Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

12 minutes ago, ANAGNPANA said:

Μήπως είχες πάρει την προσφορά των 9 μηνών που σου έδινε δώρο 21,5 ?

Δεν ξέρω. 

Υπήρχε τέτοια προσφορά? 

Και το δώρο το έδινε σε κάθε αγορά πακέτου ή σε συγκεκριμένο πακέτο? 

Τα SMS που ήρθαν κατά την ενεργοποίηση στο δίκτυο δεν τα βρίσκω. 

kountouraN

40 minutes ago, kountoura said:

Δεν ξέρω. 

Υπήρχε τέτοια προσφορά? 

Και το δώρο το έδινε σε κάθε αγορά πακέτου ή σε συγκεκριμένο πακέτο? 

Τα SMS που ήρθαν κατά την ενεργοποίηση στο δίκτυο δεν τα βρίσκω. 

Ναι υπήρχε στα περισσότερα πακέτα το έδινε 

Σήμερα έληξαν τα ντατα μου. τόσους μήνες πληρωνα 13€ το μήνα για απεριόριστα. Μια χαρά μας έκατσε. 

Τώρα τι κάνουμε? 

Τι συμφέρει να κάνω ώστε να έχω όσο πιο πολλά γίνεται με τα λιγότερα χρήματα? 

Έχω κοσμοτε σταθερό και κάθε φορά που πληρώνω λογαριασμό (ανα 2 μήνες) παίρνω 3gb για εφτά ημέρες (αν και τα καταναλώνω σε μια)

Καλημέρα,

για να πάω σε what's up μέσω online ενεργοποίησης, είναι υποχρεωτικό να αγοράσω και πακέτο ή θα πληρώσω μόνο τα 3€ που κοστίζει η κάρτα;

30 minutes ago, mol said:

Σήμερα έληξαν τα ντατα μου. τόσους μήνες πληρωνα 13€ το μήνα για απεριόριστα. Μια χαρά μας έκατσε. 

Τώρα τι κάνουμε? 

Τι συμφέρει να κάνω ώστε να έχω όσο πιο πολλά γίνεται με τα λιγότερα χρήματα? 

Έχω κοσμοτε σταθερό και κάθε φορά που πληρώνω λογαριασμό (ανα 2 μήνες) παίρνω 3gb για εφτά ημέρες (αν και τα καταναλώνω σε μια)

Αυτη τη στιγμή το μοναδικο ειναι της Q με 99ε για 12 μηνες. Εγω στη θεση σου θα περιμενα λίγο πριν την black friday να δω τι θα δωσει ο βατραχος. Βεβαια εαν εισαι ηδη κοσμοτε θα πρεπει να πάρεις νέο νούμερο ή φορητοτητα μπρος/πίσω ή παιρνεις νέο νούμερο και το βαζεις στη θεση της sim2 και από εκεί εχεις τα απεριοριστα data και απλα συντηρεις το κύριο σου νουμερο ως φρογκ με 13ε/3μηνο.

1 ώρα πριν, Loutrikan said:

Καλημέρα,

για να πάω σε what's up μέσω online ενεργοποίησης, είναι υποχρεωτικό να αγοράσω και πακέτο ή θα πληρώσω μόνο τα 3€ που κοστίζει η κάρτα;

Μονο τα 3€.

Ερώτηση . . .. 

φραγή κίνησης σημαινει ότι δεν θα δέχεται κλήσεις μετά τις 3-11 και λήξη σύνδεσης ότι χάνεται το νούμερο ?

εικόνα_Viber_2025-10-30_17-27-29-020.jpg

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

59 minutes ago, taliban said:

Ερώτηση . . .. 

φραγή κίνησης σημαινει ότι δεν θα δέχεται κλήσεις μετά τις 3-11 και λήξη σύνδεσης ότι χάνεται το νούμερο ?

εικόνα_Viber_2025-10-30_17-27-29-020.jpg

Ακριβώς

Με what's up  για μονοημερη στη Βουλγαρια θα ''παιζουν'' τα   δεδομενα που εχω ηδη ;

Η πρέπει να αγορασω ;;;;

iPhone 16 Pro Max

Airpods Pro

Redmi Watch 5

18 minutes ago, aenaos15 said:

Με what's up  για μονοημερη στη Βουλγαρια θα ''παιζουν'' τα   δεδομενα που εχω ηδη ;

Η πρέπει να αγορασω ;;;;

Δες ποια πακέτα δεν μπορούν να καταναλωθούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση;

Δεν μπορούν να καταναλωθούν λεπτά ομιλίας & SMS προς κινητά COSMOTE, σταθερά καθώς και προς ενδοεταιρικούς και WHAT’S UP προορισμούς. Επίσης τα λεπτά ομιλίας του πακέτου After Dark 5000’ καθώς και τα ΜΒ του πακέτου After Dark 10GB. Ακόμα αν είσαι γραμμένος στη φοιτητική προσφορά, δεν μπορούν να καταναλωθούν τα λεπτά ομιλίας/SMS των πακέτων Φοιτητικό 6€ και Φοιτητικό 8€ . Τέλος δεν μπορούν να καταναλωθούν πακέτα που δίνονται δωρεάν στο πλαίσιο προωθητικών ενεργειών.

https://www.cosmote.gr/static/cosmote/el/free_roaming_res

Σήμερα δε μπορώ να ανανεώσω ούτε από What's Up ούτε από COSMOTE APP. Μόλις πατάω πληρωμή ανοίγει το Payzy και εμφανίζει "Κάτι πήγε στραβά με τη συναλλαγή". Έβαλα άλλη κάρτα της Eurobank ούτε εκεί δούλεψε η ανανέωση υπολοίπου. 

On 26/10/2025 at 12:53 ΠΜ, dim74 said:

Ε δεν είπα πως θα κλείσει κιόλας! 

Το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι έως 30 ετών. Μπαίνεις στο σάιτ της ευρωπαϊκής κάρτας Νέων και βλέπεις πως βγαίνει η κάρτα αυτή. 

Δίνει με κάθε ανανέωση (μια φορά τον μήνα) 10 ευρώ δώρο για έναν χρόνο με διάρκεια ισχύος των 10 ευρώ έναν μήνα.

Κόστος αγοράς της κάρτας 10 ευρώ.

Την κάρτα νέων μπορείς να την βγάλεις και για 3 χρόνια με έκπτωση στην τιμή στα 27€. 😉

9 minutes ago, Kelthroun said:

Την κάρτα νέων μπορείς να την βγάλεις και για 3 χρόνια με έκπτωση στην τιμή στα 27€. 😉

Έχει νόημα όμως; Η προσφορά του cu δεν είναι μόνο για έναν χρόνο;

1 minute ago, GREGORYMO said:

To frog εμφάνισε έτρεξα, τζαμπε βέβαια.

Οπότε θα εμφανιστεί και στο cosmote app σε λίγες μέρες 

Τι εμφάνισε εξτρα;

Ξέρετε αν τα πακέτα "Ιnternational"  στο app ειναι δεδομένο οτι περιλαμβάνουν και την Ελλάδα ή όντως ισχύουν αποκλειστικά για τις χώρες που γράφει;

8 ώρες πριν, gilbaba said:

Ξέρετε αν τα πακέτα "Ιnternational"  στο app ειναι δεδομένο οτι περιλαμβάνουν και την Ελλάδα ή όντως ισχύουν αποκλειστικά για τις χώρες που γράφει;

Δεν περιλαμβάνουν την Ελλάδα. 

τον προηγούμενο μήνα ετρεξε προσφορά για wtsup 9μηνες απεριόριστο ίντερνετ, την πήρα με νεα καρτα σιμ έβαλα το πρόγραμμα έδωσε απεριόριστα data αυτό το μηνα έκανα ανανέωση αλλά μου έδωσε 21γιγα , μήπως ξέρει κάποιος τι έγινε αυτό με τα απεριόριστα data;

1 hour ago, votis said:

τον προηγούμενο μήνα ετρεξε προσφορά για wtsup 9μηνες απεριόριστο ίντερνετ, την πήρα με νεα καρτα σιμ έβαλα το πρόγραμμα έδωσε απεριόριστα data αυτό το μηνα έκανα ανανέωση αλλά μου έδωσε 21γιγα , μήπως ξέρει κάποιος τι έγινε αυτό με τα απεριόριστα data;

Τον 2ο μήνα αγορασες πακετο;

Ξέρετε αν υπάρχει ακόμη η υπηρεσία που υπήρχε πολύ παλιά όπου ένας χρήστης στέλνει σε άλλον απο το υπόλοιπο της κάρτας του;

3 minutes ago, gilbaba said:

Ξέρετε αν υπάρχει ακόμη η υπηρεσία που υπήρχε πολύ παλιά όπου ένας χρήστης στέλνει σε άλλον απο το υπόλοιπο της κάρτας του;

https://www.whatsup.gr/paketa/extras/cosmote-mobile-easy-transfer

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

4 minutes ago, gilbaba said:

Για ρίξε μια ματιά..

https://www.cosmote.gr/static/cosmote/el/ipiresia-easy-transfer

50 minutes ago, HEO said:

50 minutes ago, cu2goup said:

Πόσο ολόπλευρη ενημέρωση μπορεί α υπάρχει σε αυτό το forum!!!! 😂😂😂