Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3 ώρες πριν, sou_d said:

Κοίτα, η αλήθεια είναι πως δωράκια στο ίδιο στυλ της κόσμο δεν δίνει, αλλά...δίνει αλλά:

1. 600 λεπτά και 600mb κάθε μήνα, σε αρκετούς αριθμούς.

2. Υπηρεσία buy more, εάν συνδυάζεις και σταθερό.

3. 8€ ανανέωση 2 φορές την εβδομάδα με κιου.

4. Επέκταση λήξης των υπόλοιπων χρημάτων σου, με ενεργοποίηση πακέτων.

5. Το φτηνότερο ever πακέτο, με προπληρωμή 99€, για 1 χρόνο.

6. ΤΟ πακέτο με 9,80.

7. Ποιος ξεχνάει εκείνους τους μαγικούς 5ψήφιους αριθμούς, μεταξύ των οποίων έδινε για 3 μήνες απεριόριστα gb.

8. Ξεκάθαρα ελαφρύτερη εφαρμογή και τρομερά εύκολη εναλλαγή, μεταξύ των προφίλ.

Σίγουρα υπάρχουν κι άλλα και τα ξεχνάω 

Το παγκόσμιο vowifi..

• Απαντήσεις 47,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

31 minutes ago, cu2goup said:

Το παγκόσμιο vowifi..

Με τον ίδιο τρόπο λειτουργεί σε όλους 

Hlias.

11 minutes ago, elkons said:

Για το WiFi Calling..

Δεν λειτουργεί το ίδιο.. η Nova σε αφήνει να κάνεις κλήσεις με wifi από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου σαν να βρίσκεσαι Ελλάδα..

ενώ οι άλλες μόνο στην Ελλάδα.

Μην μου πεις πως σου είχε ξεφύγει κάτι τέτοιο..

Edited by cu2goup

4 ώρες πριν, cu2goup said:

Μην μου πεις πως σου είχε ξεφύγει κάτι τέτοιο..

Κάνεις Hotspot από άλλο ελληνικό κινητό βάζεις στο 2ο πτήση και θα έχεις Wifi Calling 

Technologia 🧔🏿

Τουλάχιστον όσο ήμουν Γερμανία, δούλεψε με Cosmote ενώ με το Wifi του ξενοδοχείου (1&1) δε δούλεψε. 

Hlias.

10 minutes ago, elkons said:

Κάνεις Hotspot από άλλο ελληνικό κινητό βάζεις στο 2ο πτήση και θα έχεις Wifi Calling 

Technologia 🧔🏿

Τουλάχιστον όσο ήμουν Γερμανία, δούλεψε με Cosmote ενώ με το Wifi του ξενοδοχείου (1&1) δε δούλεψε. 

Το να πας Τουρκία η Αίγυπτο και να κάνεις hotspot από άλλο ελληνικό κινητό μία κουβέντα είναι..

Just now, cu2goup said:

Το να πας Τουρκία η Αίγυπτο και να κάνεις hotspot από άλλο ελληνικό κινητό μία κουβέντα είναι..

Μα εγώ αναφέρθηκα εντός Ε.Ε

Εκτός Ε.Ε. δεν αξίζει Ελληνικό κινητό με τις χρεώσεις αυτές. 

Hlias.

1 minute ago, elkons said:

Μα εγώ αναφέρθηκα εντός Ε.Ε

Εκτός Ε.Ε. δεν αξίζει Ελληνικό κινητό με τις χρεώσεις αυτές. 

Εκεί λοιπόν το κινητό της nova αν μπει σε WiFi χρησιμοποιείται σαν να βρίσκεται στην Ελλάδα.

9 ώρες πριν, sou_d said:

Σίγουρα υπάρχουν κι άλλα και τα ξεχνάω

Ξέχασες τα 250 και απεριόριστα λεπτά με 8,90 όταν θέλουμε και εισερχόμενες και ΣΜΣ με μηδενικό υπόλοιπο. 🙃 

Μακρύς ο κατάλογος😄

7 ώρες πριν, Konsta_ntina said:

Ξέχασες τα 250 και απεριόριστα λεπτά με 8,90

Αυτό εννοούσα στο 6, αλλά μπερδεύτηκα και έγραψα 9,80€

Παράταση ενεργοποίησης των απεριορίστων gb για 1 μηνα με 13.50 έως 15/10!!Στο frog γραφει ακομη 30/9...(εκανα ερωτηση στο αντιστοιχο νημα αν ξερει καποιος κατι παραπανω.)

Φαντάζομαι αφού φεύγει η ενότητα "ανακάλυψε" από το COSMOTE APP τέλος και οι έρευνες ☹️

*εκτός εάν ενσωματωθούν με Magenta Moments, ας ελπίσουμε. 

Hlias.

Εντάξει δε χάνουμε τις έρευνες.. τελικά υπάρχει η ενότητα ανακάλυψε. 

Screenshot-20251002-192556-COSMOTE.jpg

Hlias.

22 minutes ago, elkons said:

Εντάξει δε χάνουμε τις έρευνες.. τελικά υπάρχει η ενότητα ανακάλυψε. 

Screenshot-20251002-192556-COSMOTE.jpg

Οι έρευνες είναι στο : ΓΙΑ ΣΕΝΑ

3 minutes ago, GREGORYMO said:

Οι έρευνες είναι στο : ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Που βρίσκεται αυτό; πάντα στην ενότητα ανακάλυψε ήταν οι έρευνες. Το For you έχει αντικατασταθεί πολύ καιρό από το Magenta Moments. 

Τώρα κατάλαβα.. την υποκατηγορία Για εσένα στο ανακάλυψε. 

Hlias.

3 minutes ago, advantix said:

Πάει και η ενότητα ανακάλυψε, έγινε magenta AI

Υπάρχει, μεταφέρθηκε. Αρχική σελίδα κάτω κάτω στο Βρες Γρήγορα το 1ο είναι το ανακάλυψε. 

Ενσωματώθηκε και στο What's Up 

Screenshot-20251004-215622-WHAT-S-UP.jpg

Hlias.

Θα έχουμε άραγε φέτος, με την μετατροπή του Deals4U σε Magenta Moments, 1+1 θεατρικά εισιτήρια;;;

Samsung S500 -> Siemens S65 -> Nokia E51 -> HTC Diamond2 -> Samsung Omnia7 -> Huawei P1 LTE -> ZTE Blade S6 -> Huawei P8 -> Apple iPhone SE -> LeEco Le Max2 -> Honor View20 -> Xiaomi Mi MIX3 5G -> Motorola Edge20 -> Motorola Edge50 Neo -> Oppo Reno12

On 10/9/2025 at 4:22 ΜΜ, leo06 said:

Όπως σου απάντησα, δεν κάνει μέρες αλλά ώρες. Αν δεν έχει προχωρήσει τότε επικοινώνησε με το chat να το κοιτάξουν.

Λοιπόν. Ο γολγοθάς τελείωσε μετά από 1 μήνα και ανύπαρκτη ενημέρωση και υποστήριξη από πλευράς της Cosmote τελικά πήγα Vodafone. Όταν έγινε φορητότητα στη Vodafone οι ίδιοι με ενημέρωσαν ότι υπήρχε ήδη ανοιχτό αίτημα από πλευράς της Cosmote το οποίο και ακυρώθηκε. Μέσα σε μια βδομάδα άλλαξα εταιρεία επιτυχώς. Κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος του ενός μήνα πήγα και σε άλλο κατάστημα της Cosmote που πολύ ευγενικά και με προθυμία προσπάθησαν να λύσουν το πρόβλημα μου αλλά δεν το κατάφεραν. Δεν ξέρω τι πήγε στραβά αλλά το θεωρώ το λιγότερο απαράδεκτο και κοροϊδία από πλευράς της Cosmote και ξεγύμνωσε εντελώς την εξυπηρέτηση πελατών σε αντίθεση με τη Vodafone που όχι μόνο με ενημέρωνε όλη την ώρα αλλά όταν βρήκε και το ανοιχτό αίτημα αμέσως προέβη σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μου για να το λύσουμε. Αν και δεν ολοκληρώθηκε η φορητότητα στην Cosmote σας ευχαριστώ για τη βοήθεια και τις πληροφορίες!

Edited by Cutthroat

Έχω ένα υπόλοιπο σε GB που πήρα δώρο για 7 μέρες από ένα λογαριασμό που πλήρωσα, αν πληρώσω έναν άλλο λογαριασμό μπορώ να πάρω τα 3GB και να προστεθούν στα ήδη GB που δεν έχουν τελειώσει ;

2 minutes ago, advantix said:

Έχω ένα υπόλοιπο σε GB που πήρα δώρο για 7 μέρες από ένα λογαριασμό που πλήρωσα, αν πληρώσω έναν άλλο λογαριασμό μπορώ να πάρω τα 3GB και να προστεθούν στα ήδη GB που δεν έχουν τελειώσει ;

ΟΧΙ.

Θα περιμένεις να περάσουν οι 7 ημέρες, θα πληρώσεις τον άλλο λογαριασμό και θα πάρεις πάλι 3G για 7 ημέρες