Jump to content

maistros55

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About maistros55

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

maistros55's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Εχω 2play με την vodafone το οποιο κατα την διαρκεια του 18μηνου που ισχυε το προγραμμα αυξηθηκε απο τα 21€ στα 25,5€ και με τους φορους. Τωρα που εχει ληξει πλεον η δεσμευση, δεν αυξανεται επιπλεον η τιμη, αλλα η προσφορα της για νεους συνδρομητες ειναι 19.2€ +1,5€ φορος. Ζητησα λοιπον διακοπη του προγραμματος για την ενταξη στο νεο και μου απαντησαν οτι η διακοπη στοιχιζει 50€ με χασιμο του αριθμου και νεα αριθμοδοτηση. Θεωρω οτι αυτη η αντιμετωπηση εαν ειναι ορθη και νομιμη ειναι για να κατσει η εταιρεια στο σβερκο του αφελη παλαιου συνδρομητη που δεν θελει να προχωρησει σε φορητοτητα. Γιαυτο επειδη δεν μου αρεσει να με κοροιδευουν ζητω μια αποσαφινηση για το τι πραγματικα ισχυει και ειναι νομιμο απο την απαντηση της vodafone πριν προχωρησω σε φορητοτητα.
  2. Καλή η πληροφόρηση σ'ευχαριστω. Αυτό που θα ήθελα να μάθω αν το ίντερνετ ή το τηλέφωνο κάνει συχνές διακοπές γιατί με τον προηγούμενο παροχο την vodafone είχα συχνά το φαινόμενο με αποτέλεσμα να έχω ίντερνετ τον περισσότερο καιρό από ρούτερ του γείτονα του επάνω ορόφου, το δικό μου δε ρουτερ μετά από μια μεσοτοιχία δεν έπαιζε και μου το άλλαξαν με ένα μπαούλο που το καλοκαίρι όλο ζεσταίνεται και ανοίγει συχνά ένας θορυβώδεις ανεμιστήρας.
  3. Καλησπερα Επειδη ολοι οι παροχοι προσπαθουν να σου κατσουν στο σβερκο ακομη και μετα την ληξη της συμβασης σου, αποφασισα να αλαξω παροχο και να παω στην wind 2play. Υπαρχουν ομως κακες εμπειριες απο τους προηγουμενους και γιαυτο θα ηθελα γνωμες των ηδη συμβεβλημενων με wind για να αποφυγω κακες εμπειριες εκ των υστερων. Αυτα που θελω να μαθω ειναι: Αξιολογηση λειτουργειας δικτυου ιντερνετ και τηλεφωνιας Αξιολογηση υπηρεσιων σε αντιμετωπηση τεχνικων προβληματων η χρεωσεων Αξιολογηση λειτουργειας ρουτερ/μοντεμ ( στον προηγουμενο παροχο το μοντεμ λειτουργουσε μονο στο δωματιο που βρισκοταν και κηρυχτηκε πολεμος για να καταφερω να αλαχθει). Ευχαριστω εκ των προτερω σε οσους προσφερθουν να μου δωσουν τα φωτα τους
  4. Τελικα το καταφερα και εγκατεστησα στο Turbo-x Slice 3G το google play και δουλευει αψογα. Η διαδικασια ειναι απλη και χωρις πολλες σοφιστιες: Κατεβαζεις το kingo root και κανεις root την συσκευη. Την διαδικασια μπορεις να την βρεις και απο το διαδυκτιο. Κατεβαζεις την τελευταια εκδοση του google play και κανεις εγκατασταση. Βεβαια δεν θα δουλεψει και θα σου βγαζει μυνημα οτι το gloogle play σταματησε να λειτουργει. Κατεβαζεις το system app mover και το κανεις εγκατασταση (η εφαρμογη απαιτει rooted συσκευη). Αφου εγκατασταθει το ανοιγεις, βρισκεις το google play και το μετατρεπεις σε system app. Αυτο ηταν, δεν χρειαστηκε τιποτε περισσοτερα και ολα δουλευουν ρολοι.
  5. .....2. Μεταφέρουμε το Play Store αρχείο (το οποίο μετονομάζουμε σε "Phonesky.apk") στο /system/apps/ 3. Εγκαθιστούμε το GoogleServicesFramework.apk όπως θα κάναμε με οποιοδήποτε .apk...... Φιλε saxo αν μπορεις σε παρακαλω πολυ να μου διευκρινησεις τα παραπανω: Αυτο το /system/apps/ που βρισκεται και αν υπαρχει Ελληνικη ερμηνεια γιατι στο δικο μου ειναι στα Ελληνικα και εχω φαει τον κοσμο χωρις να το βρισκω. Επισης το GoogleServicesFramework.apk το τοποθετουμε στην SD;; Ευχαριστω
  6. Χαιρετώ τους φίλους Έχω δυστυχώς και εγώ το Turbo-x Slice 3G και μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Να πληροφορήσω ότι ρουτάρισα την ταμπλέτα με το Κingo Root (όχι όμως με την ίδια διαδικασία που περιγράφεται ) το οποίο έδειξε ότι έγινε με επιτυχία εγκαθιστώντας και το SuperSU, εγκατέστησα και το τελευταίο play store και αυτό με επιτυχία, το οποίο όμως άνοιξε στην αρχή αλλά μόλις δοκίμασα να κατεβάσω κάποιο app μου βγάζει το ίδιο μήνυμα ¨Δυστυχώς η εφαρμογή google play store έχει σταματήσει¨ Απενεργοποίησα το Πλαίσιο store αλλά με τα ίδια αποτελέσματα. Σημειωτέο ότι το Kingo Root και το SuperSU αναγνωρίζουν την συσκευή ως HTC. Επειδή όπως αναφέρετε η συσκευή δεν είναι γνωστή για περισσότερη βοήθεια στο rooting, μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει που μπορώ να κατευθυνθώ για περισσότερες πληροφορίες, όπως πχ κάπου διάβασα ότι η HTC χρησιμοποιεί το σύστημα S-On που σημαίνει ότι κλειδώνει τις εφαρμογές της σε περισσότερα partition και έτσι το ρουτάρισμα δεν είναι αρκετό. Αυτό θα μπορούσε να συμβαίνει και στο Turbo-x??
×
×
  • Create New...