kountoura Δημ. October 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2025 12 minutes ago, ANAGNPANA said: Μήπως είχες πάρει την προσφορά των 9 μηνών που σου έδινε δώρο 21,5 ? Δεν ξέρω. Υπήρχε τέτοια προσφορά? Και το δώρο το έδινε σε κάθε αγορά πακέτου ή σε συγκεκριμένο πακέτο? Τα SMS που ήρθαν κατά την ενεργοποίηση στο δίκτυο δεν τα βρίσκω. 1 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. October 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2025 40 minutes ago, kountoura said: Δεν ξέρω. Υπήρχε τέτοια προσφορά? Και το δώρο το έδινε σε κάθε αγορά πακέτου ή σε συγκεκριμένο πακέτο? Τα SMS που ήρθαν κατά την ενεργοποίηση στο δίκτυο δεν τα βρίσκω. Ναι υπήρχε στα περισσότερα πακέτα το έδινε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2025 Σήμερα έληξαν τα ντατα μου. τόσους μήνες πληρωνα 13€ το μήνα για απεριόριστα. Μια χαρά μας έκατσε. Τώρα τι κάνουμε? Τι συμφέρει να κάνω ώστε να έχω όσο πιο πολλά γίνεται με τα λιγότερα χρήματα? Έχω κοσμοτε σταθερό και κάθε φορά που πληρώνω λογαριασμό (ανα 2 μήνες) παίρνω 3gb για εφτά ημέρες (αν και τα καταναλώνω σε μια) 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. October 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2025 Καλημέρα, για να πάω σε what's up μέσω online ενεργοποίησης, είναι υποχρεωτικό να αγοράσω και πακέτο ή θα πληρώσω μόνο τα 3€ που κοστίζει η κάρτα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. October 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2025 30 minutes ago, mol said: Σήμερα έληξαν τα ντατα μου. τόσους μήνες πληρωνα 13€ το μήνα για απεριόριστα. Μια χαρά μας έκατσε. Τώρα τι κάνουμε? Τι συμφέρει να κάνω ώστε να έχω όσο πιο πολλά γίνεται με τα λιγότερα χρήματα? Έχω κοσμοτε σταθερό και κάθε φορά που πληρώνω λογαριασμό (ανα 2 μήνες) παίρνω 3gb για εφτά ημέρες (αν και τα καταναλώνω σε μια) Αυτη τη στιγμή το μοναδικο ειναι της Q με 99ε για 12 μηνες. Εγω στη θεση σου θα περιμενα λίγο πριν την black friday να δω τι θα δωσει ο βατραχος. Βεβαια εαν εισαι ηδη κοσμοτε θα πρεπει να πάρεις νέο νούμερο ή φορητοτητα μπρος/πίσω ή παιρνεις νέο νούμερο και το βαζεις στη θεση της sim2 και από εκεί εχεις τα απεριοριστα data και απλα συντηρεις το κύριο σου νουμερο ως φρογκ με 13ε/3μηνο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2025 1 ώρα πριν, Loutrikan said: Καλημέρα, για να πάω σε what's up μέσω online ενεργοποίησης, είναι υποχρεωτικό να αγοράσω και πακέτο ή θα πληρώσω μόνο τα 3€ που κοστίζει η κάρτα; Μονο τα 3€. 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2025 Ερώτηση . . .. φραγή κίνησης σημαινει ότι δεν θα δέχεται κλήσεις μετά τις 3-11 και λήξη σύνδεσης ότι χάνεται το νούμερο ? 2 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. October 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2025 59 minutes ago, taliban said: Ερώτηση . . .. φραγή κίνησης σημαινει ότι δεν θα δέχεται κλήσεις μετά τις 3-11 και λήξη σύνδεσης ότι χάνεται το νούμερο ? Ακριβώς 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. October 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2025 Με what's up για μονοημερη στη Βουλγαρια θα ''παιζουν'' τα δεδομενα που εχω ηδη ; Η πρέπει να αγορασω ;;;; 1 Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. October 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2025 18 minutes ago, aenaos15 said: Με what's up για μονοημερη στη Βουλγαρια θα ''παιζουν'' τα δεδομενα που εχω ηδη ; Η πρέπει να αγορασω ;;;; Δες ποια πακέτα δεν μπορούν να καταναλωθούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση; Δεν μπορούν να καταναλωθούν λεπτά ομιλίας & SMS προς κινητά COSMOTE, σταθερά καθώς και προς ενδοεταιρικούς και WHAT’S UP προορισμούς. Επίσης τα λεπτά ομιλίας του πακέτου After Dark 5000’ καθώς και τα ΜΒ του πακέτου After Dark 10GB. Ακόμα αν είσαι γραμμένος στη φοιτητική προσφορά, δεν μπορούν να καταναλωθούν τα λεπτά ομιλίας/SMS των πακέτων Φοιτητικό 6€ και Φοιτητικό 8€ . Τέλος δεν μπορούν να καταναλωθούν πακέτα που δίνονται δωρεάν στο πλαίσιο προωθητικών ενεργειών. https://www.cosmote.gr/static/cosmote/el/free_roaming_res 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2025 Σήμερα δε μπορώ να ανανεώσω ούτε από What's Up ούτε από COSMOTE APP. Μόλις πατάω πληρωμή ανοίγει το Payzy και εμφανίζει "Κάτι πήγε στραβά με τη συναλλαγή". Έβαλα άλλη κάρτα της Eurobank ούτε εκεί δούλεψε η ανανέωση υπολοίπου. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kelthroun Δημ. October 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2025 On 26/10/2025 at 12:53 ΠΜ, dim74 said: Ε δεν είπα πως θα κλείσει κιόλας! Το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι έως 30 ετών. Μπαίνεις στο σάιτ της ευρωπαϊκής κάρτας Νέων και βλέπεις πως βγαίνει η κάρτα αυτή. Δίνει με κάθε ανανέωση (μια φορά τον μήνα) 10 ευρώ δώρο για έναν χρόνο με διάρκεια ισχύος των 10 ευρώ έναν μήνα. Κόστος αγοράς της κάρτας 10 ευρώ. Την κάρτα νέων μπορείς να την βγάλεις και για 3 χρόνια με έκπτωση στην τιμή στα 27€. 😉 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. October 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2025 9 minutes ago, Kelthroun said: Την κάρτα νέων μπορείς να την βγάλεις και για 3 χρόνια με έκπτωση στην τιμή στα 27€. 😉 Έχει νόημα όμως; Η προσφορά του cu δεν είναι μόνο για έναν χρόνο; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2025 To frog εμφάνισε έτρεξα, τζαμπε βέβαια. Οπότε θα εμφανιστεί και στο cosmote app σε λίγες μέρες 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2025 1 minute ago, GREGORYMO said: To frog εμφάνισε έτρεξα, τζαμπε βέβαια. Οπότε θα εμφανιστεί και στο cosmote app σε λίγες μέρες Τι εμφάνισε εξτρα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2025 3 minutes ago, elkons said: Τι εμφάνισε εξτρα; Στο frog app, την συνήθη έρευνα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2025 Την έκανα εχτές, δεν έστειλε GB όμως 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2025 2 minutes ago, elkons said: Την έκανα εχτές, δεν έστειλε GB όμως Το φρογκ ποτέ δεν δίνει. Για το cosmote app μιλάω 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. November 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2025 Ξέρετε αν τα πακέτα "Ιnternational" στο app ειναι δεδομένο οτι περιλαμβάνουν και την Ελλάδα ή όντως ισχύουν αποκλειστικά για τις χώρες που γράφει; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2025 8 ώρες πριν, gilbaba said: Ξέρετε αν τα πακέτα "Ιnternational" στο app ειναι δεδομένο οτι περιλαμβάνουν και την Ελλάδα ή όντως ισχύουν αποκλειστικά για τις χώρες που γράφει; Δεν περιλαμβάνουν την Ελλάδα. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. November 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2025 τον προηγούμενο μήνα ετρεξε προσφορά για wtsup 9μηνες απεριόριστο ίντερνετ, την πήρα με νεα καρτα σιμ έβαλα το πρόγραμμα έδωσε απεριόριστα data αυτό το μηνα έκανα ανανέωση αλλά μου έδωσε 21γιγα , μήπως ξέρει κάποιος τι έγινε αυτό με τα απεριόριστα data; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2025 1 hour ago, votis said: τον προηγούμενο μήνα ετρεξε προσφορά για wtsup 9μηνες απεριόριστο ίντερνετ, την πήρα με νεα καρτα σιμ έβαλα το πρόγραμμα έδωσε απεριόριστα data αυτό το μηνα έκανα ανανέωση αλλά μου έδωσε 21γιγα , μήπως ξέρει κάποιος τι έγινε αυτό με τα απεριόριστα data; Τον 2ο μήνα αγορασες πακετο; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. November 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2025 Ξέρετε αν υπάρχει ακόμη η υπηρεσία που υπήρχε πολύ παλιά όπου ένας χρήστης στέλνει σε άλλον απο το υπόλοιπο της κάρτας του; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2025 3 minutes ago, gilbaba said: Ξέρετε αν υπάρχει ακόμη η υπηρεσία που υπήρχε πολύ παλιά όπου ένας χρήστης στέλνει σε άλλον απο το υπόλοιπο της κάρτας του; https://www.whatsup.gr/paketa/extras/cosmote-mobile-easy-transfer 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. November 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2025 4 minutes ago, gilbaba said: Ξέρετε αν υπάρχει ακόμη η υπηρεσία που υπήρχε πολύ παλιά όπου ένας χρήστης στέλνει σε άλλον απο το υπόλοιπο της κάρτας του; Για ρίξε μια ματιά.. https://www.cosmote.gr/static/cosmote/el/ipiresia-easy-transfer 50 minutes ago, HEO said: https://www.whatsup.gr/paketa/extras/cosmote-mobile-easy-transfer 50 minutes ago, cu2goup said: Για ρίξε μια ματιά.. https://www.cosmote.gr/static/cosmote/el/ipiresia-easy-transfer Πόσο ολόπλευρη ενημέρωση μπορεί α υπάρχει σε αυτό το forum!!!! 😂😂😂 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts