Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

9 ώρες πριν, karib said:

Οκ, αν το βλεπεις μεσα στο app, αρα ισχυει κανονικα και για cosmokarta, 

αρα εγω που δεν χρησιμοποιω το app, θα μπορω να το ενεργοποιησω και με το λεκτικο sms.

Λογικά ισχύει και το sms. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς και με κλήση στο 1330

Cosmokarta πακέτα

IMG_20250716_172412.thumb.jpg.96ed17105a10908200859e1f991a666b.jpg

Edited by vslk

Όταν η ημερομηνία λήξης του υπολοίπου είναι 18/7 , για να μη χαθεί το υπόλοιπο,  μπορώ να κάνω ανανέωση στις 18 ή πρέπει να κάνω στις 17 ?

7 minutes ago, thanos678 said:

Όταν η ημερομηνία λήξης του υπολοίπου είναι 18/7 , για να μη χαθεί το υπόλοιπο,  μπορώ να κάνω ανανέωση στις 18 ή πρέπει να κάνω στις 17 ?

Το χρηματικό υπόλοιπο λήγει στο τελος της ημέρας που λεει, στη δική σου περίπτωση στις 18, αλλά εγώ προτείνω 1 ημέρα νωρίτερα, για την περίπτωση που υπάρξει αδυναμία ανανέωσης της εφαρμογής. 

14 ώρες πριν, vslk said:

Λογικά ισχύει και το sms. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς και με κλήση στο 1330

Cosmokarta πακέτα

IMG_20250716_172412.thumb.jpg.96ed17105a10908200859e1f991a666b.jpg

Σε ευχαριστω!

------

Απο το link που εδωσες, εμαθα και για το πακετο Giga Week.

Βλεπω το κοστολογει το unlimited 6,5 ευρω στην cosmokarta και 7 ευρω στο whatsup. Παραξενη διαφορα, εστω για μισο ευρω, οταν στο giga day οι τιμες ειναι ακριβως ιδιες. Αλλα δεν πειραζει, απλα μου εκανε εντυπωση.

Φανταζομαι οτι περα απο κληση στο 1330, θα ισχυει και στην cosmokarta το λεκτικο sms που αναγραφει στη σελιδα του whatsup. Για καποιο λογο ειναι πληρεστερες οι σελιδες στο whatsup σε σχεση με την cosmokarta. Ιδιο λεκτικο sms και στα δυο να φανταστω;

Τραγικό το προβλήματα πληρωμών της cosmote. Δεν μπορείς να κάνεις ανανέωση. Μέχρι και η payzy έχει πρόβλημα καθώς ούτε top up μπορείς να κάνεις. 

3 ώρες πριν, opmgls said:

@karib   Τι πλεονεκτήματα έχει η χρήση Cosmokarta εναντι whatsup ή frog;

Εγώ πάντως έχω ένα με αυτόματη ανανέωση 7,2€ 😉

3 minutes ago, minast said:

3 minutes ago, minast said:

Και ΕΓΩ.

Ελπίζω να κρατήσει..

7 ώρες πριν, karib said:

Σε ευχαριστω!

------

Απο το link που εδωσες, εμαθα και για το πακετο Giga Week.

Βλεπω το κοστολογει το unlimited 6,5 ευρω στην cosmokarta και 7 ευρω στο whatsup. Παραξενη διαφορα, εστω για μισο ευρω, οταν στο giga day οι τιμες ειναι ακριβως ιδιες. Αλλα δεν πειραζει, απλα μου εκανε εντυπωση.

Φανταζομαι οτι περα απο κληση στο 1330, θα ισχυει και στην cosmokarta το λεκτικο sms που αναγραφει στη σελιδα του whatsup. Για καποιο λογο ειναι πληρεστερες οι σελιδες στο whatsup σε σχεση με την cosmokarta. Ιδιο λεκτικο sms και στα δυο να φανταστω;

Η σελίδα του wu είναι πιο ενημερωμένη.

Το πακέτο giga week κοστίζει 7€ για όλα τα καρτοκινητά. Δες την ανακοίνωση εδώ .

Επιπλέον, μπορείς και μέσω αυτής της σελίδας

http://myinternet.cosmote.gr

να δεις και να ενεργοποιήσεις πακέτο, απλά ανοίγοντας τα δεδομένα στο κινητό.

Ναι, το λεκτικό sms είναι το ίδιο. Δες και αυτή τη σελίδα εδώ 

https://help.cosmote.gr/el/article/PROD-26171/KW1216

Δουλεύει σε σας το '' data me now'' με τις 2 ωρες απεριοριστα gb ανα μηνα ????

iPhone 16 Pro Max

Airpods Pro

Redmi Watch 5

12 ώρες πριν, vslk said:

Μιλάμε για 133 κλήσεις 3λεπτες το μήνα (εκτός και είναι κλήσεις ανά δευτερόλεπτο). Αυτό καταλαβαίνω εγώ. Συμφέρει; Γιατί να μη πάει κάποιος στη frog που με 3,02 ευρώ έχει 120 πραγματικά λεπτά ομιλίας (και μπορεί να βάλει αυτό το πακέτο έως 4 φορές το μήνα) 

16 ώρες πριν, GREGORYMO said:

Και ΕΓΩ.

Ελπίζω να κρατήσει..

Και εγώ αυτό έχω. Πρόλαβα και το "κλείδωσα" πριν το καταργήσουν.
Με καλύπτει...οπότε μια χαρά έκατσε.
Και πραγματικά είναι απορίας άξιο πώς το έχουν αφήσει μέχρι τώρα.
Βέβαια τα τηλέφωνα από το τμήμα προσφορών πέφτουν αβέρτα...μέχρι και όλα απεριόριστα με 15-16 ευρώ τον μήνα έφτασαν να μου προσφέρουν για να ξηλώσω το 7,20€ 🤪
Αλλά δεν ενέδωσα (δεν τα χρειάζομαι βασικά).
Σου λέει...θα πάρει τα απεριόριστα με 15-16€ και μετά αναγκαστικά θα πάει σε ότι συμβόλαιο ή κάρτα κινείται που θα έχει 2πλάσια τιμή από το 7,20€.

Για να δούμε...πότε θα το κόψουν. Πραγματικά μου φαίνεται περίεργο που το έχουν αφήσει. Μάλλον θα είναι νομικό το θέμα.

Εάν το σταματήσουν...μετά Frog 🤑

Edited by pavlidisc

iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Κι εγώ κάπως έτσι είμαι. Με τις παροχές του One δεν χρειάζομαι κάτι άλλο σε αυτό τον αριθμό. Ούτως ή άλλως τα 13€ κάθε 2 μήνες τα βάζω για να διατηρείται, και συμπληρώνω από "κάβα" όποτε χρειάζεται.

edit:

Επειδή ξεχάστηκα, θυμίζω ότι σε καρτοκινητά διαφορετικών γνωστών είχε δυσλειτουργήσει η αυτόματη ανανέωση και είχαν χάσει συγκεντρωμένες παροχές. Τελικά μετά από μερικές μέρες η Cosmote τα αποκατέστησε και έστειλε ενημερωτικό μήνυμα:

ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΚΕΤΟΥ, ΔΕΝ ΑΠΟΔΟΘΗΚΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ. ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΝΕΡΓΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΔΩΡΟ 15.000 ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ, 10GB ΚΑΙ 1.000 SMS ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.

Edited by minast

Ερώτηση: Όσοι έχουν λάβει την προσφορά με τα  (1.000 λεπτα) συν10 ευρώ δώρο κάθε μήνα στα καρτοκινητά...εάν έχει συσωρευτει μεγάλο ποσό στο τέλος του 12μηνου πως διατηρείται?Μετά προφανώς θα θέλει ανανέωση ανά δίμηνο για να  μη χαθει το υπολοιπο σωστά?

Ίσως είναι μια λύση να καταναλώνεις σποραδικά κάποια πακέτα, γιατί κρίμα θα είναι να χαθεί όλο το υπόλοιπο στους 14 μήνες,εάν σε καλύπτουν οι παροχές.

Δεν ξέρω εάν υπάρχει κάποιο άλλο τρικ (π.χ. μετατροπή σε cosmote neo λιγο πριν τη λήξη),ώστε να αξιοποιήσει κάποιος στο επαρκο το δώρο. 

Edited by boban3

Ένα από τα δύο που είχα σε αυτή την κατάσταση το μεταβίβασα στο γιό μου και το κάναμε φοιτητικό. Στα νέα φοιτητικά η ημερομηνία λήξης του υπολοίπου είναι 12 μήνες. Ελπίζω μέχρι τότε να το έχει φάει.

Για κινητό παλαιάς τεχνολογίας (με κουμπιά) ξέρεις κάποιος πως μπορούμε να απενεργοποιήσουμε την περιαγωγή ; 

Υπάρχει μήνυμα που στέλνουμε με κάποιο λεκτικό ;  

Πας στις ρυθμίσεις, και μετά ρυθμίσεις δικτύου, κλείνεις το αυτόματο και κάνεις επιλογή χειροκίνητη cosmote. 

Ήρθε Update στο What's Up App. Η μόνη διαφορά που παρατήρησα είναι πως λειτουργεί το TalkBack στο Magenta Moments πλέον. Στα Αγγλικά σίγουρα (μιας και η Samsung δεν έχει TalkBack στα Ελληνικά στις ρυθμίσεις).

13 minutes ago, elkons said:

Ήρθε Update στο What's Up App. Η μόνη διαφορά που παρατήρησα είναι πως λειτουργεί το TalkBack στο Magenta Moments πλέον. Στα Αγγλικά σίγουρα (μιας και η Samsung δεν έχει TalkBack στα Ελληνικά στις ρυθμίσεις).

Το moments πλέον λειτουργεί εξαιρετικά! Είναι προσβάσιμες όλες οι προσφορές κανονικά. 

Ένα πράγμα που βρήκα και με έκανε να γελάσω, είναι ότι η δήλωση προσβασιμότητας...δεν είναι προσβάσιμη! 

Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO

ECE undergraduate student

12 minutes ago, marios239 said:

Το moments πλέον λειτουργεί εξαιρετικά! Είναι προσβάσιμες όλες οι προσφορές κανονικά. 

Ένα πράγμα που βρήκα και με έκανε να γελάσω, είναι ότι η δήλωση προσβασιμότητας...δεν είναι προσβάσιμη! 

Και όμως ο κωδικός Everest 1+1 ΔΕΝ λειτουργεί.....

ΟΥΤΕ στο frog app..

32 minutes ago, GREGORYMO said:

Και όμως ο κωδικός Everest 1+1 ΔΕΝ λειτουργεί.....

ΟΥΤΕ στο frog app..

Άλλο πράγμα εννοούσα 🙂 

Προσβάσιμο = προσβασιμότητα, ισότιμη πρόσβαση. Αναφερόμουν στο γεγονός ότι το moments λειτουργεί πλέον με το talkback στο android. 

Σχετικά με την λειτουργία ή όχι των κωδικών, συνειδητοποιώ ότι δεν έχω πάρει ποτέ, ούτε απ' το deals for you! Λογικά μπορείς να στείλεις στο chat ή στο email που έχουν στο playstore για να το δουν. 

Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO

ECE undergraduate student