Jump to content

nick.76

Members
 • Δημοσιεύσεις

  155
 • Εγγραφή

 • Τελευταία Επίσκεψη

 • Αξιολογήσεις

  0%

About nick.76

 • Ημ. Γέννησης 15/06/1976

Συσκευή

 • Συσκευή
  Redmi Note 11

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

 • Περιοχή
  Αθήνα

Φύλο

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

nick.76's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • One Year In Rare
 • Reacting Well Rare
 • Very Popular Rare
 • One Month Later Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

40

Φήμη

 1. https://www.vodafone.gr/aitima-grapto/ Έκανα αίτημα εκεί για επιστροφή χρηματικού υπολοίπου λόγω κατάργησης του liquid και με πήραν αυτοί σε λίγες μέρες, αλλά όταν είχε περάσει η γραμμή στην cosmote. Είχα πάρει τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών πριν γίνει η μεταφορά αλλά μου είχαν πει δεν μπορούσαν να προχωρήσουν το αίτημα επειδή δεν είχε κοπεί η γραμμή στην vodafone ακόμα.
 2. nick.76

  4G LTE

  Σταθμός Μετρό Παλλήνη. Ηλεκτρικός Μοναστηράκι.
 3. nick.76

  4G LTE

  Πατησίων & Αγίου Μελετίου. πλ. Αμερικής.
 4. Στις 23 Απριλίου ενώ είχα κάνει ήδη μεταφορά στην cosmote έστειλα στην φόρμα επικοινωνίας για επιστροφή υπολοίπου λόγω κατάργησης του liquid και μου ήρθε αυτό το email. Το email ήρθε 23 Απριλίου αν και λέει ημερομηνία παραλαβής τον Μάιο. Φόρμα Επικοινωνίας Vodafone Sender From: DoNotReply, Vodafone Greece Αγαπητέ συνδρομητή, το έγγραφο αίτημά σας καταχωρήθηκε με μοναδικό αριθμό αναφοράς 1-CFN94VFK και ημερομηνία παραλαβής 10/05/2024 και θα λάβετε απάντηση τηλεφωνικά ή εγγράφως εντός 20 ημερολογιακών ημερών από την ανωτέρω ημερομηνία. Με εκτίμηση, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ / PLEASE DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, VODAFONE - PANAFON SΑ Σήμερα πήραν τηλέφωνο από το 13830 και ζήτησαν όνομα, διεύθυνση, IBAN, ΑΦΜ, ΔΟΥ και είπαν τα λεφτά μπαίνουν σε 10 με 15 εργάσιμες. Είχα πάρει στο 13830 για επιστροφή χρηματικού υπολοίπου όταν είχα κάνει αίτημα φορητότητας στην cosmote αλλά είπαν δεν μπορούσε να προχωρήσει γιατί δεν είχε διακοπεί η γραμμή στην vodafone.
 5. nick.76

  4G LTE

  Μεγάλος Σκλαβενίτης, Νέα Χαλκηδόνα, εξωτερικός χώρος.
 6. https://www.androidpolice.com/t-mobile-home-internet-crackdown-spoofing-location/ T-Mobile is starting a Netflix-style crackdown on home internet data abusers T-Mobile offers 5G home internet, but is reportedly cracking down on using it on the go by verifying addresses. The 5G home internet gateways used by T-Mobile have always had GPS connectivity, but the company hasn't enforced any address restrictions before now. Home internet customers may also face throttling based on usage, location, and network congestion.
 7. Εμφανίστηκε στο cosmote app.
 8. - Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί έως και 07/05. - Τα απεριόριστα GB ισχύουν για 7 ημέρες από την ενεργοποίηση της προσφοράς. - Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί 1 φορά. - Για να ενεργοποιηθεί η προσφορά θα πρέπει να έχει γίνει τουλάχιστον μια ανανέωση χρηματικού υπολοίπου από τις 25/03/2024 και μετά. - Τα απεριόριστα GB του πακέτου καταναλώνονται με προτεραιότητα. - Τα GB του πακέτου δεν μπορούν να καταναλωθούν κατά την περιαγωγή και δεν μοιράζονται σε επιπλέον συσκευές (Data Sharing). - Τα GB της προσφοράς δεν κάνουν rollover με τα GΒ άλλων πακέτων και δεν είναι διαθέσιμα για τις υπηρεσίες #pare_dwse, #pare_moirase. - Η προσφορά εφόσον είναι ήδη ενεργή μεταφέρεται κατά την μετατροπή από καρτοκινητό (What’s Up, COSMOΚΑΡΤΑ, Frog) σε καρτοκινητό (What’s Up, COSMOΚΑΡΤΑ, Frog) ή COSMOTE Neo και αντίστροφα. - Η προσφορά διατίθεται αποκλειστικά για ατομική χρήση. Σε περίπτωση που παρατηρηθεί κακόβουλη χρήση της προσφοράς ή χρήση με τέτοιο τρόπο ώστε να επηρεάζει την εμπειρία του δικτύου, η COSMOTE διατηρεί το δικαίωμα μείωσης της ταχύτητας λήψης και μεταφόρτωσης ή ακόμα και διακοπής της προσφοράς για τη συγκεκριμένη σύνδεση. 2023: Δεύτερη προσφορά από την COSMOTE με απεριόριστα data για 1 μήνα μόνο με 10,90€ 2024: Πασχαλινή προσφορά! 70GB για 30 μέρες με 13,50€
 9. nick.76

  4G LTE

  Εικόνα από cellmapper.
 10. nick.76

  5G NR

  https://www.ericsson.com/en/blog/2024/1/is-unlimited-data-helping-or-hindering-5g-success Is unlimited data helping or hindering 5G success? Ericsson’s Marko Jovanovic, Head of Marketing, Strategy and Insights for Europe and Latin America, explains why innovative bundling strategies and speed tiers could help redefine the value of 5G data.
 11. nick.76

  4G LTE

  Πλατεία Αμερικής, εσωτερικός χώρος, 1ος όροφος.
 12. https://techmaniacs.gr/katargisi-telon-lene-oi-cosmote-vodafone-kai-nova/ Συγκεκριμένα, οι πάροχοι ζητούν την κατάργηση του τέλους 10% στις υπηρεσίες συνδρομητικής, την κατάργηση του τέλους 5% στη σταθερή τηλεφωνία για 100Mbps και άνω όπως και κατάργηση του τέλους για συνδρομητές σε προγράμματα με απεριόριστες παροχές. Επισημαίνουν ότι η χώρα μας είναι μια από τις ελάχιστες στις οποίες επιβάλλεται φόρος στις τηλεπικοινωνίες , ενώ αν ληφθεί υπόψη και ο ΦΠΑ το κόστος εκτοξεύεται. Όσο για το τέλος κινητής τηλεφωνίας επισημαίνεται ότι χρονολογείται από το 1998 και είχε επιβληθεί με τη δικαιολογία ότι το κινητό τηλέφωνο ήταν «είδος πολυτελείας». Κάτι που προφανώς έχει αλλάξει πλέον.
 13. Πήρα στο 13830 να ρωτήσω για επιστροφή χρηματικού υπολοίπου εξαιτίας της κατάργησης του liquid. Ζήτησαν IBAN, ΑΦΜ, που μένω και είπαν σε 10 - 15 μέρες θα γίνει η επιστροφή αλλά είπαν δεν έχει γίνει η διακοπή, πρέπει να γίνει η διακοπή του αριθμού πρώτα από το δίκτυο της vodafone και να τους ξαναπάρω.
×
×
 • Create New...