Jump to content

kountoura

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2.968
  • Εγγραφή

  • Days Won

    2
  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by kountoura

  1. Έκανε ναι, και την πρώτη μέρα της αλλαγής και τις επόμενες μέρες που σερνόταν. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.
  2. Παιδιά μία ερώτηση, δεν ξέρω καν αν την κάνω στο σωστό θέμα.. Πρόσφατα έκανα σε 2 γραμμές whats up μετατροπή σε cosmote family unlimited. Μία δική μου μια του αδερφού μου. Έχουμε κάρτες sim 10 ετών πάνω κάτω. Στείλαμε τα SMS μετά την μετατροπή για ενεργοποίηση 5g και volte wifi call κτλ. Εγώ έχω s24 ultra ο αδερφός μου galaxy a53. Μένουμε επαρχία με πολύ καλή κάλυψη 5g. Στο σπίτι τώρα, με 5g εγώ πιάνω πχ ταχύτητα 500 ο αδερφός μου 10. Δικαιολογείται τόσο μεγάλη διαφορά μόνο επειδή η μία συσκευή είναι καλύτερη από την άλλη? Να φταίει η κάρτα sim? Καταλαβαίνει λέει, χωρίς να κατέχει και πολλά πράγματα από κινητά κτλ, ότι από την στιγμή που κάναμε την αλλαγή σε συμβόλαιο "σέρνετε" το Internet. Σε επικοινωνία που είχα με την cosmote δεν βλέπουν λέει κάποιο πρόβλημα στην γραμμή. Πως να ψαχτώ? Ευχαριστώ.
  3. Με όλες τις προωθητικές ενέργειες εγώ (και πολλοί κόσμος ακόμα) το πήραμε κάτω από 1κ με προ παραγγελία από το επίσημο Samsung eshop. 512 στην τιμή του 256. -10% κουπόνι. -100 pandas. Kai τιμολόγιο. Εγγύηση κανονικά όλες οι ευρωπαϊκές συσκευές στην Ελλάδα. Προτείνω να μην διαλέξεις το φθηνότερο, αλλά κάποιο που έχει άμεσα διαθέσιμο και αρκετές θετικές αξιολόγησεις..
  4. Είμαι της γνώμης να γράφονται όλα οκ. Και τα θετικά και τα αρνητικά. Αλλά αν θυμάστε στην αρχή, κάποιοι έβγαζαν την οθόνη λες και είναι από ρεντμι 9c. Ποια οθόνη? Της Samsung! Που αν για κάτι έχει φήμη αυτή η εταιρία είναι οι οθόνες της. Προσωπικά ούτε κατάλαβα διαφορά από το s23u. Στα μάτια μου είναι και οι δύο εξίσου Καλές, και για τα γούστα μου πολύ ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη. Η κάμερες ειδικά στα πρόσωπα, κατά την γνώμη μου πάντα, δεν ήταν ποτέ νούμερο ένα. Πάλι ψηλά όμως στην παγκόσμια κατάταξη. Θυμάμαι την εποχή s21 ultra? S20 ultra? Κάπου τότε, είχα ταυτόχρονα και ένα πιξελ 3α xl που κατουρουσε το Samsung για πλάκα στα πρόσωπα. Συσκευή μισής χρηματικής αξίας έτσι? Αν κάποιος θέλει μια συσκευή, που να είναι ΣΥΝΟΛΙΚΆ και όχι ΕΙΔΙΚΆ από τις καλύτερες τις αγοράς, πάει σε Samsung ναυαρχίδα. (από την γκάμα android). Τιμή? Πρώτη βδομάδα κυκλοφορίας κάτω από 1κ στην 12/512 έκδοση. Ποιότητα κατασκευής? Οθόνη? Ήχος? Κάμερες? Υποστήριξη? Μπαταρία? Πλήθος αξεσουάρ? Service? Επεξεργαστής? Συνολικά κάθε χρόνο που τα βάζω κάτω, καταλήγω σε Samsung. 🙂 Και κάποτε έπαιζα κάθε μήνα με άλλη ναυαρχίδα. Η ηρεμία που μου πρόσφερε η Samsung από το s23u και μετά, να μην μπαίνω στις αγγελίες 150 φορές την μέρα, να μην έχω το άγχος πουλα στείλε έλεγξε κάνε κατάθεση περίμενε την αντικαταβολή και ψάξε για αγορά πάλι, είναι ανεκτίμητη!
  5. Εγώ δεν συναντώ αυτό που γράφουν κάποιοι. Δηλαδή με το που βγει από το ρεύμα πάει 99%. Για να πάει στο 99% θα τσεκάρω μεηλ θα χαζέψω μια στον Chrome κάποια σαητ που παρακολουθώ θα βάλω και ένα youtube να παίζει και μετά θα πάει 99. Δεν ξέρω σε πόσο χρόνο ακριβώς πάει 99, αλλά σίγουρα για κάποια λεπτά μένει στο 100%. Τέλεια μπαταρία. Φορτίζω συνήθως σε ασύρματο φορτιστή Samsung (το αφήνω όλη νύχτα 4-7 ώρες). Και πιο σπάνια σε 45αρι με καλώδιο. Αν έχει σημασία πως φορτίζουμε. Δεν είμαι ηλεκτρολόγος ή ηλεκτρονικός, ούτε μηχανικός επιστήμονας. Αλλά μου φαίνεται "αστείο" που βλέπω να συστήνουν άνθρωποι την φόρτιση με φορτιστή αργό από το galaxy s6 edge. Ότι υπάρχει πρόβλημα με τους γρήγορους φορτιστές ή αν αφήσεις όλη νύχτα στον ασύρματο. Από προσωπική εμπειρία δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τους γρήγορους φορτιστές ούτε με το όλη νύχτα στο καλώδιο ούτε με το όλη νύχτα στον ασύρματο ούτε με την φόρτιση 0-100 ούτε με την φόρτιση 40-80. Το μόνο στάνταρ που ακολουθώ είναι να χρησιμοποιώ γνήσια προϊόντα στον τομέα φόρτιση. Από εκεί και πέρα φορτίζω όποτε με βολεύει. Από πέρσι μια φόρτιση την ημέρα είναι υπέρ αρκετή.
  6. Δεν έχω δοκιμάσει αλλά μου ακούγεται περίεργο και επικίνδυνο. Με γνήσιο φορτιστή και καλώδιο? Δοκίμασε να τα αλλάξεις και αν γίνεται πάλι προτείνω να το στείλεις στο σέρβις για έλεγχο. Τουλάχιστον εγώ αυτό θα έκανα.
  7. Παιδιά πρόσφατα όπως έχω γράψει και στις προηγούμενες σελίδες πέτυχα το unlimited σε σχήμα family με υπάρχων σταθερό και 2 μετατροπές από whats up στο unlimited με 45 ευρώ συνολικά τελική τιμή. Μπορώ άραγε να προσθέσω τώρα που έχει ξεκινήσει το συμβόλαιο, και μια τρίτη γραμμή μετατροπή από nova? Η μόνο στην αρχή της συμφωνίας λες πόσα νούμερα θέλεις και τέλος? Έχει προσθέσει ποτέ κανείς σε ενεργό family πρόγραμμα ακόμα έναν αριθμό?
  8. Η σειρά είναι η εξής, θα την γράψω άλλη μια φορά (όσο την θυμάμαι). 1 αίτηση στην Samsung από το Samsung members. 2 απάντηση από Samsung σε έως 7 εργάσιμες, (αν πέρασαν παρτους τηλέφωνο) που λέει ότι εγκρίθηκε, σου έχει μέσα ένα βαουτσερ των 100 ευρώ, και σου έχει και link της pandas να μπεις να κάνεις την διαδικασία. Προσοχή, μπαίνεις από το link που έστειλε η Samsung στην pandas. 3 Συμπληρώνεις την αίτηση στην pandas, Επιλέγεις συσκευή τα στοιχεία σου ραντεβού με κουριερ κτλ και βάζεις και το βαουτσερ των 100 ευρώ. 4 όταν παραλάβει η pandas σου στέλνει μεηλ προσφορά, τάδε αξία κινητού συν 100 από Samsung σύνοδο τόσο. Συμφωνείς? Αν ναι πάτα εδώ και βάλε IBan. 5 μπαίνουν τα χρήματα στον λογαριασμό σου σε 2 3 μέρες.
  9. Πολύ ωραία. Εγώ είχα βάλει ένα όριο τα 50 ευρώ. Και με τα κόπων πέτυχα 45. Με 20 +20 ευρώ κάρτα στα whats up την παλευαμε αλλά με οικονομία στα δεδομένα και φασαρίες με ανανέωση πεηζη. Από Nbg σε payzy και από payzy ανανέωση. Κάθε μήνα αυτή η ιστορία. Σωθήκαμε! Με 20-25 ευρώ όλα απεριοριστα αντικειμενικά είναι πολύ καλή τιμή.
  10. Α μη το λες. Παρόλο που καταγράφονται όλες οι κλήσεις στο παρελθόν είχα προβλήματα.. Πότε καλέσατε τι ώρα πως λεγόταν ο υπάλληλος κτλ. Και δεν έβρισκαν το ηχογραφημένο. Κάποτε έπαιρνα 2 φορές την βδομάδα για προσφορά. Κάθε φορά άλλη τιμή. 36.9 η ανά γραμμή. 29.9 ανά γραμμή. 41 ανά γραμμή. 72.8 οι δύο γραμμές σύνολο. 52 οι δύο γραμμές σύνολο. Όταν είπα να συμφωνήσω στο 52, πήγα αμέσως σε κατάστημα. Το ένα κατάστημα 59 σύνολο το άλλο 57. Την ίδια μέρα Ε. *δεν θυμάμαι ακριβώς τις τιμές αλλά περίπου όσο γράφω μου έλεγαν. Αυτή την φορά όμως στο τηλέφωνο μου φάνηκε πολύ αποφασιστική η υπάλληλος. Είτε σε μένα τηλεφωνικά, είτε στο κατάστημα, 44.98. Μου έδωσα το όνομα το σημείωσα και καρφί στο κατάστημα. Στο κατάστημα μου είπαν μισό λεπτό να υπολογίσω γιατί μας ήρθαν νέοι κατάλογοι. Και όντως, 44.98 μου το έβγαλε και εκεί. Έσκασα μέχρι να πετύχω τέτοια τιμή. Για 18 μήνες. Είναι άλλη φάση όμως, ο μόνος λόγος που να σκέφτεσαι να το γυρίσεις σε wifi αντί 5g, να είναι η εξοικονόμηση μπαταρίας του κινητού. 🙂
  11. Εγώ συμφώνησα family unlimited 2 γραμμές μετατροπή από whats up (με υπάρχων 2play στην cosmote) Στα 44.98 τελική τιμή. Ίδια ακριβώς τιμή που μου είπαν από το 13888 την ίδια μου είπαν και στο κατάστημα. Ενημερώθηκα ότι ο πρώτος λογαριασμός θα είναι αυξημένος. Δεν μου είπαν πόσο αυξημένος. Από την στιγμή που έγινε η ενεργοποίηση, 1/3 δηλαδή, στην εφαρμογή έβλεπα ότι "λήγουν" οι παροχές μου στης 4/3. Στης 4/3 είδα στην εφαρμογή ότι ξανά φορτώθηκαν οι απεριόριστες παροχές. Και εκδόθηκε και ο πρώτος λογαριασμός. Για 3 μέρες παραπάνω από μήνα. 56.69€. Λέω οκ ενημερώθηκα, αλλά ρε φίλε το μήνα 44.98 και για 3 μέρες +11€? Πήρα τηλέφωνο, ρώτησα, μου είπαν ότι αυτές οι 3 μέρες χρεώθηκαν με την εμπορική τιμή του πακέτου γι αυτό είναι τόσο μεγάλο το ποσό για 3 μέρες. Από τον επόμενο μήνα κανονικά 44.98 όπως συμφωνήσαμε. Δεν έχω πρόχειρο το συμβόλαιο, αλλά έχω την εντύπωση ότι έγραφε 44.98. Όσο είπαμε προφορικά τόσο έγραφε και εκεί.
  12. Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση, αλλά νομίζω δεν με βολεύει τίποτα από τα δύο γιατί και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να ορίσω εγώ ώρα ύπνου. Και μέσα στην εβδομάδα αλλάζει ώρα ο ύπνος μου σχεδόν κάθε μέρα. Πχ αν δουλεύω πρωί κοιμάμαι νύχτα. Αν δουλεύω νύχτα κοιμάμαι πρωί. Αν δουλεύω απόγευμα πάλι διαφορετικές ώρες ύπνου. Αν είμαι σε ρεπό πάλι αλλαγή. 🙂 Το Χαβάη καταλάβαινε πότε με παίρνει ο ύπνος και έκοβε τις ειδοποιήσεις στο ρολόι. Πολύ βολικό για τέτοιες παράξενες ώρες ύπνου. Μ αυτό το ριμαδι πρέπει να πατάω το κουμπί όταν είναι να κοιμηθώ και να το ξανά πατάω όταν ξυπνάω. Πολλές φορές το ξεχνάω έτσι και είτε βαράει ειδοποίησεις στον ύπνο είτε δεν βαράει στον ξύπνιο. 🙂 Από ότι καταλαβαίνω δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση σ αυτό το ρολόι.
  13. Πριν το watch 5 pro είχα το Huawei watch 3 pro. Εκεί υπήρχε μία πολύ καλή λειτουργία που δεν μπορώ να βρω κάτι αντίστοιχο στο Samsung. Όταν καταλάβαινε ότι κοιμάμαι, οι ειδοποιήσεις έμεναν μόνο στο κινητό, στο ρολόι δεν χτυπούσε τίποτα. Έμπαινε δηλαδή από μόνο του σε λειτουργία μην ενοχλείτε. Μπορεί το ριμαδι το Samsung να το κάνει αυτό? Η πρέπει όταν θέλω να κοιμηθώ να πατάω μην ενοχλείτε και όταν ξυπνάω να το κλείνω πάλι?
  14. Πάρε ένα τηλ στην εξυπηρέτηση. Ζήτησε ανανέωση στο unlimited και ότι θέλεις να προσθέσεις ένα whats up ακόμα. Πιστεύω θα σου δώσουν την τιμή που πήρα εγώ, και ακόμα καλύτερη γιατί θα έχεις 3 αριθμούς. Και το λέω γιατί πρώτη φορά συμφωνούν αυτά που γράφουμε εμείς εδώ, εξυπηρέτηση και φυσικό κατάστημα. Σήμερα κιόλας μόλις βρεις χρόνο ρίξε τηλέφωνο. 🙂
  15. Έχεις family μικρότερο του unlimited και θες να πας σε unlmited και να προσθέσεις έναν αριθμό ακόμα? Σωστά κατάλαβα? Το συμβόλαιο είναι ενεργό?
  16. Γιατί δεν μπορείς σε υπάρχων σχήμα family να προσθέσεις 3ο νούμερο? Εμένα μου έβγαλαν 30.35€ το λιντερ και 14.63€ το μεμπερ. Αν ήθελα να προσθέσω και 3ο νούμερο λογικά θα μπορούσα φαντάζομαι..
  17. Αυτές φαίνονται φλούδες, σκληρές πέτρα, και δεν καλύπτουν ούτε καν περιμετρικά όλο το τηλέφωνο. Τύπου pitaka, ένα κατοστάρικο θήκη και τσάμπα να μου την έδιναν δεν την έπαιρνα. 🙂
  18. 18μηνο ναι. Κρατάω μικρό καλάθι μέχρι να ενεργοποιηθεί (αύριο απόγευμα μου είπαν).🙂 Γιατί το χω ξανά δει το έργο με τιμή 52 ευρώ και στο τέλος μου είπαν δεν λογαριασαμε το τάδε, θα γίνει 58€ και το άφησα. Αυτή την φορά φαίνεται ότι θα πετύχει όμως, γιατί δοκίμασα και τηλεφωνικά και στο κατάστημα και μου είπαν ακριβώς την ίδια τιμή. (ενώ στο παρελθόν ίδια μέρα, άλλη τιμή στο τηλέφωνο άλλη σε κατάστημα Γερμανός άλλη σε κατάστημα κόσμοτε) Σήμερα λοιπόν και στο τηλέφωνο και στο κατάστημα που τελικά έδωσα τα στοιχεία μου για να γίνει η δουλειά, μου είπαν ότι έχουν νέες μειωμένες τιμές εδώ και λίγες ημέρες.
  19. Σ ευχαριστώ που έγραψες εδώ την τιμή που πήρες. Προσπαθούσα μήνες ολόκληρους να πετύχω (χωρίς φορητοτητα) Μαξ 50 ευρώ για 2 γραμμές whats up μετατροπή στο unlimited. Έχω και 2play στην cosmote. Σε καταστήματα ή τηλεφωνικά ποτέ δεν πέτυχα την τιμή που ήθελα. Μετά το post σου πήγα σε ένα κατάστημα, και μου τα έδωσαν 44.97€ τελική τιμή για 2 γραμμές.
  20. Θα σου πω και εγώ λίγο την πορεία μου 🙂 σαν παλιός πιστός σαμσουγκακιας. Μέχρι την εποχή s21 ultra άλλαζα συσκευή κάθε 2μηνο πάνω κάτω. Δοκιμές και γύρα σε όλες τις android ναυαρχίδες. Καλές οι δοκιμές αλλαγές κτλ αλλά τελικά χάσιμο χρόνου και χρήματος. Πάντα κατέληγα σε Samsung ναυαρχίδα. Αν έχεις έστω μια μικρή κλήση στην Samsung, πάρε το s24 και μη πας στα miui μονοπάτια. Έχουν φτάσει όλες οι μάρκες σε ένα επίπεδο που παίρνει ελάχιστες βελτιώσεις κάθε χρόνο. Όλες οι ναυαρχίδες είναι καλές πλέον, Η κλήση στην επωνυμία που έχει ο καθένας, οι ανάγκες και τα χρήματα που θέλει να ξοδέψει /επενδύσει καθορίζουν την επιλογή.
  21. https://www.skroutz.gr/s/50363818/Spigen-Enzo-Aramid-Back-Cover-Mayro-Galaxy-S24-Ultra-ACS07289.html Παιδιά έχει πάρει κανείς αυτή την θήκη? 50αρικο βγαίνει όταν υπάρχει διαθέσιμη στο σκρουτζ και κάπου τόσο και στην αμαζον. Αξίζει άραγε? Στις φωτογραφίες και στα βίντεο δείχνει πολύ ωραία!
  22. Ακόμα και έτσι, δεν είμαι ούτε μηχανικός ηλεκτρονικός ειδικός κτλ. Αλλά πιστεύω ότι οι μπαταρίες δε χαλάνε με τίποτα στα 2 χρόνια και ότι μετά τα 2 χρόνια ίσως χάνουν λίγο την απόδοση τους. Εδώ ας υπολογίσουμε το εξής, Αλλιώς ξόδευε μια συσκευή το 2019 με android 9 και αλλιώς τώρα η ίδια συσκευή με android 12 πχ. Και το λογισμικό αλλάζει και οι εφαρμογές. Δεν μπορείς να πεις ντε και καλά ότι αποκλειστικά ευθύνεται η μπαταρία που δεν κρατάει το ίδιο 4 χρόνια μετά. Υπάρχει στην οικογένεια S10 plus. 4 ετών σίγουρα συσκευή. Με φορτίσεις όπως να ναι όποτε να ναι είτε ασύρματα είτε με καλώδιο. Οκ αν το δουλεύεις κανονικά, με την χρήση που κάνω εγώ, (επειδή το πήρα για λίγες μέρες μέχρι να παραλάβω s24 ultra), Θέλει 2 φορτίσεις την μέρα. Αλλά τόσες ήθελε και όταν βγήκε. Αηντε δεν ήθελε 2 όταν ήταν καινούργιο να ήθελε μιάμιση φόρτιση.
  23. Θα γράψω και εγώ ένα μικρό κείμενο για την μπαταρία που είναι δημοφιλές θέμα και δεν ξέρω γιατί σε κάποιους δεν κρατάει τόσο /δεν είναι ευχαριστημένοι. Αρχικά να κάνω την σύγκριση με το καταπληκτικό s23u. Εμένα μου φαίνεται εξίσου καλό. Δεν βλέπω διάφορες. Φορτίζω συνήθως σε ασύρματη Samsung φόρτιση όλη νύχτα και η μέρα μου ξεκινάει ξημερώματα πριν της 06:00. Μόνιμα ανοιχτά Bluetooth nfc Wi-Fi data τοποθεσία. Αυτόματη φωτεινότητα 2k ανάλυση και 120hz. Όταν βγαίνω από το σπίτι δουλεύει με δεδομένα, και όταν γυρίζω συνδέεται στο wifi. Δεν ανοίγω κλείνω διακόπτες. Μόνιμα ανοιχτοί και ανάλογα αν βρίσκομαι σπίτι ή εκτός σπιτιού συνδέεται. Καμία ώρα youtube την ημέρα σίγουρα. Αρκετή χρήση Chrome, viber, Facebook tik tok. Λίγη ομιλία. Λίγες φωτογραφίες. Το Facebook εδώ και αρκετά χρόνια με κλειστές ειδοποιήσεις και μόνο όταν θέλω ανοίγω την εφαρμογή και βλέπω. 06:00-17:00 δεδομένα. 17:00 - 01:00 wifi. Κάτω από 25% δεν το έχω δει σχεδόν ποτέ. Τώρα πχ αυτή την στιγμή έχω 45% και η ώρα είναι 21:30. Κάνω 2 ώρες δρόμο κάθε μέρα που σημαίνει εναλλαγές σήματος γιατί περνάω από δρόμους με κακό σήμα. Τι άλλο να θέλω? Τέλεια συσκευή! 🙂
  24. Δοκίμασα με νέο λογαριασμό (που δημιούργησα σήμερα) και κατέβηκε κανονικά. Θέμα λογαριασμού δηλαδή, δεν μπορώ να φανταστώ τι διάολο παίχτηκε. Το s23u είναι της συζύγου πλέον από όταν πήρα εγώ το 24. Το Gmail της είναι το κανονικό Gmail που χρησιμοποιεί εδώ και πάνω από 10 χρόνια. Εγώ το έστησα το s23u μετά από επαναφορά. Από την αρχή μια μια εφαρμογή χωρίς επαναφορά από την παλιά συσκευή της. Ρε παράξενα πράγματα! 🙂 Μπασηπεριπτωση όλα καλά. Ευχαριστώ για την βοήθειά σας!
×
×
  • Create New...