Jump to content

nick.76

Members
  • Δημοσιεύσεις

    168
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nick.76

  • Ημ. Γέννησης 15/06/1976

Συσκευή

  • Συσκευή
    Redmi Note 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Αθήνα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

nick.76's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • One Year In Rare
  • Reacting Well Rare
  • Very Popular Rare
  • One Month Later Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

43

Φήμη

  1. https://www.powergame.gr/epichirisis/678850/dei-bainei-sti-lianiki-agora-tilepikoinonion-eos-to-telos-tou-etous/ Η ΔΕΗ θέλει να καταστεί ένας πάροχος ολοκληρωμένων υπηρεσιών ενέργειας και επικοινωνιών, αλλά και άλλων υπηρεσιών και αγαθών που ξεφεύγουν από τον παραδοσιακό τομέα της ενέργειας που είχε δραστηριότητες ο όμιλος της ΔΕΗ. Η νέα αυτή στρατηγική υπαγορεύεται από το γεγονός ότι, πολλοί αναμένουν λόγω των ΑΠΕ τα ενεργειακά αγαθά να καταστούν commodities. Αυτό ακριβώς που συμβαίνει σήμερα στις τηλεπικοινωνίες. Έτσι η αξιοποίηση των επενδύσεων που έχουν γίνει στην ενέργεια (π.χ. σε δίκτυα), εφόσον αυτά μπορούν να αξιοποιηθούν για τη δημιουργία νέων πηγών εσόδων (π.χ. τηλεπικοινωνίες), είναι πρωταρχικής σημασίας για τους παρόχους ενέργειας. Αξιόπιστες πηγές αναφέρουν ότι πρόθεση της ΔΕΗ είναι να «ανακατέψει» και άλλο την αγορά των τηλεπικοινωνιών, προσφέροντας τις τηλεπικοινωνιακές της υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές. Επίσης δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι αργά ή γρήγορα, η εταιρεία θα βρεθεί και με άδεια κινητής τηλεφωνίας. Αυτό θα συμβεί μάλλον με την εξαγορά κάποιου υφιστάμενου παίκτη, παρά με τη δημιουργία δικτύου εξ’ αρχής. Ούτως ή άλλως, προς πώληση είναι ήδη η Nova, ενώ στο μέλλον δεν αποκλείεται να υπάρξει και πώληση της Vodafone.
  2. nick.76

    4G LTE

    6 χλμ από την κεραία, οπτική επαφή. Στο σημείο το cellmapper δίνει: Cosmote 105343 bands 1,3, 7, 20 Vodafone 3212 bands 3, 20
  3. nick.76

    4G LTE

    Redmi Note 11 4g. ΚΤΕΛ Κηφισού. ΚΤΕΛ Τρίπολης.
  4. https://techmaniacs.gr/se-leitoyrgia-to-ftth-tis-dei-apo-ote-nova-vodafone-inalan-oi-perioches/ Η FiberGrid, η εταiρεία στην οποία ανήκει το FTTH που αναπτύσσει η ΔΕΗ, απέστειλε σε όλους τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους επιστολή – πρόσκληση προκειμένου να αξιοποιήσουν το δίκτυο για την παροχή υπηρεσιών. Αποδέκτες της επιστολής ήταν οι εταιρείες ΟTE, Nova, Vodafone και Inalan.
  5. Έγινε μια νέα μικρή αναβάθμιση στην εφαρμογη what's up σε 4.41.1 πάντως στην περιγραφή λέει: Όπως κάθε φορά, η νέα έκδοση έχει τεχνικές βελτιώσεις για την καλύτερη εμπειρία χρήσης Μείνετε συντονισμένο@ γιατί σε λίγες μέρες έρχονται κι άλλα νέα!
  6. https://techmaniacs.gr/i-cosmote-anakoinonei-ta-nea-paketa-choris-symvolaio-aperioristoy-internet-gia-olo-to-kalokairi-times/ "... O λόγος για την υπηρεσία Cosmote Mobile Internet με κάρτα η οποία και αυτό το καλοκαίρι προσφέρει απεριόριστα GB. Συγκεκριμένα Απεριόριστα GB για 1 μήνα με 25 ευρώ Απεριόριστα GB για 3 μήνες με 55 ευρώ Απεριόριστα GB για 3 μήνες και 400GB για 9 μήνες με 80 ευρώ Μπορείς να αγοράσεις την υπηρεσία είτε τηλεφωνικά είτε σε κατάστημα, γιατί online έχουν τα παλαιά πακέτα του χειμώνα."
  7. Αναβάθμιση της εφαρμογής στο play store.
  8. Έγινε ένα update στο what's up app. Προστέθηκε μετάφραση στα αγγλικά για την εφαρμογή και:
  9. nick.76

    4G LTE

    Σταθμός ηλεκτρικού Άγιος Νικόλαος:
  10. Είχαν επικοινωνήσει μαζί μου από το 13830 για επιστροφή υπολοίπου λόγω κατάργησης του liquid την Μεγάλη Δευτέρα. Είχα κάνει γραπτό αίτημα. Μου είπαν 10 - 15 εργάσιμες. Τα χρήματα μπήκαν σήμερα. Μεσολάβησε Πάσχα και η αργία της Πρωτομαγιάς που μεταφέρθηκε.
  11. Μιλώντας για αλλαγές, πρόσφατα στο play store μια εφαρμογή που υπήρχε από παλιά, η Google Partner Setup, την έκαναν αυτόνομη για να γίνονται κάποιες αναβαθμίσεις ευκολότερα και γρηγορότερα και ενώ υπάρχει η εξήγηση: • This app is pre-installed by the device manufacturer to ensure proper device functionality on all Android devices with Google Mobile Services; it cannot be disabled or deleted. • Google recently moved this app to the Play Store so that bug fixes, improvements, and critical updates for your device can be delivered faster. No other changes have been made as a result of this Play Store listing. βλέπεις αμέσως στα σχόλια: It is a false program with no sertification maybe a spy one i want to unistal it and i cant google must delete it Σβήστε την μ#!@$ια από δω πέρα. Τι π@#@$ιά είναι πάλι αυτό. Έλεως με τις μ@&@&ίες που σου γινονται βεντουζα κ δεν μπορεις να πεταξεις απο πανω σου!!αισχος Άλλη μια άχρηστη εφαρμογή για να αργεί το τηλέφωνό μας και να εξυπηρετεί συμφέροντα... Οι πιο βλακια που ει παρχει Μια παπάρια κ μισή, ούτε ξέρει κανείς τι κάνει, παίζει να είναι και κατασκοπευτικό της google. Παλι καλά απενεργοποιήτε με μια εφαρμογή που λέγεται system apps remover miui. Το κατεβάζεις εκτός playstore. Τουλάχιστον κάποιοι απάντησαν: Τι βλακες που είστε όλοι στα σχόλια! Αυτή η εφαρμογή υπήρχε πάντα στα android κινητά απλά την βάλανε στο play store για να την αναβαθμίζουν πιο εύκολα. Είναι μια εφαρμογή που είναι απαραίτητη για τις υπηρεσίες και λειτουργίες της Google για να δουλέψουν σωστά! Δεν είναι ιός ούτε κατασκοπεία! Και στο κάτω κάτω αν δεν σας αρέσει η Google τότε παντε στη Huawei και μην κλαιγεστε στα σχόλια! Αμάν πια με τον κάθε αγράμματο να μας την λέει και από πάνω! Ελληνες ψαγμενοι ψεκασμένοι γκαζμαδες. Κάτι αντίστοιχο έγινε με κάτι σχόλια τύπου ζουν ανάμεσά μας όταν εμφανίστηκε μια άλλη εφαρμογή η Private Compute Services.
  12. https://www.vodafone.gr/aitima-grapto/ Έκανα αίτημα εκεί για επιστροφή χρηματικού υπολοίπου λόγω κατάργησης του liquid και με πήραν αυτοί σε λίγες μέρες, αλλά όταν είχε περάσει η γραμμή στην cosmote. Είχα πάρει τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών πριν γίνει η μεταφορά αλλά μου είχαν πει δεν μπορούσαν να προχωρήσουν το αίτημα επειδή δεν είχε κοπεί η γραμμή στην vodafone ακόμα.
×
×
  • Create New...