minast Δημ. June 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2025 1 hour ago, katsiletra said: Παιδιά μια απορία. Παρέλαβα σήμερα δύο κάρτες, What's up και Neo, αντίστοιχα. Είχα κάνει αίτηση για να φύγω από Vodafone συμβόλαιο που λήγει τον άλλο μήνα. Εγώ απλώς τις ενεργοποιώ και θα γίνει διακοπή του συμβολαίου ή πρέπει πρώτα να μιλήσω με Vodafone για τη διακοπή;; Εσύ δεν χρειάζεται να επικοινωνήσεις με τον "παλιό" σου πάροχο. Εφόσον έχεις κάνει αίτημα φορητότητας, θα το τρέξει ο νέος. Όταν χάσεις υπηρεσία από την παλιά SIM, βάζεις την νέα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. June 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2025 7 minutes ago, minast said: Εσύ δεν χρειάζεται να επικοινωνήσεις με τον "παλιό" σου πάροχο. Εφόσον έχεις κάνει αίτημα φορητότητας, θα το τρέξει ο νέος. Όταν χάσεις υπηρεσία από την παλιά SIM, βάζεις την νέα. Οπότε τις βάζω και τις ενεργοποιώ και δεν ασχολούμαι με τον παλιό πάροχο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. June 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2025 (edited) Μετά από αίτημα φορητοτητας κι εγώ έλαβα 1000 λεπτά και 10 ευρώ ως αντιπροσφορα για δύο καρτοκινητα .Ευχαριστώ το φίλο που ανέφερε ότι επανήλθε το συγκεκριμένο δώρο.Με βολεψε αρκετά για τα παιδιά και πάλι και βγήκε και ανέξοδα. Edited June 17, 2025 by boban3 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. June 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2025 3 minutes ago, boban3 said: Μετά από αίτημα φορητοτητας κι εγώ έλαβα 1000 λεπτά και 10 ευρώ ως αντιπροσφορα για δύο καρτοκινητα .Ευχαριστώ το φίλο που ανέφερε ότι επανήλθε το συγκεκριμένο δώρο.Με βολεψε αρκετά για τα παιδιά και πάλι και βγήκε και ανέξοδα. Θα πρέπει να ανανεώνεις ΚΑΘΕ 2-3 μήνες? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2025 1 ώρα πριν, GREGORYMO said: Θα πρέπει να ανανεώνεις ΚΑΘΕ 2-3 μήνες? Όχι, εάν σε φτάνουν τα 10€ και 1000'. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2025 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. June 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2025 (edited) 43 minutes ago, George6633 said: Σουβλάκια άνετα γιαμι γιαμι μου πρωί πρωί μου άνοιξες την όρεξη Καλή προσφορά πάντως Κανένα δουβλακι ή ρομα πίτσα αεροπορικό εδώ για έμενα? Χαχα Edited June 17, 2025 by Harry636 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. June 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2025 4 ώρες πριν, Harry636 said: Σουβλάκια άνετα γιαμι γιαμι μου πρωί πρωί μου άνοιξες την όρεξη Καλή προσφορά πάντως Κανένα δουβλακι ή ρομα πίτσα αεροπορικό εδώ για έμενα? Χαχα Πίτσα με Σούσι για σένα! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. June 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2025 6 ώρες πριν, VIPdriver said: Πίτσα με Σούσι για σένα! Καλησπέρα και από εμένα Μπα μπλιαχ Περιμένω σήμερα το μαμ έχει μπεντοποξ τέτοια ώρα συνήθως με έχουν πάλι έξω και βαριέμαι Να και η μικρή μας κεραία 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick.76 Δημ. June 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2025 (edited) Το deals for you έγινε magenta moments. Το είδα ύστερα από ανανέωση της εφαρμογής στο play store. Edited June 19, 2025 by nick.76 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. June 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2025 Απευθείας esim σε whatsup μπορεί να γίνει σε παραγγελια νέου αριθμού; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2025 (edited) Το COSMOTE Deals For You πλέον είναι Magenta Moments. Πολύ καλύτερο φαίνεται σε υλοποίηση, το Deals for you φαινόταν πατημένο μια ζωή ίδιες εκπτώσεις. Ήταν σημάδι χτες που βρήκα το 1ο Deals for you.. https://ibb.co/tPQBX8Gf Edited June 19, 2025 by elkons 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2025 1 ώρα πριν, nick.76 said: Το deals for you έγινε magenta moments. Το είδα ύστερα από ανανέωση της εφαρμογής στο play store. 😛 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2025 Αυτό και αμα είναι συμφορά Για καλώς όρισμα 300 καρδιές και κουπόνι για Uber. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. June 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2025 Με τις καρδιές τι κάνουμε; Επίσης βλέπω πως καταργήθηκαν οι προσφορές αποκλειστικά για φοιτητικούς αριθμούς. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. June 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2025 27 minutes ago, dasnowy said: Με τις καρδιές τι κάνουμε; Είδα ότι τις χρησιμοποιείς για συμμετοχή σε διαγωνισμούς πχ σε έναν για 2 εισιτήρια σινεμά εξαργύρωσα 20 καρδιές για μία συμμετοχή 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. June 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2025 3 ώρες πριν, geofak said: Απευθείας esim σε whatsup μπορεί να γίνει σε παραγγελια νέου αριθμού; Στην online παραγγελία δεν έχει επιλογή για esim. Θα στείλουν φυσική sim.. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. June 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2025 4 ώρες πριν, nick.76 said: Το deals for you έγινε magenta moments. Το είδα ύστερα από ανανέωση της εφαρμογής στο play store. Το uber που το βρήκες; 😛 Δεν μπορώ να βρω κάτι . Δεν έχω καταλάβει και πως λειτουργεί ακόμα μάλλον 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2025 Σε συμβόλαιο μου το εμφάνιζε και εμένα, τώρα όχι 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2025 1 minute ago, paanos said: Σε συμβόλαιο μου το εμφάνιζε και εμένα, τώρα όχι Same πριν φαινόταν τωρα οχι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2025 3 ώρες πριν, dasnowy said: Με τις καρδιές τι κάνουμε; Ορισμένες προσφορές όπως πχ το perplexity θέλουν να εξαργυρώσεις καρδιές. Αντί να πληρώνεις για κάθε κωδικό, μαζεύεις καρδιές από τις κινήσεις σου μέσα στην εφαρμογή (πχ ανανέωση χρόνου, πληρωμή λογαριασμών, παραγγελίες στο box με την χρήση του cosmote id) και εξαργυρώνεις για να πάρεις τις προσφορές. Για την ώρα βλέπω ότι οι πρώην προσφορές Deals for you δεν χρεώνουν καρδιές. Τα δωρεάν κουπόνια gift for you επίσης παραμένουν δωρεάν. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2025 Πολύ καλύτερη υλοποίηση σε σχέση με το Deals for you. Θυμίζει Telekom app λίγο, One που λέγαμε. Το App ανοίγει κατευθείαν έφυγε ένα βάρος. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. June 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2025 Προχειροδουλεια, ιδιο με το προηγουμενο ειναι απλα αλλαξαν τα χρωματα. Κερδισα εισιτηριο σε διαγωνισμο και ενω πριν την αναβαθμιση το εβλεπα κανονικα, πλεον εχει εξαφανιστει. Εχω φαει ολη την μερα μου και ακρη δεν εβγαλα. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2025 (edited) 7 minutes ago, elkons said: Θυμίζει Telekom app λίγο, One που λέγαμε. Όπως είπα και στα συμβόλαια, όλη η ενότητα Moments έρχεται κατευθείαν από εκεί. μόνο το navigation bar της εφαρμογής προσθέτει. 4 minutes ago, madmax said: Κερδισα εισιτηριο σε διαγωνισμο και ενω πριν την αναβαθμιση το εβλεπα κανονικα, πλεον εχει εξαφανιστει. Μόνο η εξυπηρέτηση αν μπορεί να το βρει, εσύ δε νομίζω εκτός αν φαίνεται στο προφίλ σου πάνω δεξιά. Και σε εμένα έχασε όλα τα ήδη ενεργοποιημένα κουπόνια Edited June 19, 2025 by paanos 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2025 20 minutes ago, madmax said: Προχειροδουλεια, ιδιο με το προηγουμενο ειναι απλα αλλαξαν τα χρωματα. Καμία σχέση δεν έχει το Ui με αυτό του Experience. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts