Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ενα υπομενου αλλαξαν στην εφαρμογη δεν εκατσαν να την γραψουν και απο την αρχη.
Αμα δειτε την καταναλωση μνημης ειναι στα ιδια επιπεδα.

• Απαντήσεις 47,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Μου έχει έρθει προσφορά για καρτοσυμβόλαιο στην εφαρμογή (8GB και τρεις μήνες απεριόριστα με 17,91). Αν πατήσω δεν ενδιαφέρομαι θα έρθει καλύτερη προσφορά; Ή να το αφήσω έτσι για να έρθει καλύτερη προσφορά; 

Αν και τα απεριόριστα για 3 μήνες τα έβαλαν επειδή το έχω αφήσει στην αναμονή. 

Στο wu app, προστέθηκε και η επιλογή για την αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου που ισχύει από 16/6 για τα πακέτα calls to all και unlimited calls.

Ανακοίνωση καρτοκινητής

IMG_20250619_182051.thumb.jpg.272c2c9fc69d6c834b83b014a7618827.jpg

Edited by vslk

25 minutes ago, madmax said:

ενα υπομενου αλλαξαν στην εφαρμογη δεν εκατσαν να την γραψουν και απο την αρχη.

Προφανώς η υπόλοιπη εφαρμογή παραμένει ίδια ναι. Το κομμάτι που σβήστηκε απο το experiences (αν κ αμφιβάλλω αν έχει διαγραφεί), πλέον το καταλαμβάνει το moments. 

1 ώρα πριν, paanos said:

Όπως είπα και στα συμβόλαια, όλη η ενότητα Moments έρχεται κατευθείαν από εκεί. μόνο το navigation bar της εφαρμογής προσθέτει. 

Μόνο η εξυπηρέτηση αν μπορεί να το βρει, εσύ δε νομίζω εκτός αν φαίνεται στο προφίλ σου πάνω δεξιά. Και σε εμένα έχασε όλα τα ήδη ενεργοποιημένα κουπόνια

Αυτά μετά από αναβάθμιση της εφαρμογής ή χωρίς να κάνεις κάτι εσύ;

3 ώρες πριν, testatos said:

Το uber που το βρήκες; 😛 Δεν μπορώ να βρω κάτι . Δεν έχω καταλάβει και πως λειτουργεί ακόμα μάλλον

Στο what's up. Στο cosmote app δεν φαίνεται, έχει άλλα.

1 ώρα πριν, nick.76 said:

Στο what's up. Στο cosmote app δεν φαίνεται, έχει άλλα.

Ούτε στο WU φαίνεται τώρα 

Μόνο για κάτι συναυλίες που ήταν πιο πέρα.

Πάντως παιδιά να σας πω την εμπειρία, σε μια μέρα έγινε φορητότητα από Vodafone σε Cosmote σε δύο αριθμούς για Neo και what's up. Η κόκκινη δεν με ενόχλησε ούτε με αναπάντητη για αντιπροσφορά. Με απλά λόγια δεν μας θέλαν στο δίκτυο.. 

10 minutes ago, katsiletra said:

Πάντως παιδιά να σας πω την εμπειρία, σε μια μέρα έγινε φορητότητα από Vodafone σε Cosmote σε δύο αριθμούς για Neo και what's up. Η κόκκινη δεν με ενόχλησε ούτε με αναπάντητη για αντιπροσφορά. Με απλά λόγια δεν μας θέλαν στο δίκτυο.. 

ποσο εβγαινε στη vf το μηνα περιπου?
Αλλα παλι αυτό το οφείλω στο οτι γινεται της φορητοτητας  γενικα και δεν αξιζει σε χρονο και μειωση χρημάτων απο μεριάς τους. 

13 minutes ago, katsiletra said:

Συμβόλαιο είχες που έληξε ή καρτοκινητό;

10 minutes ago, hercoulis said:

ποσο εβγαινε στη vf το μηνα περιπου?
Αλλα παλι αυτό το οφείλω στο οτι γινεται της φορητοτητας  γενικα και δεν αξιζει σε χρονο και μειωση χρημάτων απο μεριάς τους. 

Δύο συμβόλαια Vodafone Business Unlimited στα 21€ έκαστο. 

Δυνατό πακέτο με 21€. Να το δώσουν πιο χαμηλά, αδύνατο. Οπότε βλέπουν φορητότητα, ίσον ψάχνεις κάτι άλλο. 
Παρόμοια περίπτωση - γνωστός μου ήρθε vf από νόβa, unlimited 19€. Αυτοί του είπαν 28€ ακατέβατα, & του έκανε εντύπωση γιατί τόσα χρόνια σε αυτούς και ούτε μια αντιπροσφορά. 

& μου είπε ότι το πλήρωνε στην ώρα του, πριν βγει λογαριασμός. 

Μπορεί να φαίνεται λάθος η πολιτική τους, αυτοί ξέρουν. 

Αυτοί ξέρουν όντως, απλά με το απίστευτο κρεσέντο αυξήσεων σε σταθερή κινητή καρτοκινητη και tv με την αύξηση στο Disney και ταυτόχρονη υποβιβαση της ποιότητας.... Μαζεύονται πολλά οπότε....

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα!

Γιατί σε λίγο θα παρακαλάει ακόμη και για καρτοκινητά με το ρυθμό εξόδου από αυτήν προς τους άλλους παρόχους, γνώμη μου πάντα!

Update τώρα πρόσεξα ότι μιλάς για μεταφορά από nova σε vf χωρίς αντιπρόταση. Τι να πω... Εμείς το μόνο όπλο που έχουμε πια είναι το διαρκές κυνήγι των καλύτερων προσφορών. Στη vf πλήρωνα 20.40 και μου πρότειναν 23.35 συν κάθε χρόνο τα 1.5 για πληθωρισμό δίκτυο κλπ. Πήγα στο neo και με 21.80 θα έχω απεριόριστα τα πάντα για πάντα. Κάθε εμπόδιο για καλό τελικά 

Edited by sgatzo

6 ώρες πριν, katsiletra said:

Δύο συμβόλαια Vodafone Business Unlimited στα 21€ έκαστο. 

Εμένα τελικά στο κινητό του αδερφού μου  μετά από φορητότητα (εφόσον τους έπαιρνα κάθε τρεις και λίγο, τηλέφωνα με την προσωπική σύμβουλο γιατί έληγε και προσφορά γιοκ) με πήραν για αντιπροσφορα 2 πάγια δώρο 18,17 για τον πρώτο χρόνο και μετά 1,5€ παραπάνω, πληρωμή του τέλους αποσύνδεσης που θα χρεωθώ στην Cosmote. Λέω οκ μου λέει θα σου στείλουμε τον σύνδεσμο για αποδοχή. Ακόμα ο σύνδεσμος έρχεται. 

13 ώρες πριν, minast said:

Αυτά μετά από αναβάθμιση της εφαρμογής ή χωρίς να κάνεις κάτι εσύ;

Με την τελευταία αναβάθμιση των εφαρμογών 

Update με πήραν πριν λίγο τελικά και μου έδωσαν το business unlimited ultra στα 15.38 τον πρώτο χρόνο και 16.50 τον δεύτερο και δύο πάγια δώρο για να γυρίσω πίσω.

Τι λέτε;

Στο neo θα δίνω 21.80 αλλά είναι για πάντα η τιμή. Μάλλον πρέπει να γυρίσω πίσω ε; 

3 ώρες πριν, paanos said:

Με την τελευταία αναβάθμιση των εφαρμογών 

Πριν μου απαντήσεις έκανα κι εγώ αναβάθμιση για δοκιμή. Πριν έβλεπα ακόμα (και μπορούσα να πάρω το κωδικό) Deals for You, τώρα δεν το βρίσκω κάπου. Είναι κάπου μέσα στο Moments ή σταματάει;

43 minutes ago, sgatzo said:

Update με πήραν πριν λίγο τελικά και μου έδωσαν το business unlimited ultra στα 15.38 τον πρώτο χρόνο και 16.50 τον δεύτερο και δύο πάγια δώρο για να γυρίσω πίσω.

Τι λέτε;

Στο neo θα δίνω 21.80 αλλά είναι για πάντα η τιμή. Μάλλον πρέπει να γυρίσω πίσω ε; 

Εγώ θα γυρνούσα πίσω. Αν είσαι και ικανοποιημένος από το σήμα και την κάλυψη

2 ώρες πριν, sgatzo said:

Τι λέτε;

Πως βγαίνει 21,8; 24 δεν είναι; Γιατί και εμένα με ενδιαφέρει. Η επιστροφή του 10% πρακτικά στα απεριόριστα δεν έχει νόημα, γιατί πληρώνεις 24 και σου πιστωνουν 2,4 ευρώ που λίγου αφού δεν έχεις κάτι να τα κάνεις. 

Από το βράδυ έχει πέσει στο What's Up σε μένα μετα την αναβάθμιση των συστημάτων τους από τις 3 που είχαν ανακοινώσει στο Cosmote app. 

Εμφανίζει στο Moments

Χμ, κάτι δεν πήγε καλά!

Προσπάθησε ξανά σε λίγο! Ευχαριστούμε

Σε άλλο κινητό εμφανίζει μια γραμμή και ένα Χ πάνω πάνω.

46 minutes ago, _NikitaS_ said:

Πως βγαίνει 21,8; 24 δεν είναι; Γιατί και εμένα με ενδιαφέρει. Η επιστροφή του 10% πρακτικά στα απεριόριστα δεν έχει νόημα, γιατί πληρώνεις 24 και σου πιστωνουν 2,4 ευρώ που λίγου αφού δεν έχεις κάτι να τα κάνεις. 

Απαλλαγή φόρου κινητής μάλλον.

παιδιά έχει κανείς άλλος πρόβλημα με την ανανέωση υπολοίπου? ούτε από το από ούτε από τον υπολογιστή μπορώ να ανανεώσω! Με τίποτα!!!!