vslk Δημ. July 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2025 (edited) 9 ώρες πριν, karib said: Οκ, αν το βλεπεις μεσα στο app, αρα ισχυει κανονικα και για cosmokarta, αρα εγω που δεν χρησιμοποιω το app, θα μπορω να το ενεργοποιησω και με το λεκτικο sms. Λογικά ισχύει και το sms. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς και με κλήση στο 1330 Cosmokarta πακέτα Edited July 16, 2025 by vslk 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos678 Δημ. July 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2025 Όταν η ημερομηνία λήξης του υπολοίπου είναι 18/7 , για να μη χαθεί το υπόλοιπο, μπορώ να κάνω ανανέωση στις 18 ή πρέπει να κάνω στις 17 ? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. July 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2025 7 minutes ago, thanos678 said: Όταν η ημερομηνία λήξης του υπολοίπου είναι 18/7 , για να μη χαθεί το υπόλοιπο, μπορώ να κάνω ανανέωση στις 18 ή πρέπει να κάνω στις 17 ? Το χρηματικό υπόλοιπο λήγει στο τελος της ημέρας που λεει, στη δική σου περίπτωση στις 18, αλλά εγώ προτείνω 1 ημέρα νωρίτερα, για την περίπτωση που υπάρξει αδυναμία ανανέωσης της εφαρμογής. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2025 14 ώρες πριν, vslk said: Λογικά ισχύει και το sms. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς και με κλήση στο 1330 Cosmokarta πακέτα Σε ευχαριστω! ------ Απο το link που εδωσες, εμαθα και για το πακετο Giga Week. Βλεπω το κοστολογει το unlimited 6,5 ευρω στην cosmokarta και 7 ευρω στο whatsup. Παραξενη διαφορα, εστω για μισο ευρω, οταν στο giga day οι τιμες ειναι ακριβως ιδιες. Αλλα δεν πειραζει, απλα μου εκανε εντυπωση. Φανταζομαι οτι περα απο κληση στο 1330, θα ισχυει και στην cosmokarta το λεκτικο sms που αναγραφει στη σελιδα του whatsup. Για καποιο λογο ειναι πληρεστερες οι σελιδες στο whatsup σε σχεση με την cosmokarta. Ιδιο λεκτικο sms και στα δυο να φανταστω; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. July 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2025 @karib Τι πλεονεκτήματα έχει η χρήση Cosmokarta εναντι whatsup ή frog; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. July 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2025 Τραγικό το προβλήματα πληρωμών της cosmote. Δεν μπορείς να κάνεις ανανέωση. Μέχρι και η payzy έχει πρόβλημα καθώς ούτε top up μπορείς να κάνεις. 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2025 3 ώρες πριν, opmgls said: @karib Τι πλεονεκτήματα έχει η χρήση Cosmokarta εναντι whatsup ή frog; Εγώ πάντως έχω ένα με αυτόματη ανανέωση 7,2€ 😉 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. July 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2025 3 minutes ago, minast said: Εγώ πάντως έχω ένα με αυτόματη ανανέωση 7,2€ 😉 3 minutes ago, minast said: Εγώ πάντως έχω ένα με αυτόματη ανανέωση 7,2€ 😉 Και ΕΓΩ. Ελπίζω να κρατήσει.. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. July 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2025 7 ώρες πριν, karib said: Σε ευχαριστω! ------ Απο το link που εδωσες, εμαθα και για το πακετο Giga Week. Βλεπω το κοστολογει το unlimited 6,5 ευρω στην cosmokarta και 7 ευρω στο whatsup. Παραξενη διαφορα, εστω για μισο ευρω, οταν στο giga day οι τιμες ειναι ακριβως ιδιες. Αλλα δεν πειραζει, απλα μου εκανε εντυπωση. Φανταζομαι οτι περα απο κληση στο 1330, θα ισχυει και στην cosmokarta το λεκτικο sms που αναγραφει στη σελιδα του whatsup. Για καποιο λογο ειναι πληρεστερες οι σελιδες στο whatsup σε σχεση με την cosmokarta. Ιδιο λεκτικο sms και στα δυο να φανταστω; Η σελίδα του wu είναι πιο ενημερωμένη. Το πακέτο giga week κοστίζει 7€ για όλα τα καρτοκινητά. Δες την ανακοίνωση εδώ . Επιπλέον, μπορείς και μέσω αυτής της σελίδας http://myinternet.cosmote.gr να δεις και να ενεργοποιήσεις πακέτο, απλά ανοίγοντας τα δεδομένα στο κινητό. Ναι, το λεκτικό sms είναι το ίδιο. Δες και αυτή τη σελίδα εδώ https://help.cosmote.gr/el/article/PROD-26171/KW1216 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. July 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2025 1 hour ago, minast said: Εγώ πάντως έχω ένα με αυτόματη ανανέωση 7,2€ 😉 Τι παίρνεις ως παροχές για 7.2€ το μήνα; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. July 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2025 (edited) 1 hour ago, opmgls said: Τι παίρνεις ως παροχές για 7.2€ το μήνα; https://www.cosmote.gr/sc/pricelist/?lang=el&mtbid=95dac20f-c3fe-42d3-8dd4-8508aa7128ee Edited July 17, 2025 by vslk 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. July 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2025 Δουλεύει σε σας το '' data me now'' με τις 2 ωρες απεριοριστα gb ανα μηνα ???? 4 Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. July 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2025 12 ώρες πριν, vslk said: https://www.cosmote.gr/sc/pricelist/?lang=el&mtbid=95dac20f-c3fe-42d3-8dd4-8508aa7128ee Μιλάμε για 133 κλήσεις 3λεπτες το μήνα (εκτός και είναι κλήσεις ανά δευτερόλεπτο). Αυτό καταλαβαίνω εγώ. Συμφέρει; Γιατί να μη πάει κάποιος στη frog που με 3,02 ευρώ έχει 120 πραγματικά λεπτά ομιλίας (και μπορεί να βάλει αυτό το πακέτο έως 4 φορές το μήνα) 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. July 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2025 (edited) 16 ώρες πριν, GREGORYMO said: Και ΕΓΩ. Ελπίζω να κρατήσει.. Και εγώ αυτό έχω. Πρόλαβα και το "κλείδωσα" πριν το καταργήσουν. Με καλύπτει...οπότε μια χαρά έκατσε. Και πραγματικά είναι απορίας άξιο πώς το έχουν αφήσει μέχρι τώρα. Βέβαια τα τηλέφωνα από το τμήμα προσφορών πέφτουν αβέρτα...μέχρι και όλα απεριόριστα με 15-16 ευρώ τον μήνα έφτασαν να μου προσφέρουν για να ξηλώσω το 7,20€ 🤪 Αλλά δεν ενέδωσα (δεν τα χρειάζομαι βασικά). Σου λέει...θα πάρει τα απεριόριστα με 15-16€ και μετά αναγκαστικά θα πάει σε ότι συμβόλαιο ή κάρτα κινείται που θα έχει 2πλάσια τιμή από το 7,20€. Για να δούμε...πότε θα το κόψουν. Πραγματικά μου φαίνεται περίεργο που το έχουν αφήσει. Μάλλον θα είναι νομικό το θέμα. Εάν το σταματήσουν...μετά Frog 🤑 Edited July 18, 2025 by pavlidisc 5 Παράθεση iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2025 (edited) Κι εγώ κάπως έτσι είμαι. Με τις παροχές του One δεν χρειάζομαι κάτι άλλο σε αυτό τον αριθμό. Ούτως ή άλλως τα 13€ κάθε 2 μήνες τα βάζω για να διατηρείται, και συμπληρώνω από "κάβα" όποτε χρειάζεται. edit: Επειδή ξεχάστηκα, θυμίζω ότι σε καρτοκινητά διαφορετικών γνωστών είχε δυσλειτουργήσει η αυτόματη ανανέωση και είχαν χάσει συγκεντρωμένες παροχές. Τελικά μετά από μερικές μέρες η Cosmote τα αποκατέστησε και έστειλε ενημερωτικό μήνυμα: ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΚΕΤΟΥ, ΔΕΝ ΑΠΟΔΟΘΗΚΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ. ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΝΕΡΓΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΔΩΡΟ 15.000 ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ, 10GB ΚΑΙ 1.000 SMS ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ. Edited July 19, 2025 by minast 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. July 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2025 (edited) Ερώτηση: Όσοι έχουν λάβει την προσφορά με τα (1.000 λεπτα) συν10 ευρώ δώρο κάθε μήνα στα καρτοκινητά...εάν έχει συσωρευτει μεγάλο ποσό στο τέλος του 12μηνου πως διατηρείται?Μετά προφανώς θα θέλει ανανέωση ανά δίμηνο για να μη χαθει το υπολοιπο σωστά? Ίσως είναι μια λύση να καταναλώνεις σποραδικά κάποια πακέτα, γιατί κρίμα θα είναι να χαθεί όλο το υπόλοιπο στους 14 μήνες,εάν σε καλύπτουν οι παροχές. Δεν ξέρω εάν υπάρχει κάποιο άλλο τρικ (π.χ. μετατροπή σε cosmote neo λιγο πριν τη λήξη),ώστε να αξιοποιήσει κάποιος στο επαρκο το δώρο. Edited July 19, 2025 by boban3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. July 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2025 Ένα από τα δύο που είχα σε αυτή την κατάσταση το μεταβίβασα στο γιό μου και το κάναμε φοιτητικό. Στα νέα φοιτητικά η ημερομηνία λήξης του υπολοίπου είναι 12 μήνες. Ελπίζω μέχρι τότε να το έχει φάει. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albiz Δημ. July 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2025 Για κινητό παλαιάς τεχνολογίας (με κουμπιά) ξέρεις κάποιος πως μπορούμε να απενεργοποιήσουμε την περιαγωγή ; Υπάρχει μήνυμα που στέλνουμε με κάποιο λεκτικό ; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2025 Πας στις ρυθμίσεις, και μετά ρυθμίσεις δικτύου, κλείνεις το αυτόματο και κάνεις επιλογή χειροκίνητη cosmote. 8 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2025 Μπήκε έρευνα στο Cosmote APP (3GB). 11 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas545 Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 7 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 Ήρθε Update στο What's Up App. Η μόνη διαφορά που παρατήρησα είναι πως λειτουργεί το TalkBack στο Magenta Moments πλέον. Στα Αγγλικά σίγουρα (μιας και η Samsung δεν έχει TalkBack στα Ελληνικά στις ρυθμίσεις). 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 13 minutes ago, elkons said: Ήρθε Update στο What's Up App. Η μόνη διαφορά που παρατήρησα είναι πως λειτουργεί το TalkBack στο Magenta Moments πλέον. Στα Αγγλικά σίγουρα (μιας και η Samsung δεν έχει TalkBack στα Ελληνικά στις ρυθμίσεις). Το moments πλέον λειτουργεί εξαιρετικά! Είναι προσβάσιμες όλες οι προσφορές κανονικά. Ένα πράγμα που βρήκα και με έκανε να γελάσω, είναι ότι η δήλωση προσβασιμότητας...δεν είναι προσβάσιμη! 2 5 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 12 minutes ago, marios239 said: Το moments πλέον λειτουργεί εξαιρετικά! Είναι προσβάσιμες όλες οι προσφορές κανονικά. Ένα πράγμα που βρήκα και με έκανε να γελάσω, είναι ότι η δήλωση προσβασιμότητας...δεν είναι προσβάσιμη! Και όμως ο κωδικός Everest 1+1 ΔΕΝ λειτουργεί..... ΟΥΤΕ στο frog app.. 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 32 minutes ago, GREGORYMO said: Και όμως ο κωδικός Everest 1+1 ΔΕΝ λειτουργεί..... ΟΥΤΕ στο frog app.. Άλλο πράγμα εννοούσα 🙂 Προσβάσιμο = προσβασιμότητα, ισότιμη πρόσβαση. Αναφερόμουν στο γεγονός ότι το moments λειτουργεί πλέον με το talkback στο android. Σχετικά με την λειτουργία ή όχι των κωδικών, συνειδητοποιώ ότι δεν έχω πάρει ποτέ, ούτε απ' το deals for you! Λογικά μπορείς να στείλεις στο chat ή στο email που έχουν στο playstore για να το δουν. 6 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts