Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 hour ago, katsiletra said:

Παιδιά μια απορία. Παρέλαβα σήμερα δύο κάρτες, What's up και Neo, αντίστοιχα. Είχα κάνει αίτηση για να φύγω από Vodafone συμβόλαιο που λήγει τον άλλο μήνα. Εγώ απλώς τις ενεργοποιώ και θα γίνει διακοπή του συμβολαίου ή πρέπει πρώτα να μιλήσω με Vodafone για τη διακοπή;; 

Εσύ δεν χρειάζεται να επικοινωνήσεις με τον "παλιό" σου πάροχο. Εφόσον έχεις κάνει αίτημα φορητότητας, θα το τρέξει ο νέος. Όταν χάσεις υπηρεσία από την παλιά SIM, βάζεις την νέα.

• Απαντήσεις 47,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

7 minutes ago, minast said:

Εσύ δεν χρειάζεται να επικοινωνήσεις με τον "παλιό" σου πάροχο. Εφόσον έχεις κάνει αίτημα φορητότητας, θα το τρέξει ο νέος. Όταν χάσεις υπηρεσία από την παλιά SIM, βάζεις την νέα.

Οπότε τις βάζω και τις ενεργοποιώ και δεν ασχολούμαι με τον παλιό πάροχο.

Μετά από αίτημα φορητοτητας κι εγώ έλαβα 1000 λεπτά και 10 ευρώ ως αντιπροσφορα για δύο καρτοκινητα .Ευχαριστώ το φίλο που ανέφερε ότι επανήλθε το συγκεκριμένο δώρο.Με βολεψε αρκετά για τα παιδιά και πάλι και βγήκε και ανέξοδα.

Edited by boban3

3 minutes ago, boban3 said:

Μετά από αίτημα φορητοτητας κι εγώ έλαβα 1000 λεπτά και 10 ευρώ ως αντιπροσφορα για δύο καρτοκινητα .Ευχαριστώ το φίλο που ανέφερε ότι επανήλθε το συγκεκριμένο δώρο.Με βολεψε αρκετά για τα παιδιά και πάλι και βγήκε και ανέξοδα.

Θα πρέπει να ανανεώνεις ΚΑΘΕ 2-3 μήνες?

43 minutes ago, George6633 said:

Screenshot_20250618-021026~2.png

Σουβλάκια άνετα  γιαμι γιαμι μου πρωί πρωί  μου άνοιξες την όρεξη 

Καλή προσφορά πάντως 

Κανένα δουβλακι ή ρομα πίτσα αεροπορικό εδώ για έμενα? Χαχα

Edited by Harry636

4 ώρες πριν, Harry636 said:

Σουβλάκια άνετα  γιαμι γιαμι μου πρωί πρωί  μου άνοιξες την όρεξη 

Καλή προσφορά πάντως 

Κανένα δουβλακι ή ρομα πίτσα αεροπορικό εδώ για έμενα? Χαχα

Πίτσα με Σούσι για σένα! 

6 ώρες πριν, VIPdriver said:

Πίτσα με Σούσι για σένα! 

Καλησπέρα και από εμένα 

Μπα μπλιαχ 

Περιμένω σήμερα το μαμ έχει μπεντοποξ τέτοια ώρα συνήθως με έχουν πάλι έξω και βαριέμαι 

Να και η μικρή μας κεραία IMG_7239.thumb.jpeg.477822a245041b9e36e842bff8889d26.jpeg

Το deals for you έγινε magenta moments. Το είδα ύστερα από ανανέωση της εφαρμογής στο play store.

Screenshot_2025-06-19-12-01-35-282_gr.cosmote.whatsup.thumb.jpg.148d0793c26425d342c1f315a984b3a3.jpg

Edited by nick.76

Το COSMOTE Deals For You πλέον είναι Magenta Moments.

Πολύ καλύτερο φαίνεται σε υλοποίηση, το Deals for you φαινόταν πατημένο μια ζωή ίδιες εκπτώσεις. 

Ήταν σημάδι χτες που βρήκα το 1ο Deals for you..

https://ibb.co/tPQBX8Gf

Edited by elkons

Αυτό και αμα είναι συμφορά 

1529917147_Screenshot_20250619_133513_WHATSUP.thumb.jpg.321366c0b3e537683f6ae1d668c7e572.jpg

Για καλώς όρισμα 300 καρδιές και κουπόνι για Uber.

Με τις καρδιές τι κάνουμε;

Επίσης βλέπω πως καταργήθηκαν οι προσφορές αποκλειστικά για φοιτητικούς αριθμούς.

27 minutes ago, dasnowy said:

Είδα ότι τις χρησιμοποιείς για συμμετοχή σε διαγωνισμούς πχ σε έναν για 2 εισιτήρια σινεμά εξαργύρωσα 20 καρδιές για μία συμμετοχή 

3 ώρες πριν, geofak said:

Απευθείας esim σε whatsup μπορεί να γίνει σε παραγγελια νέου αριθμού;

Στην online παραγγελία δεν έχει επιλογή για esim.

Θα στείλουν φυσική sim..

4 ώρες πριν, nick.76 said:

Το deals for you έγινε magenta moments. Το είδα ύστερα από ανανέωση της εφαρμογής στο play store.

Screenshot_2025-06-19-12-01-35-282_gr.cosmote.whatsup.thumb.jpg.148d0793c26425d342c1f315a984b3a3.jpg

Το uber που το βρήκες; 😛 Δεν μπορώ να βρω κάτι . Δεν έχω καταλάβει και πως λειτουργεί ακόμα μάλλον

1 minute ago, paanos said:

Σε συμβόλαιο μου το εμφάνιζε και εμένα, τώρα όχι 

Same πριν φαινόταν τωρα οχι 

3 ώρες πριν, dasnowy said:

Ορισμένες προσφορές όπως πχ το perplexity θέλουν να εξαργυρώσεις καρδιές. Αντί να πληρώνεις για κάθε κωδικό, μαζεύεις καρδιές από τις κινήσεις σου μέσα στην εφαρμογή (πχ ανανέωση χρόνου, πληρωμή λογαριασμών, παραγγελίες στο box με την χρήση του cosmote id) και εξαργυρώνεις για να πάρεις τις προσφορές.

Για την ώρα βλέπω ότι οι πρώην προσφορές Deals for you δεν χρεώνουν καρδιές. Τα δωρεάν κουπόνια gift for you επίσης παραμένουν δωρεάν. 

Πολύ καλύτερη υλοποίηση σε σχέση με το Deals for you. Θυμίζει Telekom app λίγο, One που λέγαμε. Το App ανοίγει κατευθείαν έφυγε ένα βάρος. 

Προχειροδουλεια, ιδιο με το προηγουμενο ειναι απλα αλλαξαν τα χρωματα.
Κερδισα εισιτηριο σε διαγωνισμο και ενω πριν την αναβαθμιση το εβλεπα κανονικα, πλεον εχει εξαφανιστει.
Εχω φαει ολη την μερα μου και ακρη δεν εβγαλα.

7 minutes ago, elkons said:

Θυμίζει Telekom app λίγο, One που λέγαμε.

Όπως είπα και στα συμβόλαια, όλη η ενότητα Moments έρχεται κατευθείαν από εκεί. μόνο το navigation bar της εφαρμογής προσθέτει. 

4 minutes ago, madmax said:

Κερδισα εισιτηριο σε διαγωνισμο και ενω πριν την αναβαθμιση το εβλεπα κανονικα, πλεον εχει εξαφανιστει.

Μόνο η εξυπηρέτηση αν μπορεί να το βρει, εσύ δε νομίζω εκτός αν φαίνεται στο προφίλ σου πάνω δεξιά. Και σε εμένα έχασε όλα τα ήδη ενεργοποιημένα κουπόνια

Edited by paanos

20 minutes ago, madmax said:

Προχειροδουλεια, ιδιο με το προηγουμενο ειναι απλα αλλαξαν τα χρωματα.

Καμία σχέση δεν έχει το Ui με αυτό του Experience.