boban3 Δημ. July 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2025 12 minutes ago, dasnowy said: Δεν χρειάζεται να βάζεις κάρτα. Όταν μπαίνουν τα 1000 λεπτά και τα 3GB πάνε πίσω οι ημερομηνίες λήξης και φραγής. Την έχω και εγώ αυτήν την προσφορά σε δύο καρτοκινητά. Τότε καλό ακούγεται. Μένει να ξεκαθαρίσω τι συμβαίνει με τη φορητοτητα στη σταθερή (τι γίνεται με το gigabit voucher σε περίπτωση αντιπροσφορας) 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2025 Σε συνέχεια της επικοινωνίας με τον πιο πάνω αριθμό,η εκπρόσωπος μου είπε ότι είδανε ότι πολλοί συνδρομητές δεν ενεργοποίησαν την προσφορά με τα απεριόριστα ενώ πήραν τη sim και αποφάσισαν να πάρουν έναν έναν τηλέφωνο να μάθουν αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα και άκουσαν πολλά περίεργα από το δεν ήρθε ποτέ η κάρτα από την μεταφορική και επέστρεψε πίσω στην Cosmote μέχρι ότι η εφαρμογή τους πετούσε έξω ότι και να έκαναν. Της είπα για την εφαρμογή και ειδικά για το Whats up app ότι δεν περνάει με τίποτα και μου είπε ότι το γνωρίζουν και μάλιστα η εφαρμογή του WU για κάποιο περίεργο λόγο έχει αποφασίσει να περνάει τα διαβατήρια πολυ πιο εύκολα και η εφαρμογή της Cosmote τις ταυτότητες. Καναμε τη διαδικασία,με διαβεβαίωσε ότι θα περαστεί η προσφορά στον αριθμό μου και ας γράφει 21.5GB και σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση να καλέσω την ίδια στον αριθμό που με πήρε. Δεν ξέρω πόσες αιτήσεις είδαν ότι δεν πέρασαν ή απλά έχουν πολλές διαρροές προς Q Vip και ψάχνουν πελάτες και όποιον παρήγγειλε κάρτα sim και δεν έκανε ενεργοποίηση,αλλά τουλάχιστον μπράβο τους έστω και έτσι.Μολις γίνει η ενεργοποίηση θα σας ενημερώσω. 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. July 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2025 Καλησπέρα Θέλει κάποιος να του στειλω 10 ευρω καθαρά απο το καρτοκινητο μου. Διαθέτω και iris για να μου κάνει κατάθεση πρώτα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. July 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2025 2 ώρες πριν, takpanos said: Καλησπέρα Θέλει κάποιος να του στειλω 10 ευρω καθαρά απο το καρτοκινητο μου. Διαθέτω και iris για να μου κάνει κατάθεση πρώτα Και τι θα κερδίσει? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. July 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2025 4 ώρες πριν, GREGORYMO said: Και τι θα κερδίσει? Θα δώσει 10 ευρω και θα πάρει 10 ευρω. Όταν αγοραζει πχ 15 ευρω αφαιρώντας το φόρο μπαίνουν λιγοτερα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. July 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2025 4 minutes ago, takpanos said: Θα δώσει 10 ευρω και θα πάρει 10 ευρω. Όταν αγοραζει πχ 15 ευρω αφαιρώντας το φόρο μπαίνουν λιγοτερα Αν είναι ΠΑΝΩ από 29 5 minutes ago, takpanos said: Θα δώσει 10 ευρω και θα πάρει 10 ευρω. Όταν αγοραζει πχ 15 ευρω αφαιρώντας το φόρο μπαίνουν λιγοτερα Μόνο που ΔΕΝ παρατείνεται το υπόλοιπο... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2025 (edited) Ενώ η εκπρόσωπος με διαβεβαίωσε για την προσφορά με τα απεριόριστα λεπτά και Data για 9 μήνες,εντούτοις βλέπω αυτή την προσφορά και χωρίς λεπτά ομιλίας μιας και έβαλα το πακέτο με τα Data...Καλά ξεκίνησε θα περιμένω ως την Δευτέρα γιατί νομίζω αυτό το τμήμα είναι κλειστό το Σαββατοκύριακο(τελικά ανοιχτό είναι αλλά δεν απαντάει κανείς) και θα την καλέσω γιατί μου είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να λάβω την συγκεκριμένη προσφορά αλλά επειδή είναι όλα αυτόματα αν μια στο εκατομμύριο μπούνε τα 21.5GB να καλέσω και να ζητήσω την ίδια για να το διορθώσει.Για να δούμε..Τέτοια τύχη να πετυχαίνεις το ένα στο εκατομμύριο αλλά για αρνητικό σκοπό,μόνο εγώ. Καλή σας μέρα. Edited July 5, 2025 by George6633 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. July 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2025 (edited) 2 ώρες πριν, George6633 said: Ενώ η εκπρόσωπος με διαβεβαίωσε για την προσφορά με τα απεριόριστα λεπτά και Data για 9 μήνες,εντούτοις βλέπω αυτή την προσφορά και χωρίς λεπτά ομιλίας μιας και έβαλα το πακέτο με τα Data...Καλά ξεκίνησε Βάζεις 13€ μένουν 11,81 , βάζεις το πακέτο 11,80 κόμπο και τότε μόνο μπαίνουν τα απεριόριστα. Έχει γραφτεί πολλές φορές και το λέει ΚΑΙ στην προσφορά. Αυτά που μπαίνουν είναι αυτόματα και δεν έχουν νόημα στα απεριόριστα. Edited July 5, 2025 by Konsta_ntina 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2025 (edited) 2 minutes ago, Konsta_ntina said: Βάζεις 13€ μένουν 11,81 , βάζεις το πακέτο 11,80 κόμπο και τότε μόνο μπαίνουν τα απεριόριστα. Έχει γραφτεί πολλές φορές και το λέει ΚΑΙ στην προσφορά. Επίσης στην προσφορά λέει ότι μπαίνουν και με το πακέτο Data Month με 8.5€ οπότε αυτό ενεργοποίησα και μπήκανε τα 21.5GB που τρέχει στη νέα προσφορά...το θέμα είναι ότι η εκπρόσωπος με διαβεβαίωσε ότι θα πάρω την παλιά προσφορά γιατί είχα παραγγείλει τη sim κατά τη διάρκεια αυτής Edited July 5, 2025 by George6633 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2025 2 minutes ago, Konsta_ntina said: Βάζεις 13€ μένουν 11,81 , βάζεις το πακέτο 11,80 κόμπο και τότε μόνο μπαίνουν τα απεριόριστα. Έχει γραφτεί πολλές φορές και το λέει ΚΑΙ στην προσφορά. Εγώ δε βλέπω να έκανε κάποιο λάθος, ήδη του αποδόθηκαν τα 21,5GB. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2025 Just now, elkons said: Εγώ δε βλέπω να έκανε κάποιο λάθος, ήδη του αποδόθηκαν τα 21,5GB. Όχι κανένα λάθος δεν έκανα,απλώς μπήκε λάθος προσφορά 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. July 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2025 (edited) 9 ώρες πριν, George6633 said: Ενώ η εκπρόσωπος με διαβεβαίωσε για την προσφορά με τα απεριόριστα λεπτά και Data για 9 μήνες,εντούτοις βλέπω αυτή την προσφορά και χωρίς λεπτά ομιλίας μιας και έβαλα το πακέτο με τα Data...Καλά ξεκίνησε θα περιμένω ως την Δευτέρα γιατί νομίζω αυτό το τμήμα είναι κλειστό το Σαββατοκύριακο(τελικά ανοιχτό είναι αλλά δεν απαντάει κανείς) και θα την καλέσω γιατί μου είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να λάβω την συγκεκριμένη προσφορά αλλά επειδή είναι όλα αυτόματα αν μια στο εκατομμύριο μπούνε τα 21.5GB να καλέσω και να ζητήσω την ίδια για να το διορθώσει.Για να δούμε..Τέτοια τύχη να πετυχαίνεις το ένα στο εκατομμύριο αλλά για αρνητικό σκοπό,μόνο εγώ. Καλή σας μέρα. Γενικά και εμένα αυτή είναι η εμπειρία μου με την cosmote. Δίνουν πολλά στο τηλέφωνο όταν παίρνουν για αντιπροσφορά, κάποια δώρα δεν μπαίνουν, τους λέω να δουν τις ηχογραφημένες κλήσεις και μετά ως διά μαγείας μπαίνουν. Edited July 5, 2025 by dasnowy 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. July 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2025 1 minute ago, dasnowy said: Γενικά και εμένα αυτή είναι η εμπειρία μου με την cosmote. Δίνουν πολλά στο τηλέφωνο όταν παίρνουν για αντιπροσφορά, κάποια δώρα δεν μπαίνουν, τους λέω να δουν τις ηχογραφημένες κλήσεις και μετά ως διά μαγείας μπαίνουν. ... είναι κ@ργ..λάκια εκεί στις νέες συνδέσεις της cosmote... 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. July 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2025 (edited) 5 minutes ago, opmgls said: ... είναι κ@ργ..λάκια εκεί στις νέες συνδέσεις της cosmote... Άσε μια φορά για να μην πάω το σταθερό στη voda μου έκανα προσφορά γύρω στα 20 ευρώ. Ακυρώνω την φορητότητα και Φάουλ νο1 χαλάει η αναγνώριση κλήσης. Τους παίρνω τηλέφωνο και λένε ότι πρέπει να πληρώσω έξτρα για την αναγνώριση. Κάποια στιγμή πιο μετά χαλάει το dsl και Φάουλ νο2 "η γραμμή σας δεν έχει ενεργοποιημένη υπηρεσία ίντερνετ, μόνο τηλέφωνο". Και κάτι είχα υποψιαστεί όταν μου είπαν να βγάλω το τηλέφωνο από το router και να το βάλω στο splitter. Τελικά κατέληξα να πληρώνω κάνα 3 ευρώ παραπάνω το μήνα. Edited July 5, 2025 by dasnowy 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2025 14 minutes ago, dasnowy said: Γενικά και εμένα αυτή είναι η εμπειρία μου με την cosmote. Δίνουν πολλά στο τηλέφωνο όταν παίρνουν για αντιπροσφορά, κάποια δώρα δεν μπαίνουν, τους λέω να δουν τις ηχογραφημένες κλήσεις και μετά ως διά μαγείας μπαίνουν. Και τι κερδίζουν από μένα αν δεν μου περάσουν την προσφορά και απλά την άλλη μέρα φύγω από την εταιρία και δεν με ξαναδούνε;Μήπως και δεν ξέρω να το κανω;; Εγώ άρχισα να έχω κάποιες υποψίες αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί την επόμενη μέρα με κάλεσε μια εκπρόσωπος από τον ίδιο αριθμό και μου είπε για την κάρτα sim που παρήγγειλα και δεν πρόλαβα να ενεργοποιήσω και μου είπε για 21.5GB...Θυμήθηκα ότι όταν με κάλεσε το προηγούμενο απόγευμα η άλλη εκπρόσωπος την ώρα που πήγε να μου πει για την προσφορά την σταμάτησα και της λέω δεν πρόλαβα τα απεριόριστα οπότε δεν με ενδιαφέρει κάποια άλλη προσφορά και μου λέει ναι γιαυτη την προσφορά σας πήρα..Νομίζουν ότι βρήκαν άνθρωπο να τα κάνουν αυτά..Κάθε μέρα φορητότητα θα κάνω αν χρειαστεί και σίγουρα όχι σε αυτούς.Εγω θα περιμένω την Δευτέρα να μιλήσω με την ίδια εκπρόσωπο που μου είπε αν πάει κάτι στραβά να την καλέσω και θα κινηθώ αναλόγως. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. July 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2025 2 ώρες πριν, George6633 said: Και τι κερδίζουν από μένα αν δεν μου περάσουν την προσφορά και απλά την άλλη μέρα φύγω από την εταιρία και δεν με ξαναδούνε;Μήπως και δεν ξέρω να το κανω;; Εγώ άρχισα να έχω κάποιες υποψίες αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί την επόμενη μέρα με κάλεσε μια εκπρόσωπος από τον ίδιο αριθμό και μου είπε για την κάρτα sim που παρήγγειλα και δεν πρόλαβα να ενεργοποιήσω και μου είπε για 21.5GB...Θυμήθηκα ότι όταν με κάλεσε το προηγούμενο απόγευμα η άλλη εκπρόσωπος την ώρα που πήγε να μου πει για την προσφορά την σταμάτησα και της λέω δεν πρόλαβα τα απεριόριστα οπότε δεν με ενδιαφέρει κάποια άλλη προσφορά και μου λέει ναι γιαυτη την προσφορά σας πήρα..Νομίζουν ότι βρήκαν άνθρωπο να τα κάνουν αυτά..Κάθε μέρα φορητότητα θα κάνω αν χρειαστεί και σίγουρα όχι σε αυτούς.Εγω θα περιμένω την Δευτέρα να μιλήσω με την ίδια εκπρόσωπο που μου είπε αν πάει κάτι στραβά να την καλέσω και θα κινηθώ αναλόγως. Εμπειρικά μιλώντας, θα γίνει η δουλειά σου και αυτά που συμφώνησες, αλλά παίζει να ταλαιπωρηθείς λίγο στα τηλέφωνα 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2025 (edited) 4 minutes ago, sou_d said: Εμπειρικά μιλώντας, θα γίνει η δουλειά σου και αυτά που συμφώνησες, αλλά παίζει να ταλαιπωρηθείς λίγο στα τηλέφωνα Η εκπρόσωπος με διαβεβαίωσε ότι θα γίνει,πιστεύω και γω να βγάλω άκρη ήδη είδα κάποια απεριόριστα που ανέβασα στο περί Cosmote,αλλά λόγω θέματος με τα sms δεν έχω ενημέρωση για το τι είναι γιατί το chat βλέπει τα 21.5... Μακάρι να γίνει πάντως γιατί από ταχύτητες είναι πολύ εντάξει στη δουλειά. Edited July 5, 2025 by George6633 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. July 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2025 @AlexM2 πάντως έβγαλε τους τελευταίους μήνες συνεχόμενα την προσφορά. Πιθανόν να βγάλει και αυτό τον μήνα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. July 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2025 11 minutes ago, cu2goup said: @AlexM2 πάντως έβγαλε τους τελευταίους μήνες συνεχόμενα την προσφορά. Πιθανόν να βγάλει και αυτό τον μήνα. Ναι το ξέρω. Αν μέχρι να έρθει η καρτα sim έχει βγάλει κάτι απλά δεν παραλαμβάνω την κάρτα της Nova και κάνω μια παραγγελία στην Cosmote. Απλά τέλος της άλλης εβδομάδας θα είμαι εκεί και δεν υπάρχει καθόλου ίντερνετ. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. July 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2025 On 4/7/2025 at 11:59 ΜΜ, GREGORYMO said: Αν είναι ΠΑΝΩ από 29 Μόνο που ΔΕΝ παρατείνεται το υπόλοιπο... Δε διαφωνώ πουθενά σε οτι λες...απλά ανέφερα τι μπορω να δωσω και ήμουν ξεκάθαρος. Όπως και να εχει θα δώσω όλο το υπόλοιπο στο χαμογελο του παιδιού γιατι είναι χρονοβόρα αυτή η διαδικασία...οποτε δε θα σας ξαναενοχλήσω για αυτο το θέμα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. July 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2025 29 minutes ago, takpanos said: Δε διαφωνώ πουθενά σε οτι λες...απλά ανέφερα τι μπορω να δωσω και ήμουν ξεκάθαρος. Όπως και να εχει θα δώσω όλο το υπόλοιπο στο χαμογελο του παιδιού γιατι είναι χρονοβόρα αυτή η διαδικασία...οποτε δε θα σας ξαναενοχλήσω για αυτο το θέμα Το χαμόγελο του παιδιού είναι κάτι σαν ΟΠΕΚΕΠΕ με πλήρη αδιαφάνεια στα οικονομικά. Διάλεξε στην τύχη κάποιον συμφορουμιτη και χάρισε του 10€ για να πιάσουν τόπο. Εμένα δεν με ενδιαφέρει. Θέμα αξιοπρέπειας είναι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. July 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2025 39 minutes ago, takpanos said: Δε διαφωνώ πουθενά σε οτι λες...απλά ανέφερα τι μπορω να δωσω και ήμουν ξεκάθαρος. Όπως και να εχει θα δώσω όλο το υπόλοιπο στο χαμογελο του παιδιού γιατι είναι χρονοβόρα αυτή η διαδικασία...οποτε δε θα σας ξαναενοχλήσω για αυτο το θέμα Προσφορά και ζήτηση είναι η κάθε δουλειά. Καλή η προσφορά σου αλλά ΔΕΝ την λές και κελεπουρι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. July 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2025 54 minutes ago, takpanos said: Δε διαφωνώ πουθενά σε οτι λες...απλά ανέφερα τι μπορω να δωσω και ήμουν ξεκάθαρος. Όπως και να εχει θα δώσω όλο το υπόλοιπο στο χαμογελο του παιδιού γιατι είναι χρονοβόρα αυτή η διαδικασία...οποτε δε θα σας ξαναενοχλήσω για αυτο το θέμα Προφανώς δεν έχω παρακολουθήσει όλο το στόρι. Έχεις περισσεμα 10ευρα (από αυτά που δίνουν δώρο στα καρτοκινητα) και ψάχνεις τρόπο να μην τα χάσεις? Υποθέτω ότι τα ζήτησες σε iban γραπτώς και έλαβες αρνητική απάντηση? Εάν όχι,το έχει δοκιμάσει κανείς? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. July 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2025 3 minutes ago, boban3 said: Προφανώς δεν έχω παρακολουθήσει όλο το στόρι. Έχεις περισσεμα 10ευρα (από αυτά που δίνουν δώρο στα καρτοκινητα) και ψάχνεις τρόπο να μην τα χάσεις? Υποθέτω ότι τα ζήτησες σε iban γραπτώς και έλαβες αρνητική απάντηση? Εάν όχι,το έχει δοκιμάσει κανείς? Έχει μαζέψει υπόλοιπο από ανανεώσεις 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. July 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2025 37 minutes ago, Konsta_ntina said: Το χαμόγελο του παιδιού είναι κάτι σαν ΟΠΕΚΕΠΕ με πλήρη αδιαφάνεια στα οικονομικά. Διάλεξε στην τύχη κάποιον συμφορουμιτη και χάρισε του 10€ για να πιάσουν τόπο. Εμένα δεν με ενδιαφέρει. Θέμα αξιοπρέπειας είναι. Το σχόλιο σου για το χαμόγελο του παιδιού ειναι το λιγότερο ενός ατόμου με χαμηλό iq. Αν έχεις τέτοιες πληροφορίες κανε μια καταγγελία επώνυμη αλλά δε νομίζω να το κανεις γιατι εισαι τζάμπα μαγκας. Άσε εμένα να ξερω τι οργανισμός ειναι αυτός και να δωσω τα λεφτά εκεί που εγω πιστεύω οτι πιάνουν τοπο 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts