Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 13/8/2025 at 3:12 ΜΜ, VIPdriver said:

Ερωτηματολόγιο στο cosmote app 

Ωραία τα 3GB για τρεις μέρες από το τίποτα που δεν έδωσε δώρο για το 15 Αύγουστο. 

• Απαντήσεις 47,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

3 minutes ago, advantix said:

Ωραία τα 3GB για τρεις μέρες από το τίποτα που δεν έδωσε δώρο για το 15 Αύγουστο. 

15 Αυγούστου ούτε πέρυσι έδωσε κάτι μόνο στο What's Up Mistery Token που πιθανολογώ πως θα δώσει και φέτος.

Συμβόλαια/ΚΟΣΜΟΚΑΡΤΑ/Frog συνήθως έχουν λιγότερα δώρα μόνο Χριστούγεννα δίνει το καλό το τσάμπα και Πάσχα. 

Edited by elkons

Hlias.

έχει βάλει κανείς στο WU το DIY cosmote tv ολυμπιακός με τα 5€ ? αυτό δείχνει μόνο τα εντός έδρας δηλαδή κάπου 2 τον μήνα ή & τα εκτός ... αφού εντός/εκτός δεν τα έχει cosmote tv ? ευχαριστώ

Edited by babis3g

η αληθεια ειναι οτι δεν το διευκρινιζει, στο μεταξυ πρεπει να αλλαξουν και τη σεζον (2025-26). 

Εδω ομως ισως ειναι λιγο πιο ξεκαθαρο

https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/configurator.jsp?productId=prod1640027_prod3

Το πακέτο σου προσφέρει πρόσβαση στο κανάλι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Super League Pass, που προβάλει μόνο τις ζωντανές μεταδόσεις της ομάδας για τους αγώνες της Super League που διαθέτει τα δικαιώματα η COSMOTE TV για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

υ.γ. αν δεν ενδιαφερουν καποιον οι υπολοιπες παροχες του DIY ειναι σαφως πιο οικονομικο απο το site/app της κοσμοτε, και χρεωνεται απ'ευθειας σε τραπεζικη καρτα, και οχι στο υπολοιπο. Αν το πας μεσω DIY θελεις 13,5 το ελαχιστο

2 ώρες πριν, kmpatra said:

η αληθεια ειναι οτι δεν το διευκρινιζει, στο μεταξυ πρεπει να αλλαξουν και τη σεζον (2025-26). 

Εδω ομως ισως ειναι λιγο πιο ξεκαθαρο

https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/configurator.jsp?productId=prod1640027_prod3

Το πακέτο σου προσφέρει πρόσβαση στο κανάλι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Super League Pass, που προβάλει μόνο τις ζωντανές μεταδόσεις της ομάδας για τους αγώνες της Super League που διαθέτει τα δικαιώματα η COSMOTE TV για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

υ.γ. αν δεν ενδιαφερουν καποιον οι υπολοιπες παροχες του DIY ειναι σαφως πιο οικονομικο απο το site/app της κοσμοτε, και χρεωνεται απ'ευθειας σε τραπεζικη καρτα, και οχι στο υπολοιπο. Αν το πας μεσω DIY θελεις 13,5 το ελαχιστο

Να ρωτήσω κάτι:αν τώρα παίζει Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στην έδρα του πρώτου πχ στο Απόστολος Νικολαΐδης θα το δείχνει και στο super league pass του Ολυμπιακού μιας και τα δικαιώματα του Παναθηναϊκός τα έχει η Cosmote TV;;;;

1 ώρα πριν, aektzhs 1 said:

Να ρωτήσω κάτι:αν τώρα παίζει Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στην έδρα του πρώτου πχ στο Απόστολος Νικολαΐδης θα το δείχνει και στο super league pass του Ολυμπιακού μιας και τα δικαιώματα του Παναθηναϊκός τα έχει η Cosmote TV;;;;

H περιγραφή στους όρους δεν λέει τίποτα για έδρα.  Άρα συμπεραινεται ότι αν έχει τα δικαιώματα και για κάποιους εκτός έδρας αγώνες όπου παίζε ο Ολυμπιακος θα στους δείχνει και αυτούς..

iOS 26 beta 7 έχω rcs τουλάχιστον για COSMOTE και δουλεύει κανονικά δοκιμασμένο 

IMG_1156.png

Κάτι πάει λάθος στην ημερομηνία προθεσμίας ενεργοποίησης του Summer Offer στο FROG App.

Screenshot-20250826-163313-Frog.jpg

Σε αντίθεση, WU & Cosmote 

Screenshot-20250826-163246-WHAT-S-UP.jpg

Screenshot-20250826-163438-COSMOTE.jpg

Hlias.

1 hour ago, elkons said:

Κάτι πάει λάθος στην ημερομηνία προθεσμίας ενεργοποίησης του Summer Offer στο FROG App.

Screenshot-20250826-163313-Frog.jpg

Σε αντίθεση, WU & Cosmote 

Screenshot-20250826-163246-WHAT-S-UP.jpg

Screenshot-20250826-163438-COSMOTE.jpg

Λοιπόν, νομίζω 20 Απρίλη έπεφτε το Πάσχα φέτος αν θυμάμαι καλά και είχαν την ίδια προσφορά διαθέσιμη μέχρι τις 25 για ενεργοποίηση μάλλον. Οι τύποι δηλαδή απλά έκαναν επανεμφάνιση στο app της προσφοράς, τίποτα άλλο, δεν ασχολήθηκαν να αλλάξουν banners, να γράψουν κάτι άλλο κλπ, πάρτο έτσι χύμα μας είπαν 😂🤣

Καλησπέρα παιδιά, 

ενδιαφέρομαι για να βάλω 2η κάρτα στο κινητό μου αποκλειστικά για ίντερνετ και θα ήθελα cosmote γιατί πιάνει το καλύτερο σήμα στην εργασία μου. 

Υπάρχει η κάρτα σιμ που είναι μόνο για ίντερνετ και κάνει 20€ με 15 γιγα για έναν χρόνο. 

Ήθελα να σας ρωτήσω, με συμφέρει να βάλω αυτή ή έχει καμιά προσφορά στο whatsap που να έχει κάργα δεδομένα ώστε να αξίζει αυτή; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

[sIGPIC][/sIGPIC]

12 minutes ago, pakitis said:

Καλησπέρα παιδιά, 

ενδιαφέρομαι για να βάλω 2η κάρτα στο κινητό μου αποκλειστικά για ίντερνετ και θα ήθελα cosmote γιατί πιάνει το καλύτερο σήμα στην εργασία μου. 

Υπάρχει η κάρτα σιμ που είναι μόνο για ίντερνετ και κάνει 20€ με 15 γιγα για έναν χρόνο. 

Ήθελα να σας ρωτήσω, με συμφέρει να βάλω αυτή ή έχει καμιά προσφορά στο whatsap που να έχει κάργα δεδομένα ώστε να αξίζει αυτή; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Αυτή τη στιγμή δεν τρέχει καμία αξιόλογη προσφορά.. 

20 minutes ago, johnny_htc said:

Λοιπόν, νομίζω 20 Απρίλη έπεφτε το Πάσχα φέτος αν θυμάμαι καλά και είχαν την ίδια προσφορά διαθέσιμη μέχρι τις 25 για ενεργοποίηση μάλλον. Οι τύποι δηλαδή απλά έκαναν επανεμφάνιση στο app της προσφοράς, τίποτα άλλο, δεν ασχολήθηκαν να αλλάξουν banners, να γράψουν κάτι άλλο κλπ, πάρτο έτσι χύμα μας είπαν 😂🤣

Φαντάσου ακόμα τα speedtest awards του'22 διαφημίζει σε αυτό το πακέτο. Το What's up νομίζω είναι πιο προσεγμένο έχει και σαφώς περισσότερους πελατες(5εκ λήψεις στο PlayStore μόνο στα Android και μόνο καρτοκινητή..)

Hlias.

Παρατηρησα εδω και λιγες εβδομάδες οτι η εφαρμογή του frog υπολειτουργει. Λετε να σχεδιαζουν το τελος του βατραχάκου;

3 minutes ago, VIPdriver said:

Παρατηρησα εδω και λιγες εβδομάδες οτι η εφαρμογή του frog υπολειτουργει. Λετε να σχεδιαζουν το τελος του βατραχάκου;

Τελικά το 60+60 τέλος;; Κάτι είχε ειπωθεί τελευταία.. το έγινε τελικά;

44 minutes ago, VIPdriver said:

Ή έκαναν αποτυχία ενσωμάτωσης του Magenta Moments, έχει περάσει πολύς καιρός χωρίς ενσωμάτωση του.

Δε σ λειτουργεί καθόλου;

Hlias.

1 ώρα πριν, elkons said:

Ή έκαναν αποτυχία ενσωμάτωσης του Magenta Moments, έχει περάσει πολύς καιρός χωρίς ενσωμάτωση του.

Δε σ λειτουργεί καθόλου;

Μόνο χρηματικό υπόλοιπο δείχνει. Ετσι κ αλλιως τα κάνω ολα απο το κοσμοτε αππ

Καλημέρα στην παρέα, έχω what’s up με την προσφορά απεριόριστα data και ομιλία που είχα κάνει πριν 9 μήνες περίπου με 15 ευρώ, βλέπω ότι έχει λήξει, τι κάνουμε τώρα; Τι προτείνετε; Κάθε πρόταση δεκτή 

Πας σε μια απο τις 2 αλλες (cu/q) με 95 ή 99€ αντίστοιχα για ένα χρόνο. Ρώτα στα αντίστοιχα τοπικ. 

Αλλιώς αν έχεις payzy και σου φτάνουν 14 giga, το μετατρέπεις σε cosmote νέο. Χωρίς δέσμευση με αυτόματη χρέωση καθε μήνα 16€ στην payzy, και δυνατότητα επιπλέον gb μεσω box ή από τις έρευνες στο cosmote app.

Edited by kmpatra

Δεν θέλω να αλλάξω εταιρία λόγω σήμα, επίσης δεν μπορώ να ψάχνομαι για έρευνες λόγω ηλικίας:) ( βαρέθηκα) , ευχαριστώ για την πρότασή σου

3 ώρες πριν, dimtz said:

Δεν θέλω να αλλάξω εταιρία λόγω σήμα, επίσης δεν μπορώ να ψάχνομαι για έρευνες λόγω ηλικίας:) ( βαρέθηκα) , ευχαριστώ για την πρότασή σου

Μπορείς να πας και στο neo με τα 100gb στα 21 ευρώ μέχρι να βγει κάτι καλό. 

4 ώρες πριν, dimtz said:

Καλημέρα στην παρέα, έχω what’s up με την προσφορά απεριόριστα data και ομιλία που είχα κάνει πριν 9 μήνες περίπου με 15 ευρώ, βλέπω ότι έχει λήξει, τι κάνουμε τώρα; Τι προτείνετε; Κάθε πρόταση δεκτή 

Ψάξε την FROG. Πατάει πάνω στο δίκτυο της COSMOTE. Από όσο γνωρίζω έχει πακέτο με απεριόριστα  DATA με 144€ τον χρόνο. Το μοναδικό πρόβλημα είναι ότι πρέπει να πας σε ένα από τα 2 καταστήματα της για να το πάρεις και φυσικά προπληρώνεις τα 144€ για τον 1 χρόνο.

Πριν λίγο καιρό είχα ζητήσει αναλυτική κατάσταση κλήσεων για διάστημα 90 ημερών.

Μου στείλανε μία κουτσουρεμένη που έλειπαν κάποιες κλήσεις που είχα κάνει σε Δημόσιες Υπηρεσίες, δεκαψήφια κανονικά νούμερα και σε υπηρεσία της αστυνομίας.

Γιατί να το κάνουν αυτό; 

Είναι δυνατόν να λείπουν από την αναλυτική που μου έστειλαν; 

Hello moto....!

7 ώρες πριν, Geokat2829 said:

Ψάξε την FROG. Πατάει πάνω στο δίκτυο της COSMOTE. Από όσο γνωρίζω έχει πακέτο με απεριόριστα  DATA με 144€ τον χρόνο. Το μοναδικό πρόβλημα είναι ότι πρέπει να πας σε ένα από τα 2 καταστήματα της για να το πάρεις και φυσικά προπληρώνεις τα 144€ για τον 1 χρόνο.

Δεν ισχύει αυτή τη στιγμή η συγκέντρωση προσφορά. Ή τουλάχιστον δεν έχουν πει κάτι στα social.

Με ένα τηλέφωνο στο κατάστημα της Θεσσαλονίκης ή της Αθήνας αντίστοιχα η απορία θα λυθεί.