Jump to content

kountoura

Members
 • Δημοσιεύσεις

  2.734
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  100%

Everything posted by kountoura

 1. Και τον Τ4510 να πάρεις, αν δοκιμάσεις να φορτίσεις με το καλώδιο που έχει μέσα στο κουτί του s22 ultra θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα. Μόλις τσέκαρα και τα καλώδια. Το καλώδιο από το κουτί του s22 ultra είναι το μισό σχεδόν σε πάχος από το καλώδιο που έχει ο 45αρης. Επίσης το καλώδιο του 45αρη γράφει στην άκρη στην θύρα c, 5A. Το καλώδιο του κινητού δεν γράφει τίποτα αλλά είναι φανερό με γυμνό μάτι ότι δεν είναι ίδιο. Αν έπαιρνες τον ΤΑ845 με καλώδιο μαζί δεν θα είχες κανένα πρόβλημα.
 2. Συγνώμη και ακόμα ψάχνεις τι φταίει? Το καλώδιο της συσκευασίας του s22 ultra είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δεν είναι ίδιο με του 45αρη φορτιστή πρώτον. Και δεύτερον από ότι λες σε σακουλάκι, και όχι σε σφραγισμένο κουτάκι Samsung θα το γυρνούσα πίσω την ίδια στιγμή (εκτός αν αναφέρεται ότι πωλείτε χωρίς συσκευασία). Έχω πάρει πρόσφατα 25αρη από σκρουτζ,χωρίς καλώδιο, και ήταν κανονικά σφραγισμένος σε κουτάκι Samsung..
 3. Ο "λάθος" που πήρες είχε καλώδιο μέσα? Εγώ πήρα τον 45αρη σε μια προσφορά του Κοτσωβολου από s20 ultra εποχή. Δεν τον δούλεψα σχεδόν καθόλου και πριν λίγο πήγα να τον ψάξω να δω τι κωδικό έχει. Είναι ο EP-TA845XBEGWW με καλώδιο μαζί.
 4. Έχεις δοκιμάσει και τον 4510 και έχει όντως διαφορά? Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι φορτιστής σφραγισμένος από σκρουτζ, έχει διαφορά με φορτιστή σφραγισμένο από αλυσίδα. Για αρχή δοκίμασε να αλλάξεις μπριζα, Να μην είναι πάνω σε πολύ μπριζο αλλά απ ευθείας στην μπριζα. Και δες αν έχεις τους χρόνους που γράφουν τα παιδιά..
 5. Εγώ χωρίς το SwiftKey δεν μπορώ να γράψω ούτε μια πρόταση. 🙂
 6. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

  • Πώληση
  • Μεταχειρισμένο
  Προς πώληση η συσκευή του τίτλου! Αγορασμένο 16/03/2022 κανονικά με 2 έτη εγγύηση, απόδειξη πλήρη παρελκόμενα έξτρα θήκες και μεμβράνες δώρο. Κατάσταση απολύτως άθικτο χωρίς υποψία σημαδιου πουθενά. *Για λογαριασμό φίλου η αγγελία Εγγυώμαι προσωπικά.

  819 €

 7. Εγώ όποτε τυχαίνει να έχω Samsung, Κατεβάζω το nice lock από το play store. Και μετά ότι module με ενδιαφέρει από apkmirror. Τα κάνω εγκατάσταση και μετά υπάρχουν κανονικά στο nice lock για να τα ενεργοποιήσω. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι ασφαλές αυτό, αλλά προσωπικά είναι η διαδικασία που ακολουθώ και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.
 8. Εγώ με s21 ultra και s22 ultra με ρολόι Huawei gt 2 pro και Huawei watch 3 pro κανένα απολύτως πρόβλημα. Κανένα κόλλημα τίποτα. Είτε απαντώ από το ρολόι και Μιλάω από αυτό, είτε απαντάω από το plantronics και μιλάω με εκείνο, είτε απαντώ από το τηλέφωνο και στέλνω τον ήχο στο αυτοκίνητο.
 9. Για φωτογραφίες υπάρχει το Google photos αλλά είναι με συνδρομή. Πχ 100gb 1.99/μήνα. Ήμουν άνθρωπος που δεν μπορούσα να ζήσω χωρίς Micro sd. Όταν άρχισε να καταργείτε από τις συσκευές ανέβασα έναν πολύ μεγάλο όγκο δεδομένων στο Google photos από το πιξελ που είχα τότε και ήταν δωρεάν. Εδώ και μερικά χρόνια που έχω τις φωτογραφίες μου στο photos νομίζω είναι καλύτερα τελικά. Αλλάζω συσκευή όποτε θέλω και οι φωτογραφίες μου είναι μπαμ στην θέση τους απλά περνώντας το μεηλ στην νέα συσκευή.. Έχασα την σειρά όμορφα ωραία που τα είχα σε φακέλους στην sd, αλλά έμαθα πλέον να ψάχνω τις φωτογραφίες με την αναζήτηση της Google ή με ημερομηνία.
 10. Ναι γνωρίζω τα περί ασύρματης φόρτισης.. Σε όλες τις συσκευές απλά το βράδυ αφαιρώ την θήκη που έχει κολλημένη την λαμαρίνα και ακουμπώ στον φορτιστή. Έχω μια πολύ δυνατή βάση στο αυτοκίνητο, spigen με 6 μαγνήτες, και απλά εδώ το σκέφτηκα επειδή έχουμε και πενάκι. Διαφορετικά σούπερ βολικό και ας αφαιρείτε το βράδυ από την θήκη για να φορτίσει..
 11. Μετά από αρκετή γύρα σε διάφορες συσκευές,ήρθε επιτέλους η ώρα για επιστροφή στην Samsung. Το ζαχαρώνω από την παρουσίαση! 🙂 Εδώ και μία βδομάδα που το πήρα, κανένα πρόβλημα κανένα παράπονο, όλα δουλεύουν ρολόι. Whidestone από το πρώτο δευτερόλεπτο και ας μην δουλεύει το δακτυλικο όπως σε γυμνή οθόνη ή όπως σε μεμβράνη. Αν το συνηθίσεις δεν έχει καμία αποτυχία. Χρησιμοποιεί κανείς μαγνητική βάση στο αυτοκίνητο? Φοβάμαι μην δημιουργηθεί κάνα πρόβλημα με το πενάκι και παρόλο που με βολεύει πάρα πολύ τέτοιου είδους βάση δεν την χρησιμοποιώ. Πιστεύεται δεν υπάρχει πρόβλημα?
 12. Εγώ παίζω με ένα vivo x80 pro, Ότι πιο κοντά στις φωτογραφίες (πρόσωπα) σε pixel. Με χαρακτηριστικά τα πάντα όλα μαζεμένα σε μία συσκευή,και φυσικά 5g volte κτλ. Αλλά viva 🙂 όχι πιξελ. Με τρώει μια αλλαγή τελευταία, μόνο και μόνο επειδή δεν μπορώ να το ντύσω όπως θέλω. (αξεσουάρ). Στο θέμα μας, όποιος μπορεί να ζήσει χωρίς το αυτονόητο volte το pixel 7 pro θεωρώ ότι θα είναι μια κορυφαία συσκευή όπως και το προηγούμενο 6 προ.
 13. Το μεγαλύτερο κρίμα είναι που δεν μπορούμε να δουλέψουμε ένα pixel με τα βασικά volte 5g κτλ. Δευτερεύον το θέμα service στην Ελλάδα για μένα. Αν δούλευε volte στην Ελλάδα ούτε θα κοιτούσα ποτέ άλλη συσκευή εκτός πιξελ.
 14. Διαθέσιμο στο πλαίσιο αυτή τη στιγμή.. 🙂
 15. Μάλλον αλυσίδα, στο σκρουτζ δεν τα είδα από την κυκλοφορία να υπάρχουν. Και το δικό μου από πλαίσιο, ακόμα τίποτα. Δεν με πολύ νοιάζει, είχα πολύ καιρό να ευχαριστηθώ συσκευή τόσο όσο αυτό το κινεζακι.
 16. Καλημέρα, συσκευή από Ελλάδα Αγορασμένη? Την τελευταία φορά που διάβασα για αναβάθμιση, σε μένα ήρθε μετά από 10 μέρες. 🙂
 17. Γιατί έχει βγει android 13 για το vivo x80 pro?
 18. Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

  • Πώληση
  • Μεταχειρισμένο
  Προς πώληση η συσκευή του τίτλου. Κατάσταση απολύτως άθικτο χωρίς υποψία σημαδιου πουθενά. Εργοστασιακή μεμβράνη στην οθόνη. Αγορασμένο 12 Ιουλίου 2022 από Κοτσωβολο. Απόδειξη εννοείται. Κουτί παρελκόμενα όλα εκτός των ακουστικών της συσκευασίας. Μαζί έξτρα μια θήκη δώρο. Αποστολή πανελλαδικά. Στα 770 ευρώ. Για λογαριασμό φίλου η αγγελία Εγγυώμαι προσωπικά.

  770 €

 19. Εσύ κάνε μια βόλτα στα κουτάκια δεξιά αριστερά των Άη φον, και άσε μας εμάς εδώ στα κινεζακια μας. 🙂
 20. Δεν ξέρω αν θεωρούμε έμπειρος χρήστης, όπως έγραψα και παραπάνω όλα δουλεύουν ομαλά χωρίς κολλήματα χωρίς προβλήματα. Επίσης στα θετικά ξέχασα να επισημάνω ότι εδώ έχουμε όπως και στα Samsung αισθητήρα δακτυλικου αποτυπώματος ultrasonic και όχι απλό οπτικό όπως σε πολλές συσκευές. Και μάλιστα με μεγάλη επιφάνεια. Στη δε εγγραφή έπαθα πλάκα. Απλά ακουμπάς πάνω το δάχτυλο σου για μερικά δευτερόλεπτα. Δεν σηκώνεις πατάς σηκώνεις πατάς μέχρι να πάρει την εγγραφή. Αν είχα και τα αξεσουάρ που γουστάρω δεν θα υπήρχε λόγος αλλαγής για πολλούς μήνες.
 21. Συσκευή με τόσα θετικά μαζεμένα δεν νομίζω να υπάρχει άλλη. Ακούει στο όνομα vivo που μας κοροϊδεύουν που δώσαμε 1κ για αυτό το άγνωστο για τα ελληνικά δεδομένα κινεζακι, αλλά ας είναι. Αυτό συνέβαινε και όταν αγόρασα για πρώτη φορά oneplus, και το πρώτο pixel xl. Τώρα ποια αυτά έχουν γίνει γνωστά τηλέφωνα που μάλιστα τα προτιμά αρκετός κόσμος. Για μεμβράνη αν και βρήκα λύση, Σε ένα μαγαζί εδώ στην Πτολεμαΐδα που "κόβει" μεμβράνη για όποιο μοντέλο θέλεις, θα ήθελα να μάθω και εγώ γνώμες σας ή εμπειρίες σας με μεμβράνες. Αναζητώ, όχι άμεσα πλέον, μια μεμβράνη που θα έχει τρύπα ή "κόψιμο U" στην κάμερα,δεν θα ξεκολλάει με θήκες,και να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη αίσθηση στο χέρι.
 22. Θα εμπλουτίσω λίγο το θέμα γράφοντας μετά από λίγες μέρες χρήσης αυτής της κινεζιας. 🙂 Πρόκειται για μια συσκευή που έχει τα περισσότερα καλά χαρακτηριστικά μαζεμένα σε ένα τηλέφωνο. Οθόνη φωτεινή με κανένα πρόβλημα κάτω από το φως του ήλιου, θυμίζει πολύ Samsung ναυαρχίδα. Amoled LTPO3 1B colors έως 1500nits εξάλλου. Στερεοφωνικός ήχος. Τίμιος! Ip68, καλή η αντοχή σε σκόνη και νερό, Αλλά όταν έχουμε και πιστοποίηση είναι αλλιώς. Καλύτερα. Κάμερα, σε Android ότι πιο κοντά σε pixel υπάρχει.(δεν έχω δοκιμάσει ακόμα s22 ultra). Έχω δουλέψει όλα τα πιξελ από το 1 έως το 6 προ. Το τελευταίο, αν είχε volte 5g και εγγύηση στην χώρα μας δεν θα το άλλαζα ποτέ. Τα υπόλοιπα τα τρώω, αλλά η έλλειψη volte δεν παλεύεται. Ασύρματη φόρτιση, συσκευή με γρήγορη ενσύρματη και ασύρματη φόρτιση. Μπαταρία? Αρκετά πάνω από το μέσο όρο μιας ναυαρχίδας android. Υπάρχει ακόμα και ir blaster. Αδιάφορο για μένα, αλλά υπάρχει. Snapdragon 8 gen 1, 12ram, funtouch os. Όλα δουλεύουν ομαλά, χωρίς προβλήματα χωρίς κολλήματα σε ένα σκιν του android που μοιάζει απλό σαν καθαρό android χωρίς πολλές προσθήκες. 2 έτη εγγύηση επίσημη στην χώρα μας από το ξακουστό smartec service που φημίζεται για την ποιότητα του. Και volte 5g κτλ από την πρώτη στιγμή που βάζεις την sim μέσα χωρίς κόλπα για να ενεργοποιηθεί. Άφησα το μοναδικό μείον που συνάντησα για το τέλος, Σαν λάτρης των επωνύμων αξεσουάρ κυκλοφορώ με μια θήκη των 10 ευρώ. Δεν υπάρχει τίποτα επώνυμο για αγορά, Ούτε μια απλή spigen μια ringke τίποτα. Δεν μιλάμε για uag pitaka belroy κτλ. Ούτε μια απλή spigen. Από screen protector πάλι τίποτα. Όχι Whidestone dome, t max, ultimateshield. Ούτε μια άλλη μεμβράνη. Αυτό είναι το μοναδικό μείον που συνάντησα σ αυτή την συσκευή. 🙂 Νομίζω θα μείνω αρκετούς μήνες παρέα μ αυτό το τηλέφωνο. Το ρεκόρ μου ήταν με s21 ultra το οποίο κράτησα 10 μήνες, να δούμε τώρα με το κινεζακι πόσο χρόνο θα περάσω.
 23. Δεν ξέρω τον λόγο αλλά έψαχνα 10 μέρες και πραγματικά τίποτα πουθενά στην Ελλάδα. Τελικά πήρα από αγγελία ελαφρώς μεταχειρισμένο.. Υπάρχει στο γερμανικό Amazon τώρα στα 1076 από 1299 που είχε τότε που έψαχνα. Πάλι αρκετά πάνω από την τιμή που είχε στην Ελλάδα, αλλά και αρκετά κάτω από τα 1299. Επίσης δεν ξέρω τι παίζει με εγγύηση στο service της Ελλάδας αν αγοράσεις από αμαζον.
 24. Δεν ξέρω αν υπάρχει χρονοδιάγραμμα, αλλά σιγά σιγά (αν δεν έχει γίνει σε όλη την Ελλάδα ακόμα) θα καταργηθεί τελείως το 3g. Δεν μπορείς λοιπόν με 4g να μιλάς στο τηλέφωνο και ταυτόχρονα να έχεις και ίντερνετ. Αυτός ήταν και ο λόγος που έδωσα το 6 pro και δεν πρόκειται να ξανά πάρω pixel ποτέ όσο δεν υποστηρίζει volte στην Ελλάδα. Το 5g αδιάφορο και για μένα, αλλά να έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε κλήση ή δεδομένα τραγικό. Να θέλεις εν ώρα κλήσης να τσεκάρεις κάτι και να πρέπει να κλείσεις το τηλέφωνο, να τσεκάρεις ίντερνετ, να ξανά καλέσεις. Πάει η μισή ζωή 😂. Το καλύτερο καμεροτηλεφωνο με τοπ χαρακτηριστικά, αλλά στην Ελλάδα δεν κάνει ούτε τα βασικά.
 25. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

  • Πώληση
  • Μεταχειρισμένο
  Προς πώληση η συσκευή του τίτλου. Αγορασμένο 9/5/2022 από ελληνικό κατάστημα. Πλήρη παρελκόμενα και απόδειξη. Κατάσταση άθικτο. Εργοστασιακή μεμβράνη στην οθόνη. Μαζί δώρο θήκη nillkin, και tempered glass nillkin cp. Δωρεάν έξοδα αποστολής μετά από κατάθεση.

  540 €

×
×
 • Create New...