Jump to content

kountoura

Members
 • Δημοσιεύσεις

  2.660
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  100%

About kountoura

 • Ημ. Γέννησης 15/06/1988

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Cosmote - Ελλάδα

kountoura's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Conversation Starter Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Dedicated Rare
 • Week One Done Rare

Recent Badges

11

Φήμη

 1. Εγώ έχω εδώ και 2 μήνες Whidestone dome glass και όλα καλά. Κανένα πρόβλημα με το δακτυλικο. Νομίζω είναι ότι καλύτερο υπάρχει γι αυτό και το πήρα.
 2. Έχω όλα όσα με βολεύουν / Μ αρέσουν και απολαμβάνω την συσκευή. Bluetooth τοποθεσία data μόνιμα ανοιχτά. 2k 120hz κτλ. Όποιος καταφέρει να σταματήσει να κοιτάει sot θα σωθεί. 🙂
 3. Από τότε που έπαψα να κοιτάω sot και να ασχολούμαι συνέχεια με την μπαταρία χαίρομαι και αυτό το τηλέφωνο και όσα είχα προηγούμενα. Βγάζει μέρα με την χρήση μου επομένως δεν ασχολούμαι καθόλου. Πολύ ψυχοφθορα διαδικασία τελικά που για πολλά χρόνια ακολουθούσα. Καλές γιορτές σε όλους!
 4. Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

  • Πώληση
  • Καινούριο
  Σφραγισμενο το ρολόι του τίτλου. Αγορασμένο από κατάστημα σκρουτζ με απόδειξη. Για λογαριασμό φίλου η αγγελία. Περιοχή Κέρκυρα. Αποστολή πανελλαδικά μετά από κατάθεση. Καλές γιορτές σε όλους.

  300 €

 5. Και σε μένα το κάνει τις τελευταίες μέρες αυτό. Κάνα κόλλημα της πιο σάπιας εφαρμογής. Πατάω κλείσιμο το αγνοώ και περιμένω με καμία αναβάθμιση να στρώσει..
 6. Σχετικά με τα hz της οθόνης μετά την αναβάθμιση. Το σωστό είναι (ενώ έχουμε ρύθμιση 2k 120hz) Όταν αγγίζουμε την οθόνη να πηγαίνει 120 και όταν αφήνουμε να πέφτει στα 60 σωστά? Έκανα μια δοκιμή τώρα και αυτό βλέπω ότι κάνει. Άρα είναι εντάξει θεωρητικά..
 7. H πράσινη κουκίδα και εμένα μου φαίνεται πολύ χρήσιμη προσθήκη. Με αυτόν τον τρόπο εύκολα παρακολουθείς αν κάποια εφαρμογή πχ σου έχει ανοιχτό μικρόφωνο ή κάμερα όπως έγραψε και ο φίλος ποιο πάνω.
 8. Αυτό είναι ένας λόγος να έχεις Android. 🙂 Έχω εγώ, κανένα πρόβλημα μετά την αναβάθμιση.
 9. Τέλεια σ ευχαριστώ πολύ!
 10. Ευχαριστώ. Δεν μπορώ να τσεκάρω άμεσα, Σου δουλεύει το home up και μετά την αναβάθμιση σε Android 12 δηλαδή?
 11. Όλα δουλεύουν ρολόι και σε μένα. Δεν βρίσκω κανένα πρόβλημα κόλλημα κτλ. Τουλάχιστον ίδιο αν όχι ποιο σβέλτο. Την πέρασα OTA από πάνω. Δεν παίζει το home up μόνο που είχα από το nice lock.
 12. Χρησιμοποιούσα σε όλες μου τις συσκευές nova launcher πολλά χρόνια. Μέχρι που στο s21 ultra είπα να το γυρίσω σε samsung και να μη το πειράξω. Ο κύριος λόγος ήταν γιατί με nova δεν μου δούλευαν καλά η χειρονομίες στην γραμμή πλοήγησης.. Δεν ξανά βάζω λοιπόν nova launcher σε Samsung συσκευή τώρα που συνήθισα της Samsung. goodlock μπορείς να χρησιμοποιήσεις με το nicelock από το play store.
 13. Ακόμη zagg βάζουν στα media Markt? Αν ναι, καλή η εγγύηση καλή η αντοχή κτλ αλλά η αίσθηση στο χέρι τελείως χάλια. Όπως όλες οι μεμβράνες υγρής τοποθέτησης δηλαδή. *δεν ξέρω κατά πόσο έχουν εξελιχθεί έχω να βάλω μεμβράνη υγρής τοποθέτησης πάνω από ένα έτος. Τότε ήταν οοολες χάλια στην αίσθηση στο χέρι.
 14. Το προσέχω μάλιστα όσο μπορώ. Δεν μένει χωρίς θήκη ούτε δευτερόλεπτο, Δεν μπαίνει σε τσέπη ή σε τσαντάκι με άλλα αντικείμενα, και όμως έχει αρκετές αραχνιες.. Στα μάτια μου είναι χάλια, σε άλλα μάτια μπορεί να είναι μια χαρά 🙂. Καλύτερα έτσι όμως όπως είπα και ποιο πάνω, παρά στη σκέψη ότι υπάρχει κάτι που δεν διορθώνετε.. Στα σχέδια μου είναι πάντως η αντικατάσταση με dome glass. Το έχει κανένας εδώ που τα λέμε? Το δακτυλικο πως τα πάει?
 15. Εγώ έχω την μεμβράνη από τότε που το πήρα. 6 μήνες περίπου, σκέψου πόσο χάλια έχει γίνει. Δεν την βγάζω όμως, προτιμώ αυτό το χάλι με τις αραχνιες στην μεμβράνη και όποτε θέλω να βάλω ένα Whidestone dome glass να τελειώνω, Παρα να σημαδευτει η οθόνη και μετά μόνο στη σκέψη ότι υπάρχει σημαδάκι να θέλω να το δώσω.. Οι οθόνες, χωρίς προστασία, μόνο που τις κοιτάς κάνουν τις λεγόμενες αραχνιες (πολύ πολύ λεπτές γρατζουνιές που φαίνονται σε καλό φωτισμό.)
×
×
 • Create New...