Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

6 ώρες πριν, VIPdriver said:

Τον 2ο μήνα αγορασες πακετο;

ναι έκανα ανανέωση κ έβαλα το πακέτο 1μηνα γιγα μήπως θέλει άλλο πακέτο να βάλω 

2 minutes ago, votis said:

ναι έκανα ανανέωση κ έβαλα το πακέτο 1μηνα γιγα μήπως θέλει άλλο πακέτο να βάλω 

Τι είναι το γίγα? Το φθηνότερο πακέτο να πάρεις την προσφορά είναι το data month με 8.5€

On 3/11/2025 at 11:51 ΜΜ, leo06 said:

Τι είναι το γίγα? Το φθηνότερο πακέτο να πάρεις την προσφορά είναι το data month με 8.5€

τελος Σεπτεμβρίου έβγαλε προσφορά στο wutsup για 9 μήνες λεπτά απεριόριστα data απεριόριστα  με ενεργοποίηση ενός προγραματος calls to all  unlimited calls, data month , diu , student diu

η ενεργοποίηση των παροχών γίνεται με την ενεργοποίηση ενός πακέτου, διάρκεια προσφοράς 9 μήνες μετά γενναμε 

τα παραπάνω όπως τα έγραφε η κοσμοτε

για 1 μήνα τα έδωσε τώρα π εκανα το ίδιο τίποτα, έβαλα κ άλλο πακέτο σήμερα τίποτα, μιλάμε για Απάτη 

υπάρχει κάποιος π να πήρε την εν λόγο προσφορά κ να δουλεύει 

έτυχε κράτησα στοιχεία της προσφοράς γιατί μου φανηκε ύποπτη εξ αρχής 

τώρα θα μπω σε διαδικασία να δω τι θα απαντήσουν οι απατεώνες ολκής

τελικά μετά από συνεννόηση μέσω τσατ με βάλανε στο τρέχον πρόγραμμα με τα 21,5 γιγα για 5 μήνες, με το έτσι θέλω , καμία εξήγηση επι τ θέματος αφού ήμουν εντός στις ημερομηνίες για το προηγούμενο πρόγραμμα για το οποίο είχα παραγγείλει τη νέα σιμ την οποία την έστειλε η κόσμοτε οχι ανεξάρτητος συνεργάτης εχω κρατήσει κ τς 2 φακέλους 

Αρα 2 φορές Απατεώνες με τις ψεύτικες προσφορές, κανονικά θέλει καταγγελία στο συνήγορο καταναλωτή κ μήνυση, αλλά ποιος θα ασχοληθεί με τέτοια για 9 μήνες απεριόριστα  ομηλια data 

Η κόρη μου είναι 2 μήνες για Erasmus στην Ισπανία και η Cosmote της έστειλε SMS ότι σε 15 μέρες θα αρχίσει να χρεώνεται roaming.
Ξέρει κανείς αν, αν στείλει την SIM και ανοίξει το κινητό για δύο μέρες στην Ελλάδα, γίνεται reset σε αυτόν τον χρόνο;

Το να αγοράσουμε ισπανικό νούμερο είναι μία επιλογή που εξετάζουμε.

------------

Στέφανος

11 minutes ago, smpt said:

Η κόρη μου είναι 2 μήνες για Erasmus στην Ισπανία και η Cosmote της έστειλε SMS ότι σε 15 μέρες θα αρχίσει να χρεώνεται roaming.
Ξέρει κανείς αν, αν στείλει την SIM και ανοίξει το κινητό για δύο μέρες στην Ελλάδα, γίνεται reset σε αυτόν τον χρόνο;

Δεν γίνεται reset. Όταν επιστρέψει το νούμερο στην Ισπανία θα συνεχιστεί να μετράει ο χρόνος του roaming από εκεί που τον άφησε.

Νομίζω μία δεύτερη σιμ με ισπανικό νούμερο είναι ό,τι καλύτερο.

Edited by cu2goup

12 minutes ago, smpt said:

Καλύτερα Ισπανική κάρτα 

9 minutes ago, smpt said:

Δεν ξέρω να σου απαντήσω στη συγκεκριμένη ερώτηση, αλλά αναρωτιέμαι τί χρέωση ρομινγκ θα βάλει η κοσμοτέ σε χώρα που δεν υπάρχει ρομινγκ (ΕΕ). Στο σμσ λέει τί χρεώσεις θα έχει;

Οι επιπλέον χρεώσεις της κοσμοτε βλέπω να είναι πολύ μικρές 

Εκτός και αν είναι ερωτευμένη 🙂

Edited by HEO

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

18 minutes ago, smpt said:

μάλλον αυτό θα κάνουμε.
Αν κατάλαβα καλά είναι 16 ευρω τα 10GB;

https://www.vodafone.es/c/particulares/es/productos-y-servicios/movil/prepago-y-recargas/prepaid-sim-cards/

Ρίξε μία ματιά και σε Vodafone 

ΥΓ: Περίμενε γιατί μπορεί να μην ισχύσει τελικά η χρέωση. Τον αδερφό μου του λέγανε ότι θα γίνει και δεν έγινε ποτέ. Και είναι χρόνια στην ΕΕ μόνιμος κάτοικος.

Edited by cu2goup

2 minutes ago, cu2goup said:

Βλέπω αυτές τις τιμές και σκέφτομαι ποσο κλέφτες είναι οι δικοί μας. 

Στο κυπριακό μου τηλέφωνο έχει έρθει τέτοιο μήνυμα. Τους αγνόησα και δεν έγινε τίποτα. Το κυπριακά το χρησιμοποιώ συχνά. Μένω μόνιμα Αθήνα.

Στα εγγλέζικα ολλανδικο κλπ νούμερα εξωτερικού που έχω δεν έχει τίποτα. Βέβαια τα χρησιμοποιώ λιγότερο συχνά.

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

37 minutes ago, VIPdriver said:

Βλέπω αυτές τις τιμές και σκέφτομαι ποσο κλέφτες είναι οι δικοί μας. 

Πάντως λένε για τις ταχύτητες της Vodafone στην Ισπανία ότι δεν είναι καλές..

1 minute ago, andreas545 said:

Screenshot_20251107_141440_WHAT'S UP.jpg

Με 0,49€ τα 3 gb, πολύ φτηνό. Ομως οι 10 μερες μας τα χαλάνε κυρία κοσμοτε. Βαλτο για 1 μηνα και θα πουλουσες παραπάνω. 

On 5/11/2025 at 4:12 ΜΜ, votis said:

κανονικά θέλει καταγγελία στο συνήγορο καταναλωτή κ μήνυση, αλλά ποιος θα ασχοληθεί με τέτοια για 9 μήνες απεριόριστα  ομηλια data 

Μην το αφήσεις έτσι: καταγγελία στην ΕΕΤΤ (είναι πανεύκολο) και μετά θα κάνουν σαν βρεγμένες γάτες.

"Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅

Τακό.

3 ώρες πριν, andreas545 said:

Screenshot_20251107_141440_WHAT'S UP.jpg

Δεν αφορά όλους τους συνδρομητές όπως φαίνεται.

Έχεις φοιτητικό; το συνδυάζω με την εικόνα γιαυτό ρωτάω.

39 minutes ago, elkons said:

Δεν αφορά όλους τους συνδρομητές όπως φαίνεται.

Έχεις φοιτητικό; το συνδυάζω με την εικόνα γιαυτό ρωτάω.

Έχω απλό what's up χωρίς φοιτητικό ή κάποια άλλη ενεργοποιημένη προσφορά, ηλικιακά είμαι γέρος παρ' ολα αύτα έρχονται τέτοιες ειδοποιήσεις όπως τώρα αυτή:

Screenshot_20251107_182310_WHAT'S UP.jpg

Screenshot_20251107_182202_WHAT'S UP.jpg

Edited by andreas545

Έκανα την ερεύνα που πρόσφατα εμφανίστηκε στο APP αλλά σε κανένα από τα 4 κινητά δεν ενεργοποιήθηκαν τα 3GB..

28 minutes ago, elkons said:

Έκανα την ερεύνα που πρόσφατα εμφανίστηκε στο APP αλλά σε κανένα από τα 4 κινητά δεν ενεργοποιήθηκαν τα 3GB..

Στο ίδιο app είναι όλες οι γραμμές?

Δεν σου ζήτησε να επιλέξεις αριθμό?

3 minutes ago, GREGORYMO said:

Στο ίδιο app είναι όλες οι γραμμές?

Δεν σου ζήτησε να επιλέξεις αριθμό?

Όχι.

Ζήτησε, επέλεξα, εμφάνισε πως θα στείλει το δώρο αλλά δεν ήρθε ποτέ SMS, ούτε πιστώθηκαν τα 3GB.