Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great

Recommended Posts

• Απαντήσεις 47,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Δημ.
1 minute ago, minast said:

Επειδή έχω αρχίσει και τρομάζω με τις πρόσφατες προσφορές, λέει τίποτα για "πολιτική ορθής χρήσης"; 🙂

Πού να το "λέει";;

Δεν υπάρχουν όροι να διαβάσεις κάπου..😂😂

Δημ. (edited)
5 minutes ago, George6633 said:

Screenshot_20250611-172506.png

Είσαι θεούλης .. κάθε 5 λεπτά τσεκάρεις;; Μπήκα αργά το μεσημέρι και δεν είχε τίποτα!! 😂😂😂

Edit: ακόμα δεν έχει ρε συ.. στην εφαρμογή το βλέπεις;; Στο site δεν το βάλανε..

Edit2: Στην εφαρμογή το βλέπεις.. δεν το έχει στο site.

Edited by cu2goup
Δημ. (edited)

Και site και Cosmote app όταν πας να προχωρήσεις τη διαδικασία... Το περίμενα πως και πως 

Edited by George6633
Δημ. (edited)
19 minutes ago, elkons said:

@marios239 Και εγώ περίμενα μετά το καλοκαίρι να βαλουν 😂

Ευχαριστούμε. (Όρθια)

Ούτε εγώ περίμενα να το βάλουν και ευχαριστούμε την Cosmote γιατί ψαχνόμουν είτε για το Neo είτε για κάτι άλλο....Δυστυχώς η Vodafone φέτος μας τα χάλασε και με δυσκολεύει τις μεσημεριανές ώρες και στη δουλειά που έχω πολύ χαμηλές ταχύτητες μιας και η κοντινή κεραία δεν πιάνει.Εχω κάνει τώρα τελευταία το Cosmote-Vodafone περισσότερες φορές και από το Ρίο Αντίρριο όταν πάω Ζάκυνθο.... Αλλά τι να κάνεις,ούτε μέσα στο σπίτι πιάνει η Vodafone καλά και είμαι με Εdge.

Edited by George6633
Δημ.

Εντομεταξύ τώρα ποιο είναι το νόημα του κόφτη εάν κάνουν πολλοί φορητότητα και ξανα πίσω 

1 minute ago, George6633 said:

Ούτε εγώ περίμενα να το βάλουν και ευχαριστούμε την Cosmote γιατί ψαχνόμουν είτε για το Neo είτε για κάτι άλλο....Δυστυχώς η Vodafone φέτος μας τα χάλασε και με δυσκολεύει τις μεσημεριανές ώρες και στη δουλειά που έχω πολύ χαμηλές ταχύτητες μιας και η κοντινή κεραία δεν πιάνει.Μου έχω κάνει το Cosmote-Vodafone περισσότερες φορές και από το Ρίο Αντίρριο όταν πάω Ζάκυνθο.... Αλλά τι να κάνεις,ούτε μέσα στο σπίτι πιάνει η Vodafone καλά και είμαι με Εdge.

Εντομεταξυ το κινητό σου έχει μια υποδοχή φυσική σιμ μια e-SIM. Βαλε βγάλε δεν σε αγχώνει μην χαλάσει η κάρτα ή το κινητό; 

Hlias.

Δημ.
24 minutes ago, elkons said:

Και εγώ περίμενα μετά το καλοκαίρι να βαλουν 😂

Και τώρα είμαι σε δίλημμα... 

Τώρα βρήκαν να βγάλουν προσφορά κι αυτοί!😂

Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO

ECE undergraduate student

Δημ.
1 minute ago, marios239 said:

Μπορείς να κρατήσεις τη Vodafone λόγω του Roaming και να κάνεις ενα 2ο νούμερο μονο για δεδομένα. Βέβαια πόσα αλλα να έχεις είναι και το Nova 

Hlias.

Δημ.
5 minutes ago, marios239 said:

Εγω θα προτιμούσα της φρογκ για να μην ξαναβαλω καρτα για 12 μηνες.

Δημ. (edited)
43 minutes ago, elkons said:

Εντομεταξύ τώρα ποιο είναι το νόημα του κόφτη εάν κάνουν πολλοί φορητότητα και ξανα πίσω 

Εντομεταξυ το κινητό σου έχει μια υποδοχή φυσική σιμ μια e-SIM. Βαλε βγάλε δεν σε αγχώνει μην χαλάσει η κάρτα ή το κινητό; 

Το ότι εμείς ψαχνόμαστε στο Forum και σε 1-2 τεχνολογικά site δεν σημαίνει ότι είμαστε πλειοψηφία οπότε δεν φαντάζομαι να γίνει μεγάλο ντου προς αλλά δίκτυα και ξανά πίσω...

Οσον αφορά αυτό που λες ναι με αγχώνει είναι η αλήθεια αλλά ποιο πολύ με αγχώνει στις 3 το μεσημέρι σε ένα μήνα από τώρα που θα χρειαστεί να δώσω hotspot στο λαπτοπ για να γίνουν γρήγορα κάποια πράγματα και θα μου γράφει error γιατί πιάνει από 71 χιλιόμετρα μακριά.. Κάτι έχει αλλάξει από πέρυσι ή απλά εγώ δεν έδωσα ποτέ σημασία γιατί τύχαινε να κάνω την δουλειά μου χωρίς κόπο... Ακούω όμως παράπονα και για τις δύο σε διαφορετικες περιοχές ότι κρεμάει ήδη το δίκτυο και σέρνεται από το μεσημέρι και μετά 

Edited by George6633
Δημ.

τους εστειλα και εγω μηνυμα μπας  και μου δωσουν τα απεριοριστα τιποτα δηλαδη ελεος πως την πατησα ετσι να δειχνει οτι δινουν απεριοριστα και να παρω 21.5 gb λαθος ξε λαθος επρεπε να τα δωσουν

Δημ.
44 minutes ago, George6633 said:

Εχω κάνει τώρα τελευταία το Cosmote-Vodafone περισσότερες φορές και από το Ρίο Αντίρριο όταν πάω Ζάκυνθο.... Αλλά τι να κάνεις,ούτε μέσα στο σπίτι πιάνει η Vodafone καλά και είμαι με Εdge.

Δεν πειράζει.. αλίμονο στους συμβολαιάδες..

Δημ. (edited)
3 minutes ago, cu2goup said:

με το που φυγει αυτος ο μηνας με βλεπω να φευγω και εγω ξανα vodafone σαν σημα ειναι το ιδιο εδω που ειμαι και εχει και n78 η vf μετα απο αυτο που εγινε με την πρασινη 

Edited by Tony9999
Δημ. (edited)
4 minutes ago, cu2goup said:

Εν μέρει ναι,αν και κάποιες φορές η τιμή μπορεί να αξίζει όπως στην περίπτωση μου που είχε και λεπτά για ΕΕ που τυχαίνει να χρειάζεται να καλέσω σε τηλέφωνα άλλης χώρας τώρα το καλοκαίρι,αλλά προέχει το ίντερνετ στην περίπτωση μου και το γεγονός ότι μέχρι να πάω στο δίπλα σπίτι ειμαι με Wifi Calling γιατί έχω EDGE μέσα..Anyway,να μαστε καλά σε 9 μήνες βλέπουμε,ήλπιζα να βγει ξανά η προσφορά αν και δεν το πίστευα. 

Edited by George6633
Δημ.
1 minute ago, Tony9999 said:

με το που φυγει αυτος ο μηνας με βλεπω να φευγω και εγω ξανα vodafone σαν σημα ειναι το ιδιο εδω που ειμαι και εχει και n78 η vf μετα απο αυτο που εγινε με την πρασινη 

Ξέρεις ποιο είναι το χειρότερο; Αν περίμενες τελικά μερικές μέρες και ενεργοποιούσες τώρα, θα είχες κανονικά την προσφορά.. κρίμα.

Δημ.

Πολύ καλη η προσφορά.

Βέβαια, λόγω υψηλού δείκτη γκαντεμιάς, όταν θα μπορώ να φύγω λόγω των αυξήσεων της vodafone στα mms δεν θα υπάρχει τίποτα 🥲

Δημ.
Just now, cu2goup said:

Ξέρεις ποιο είναι το χειρότερο; Αν περίμενες τελικά μερικές μέρες και ενεργοποιούσες τώρα, θα είχες κανονικά την προσφορά.. κρίμα.

Σωστός.. Άλλα που να ξέρεις... 

Δημ.
1 minute ago, cu2goup said:

ναι το ξερω τι να μπω γκινια 

Δημ.
Just now, George6633 said:

Εν μέρει ναι,αν και κάποιες φορές η τιμή μπορεί να αξίζει όπως στην περίπτωση μου που είχε και λεπτά για ΕΕ που τυχαίνει να χρειάζεται να καλέσω σε τηλέφωνα άλλης χώρας τώρα το καλοκαίρι,αλλά προέχει το ίντερνετ στην περίπτωση μου και το γεγονός ότι μέχρι να πάω στο δίπλα σπίτι ειμαι με Wifi Calling γιατί έχω EDGE μέσα..Anyway,να μαστε καλά σε 9 μήνες βλέπουμε,ήλπιζα να βγει ξανά η προσφορά αν και δεν το πίστευα. 

Όσον αφορά τις διεθνείς κλήσεις, κάνεις κάνα περίεργο από αυτά που λένε τα παιδιά εδώ με τις φθηνές κλήσεις και ξεμπερδεύεις..

Δημ.
6 minutes ago, cu2goup said:

Κοίτα, αν και δίνω 20 ευρώ για το απεριόριστο στη vodafone, έχω επιπλέον απεριόριστα στην ΕΕ, 500 λεπτά εκτός ΕΕ, απεριόριστο roaming στην ΕΕ και καλές χρεώσεις για roaming εκτός ΕΕ σε σχέση με τις άλλες εταιρείες.

Με το σήμα δεν έχω παράπονο. Έχω και δεύτερη sim whatsup φοιτητικό αλλά δεν μου έχει χρειαστεί ακόμα.

Δημ. (edited)
11 minutes ago, cu2goup said:

Όσον αφορά τις διεθνείς κλήσεις, κάνεις κάνα περίεργο από αυτά που λένε τα παιδιά εδώ με τις φθηνές κλήσεις και ξεμπερδεύεις..

Ναι εντάξει,μιλάμε για 10-15 κλήσεις όλο το καλοκαίρι και αν χρειαστεί κυρίως για κάποια διευκρίνηση με τους τουρίστες κλπ...Αυτό λύνεται. 

@dasnowyμια διευκρίνηση επειδή έχω το ίδιο πρόγραμμα,δεν ξέρω για εκτός ΕΕ αλλά το απεριόριστο Roaming έχει γίνει 76GB εντός ΕΕ που πάλι είναι καλά... Σορρυ για το off topic 

Edited by George6633
Δημ.
6 minutes ago, George6633 said:

@dasnowyμια διευκρίνηση επειδή έχω το ίδιο πρόγραμμα,δεν ξέρω για εκτός ΕΕ αλλά το απεριόριστο Roaming έχει γίνει 76GB εντός ΕΕ που πάλι είναι καλά... Σορρυ για το lff topic 

Εγώ είμαι στο προηγούμενο συμβόλαιο χωρίς τους κόφτες. Αν το πειράξουν ανοίγει και ο δρόμος για gigamax unlimited.