Jump to content

lazlo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    959
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by lazlo

  1. η εγγυηση το γραφει οτι δεν καλυπτει θαλασσινο νερο. Μην δινεται τροφη σε ολους για να γινει η ζημια, το οτι εσεις το βαζετε στη θαλασσα και δεν επαθε τιποτα ΔΕΝ σημαινει οτι δεν θα δεν θα συμβει στους αλλους!.
  2. Ουτε για αστειο δεν το βαζεις σε θαλασσινο.
  3. το google search ειναι διαφορετικο απο το assistant. Υπομονη ...ισως σε καμια δεκαρια χρονια θα μας υποστηριξουν
  4. Η Google assistant δεν υπαρχει στα ελληνικα, δεν υποστηριζει την γλωσσα μας. Ναι μεν υπαρχει στο ρολοι αλλα μονο για εφε.
  5. Ναι ολα οκ τωρα τελευταία μου το κανει αλλα οχι παντα, μπορει 1 στις 8 φορες
  6. Καλησπερα Watch 5 σας κανει και εσας αποσυνδεσεις?? Το εχω 5 μηνες και εδω και ενα μηνα καπου καπου κανει αποσυνδεσεις Ολα τα update εχουν γινει
  7. Οχι στο προσωπικο DNS ειναι στο Αυτοματο.
  8. την βοηθεια σας Τωρα τελευταια οταν βλεπω πχ facebook, youtube με το κινητο και συνδεση wifi σταματαει ξαφνικα το βιντεο ή γενικα το οτιδηποτε αφορα με συνδεση wifi. Δεν φταιει το modem καθως ολα τα αλλα μηχανηματα λειτουργουν πχ netflix. Στο κινητο μου βγαζει ενα θαυμαστικο διπλα στο σημα με το wifi. Μερικες φορες μαλιστα μου βγαζει σαν σφαλμα οτι φταιει το smartwatch που συνδεθηκε μεσο κινητου στο wifi (samsung watch 5). Εψαξα ΟΛΕΣ τις εφαρμογες του κινητου και δεν ειδα κατι υποτπο, υποψιν δεν κατεβαζω τιποτα απο τριτες πηγες και ετσι και αλλιως δεν ειμαι του τυπου "ολα download" για δοκιμη. Στο κινητο εχω μονο βασικες εφαρμογες.
  9. το εχω μαζι με το samsung note 10+ Πρεπει η συσκευη του κινητου σου να ειναι της samsung (οχι παλια) και να περασεις και στις δυο σκυσκευες (κινητο και ρολοι) το samsung account σου.
  10. τελικα android 13 ΔΕΝ θα παρουμε εμεις αλλα η ηλιθιοτητα ειναι οτι θα παρει το NOTE 10 lite!!! Τελικα μας δουλευει η Samsung!!
  11. Ρε παιδια ποιος ο λογος να ανεβαζετε συνεχεια καθε αναβαθμιση που γινεται? Καλο ειναι να ανεβαινουν μονο οι αναβαθμισεις λογισμικου και οχι ασφαλειας.
  12. Λογο τις δουλειας μου επιτρεψτε με να πω την γνωμη μου καθως τα βλεπω σχεδον καθημερινα.... ΔΕΝ ειναι μονο μια εταιρεια με φουσκωμενη μπαταρια..., μου εχουν φερει για service Samsung, xiaomi, Huawei, alcatel ακομη και iphone.... NAI Iphone ...μην σας φενεται απιστευτο και μαλιστα οχι ενα και δυο iphone αλλα αρκετα. Το ποιο συνηθισμενο λαθος που κανουμε ειναι οταν το κινητο εχει τα παντα ανοιχτα (bluetooth,wifi,4g,τοποθεσια) και μπαινει στην τσεπη παντελονιου! ειναι λαθος καθως η ζεστη απο το σωμα μαζι με τον ιδρωτα-υγρασια κανει ζημια (εκτος απο τα κινητα με δεικτη αδιαβροχοποιησης). Αλλος ενας λογος και μεγαλος μαλιστα ειναι οι διαφοροι οτι ναναι φορτιστες απο noname μεχρι και ταχυφορτιστες που δεν ειναι για το δικο μας κινητο. Ξερετε ποσες φορες ερχοντε στο καταστημα ιδιως κατοχοι iphone με χαλασμενους φορτιστες και καλωδια και οταν τους λεω την τιμη για τα γνησια μου λενε "χεστο φιλε, φερε μου ενα φθηνο!" το φθηνο τον εφαγε μετα και του φταιει ο κατασκευαστης του κινητου του! Βεβαια αρκετες φορες οντως και ο κατασκευαστης εχει τα λαθη του (βλεπε samsung note 7) αλλα καπου καπου φταιμε και εμεις!
  13. Δυστηχως δεν ειναι στα διαγραμμενα, οσο για τις εφαρμογες δοκιμασα πολλες και εμφανιζουν οχι τις διαγραμμενες αλλα αυτες που ειναι ηδη στο κινητο, δηλαδη απατεωνια. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  14. Καλησπερα Την βοηθεια σας! Στο κινητο εχω φακελους με φωτογραφιες ειτε απο μεταφορα απο pc ειτε με αυτες που βγηκαν με το κινητο αλλα παντα σε διαφορετικους φακελους αναλογα το περιεχομενο πχ διακοπες στην θασο, χαλκιδικη κτλ το προβλημα μου ειναι οτι σβηστηκε ενα φακελος απο αυτους χωρις να εχω πατησει εγω διαγραφη.... δεν μπορω να τον βρω με τιποτα, τι μπορω να κανω γιατι αυτος ο φακελος ηταν σημαντικος και δεν προλαβα να μεταφερω τις φωτογραφιες σε υπολογιστη.
  15. ρε παιδια γιατι ανεβαζετε ολοκληρο screen του update!? πιανει πολυ χωρο στην σελιδα, ειναι πολυ σπαστικο
  16. Δεν ειναι η εκδοση lite το κινητο του οπως με ειπε. εκανα ολες τις αναβαθμισεις μεσα απο το samsung store. δεν πειραζει αρκει που το πηρε το δικο μου😁
  17. Οχι δεν ειναι lite και η εκδοση ειναι ακριβως η ιδια με την δικη μου.
  18. Εκανα ΟΛΕΣ τις ενημερωσεις και τιποτα.
  19. Στο Note 10 plus Μου το εχει αλλα στο Note 10 (οχι plus) του μπατζανακι μου δεν το εχει και του καναμε ολες τις αναβαθμισεις.
  20. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι αλλαζετε ROMS??? γιατι απλα δεν κρατατε την ελληνικη?
  21. Δεν φταιει η Apple αλλα εσεις οι καταναλωτες καθως ΔΕΝ ξερετε πως να κοιτατε σωστα μια οθονη
  22. Καλά, ήταν εύκολο να το καταλάβουμε. Εαν απο αρχική τιμή πχ 500€ η προσφορά έλεγε 498, θα ξέραμε πως ήταν ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ Κωτσόβολος! τι ειπες....
  23. Εχω περασει σε παρα πολλες οθονες τζαμακι οτι τυπου υπαρχει (λογο δουλειας), πιστεψε με οι κυρτες ειναι οτι χειροτερο σε τζαμακι ακομη και curve να ειναι το τζαμακι φενεται ασχημα και ενοχλει στο χερι στο τελειωμα της οθονης (σαν να σκαλωνει το δαχτυλο). Στο note Μου οταν χαλασει η μεβρανη του θα το στειλω να του βαλουν καινουργια μεβρανη.
×
×
  • Create New...