δυνατό γλέντι.
×
×
  • Create New...