Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@Antonio21για το neo μπορεις να διαβασεις και το αντιστοιχο θεμα, το ειχα ρωτησει και εκει και μου ειχαν επιβεβαιωσει και αλλοι τα του υπολοιπου, μπορεις να διαβασεις π.χ. τις τελευταιες σελιδες απο εδω

υ.γ. και στην προηγουμενη σελιδα (νο 21)

Σας ευχαριστώ πολύ!! 

Και το υπόλοιπο 27€ τι θα το κάνω;; 

Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. 

Και αν θελήσεις να γυρίσεις στο whats up θα το έχεις διαθέσιμο για να βάλεις πακέτα.

On 21/10/2024 at 12:06 ΜΜ, VIPdriver said:

Κοσμοτεονλι

643608649_Screenshot_20241021_WHATSUP.thumb.jpg.b414810a1a92a4de1cd94867a48b40de.jpg

Για να δούμε θα δώσει και φέτος δωράκι και από ποια ημερομηνία πριν θα είναι το όριο τελευταίας ανανέωσης ; 

είναι κάπου 7 μέρες πού στο my cosmote μέσω pc αλλά & στην εφαρμογή κινητού, ενώ κάνω κλήσεις δεν μειώνει τα λεπτά ομιλίας...ούτε στο WU app ούτε στο cosmote app ... και τα 2 δείχνουν 597 λεπτά (έχει κολλήσει εκεί πάνω από βδομάδα) από τα 600 πού έχω, ενώ έχω κάνει 100% πανω από ώρα ... τι να παίζει?

καρτοκινητό είναι γιά αυτό ρωτάω εδώ, ευχαριστώ

9 ώρες πριν, babis3g said:

είναι κάπου 7 μέρες πού στο my cosmote μέσω pc αλλά & στην εφαρμογή κινητού, ενώ κάνω κλήσεις δεν μειώνει τα λεπτά ομιλίας...ούτε στο WU app ούτε στο cosmote app ... και τα 2 δείχνουν 597 λεπτά (έχει κολλήσει εκεί πάνω από βδομάδα) από τα 600 πού έχω, ενώ έχω κάνει 100% πανω από ώρα ... τι να παίζει?

καρτοκινητό είναι γιά αυτό ρωτάω εδώ, ευχαριστώ

Πάρε το 1314 να διασταυρώσεις αν είναι τόσα όσα λέει η εφαρμογή.

Και στο neo το ίδιο πρόβλημα. Το 1314 λειτουργει εκει?

Update δεν λειτουργεί τελικά 

Και στο 1314 και στην εφαρμογή mycosmote και στον υπολογιστή τα ίδια ακριβώς λέει σε μένα, μπορείς να στείλεις και SMS στο 1314 γράφοντας το ΥΠ , για cosmokarta που έχω σωστά τα λέει.

28 minutes ago, kmpatra said:

1 hour ago, advantix said:

Πάρε το 1314 να διασταυρώσεις αν είναι τόσα όσα λέει η εφαρμογή.

ευχαριστώ , λειτουργεί αλλά το ίδιο λέει ότι οι εφαρμογές WU & cosmote ... αρα αφού το κάνει σεμ μερικούς & στο NEO κάπου κόλλησαν

3 minutes ago, advantix said:

Και στο 1314 και στην εφαρμογή mycosmote και στον υπολογιστή τα ίδια ακριβώς λέει σε μένα, μπορείς να στείλεις και SMS στο 1314 γράφοντας το ΥΠ , για cosmokarta που έχω σωστά τα λέει.

ευχαριστώ έστειλα, αλλά σε εμένα λέει μόνο το υπόλοιπό πόσο στο μήνυμα, δεν λέει πόση ομιλία έχει απομείνει

εεε φαίνεται ευκαιρία να καλέσω παντού αφού δεν καταγράφεται ο χρόνος ομιλίας ☺️

On 18/10/2025 at 9:50 ΜΜ, kmpatra said:

Σε Vodafone βγήκε μολις προχτες, κοίτα στο αντίστοιχο νήμα.

ποιό το όνομα του;

για την καθημερινή σχολική μελέτη... https://megapedia.gr

η παιδεία απλά... https://ipedia.gr

η γνώμη σου μετράει... https://24net.gr

2 ώρες πριν, kmpatra said:

Το 1314 νομίζω το ενημερώνουν γιατί αναφέρει τα λεπτά του MagentaONE ως COSMOTE ONE και ο αριθμός εξυπηρέτησης φαίνεται ο παλιός αντί 13888.

Στο What's Up λειτουργεί πάντως. 

On 18/10/2025 at 9:14 ΜΜ, odim said:

υπάρχουν αντίστοιχα προγράμματα όπως το cosmote neo σε vodafone και nova???

Το neo δινει τον πρωτο μηνα δωρο

Εφτιαξα ενα προχειρο συγκριτικο:

123.thumb.jpg.7b8b9d4c54c7b1331526ef2cdaa95344.jpg

5 minutes ago, VIPdriver said:

Το neo δινει τον πρωτο μηνα δωρο

Εφτιαξα ενα προχειρο συγκριτικο:

123.thumb.jpg.7b8b9d4c54c7b1331526ef2cdaa95344.jpg

Ξέχασες ότι στο Neo είναι απεριόριστα και στο φουλ με κόφτη. 

Επίσης με χρήση payzy όλα διπλασιάζονται στο neo. Υποθέτοντας ότι δεν μας ενδιαφέρουν τα sms, στο πρώτο πρόγραμμα υπερτερεί η vodafone (ακόμα και με payzy), και στο 2ο υπό προϋποθέσεις.

Edited by kmpatra

36 minutes ago, kmpatra said:

Επίσης με χρήση payzy όλα διπλασιάζονται στο neo. Υποθέτοντας ότι δεν μας ενδιαφέρουν τα sms, στο πρώτο πρόγραμμα υπερτερεί η vodafone (ακόμα και με payzy), και στο 2ο υπό προϋποθέσεις.

Τι 2ο της βόνταφον είναι τραγικό. Με +1 ευρώ η κοσμοτέ δίνει 50γιγα

ΥΓ: το εκνευριστικό είναι ότι κάποιοι πληρώνονται για να σχεδιάζουν αντιπροσφορές και εγώ για τσάμπα σε 3 λεπτά τους ακυρωσα... 

Edited by VIPdriver

3 ώρες πριν, VIPdriver said:

Τι 2ο της βόνταφον είναι τραγικό. Με +1 ευρώ η κοσμοτέ δίνει 50γιγα

ΥΓ: το εκνευριστικό είναι ότι κάποιοι πληρώνονται για να σχεδιάζουν αντιπροσφορές και εγώ για τσάμπα σε 3 λεπτά τους ακυρωσα... 

Γράψε iris μήπως γίνει δουλίτσα 🤣🤣

Αγόρασα μέσα Σεπτεμβρίου ένα καινούργιο νούμερο What's up με την γνωστή προσφορά με 13 ευρώ απεριόριστα όλα. Παρέλαβα την κάρτα και έκανα προσπάθεια μέσω της εφαρμογής να κάνω την ενεργοποίηση στο νούμερο ανεβάζοντας την ταυτότητα μου και μια σελφι φωτογραφία μου. Ίσως επειδή έχω ταυτότητα ένστολου όσες προσπάθειες και αν έκανα δεν το δεχόταν το σύστημα και έτσι δεν μπορούσα να ενεργοποιήσω το νούμερο. Οπότε λοιπόν αποφάσισα να παν να κάνω την ενεργοποίηση σε ένα κατάστημα cosmote όπως και έκανα. Μετά από λίγες μέρες έβαλα κάρτα και ενεργοποίησα το data month προκειμένου να πάρω την προσφορά, δυστυχώς όμως αντί για αυτή την προσφορά πήρα 25 GB internet και 500 λεπτά προς όλους. Προσπαθώντας να καταλάβω τι έγινε επικοινώνησα με το 13888 και μετά από αρκετή ώρα ψαξιματος από κάποια κυρία μου απάντησε πως δεν πήρα την προσφορά επειδή έκανα την ενεργοποίηση του νούμερου σε κατάστημα και όχι από την εφαρμογή! και πως αυτό το έγραφε στους όρους χωρίς να μου λέει που ακριβώς όμως. Της απάντησα πως δεν έχω δει πουθενά να γράφει κάτι τέτοιο και πως αυτό είναι απαράδεκτο να συμβαίνει. Μου είπε πως θα το διαβιβάσει για εξέταση και θα μου απαντήσουν. 

Είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο; 

2 minutes ago, dim74 said:

Αγόρασα μέσα Σεπτεμβρίου ένα καινούργιο νούμερο What's up με την γνωστή προσφορά με 13 ευρώ απεριόριστα όλα. Παρέλαβα την κάρτα και έκανα προσπάθεια μέσω της εφαρμογής να κάνω την ενεργοποίηση στο νούμερο ανεβάζοντας την ταυτότητα μου και μια σελφι φωτογραφία μου. Ίσως επειδή έχω ταυτότητα ένστολου όσες προσπάθειες και αν έκανα δεν το δεχόταν το σύστημα και έτσι δεν μπορούσα να ενεργοποιήσω το νούμερο. Οπότε λοιπόν αποφάσισα να παν να κάνω την ενεργοποίηση σε ένα κατάστημα cosmote όπως και έκανα. Μετά από λίγες μέρες έβαλα κάρτα και ενεργοποίησα το data month προκειμένου να πάρω την προσφορά, δυστυχώς όμως αντί για αυτή την προσφορά πήρα 25 GB internet και 500 λεπτά προς όλους. Προσπαθώντας να καταλάβω τι έγινε επικοινώνησα με το 13888 και μετά από αρκετή ώρα ψαξιματος από κάποια κυρία μου απάντησε πως δεν πήρα την προσφορά επειδή έκανα την ενεργοποίηση του νούμερου σε κατάστημα και όχι από την εφαρμογή! και πως αυτό το έγραφε στους όρους χωρίς να μου λέει που ακριβώς όμως. Της απάντησα πως δεν έχω δει πουθενά να γράφει κάτι τέτοιο και πως αυτό είναι απαράδεκτο να συμβαίνει. Μου είπε πως θα το διαβιβάσει για εξέταση και θα μου απαντήσουν. 

Είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο; 

Δυστυχώς η συγκεκριμένη προσφορά έχει συγκεκριμένη διαδικασία. Οταν είδες οτι δεν μπορείς να κάνεις ταυτοποίηση ονλαιν, επρεπε να επικοινωνήσεις μαζί τους.

Γράφει κάπου πως η προσφορά αποδίδεται μόνο με ενεργοποίηση μέσω εφαρμογής? 

Και γράφει κάπου επίσης πως αν δεν γίνει μέσω εφαρμογής η ενεργοποίηση θα παίρνει κάποιος 25 GB και 500 λεπτά? 

Πώς πήρα τα 25 και τα 500? Που τα γράφει αυτά;

Edited by dim74

35 minutes ago, dim74 said:

Γράφει κάπου πως η προσφορά αποδίδεται μόνο με ενεργοποίηση μέσω εφαρμογής? 

Και γράφει κάπου επίσης πως αν δεν γίνει μέσω εφαρμογής η ενεργοποίηση θα παίρνει κάποιος 25 GB και 500 λεπτά? 

Πώς πήρα τα 25 και τα 500? Που τα γράφει αυτά;

Γράφει την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις. Την ακολουθησες; Οχι. Καταλαβαίνω οτι προσπάθησες να την ακολουθήσεις, αλλά απο τη στιγμή που είδες οτι δεν γίνεται, επρεπε να επικοινωνήσεις μαζί τους και οχι να επιλέξεις άλλον τροπο ταυτοποίησης.

Δεν γράφει καμία διαδικασία.Το μόνο που έγραφε είναι η προσφορά ισχύει για online ενεργοποιήσεις μέχρι την τάδε ημερομηνία , εγώ από αυτό δεν καταλαβαίνω πως αν δεν την κάνω την ενεργοποίηση μέσω εφαρμογής την χάνω την προσφορά. 

Αφού την γράφει την διαδικασία ,που γράφει ότι αν δεν πάρεις την προσφορά με τα απεριόριστα θα πάρεις 25 GB Kai 500 λεπτά?

3 minutes ago, dim74 said:

Δεν γράφει καμία διαδικασία.Το μόνο που έγραφε είναι η προσφορά ισχύει για online ενεργοποιήσεις μέχρι την τάδε ημερομηνία , εγώ από αυτό δεν καταλαβαίνω πως αν δεν την κάνω την ενεργοποίηση μέσω εφαρμογής την χάνω την προσφορά. 

Αφού την γράφει την διαδικασία ,που γράφει ότι αν δεν πάρεις την προσφορά με τα απεριόριστα θα πάρεις 25 GB Kai 500 λεπτά?

Το αν θα πάρεις ή όχι τα απεριόριστα εξαρτάται από τη χρονική περίοδο που θα κάνεις την ενεργοποίηση. Αν τρέχει η προσφορά, θα τα πάρεις, αν όχι δεν θα τα πάρεις, θα πάρεις τα 25GB.

Όσον αφορά την κάρτα σιμ, δεν γίνεται να την προμηθευτείς από κατάστημα αλλά να την ενεργοποιήσεις από την εφαρμογή. Τη σιμ σου τη δίνουν στα πλαίσια της φορητότητας. Όχι για να πας σπίτι με μία σιμ.

9 minutes ago, dim74 said:

Δεν γράφει καμία διαδικασία.Το μόνο που έγραφε είναι η προσφορά ισχύει για online ενεργοποιήσεις μέχρι την τάδε ημερομηνία.

Το γράφεις και μόνος σου: Μόνο για online ενεργοποίηση, όχι από κατάστημα. Στο γράψανε και τα παιδιά παραπάνω. Οπότε δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση.

Έπρεπε απ το chat να έκανες επικοινωνία και θα σε βοηθούσαν. 

Τώρα καλά ξεμπερδέματα..