vslk Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 (edited) 2 ώρες πριν, Da_rudakos said: Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα router στο εξοχικό που παίρνει κάρτα sim. Θα χρειαστώ απεριόριστα data για 2 μήνες. Τι προτείνετε να κάνω; Πέρυσι πήγα απο Γερμανό εκεί και μου έδωσαν με 20€ περίπου νεα sim η οποία είχε για 2 μήνες απεριόριστα data. Έχουμε σταθερό και 2 κινητά στην Cosmote. Αν έχεις τη sim (internet on the go) μπορείς να ενεργοποιήσεις πακέτο με απεριόριστα, δες εδώ . Άλλη επιλογή...online παραγγελία και ενεργοποίηση νέας sim WU, δες εδώ . Στο wu, μπορείς να πάρεις δώρο απεριόριστα GB και ομιλία με την ενεργοποίηση πακέτου με 8,5€/μήνα (data month ή diy). Η προσφορά ισχύει για online ενεργοποίηση μέχρι 30/6. 2 ώρες πριν, geofak said: Ποιο είναι το φτηνότερο πακέτο για να ενεργοποιηθεί η προσφορά που τρέχει μέχρι 30/6; Στο WU, το πακέτο data month ή diy με 8,5€ (δεν έχει sms). Edited June 25, 2025 by vslk 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. June 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2025 παιδιά έχω πρόβλημα με το αντί στην εφραμογη της ψοσμοτε κ του γουατσαππ.Στο 13888 μου είπαν να κάνω νέο κ να βάλω τον αριθμό του κινητού μου.Εαν το κάνω θα χαθπυν τα χρήματα κ ότι έχω μέσα? δηλαση λεπτά ομιλίας δεδομένα κλπ? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyricmyth19 Δημ. June 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2025 Ίσως δεν γράφω στο σωστό νήμα αλλά θα ήθελα μια βοήθεια. Αγόρασα ένα στικακι που παίρνει sim για να κάνω κάποια μαθήματα στο εξοχικό. Με την κάρτα Vodafone internet δουλεύουν οι ρυθμίσεις αυτές που έχει default, όμως έβαλα μια sim whats up που έχω δεδομένα για να την δοκιμάσω και δεν δίνει σήμα ενώ έχει αναγνωρίσει την sim. Πιθανώς είναι λάθος οι ρυθμίσεις. Γνωρίζει κάποιος αν είναι οι σωστές ή αν πρέπει να αλλάξω κάτι (αυτές είχε αυτόματα). Με ενδιαφέρει γιατί στο εξοχικό η μόνη που δίνει ταχύτητες που να μπορείς να κάνεις βιντεοκλήση είναι η cosmote. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. June 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2025 5 minutes ago, Lyricmyth19 said: Ίσως δεν γράφω στο σωστό νήμα αλλά θα ήθελα μια βοήθεια. Αγόρασα ένα στικακι που παίρνει sim για να κάνω κάποια μαθήματα στο εξοχικό. Με την κάρτα Vodafone internet δουλεύουν οι ρυθμίσεις αυτές που έχει default, όμως έβαλα μια sim whats up που έχω δεδομένα για να την δοκιμάσω και δεν δίνει σήμα ενώ έχει αναγνωρίσει την sim. Πιθανώς είναι λάθος οι ρυθμίσεις. Γνωρίζει κάποιος αν είναι οι σωστές ή αν πρέπει να αλλάξω κάτι (αυτές είχε αυτόματα). Με ενδιαφέρει γιατί στο εξοχικό η μόνη που δίνει ταχύτητες που να μπορείς να κάνεις βιντεοκλήση είναι η cosmote. Στο πεδίο APN αντί για internetathome, το σωστό είναι σκέτο internet. 7 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. June 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2025 (edited) Παιδιά έχει κάποιος twin sim σε what’s up? Θέλω να βάλω την μια κάρτα σε 4G router να δίνει ίντερνετ. Με την άλλη κάρτα στο κινητό με λειτουργία πτήσης και WiFi calling θα λειτουργεί ταυτόχρονα; Edited June 26, 2025 by rs280ps 4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyricmyth19 Δημ. June 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2025 6 minutes ago, marios239 said: Στο πεδίο APN αντί για internetathome, το σωστό είναι σκέτο internet. Δυστυχώς τίποτα. Λέει απλά limited service. Δεν ξέρω τι φταίει. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. June 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2025 19 minutes ago, Lyricmyth19 said: Δυστυχώς τίποτα. Λέει απλά limited service. Δεν ξέρω τι φταίει. Στο πεδίο PDP Type βάλε IPv4 Στο πεδίο Authentication βάλε none (Ρυθμίσεις router με wu) 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2025 1 minute ago, vslk said: Στο πεδίο PDP Type βάλε IPv4 Στο πεδίο Authentication βάλε none (Ρυθμίσεις router με wu) Apn έχεις internet ή internetathome; internetathome έχει στο πρώην πρόγραμμα Dobleplay 4G+ είδα πρόσφατα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2025 29 minutes ago, rs280ps said: Παιδιά έχει κάποιος twin sim σε what’s up? Θέλω να βάλω την μια κάρτα σε 4G router να δίνει ίντερνετ. Με την άλλη κάρτα στο κινητό με λειτουργία πτήσης και WiFi calling θα λειτουργεί ταυτόχρονα; Δεν μπορεί να είναι registered στο δίκτυο και οι δύο κάρτες οπότε όχι. Και η καρτα του ρουτερ δέχεται κλησεις εστω κι αν δε φαίνεται, δεν λειτουργεί σαν "only data" sim. Για εισερχομενες, η εκτροπή θα ηταν λύση. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. June 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2025 Οπότε μόνη λύση είναι η multi sim? Έχει πάγιο κάθε μήνα σωστά; 3 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. June 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2025 18 minutes ago, elkons said: Apn έχεις internet ή internetathome; internetathome έχει στο πρώην πρόγραμμα Dobleplay 4G+ είδα πρόσφατα. Το APN το έχω internet. 16 minutes ago, rs280ps said: Οπότε μόνη λύση είναι η multi sim? Έχει πάγιο κάθε μήνα σωστά; Δες εδώ Multisim cosmote Η υπηρεσία COSMOTE MULTISIM, μπορεί να ενεργοποιηθεί σε όλα τα Προγράμματα Συμβολαίου (Οικιακά και Εταιρικά) με ενσωματωμένο όγκο δεδομένων. Δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί σε συνδέσεις Καρτοκινητής/Καρτοσυμβολαίου/Cost Control. Η υπηρεσία COSMOTE MULTISIM (μαζί με την δευτερεύουσα SIM κάρτα), κοστίζει 5,5€/μήνα ανά κάρτα. Στα Προγράμματα που προσφέρουν απεριόριστα data, η αντίστοιχη χρέωση είναι 27,5€/μήνα 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george143 Δημ. June 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2025 (edited) 1 ώρα πριν, kmpatra said: Δεν μπορεί να είναι registered στο δίκτυο και οι δύο κάρτες οπότε όχι. Και η καρτα του ρουτερ δέχεται κλησεις εστω κι αν δε φαίνεται, δεν λειτουργεί σαν "only data" sim. Για εισερχομενες, η εκτροπή θα ηταν λύση. Επειδή και εμένα με ενδιαφέρει αυτη η κάρτα αλλά σε neo, το έχεις δοκιμάσει έτσι ακριβώς όπως το λέει ο φίλος(δηλαδη λειτουργία πτήσης); Γιατί αντίστοιχα σε vodafone δουλεύουν οι εξερχόμενες στο ένα ταυτόχρονα με data στο άλλο. Το θέμα είναι που θα καταλήξουν οι εισερχόμενες αλλά κι εκείνο διορθώνεται. Δηλαδη στην cosmote δεν αφήνει την δεύτερη συσκευή να εγγραφεί καθόλου στο δίκτυο αν δε κλείσει η πρώτη; Ούτε σε VoWiFi με λειτουργία πτήσης; Edited June 26, 2025 by george143 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2025 (edited) Δυστυχώς η διπλή που έχω αυτή τη στιγμή είναι σε φραγή και δεν μπορώ να το δω αυτο με το vowifi. Και οι δυο εγγραφονται στο δικτυο, έχουν σήμα. Η συμπεριφορά όμως είναι απρόβλεπτη, μέχρι του σημείου αν θυμάμαι καλά να καλείς το νούμερο και να λέει οτι δεν βγαίνει η κλήση λογω τεχνικού προβλήματος. Εφόσον ο φίλος έχει δύο κάρτες μπορεί να τις βάλει σε δυο κινητα ή στο ρουτερ να δει τι γίνεται. Edited June 26, 2025 by kmpatra 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. June 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2025 7 ώρες πριν, josuts said: παιδιά έχω πρόβλημα με το αντί στην εφραμογη της ψοσμοτε κ του γουατσαππ.Στο 13888 μου είπαν να κάνω νέο κ να βάλω τον αριθμό του κινητού μου.Εαν το κάνω θα χαθπυν τα χρήματα κ ότι έχω μέσα? δηλαση λεπτά ομιλίας δεδομένα κλπ? Δες εδώ Cosmote id Οι παροχές είναι στην σύνδεση/αριθμό, δεν έχουν σχέση με το id. Δεν θα χαθούν. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyricmyth19 Δημ. June 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2025 (edited) 3 ώρες πριν, vslk said: Στο πεδίο PDP Type βάλε IPv4 Στο πεδίο Authentication βάλε none (Ρυθμίσεις router με wu) Σ ευχαριστώ πολύ! Λειτούργησε! Edited June 26, 2025 by Lyricmyth19 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. June 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2025 5 ώρες πριν, vslk said: Δες εδώ Cosmote id Οι παροχές είναι στην σύνδεση/αριθμό, δεν έχουν σχέση με το id. Δεν θα χαθούν. σε ευχαριστώ!!! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. June 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2025 23 ώρες πριν, rs280ps said: Παιδιά έχει κάποιος twin sim σε what’s up? Θέλω να βάλω την μια κάρτα σε 4G router να δίνει ίντερνετ. Με την άλλη κάρτα στο κινητό με λειτουργία πτήσης και WiFi calling θα λειτουργεί ταυτόχρονα; έχω εγώ twin sim σε WU ... στο ένα nokia 3210 2024 με 4G παντα με volte σε 4G μέσα σπίτι / έξω & όταν έχω ανοιχτό το redmi 12 5G πάντα άψογα 5G παντού & μέσα σπίτι Vowifi με τις 2 sim ταυτόχρονα δεν θα δουλεύει σωστά γιατί πρέπει ή μία sim να είναι κλειστή / μη ενεργή ... δεν ξέρω τι συγκεκριμένα συμπτώματα μπορεί να κάνει αλλά μερικά πχ μπορεί να μην έρχονται σωστά τα sms ή να μην δίνει data, να χτυπάει τυχόν κλίση μόνο στο ένα κινητο κλπ υπάρχουν αυτές οι 2 εναλλακτικές λύσεις νομίζω με χρέωση multisim https://www.cosmote.gr/static/cosmote/el/multisim_new extra sim https://www.cosmote.gr/static/cosmote/el/extra-sim 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. June 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2025 Εγώ θα αγοράσω τις επόμενες μέρες μια twin sim να την βάλω στο 4G router κ να δω αν παίζει το iPhone με WiFi calling σε λειτουργία πτήσης και ότι γίνει 😅 5 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. June 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2025 (edited) τώρα πού δοκίμασα το wifi calling δεν παίζει στο redmi 12 5G αν μπεί λειτουργεία πτήσης & γενικά τίποτα ούτε vowifi πού τού έχω ορίσει .. αν στο redmi 12 5G βάλω λειτουργία πτήσης γενικά κλείνει μόνο του αυτόματα και το data & το wifi ... δεν το πείραξα αν γίνεται να τα ενεργοποιήσω χειροκίνητα ... σε λειτουργία πτήσεις το netmonster λέει ότι δεν βρίσκει cells ... 'ισως στο iphone να είναι διαφορετικά αλλά η twin sim θα παίζει κανονικά στο 4G router εφόσον το iphone θα είναι σε λειτουργεία πτήσης άρα σαν να είναι κλειστό το κινητό Edited June 27, 2025 by babis3g 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. June 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2025 5 minutes ago, babis3g said: τώρα πού δοκίμασα το wifi calling δεν παίζει στο redmi 12 5G αν μπεί λειτουργεία πτήσης & γενικά τίποτα ούτε vowifi πού τού έχω ορίσει .. αν στο redmi 12 5G βάλω λειτουργία πτήσης γενικά κλείνει μόνο του αυτόματα και το data & το wifi ... δεν το πείραξα αν γίνεται να τα ενεργοποιήσω χειροκίνητα ... σε λειτουργία πτήσεις το netmonster λέει ότι δεν βρίσκει cells ... 'ισως στο iphone να είναι διαφορετικά αλλά η twin sim θα παίζει κανονικά στο 4G router εφόσον το iphone θα είναι σε λειτουργεία πτήσης άρα σαν να είναι κλειστό το κινητό Αν ανοίξεις το wifi στην λειτουργία πτήσης θα δουλέψει το vowifi. 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. June 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2025 ναι σωστα το δοκίμασα 👍 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. June 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2025 On 26/6/2025 at 12:55 ΠΜ, vslk said: Στο wu, μπορείς να πάρεις δώρο απεριόριστα GB και ομιλία με την ενεργοποίηση πακέτου με 8,5€/μήνα (data month ή diy). Η προσφορά ισχύει για online ενεργοποίηση μέχρι 30/6. Στο WU, το πακέτο data month ή diy με 8,5€ (δεν έχει sms). Αυτό ισχύει και για υφιστάμενους συνδρομητές?. Επιλέγω δηλαδή από την εφαρμογή του whats up να ενεργοποιήσω το πακέτο data month με 8,5 και θα λάβω απεριόριστα gb και ομιλία για 30 μέρες? Θα πρέπει να κάνω και κάτι άλλο, να βάλω κάτι σαν αυτόματη ενεργοποίηση π.χ. κάθε μήνα? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. June 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2025 4 minutes ago, boban3 said: Αυτό ισχύει και για υφιστάμενους συνδρομητές?. Επιλέγω δηλαδή από την εφαρμογή του whats up να ενεργοποιήσω το πακέτο data month με 8,5 και θα λάβω απεριόριστα gb και ομιλία για 30 μέρες? Θα πρέπει να κάνω και κάτι άλλο, να βάλω κάτι σαν αυτόματη ενεργοποίηση π.χ. κάθε μήνα? Δεν ισχύει για υφιστάμενους όχι. Πρέπει να έρθεις στην Cosmote με φορητότητα ή να πάρεις καινούριο νουμεράκι. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. June 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2025 15 minutes ago, boban3 said: Αυτό ισχύει και για υφιστάμενους συνδρομητές?. Επιλέγω δηλαδή από την εφαρμογή του whats up να ενεργοποιήσω το πακέτο data month με 8,5 και θα λάβω απεριόριστα gb και ομιλία για 30 μέρες? Θα πρέπει να κάνω και κάτι άλλο, να βάλω κάτι σαν αυτόματη ενεργοποίηση π.χ. κάθε μήνα? Ισχύει για νέες συνδέσεις (νέο αριθμό ή φορητότητα). *Αν όμως, εννοείς ότι έχεις ενεργοποιήσει τη σύνδεση σου με την 9μηνη προσφορά (απεριόριστα GB και ομιλία), τους προηγούμενους μήνες, τότε ναι, με το πακέτο των 8,5€ θα έχεις τα απεριόριστα. Η προσφορά δεν ισχύει με το αυτόματο data month auto. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GPOWER Δημ. June 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2025 On 25/6/2025 at 11:47 ΜΜ, GPOWER said: Καλησπέρα,όταν λένε τα τοκεν ότι λήγουν στις 29 Ιουνίου, σημαίνει ότι μπορουμε να τα ενεργοποιήσουμε έως 29/06 στις 23:59 η' αναγκαστικά από τις 28 Ιουνίου? Γνωρίζει κάποιος τι ισχύει? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts