Serafeim1981 Δημ. September 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2025 Επέλεξες άμεση φορητότητα στο σημείο που σε ρωτάει; Αν όχι, γι' αυτό σε καθυστερεί. 2 1 Παράθεση "Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅 Τακό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. September 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2025 (edited) 3 ώρες πριν, Serafeim1981 said: Επέλεξες άμεση φορητότητα στο σημείο που σε ρωτάει; Αν όχι, γι' αυτό σε καθυστερεί. Ευχαριστώ! Ναι άμεση φορητότητα όχι έμμεση, Από ότι φαίνεται υπάρχει κάποιο θέμα περιμένω νεότερα μετά από επικοινωνία μέσω chat οπώς προτεινε προηγουμένως ο leo. Πολύ κατατοπιστικοί είστε. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα και εγώ να προκύψει θέμα. Δυστυχώς τα καταστήματα και η τηλεφωνική επικοινωνία δεν βοήθησαν καθόλου Edited September 11, 2025 by Cutthroat 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2025 Με συγχωρείτε για το Off Topic. Βλέπω ότι το signature κάποιου χρήστη περιέχει φράσεις με ειρωνικό τρόπο που στοχοποιούν μέλη. Τέτοιες προσωπικές αναφορές δεν βοηθούν τη συζήτηση ούτε το κλίμα του φόρουμ και καλό θα ήταν να τις λάβουν υπόψη οι συντονιστές. Καλό μεσημέρι. 3 2 1 1 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2025 54 minutes ago, elkons said: Με συγχωρείτε για το Off Topic. Βλέπω ότι το signature κάποιου χρήστη περιέχει φράσεις με ειρωνικό τρόπο που στοχοποιούν μέλη. Τέτοιες προσωπικές αναφορές δεν βοηθούν τη συζήτηση ούτε το κλίμα του φόρουμ και καλό θα ήταν να τις λάβουν υπόψη οι συντονιστές. Καλό μεσημέρι. Απλά report ρε συ, δεν γίνεται οι συντονιστές να παρακολουθούν όλα τα θέματα! 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. September 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2025 1 hour ago, minast said: Απλά report ρε συ, δεν γίνεται οι συντονιστές να παρακολουθούν όλα τα θέματα! 2 ώρες πριν, elkons said: Με συγχωρείτε για το Off Topic. Βλέπω ότι το signature κάποιου χρήστη περιέχει φράσεις με ειρωνικό τρόπο που στοχοποιούν μέλη. Τέτοιες προσωπικές αναφορές δεν βοηθούν τη συζήτηση ούτε το κλίμα του φόρουμ και καλό θα ήταν να τις λάβουν υπόψη οι συντονιστές. Καλό μεσημέρι. Γέμισε το φόρουμ παραπληροφόρηση, καταδότες και διαγραφές σχολίων. Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα.😄😄 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2025 40 minutes ago, Konsta_ntina said: Γέμισε το φόρουμ παραπληροφόρηση, καταδότες και διαγραφές σχολίων. Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα.😄😄 Αλήθεια τώρα; Μου έβαλες "Not helpful" επειδή είπα σε κάποιον που παραπονέθηκε μέσα στο θέμα ότι ο τρόπος να αναφέρει κάτι είναι το report; 🤣 4 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2025 2 ώρες πριν, minast said: Απλά report ρε συ, δεν γίνεται οι συντονιστές να παρακολουθούν όλα τα θέματα! Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν αλλά δεν δόθηκε σημασία. 5 1 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. September 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2025 Βλέπω βγήκε πάλι προσφορά για 9 μήνες απεριόριστα στο what's up! Πάνω στην ώρα που μου τέλειωνε η προσφορά! 3 5 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2025 2 minutes ago, marios239 said: Βλέπω βγήκε πάλι προσφορά για 9 μήνες απεριόριστα στο what's up! Πάνω στην ώρα που μου τέλειωνε η προσφορά! @johnny_htc είναι που το μελέτησα το πρωί 💀 Δεν ελεγα να κερδίσω το Τζόκερ.. 6 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. September 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2025 Αλήθεια στην cosmote δε μπορείς να παραγγείλεις απευθείας eSIM; 4 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. September 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2025 1 minute ago, elkons said: @johnny_htc είναι που το μελέτησα το πρωί 💀 Δεν ελεγα να κερδίσω το Τζόκερ.. 5 minutes ago, marios239 said: Βλέπω βγήκε πάλι προσφορά για 9 μήνες απεριόριστα στο what's up! Πάνω στην ώρα που μου τέλειωνε η προσφορά! Εγώ να σας πω την αλήθεια το περίμενα μετά το frog strore να έρθει και κάτι online.. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2025 *Ισχύει για ενεργοποιήσεις έως 28/9 λοιπόν.. Μια χαρά, πάλι οικονομικά τη βγάζουμε και ας πληρώνουν άλλοι συμβόλαια. 8 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. September 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2025 26 minutes ago, elkons said: @johnny_htc είναι που το μελέτησα το πρωί 💀 Δεν ελεγα να κερδίσω το Τζόκερ.. Ω ρε μάγκα μου, την Πυθία τι την είχες; Μακρινή συγγένεια; 😂 Προλαβαίνεις να παίξεις ένα τώρα, πιάνεται ακόμα 😜 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2025 45 minutes ago, elkons said: @johnny_htc είναι που το μελέτησα το πρωί 💀 Δεν ελεγα να κερδίσω το Τζόκερ.. Ευτυχώς που δεν το μελέτησε ο Λιάγκας,γιατί οι προβλέψεις του είναι άστα να πάνε 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. September 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2025 51 minutes ago, elkons said: *Ισχύει για ενεργοποιήσεις έως 28/9 λοιπόν.. Μια χαρά, πάλι οικονομικά τη βγάζουμε και ας πληρώνουν άλλοι συμβόλαια. Ε θα πάρει καμία μικρή παράταση λογικά, μετά θα το κόψουν κάνα μήνα τον Νοέμβριο ξέρω γω και κάπου πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, θα δώσουν πάλι πόνο. Κάπως έτσι 😉😜 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2025 Μην ξεχνάτε κ την Black Friday προσφορά του βατράχου... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. September 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2025 4 ώρες πριν, minast said: Αλήθεια τώρα; Μου έβαλες "Not helpful" επειδή είπα σε κάποιον που παραπονέθηκε μέσα στο θέμα ότι ο τρόπος να αναφέρει κάτι είναι το report; 🤣 Οι καταδότες έχουν αλληλεγγύη μεταξύ τους αλλά σε ένα τεχνικό φόρουμ δεν έχουν θέση. Είμαι και αλλεργική.😄 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2025 (edited) Για πείτε τον πιο απλό τρόπο να πάρουμε πάλι τα απεριόριστα , είχα την προσφορά και έχω απλό what’s up τώρα , μιλάμε για τον ίδιο αριθμό Edited September 11, 2025 by dimtz 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. September 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2025 12 minutes ago, dimtz said: Για πείτε τον πιο απλό τρόπο να πάρουμε πάλι τα απεριόριστα , είχα την προσφορά και έχω απλό what’s up τώρα , μιλάμε για τον ίδιο αριθμό Πας Vodafone ή Nova και επιστρέφεις 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimakos43 Δημ. September 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2025 (edited) 8 ώρες πριν, CaptainNickGR said: Πας Vodafone ή Nova και επιστρέφεις Γίνεται κάπως αυτό να γίνει δωρεάν; Τουλάχιστον η μεταφορά προς βονταφον-νόβα μονο Edited September 12, 2025 by Jimakos43 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2025 8 ώρες πριν, CaptainNickGR said: Πας Vodafone ή Nova και επιστρέφεις Αν το κάνω νέο και το γυρίσω what’s up; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimakos43 Δημ. September 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2025 17 minutes ago, dimtz said: Αν το κάνω νέο και το γυρίσω what’s up; Δεν νομίζω είναι μόνο για φορητότητα ή νέο νούμερο 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. September 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2025 32 minutes ago, Jimakos43 said: Γίνεται κάπως αυτό να γίνει δωρεάν; Τουλάχιστον η μεταφορά προς βονταφον-νόβα μονο Γίνεται.. πάρε στο 2109995100 και ζήτα να κάνεις φορητότητα σε free2go. Είναι δωρεάν. Όταν ολοκληρωθεί, έλα πίσω στην Cosmote. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. September 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2025 Καλημέρα. Είμαι σε Vodafone (CU) και σκέφτομαι -λόγω του ότι έχω σταθερό Cosmote & Cosmote TV- και λόγω καλύτερου σήματος μήπως μεταβώ σε καρτοκινητό της Cosmote. Παίζει καμία προσφορά λόγω σταθερού & TV; Ευχαριστώ! 2 Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. September 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2025 20 minutes ago, Lurker said: Καλημέρα. Είμαι σε Vodafone (CU) και σκέφτομαι -λόγω του ότι έχω σταθερό Cosmote & Cosmote TV- και λόγω καλύτερου σήματος μήπως μεταβώ σε καρτοκινητό της Cosmote. Παίζει καμία προσφορά λόγω σταθερού & TV; Ευχαριστώ! Καλημέρα. Μπες στο site της Cosmote και κάπου θα έχει στα προγράμματα κινητής ή γενικότερα, να εισάγεις το τηλέφωνό σου να σε πάρουν τηλέφωνο. Εκεί θα τους εξηγήσεις, επειδή θες κιόλας να τα κάνεις όλα αυτά συνδυαστικά, θα σου προτείνουν. Μη τους πεις ότι έρχεσαι από καρτοκινητό, πες μια τιμή που δίνεις σαν να έχεις συμβόλαιο στην βονταφον ώστε να μη ξεφύγουν κιόλας 😉 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts