VIPdriver Δημ. October 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2025 1 hour ago, dim74 said: Το μόνο που έγραφε είναι η προσφορά ισχύει για online ενεργοποιήσεις μέχρι την τάδε ημερομηνία , εγώ από αυτό δεν καταλαβαίνω πως αν δεν την κάνω την ενεργοποίηση μέσω εφαρμογής την χάνω την προσφορά. "online ενεργοποιησεις" ακριβως αυτο, οπως και εσύ πολύ καλά κατάλαβες και προσπάθησες να κάνεις την σωστή διαδικασία. Απλά με την ίδια λογική μπορεί η εταιρία να σου απαντησει οτι πουθενα δεν γραφουν οτι θα παρεις την προσφορα απο ενεργοποιηση σε καταστημα. Θέλω να πιστεύω οτι θα σου δωσουν την προσφορα, απο την στιγμή που δεν εφταιγες εσυ που το σύστημα δεν αναγνωριζε την στρατιωτική ταυτότητα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. October 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2025 Γεια σας στον cosmote neo γίνονται rollback κάθε μήνα τα data; Στην εφαρμογή του whats up μου προτείνουν να μετατρέψω το καρτοκινητό σε κοσμοτέ νέο με 21€. (50gb+50gb, απεριόριστα λεπτά, 2000 sms) Τη θεωρείτε καλή προσφορά; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2025 (edited) Οχι καθε μηνα. Μεταφερονται στον 2ο οσα data και sms εχουν μεινει και μετα λήγουν. Τον 3ο εχεις δηλαδή τις παροχές του προγράμματος,τον 4ο και ο,τι περισσεύει απο τον 3ο κ.ο.κ. Το αν είναι καλή προσφορά εξαρτάται από τις ανάγκες σου και την τσέπη σου. Αν είναι μονόδρομος η κοσμοτε για άλλους λογους (καλυψη π.χ.) τοτε ναι, είναι καλή. Αν κινείσαι στα ρηχα για τα data, ισως να πήγαινες στα χαμηλότερα πακετα των 16 ή 19. Ρίξε μία ματιά στην εφαρμογή του whats up μήπως σου έχει βγάλει προσφορά για συμβόλαιο, υπάρχει ενα 18μηνο με 35 gb στα 14,90 για μετατροπή απο καρτοκινητό, συμφέρει περισσότερο, σε σχέση μετά χαμηλότερα πακέτα εάν κινείσαι σε αυτά τα όρια για τα data. Τα χαμηλότερα πακέτα του νέο είναι για συνδρομητές whats up στα 16€ με 7+7 γιγα, και στα 19 με 10+10 (για ολους). Στο "νεα σύνδεση" στην εφαρμογή cosmote μπορείς να το δεις και να κάνεις τη μετατροπή του καρτοκινητού σε νέο. Edited October 23, 2025 by kmpatra 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mad_Scientist Δημ. October 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2025 On 20/10/2025 at 3:12 ΜΜ, kmpatra said: Επίσης με χρήση payzy όλα διπλασιάζονται στο neo. Υποθέτοντας ότι δεν μας ενδιαφέρουν τα sms, στο πρώτο πρόγραμμα υπερτερεί η vodafone (ακόμα και με payzy), και στο 2ο υπό προϋποθέσεις. Και στο 2ο? Στο Neo, με +1€, δίνει 50GB, με Payzy 100GB, ενώ το CU δίνει μόνο 25GB. Υπό ποιες προϋποθέσεις θα μπορούσε να υπερτερεί η Vodafone? Για το -1€, ή για τα κουπόνια? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. October 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2025 Εαν η βονταφον έδινε περισσότερα γιγαμπάιτς ή ζητούσε πολύ λιγότερα χρήματα θα υπερτερούσε. Με τα τρέχοντα πακέτα απλά δείχνει πόσο περισσότερο συμφέρει το neo. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2025 1 ώρα πριν, Mad_Scientist said: Και στο 2ο? Στο Neo, με +1€, δίνει 50GB, με Payzy 100GB, ενώ το CU δίνει μόνο 25GB. Υπό ποιες προϋποθέσεις θα μπορούσε να υπερτερεί η Vodafone? Για το -1€, ή για τα κουπόνια? Για το -1€ εφόσον δεν εχεις αναγκη τοσα data. Εγω 25 δεν πλησιάζω ουτε με τα speedtest. Και τα κουπόνια είναι κινητρο, εφοσον τα χρησιμοποιείς. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mad_Scientist Δημ. October 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2025 20 ώρες πριν, kmpatra said: Για το -1€ εφόσον δεν εχεις αναγκη τοσα data. Εγω 25 δεν πλησιάζω ουτε με τα speedtest. Και τα κουπόνια είναι κινητρο, εφοσον τα χρησιμοποιείς. Εγώ καταναλώνω γύρω στα 30GB το μήνα, αλλά δεν θα διανοούμουν επ' ουδενί να χάσω την άνεση του να έχω πολύ περισσότερα δεδομένα διαθέσιμα (και ας μην τα καταναλώνω), για να γλυτώσω 1€. Αν ήταν 5€ η διαφορά, τότε ναι, θα είχε νόημα. Αλλά, για 1€, να ψάχνω για WiFi από εδώ και από εκεί, όχι, ούτε για αστείο. Άλλωστε, για τους περισσότερους, τα 100GB που προσφέρει το Neo σε αυτήν την τιμή, είναι πρακτικά απεριόριστα, οπότε δεν μπαίνουν καν στον κόπο να τα μετρούν. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas545 Δημ. October 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2025 5 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2025 3ημερο περίμενα, καλοδεχούμενο το τσάμπα βέβαια. 4 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2025 το τσαμπα ειναι Βασιλιας 🙂 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. October 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2025 Και χωρίς λήξη 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim74 Δημ. October 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2025 Δεν μου δίνουν με τίποτα τελικά την προσφορά που αντί online έκανα την ενεργοποίηση σε κατάστημα. Να ρωτήσω κάτι, δηλαδή την επόμενη φορά που βγάλει αυτή την προσφορά πάω σε κατάστημα πάρω ένα νούμερο What's up και κάνω την ενεργοποίηση online θα παρω την προσφορά κανονικά; 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. October 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2025 (edited) 44 minutes ago, dim74 said: Να ρωτήσω κάτι, δηλαδή την επόμενη φορά που βγάλει αυτή την προσφορά πάω σε κατάστημα πάρω ένα νούμερο What's up και κάνω την ενεργοποίηση online θα παρω την προσφορά κανονικά; Δεν σου δίνουν το νούμερο χωρίς ενεργοποίηση. Αυτά πάνε πακέτο. Μπορείς όμως να παραγγείλεις online νούμερο το οποίο θα περιμένεις να το ενεργοποιήσεις όταν θα βγει η προσφορά. Edited October 25, 2025 by cu2goup 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. October 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2025 1 ώρα πριν, cu2goup said: Δεν σου δίνουν το νούμερο χωρίς ενεργοποίηση. Αυτά πάνε πακέτο. Μπορείς όμως να παραγγείλεις online νούμερο το οποίο θα περιμένεις να το ενεργοποιήσεις όταν θα βγει η προσφορά. Εγω προτείνω να ακολουθήσει πιστά την διαδικασία. Όταν η προσφορά γραφει "παραγγειλε νουμερο ή κάνε φορητότητα ONLINE" σημαίνει οτι οποιοσδήποτε άλλος τρόπος θα είναι λάθος. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. October 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2025 2 ώρες πριν, dim74 said: δηλαδή την επόμενη φορά που βγάλει αυτή την προσφορά πάω σε κατάστημα πάρω ένα νούμερο What's up και κάνω την ενεργοποίηση online θα παρω την προσφορά κανονικά; Μανία που έχετε με τα καταστήματα. Μπορείς να πας σε κατάστημα και να κάνεις από εκεί την παραγγελία ονλαιν. Έτσι θα είσαι κι εσύ ευχαριστημένος που θα είσαι σε κατάστημα και θα γίνει και η δουλειά.😄 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. October 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2025 4 minutes ago, Konsta_ntina said: Μανία που έχετε με τα καταστήματα. Μπορείς να πας σε κατάστημα και να κάνεις από εκεί την παραγγελία ονλαιν. Έτσι θα είσαι κι εσύ ευχαριστημένος που θα είσαι σε κατάστημα και θα γίνει και η δουλειά.😄 Φαντάζεσαι; Μπαίνει μέσα.. - Γεια σας τι θα θέλατε; - Τίποτα, απλώς ήθελα να κάνω την online παραγγελία μου από εδώ από εσάς για να λέω ότι την έκανα από το κατάστημα.. 20 minutes ago, VIPdriver said: Εγω προτείνω να ακολουθήσει πιστά την διαδικασία. Όταν η προσφορά γραφει "παραγγειλε νουμερο ή κάνε φορητότητα ONLINE" σημαίνει οτι οποιοσδήποτε άλλος τρόπος θα είναι λάθος. Αν μέναμε στο "τι γράφει" δεν χρειαζόταν το φόρουμ.. Τόσα χρόνια εδώ μέσα δεν έμαθες.. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. October 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2025 40 minutes ago, cu2goup said: Αν μέναμε στο "τι γράφει" δεν χρειαζόταν το φόρουμ.. Τόσα χρόνια εδώ μέσα δεν έμαθες.. Οι προσφορές θελουν να ακολουθείς τη διαδικασια. Απλά ο φίλος έπρεπε να επικοινωνήσει μαζι τους μολις ειδε οτι το σύστημα ονλαιν δεν δεχόταν την στρατιωτική του ταυτότητα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. October 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2025 9 minutes ago, VIPdriver said: Οι προσφορές θελουν να ακολουθείς τη διαδικασια. Απλά ο φίλος έπρεπε να επικοινωνήσει μαζι τους μολις ειδε οτι το σύστημα ονλαιν δεν δεχόταν την στρατιωτική του ταυτότητα. Αν δεχόταν να του κάνουν τη διαδικασία με άλλον τρόπο αλλά να πάρει και την προσφορά, θα δεχόταν και τώρα να του δώσουν την προσφορά αφού τους εξήγησε τι είχε συμβεί. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. October 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2025 3 ώρες πριν, cu2goup said: Φαντάζεσαι; Μπαίνει μέσα.. - Γεια σας τι θα θέλατε; - Τίποτα, απλώς ήθελα να κάνω την online παραγγελία μου από εδώ από εσάς για να λέω ότι την έκανα από το κατάστημα.. -Γειά σας. Τι θα θέλατε? - Τίποτα, θέλω να κάνω παραγγελία ονλαιν και εδώ νοιώθω πιο ωραία από την μοναξιά του σπιτιού μου. Μην ενοχλείστε, μόλις τελειώσω θα φύγω. Κάπως έτσι το φαντάστηκα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim74 Δημ. October 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2025 Στην τελική αυτοί έχασαν, έκανα το νούμερο αυτό φορητότητα στην Vodafone με την ίδια προσφορά! Το cu δίνει περισσότερα δώρα και με την Ευρωπαϊκή κάρτα Νέων που πήρα,σε κάθε ανανέωση θα παίρνω και 10 ευρώ σε χρήματα δώρο! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2025 6 minutes ago, dim74 said: Στην τελική αυτοί έχασαν, έκανα το νούμερο αυτό φορητότητα στην Vodafone με την ίδια προσφορά! Το cu δίνει περισσότερα δώρα και με την Ευρωπαϊκή κάρτα Νέων που πήρα,σε κάθε ανανέωση θα παίρνω και 10 ευρώ σε χρήματα δώρο! Υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία ώστε να πάρεις τη προσφορά. Εσένα έχασε και θα πάρει άλλους 10, δε τους κάνεις τρομερή ζημιά. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim74 Δημ. October 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2025 Ε δεν είπα πως θα κλείσει κιόλας! Το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι έως 30 ετών. Μπαίνεις στο σάιτ της ευρωπαϊκής κάρτας Νέων και βλέπεις πως βγαίνει η κάρτα αυτή. Δίνει με κάθε ανανέωση (μια φορά τον μήνα) 10 ευρώ δώρο για έναν χρόνο με διάρκεια ισχύος των 10 ευρώ έναν μήνα. Κόστος αγοράς της κάρτας 10 ευρώ. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. October 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2025 (edited) Καλημέρα. Έχω magenta one με 3 γραμμές συμβόλαιο απεριοριστα. 1 σταθερό play. Και 2 what's up. Πριν λίγους μήνες πρόσθεσα τα 2 what's up. Κάθε φορά που έκανα πακέτο calls to all(11.5€) Από την εφαρμογή της cosmote, μου πρόσθετε 21.5gb δώρο. Δεν το ήξερα τυχαία έκανα πρώτη φορά πακέτο, το ανακάλυψα, και αυτό συνέχισε να συμβαίνει σε κάθε ενεργοποίηση του εν λόγω πακέτου από την εφαρμογή Cosmote. Χθες λοιπόν, έκανα ένα πακέτο combo των 11.5.ευρω Από την εφαρμογή what's up. Δεν μου έδωσε τα 21.5 δώρο. Στο δεύτερο what's up έκανα κανονικά το calls to all Από την εφαρμογή cosmote και μου έδωσε κανονικά τα 21.5. Η ερώτηση είναι η εξής λοιπόν. Τι έφταιγε? Που δεν έκανα το calls to all? Η που έκανα την διαδικασία από την εφαρμογή του what's up? Επίσης αυτό το δώρο τι είναι γνωρίζεται? Για κάποιους μήνες? Για πάντα? Edited October 29, 2025 by kountoura 2 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. October 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2025 4 minutes ago, kountoura said: Καλημέρα. Έχω magenta one με 3 γραμμές συμβόλαιο απεριοριστα. 1 σταθερό play. Και 2 what's up. Πριν λίγους μήνες πρόσθεσα τα 2 what's up. Κάθε φορά που έκανα πακέτο calls to all(11.5€) Από την εφαρμογή της cosmote, μου πρόσθετε 21.5gb δώρο. Δεν το ήξερα τυχαία έκανα πρώτη φορά πακέτο, το ανακάλυψα, και αυτό συνέχισε να συμβαίνει σε κάθε ενεργοποίηση του εν λόγω πακέτου από την εφαρμογή Cosmote. Χθες λοιπόν, έκανα ένα πακέτο combo των 11.5.ευρω Από την εφαρμογή what's up. Δεν μου έδωσε τα 21.5 δώρο. Στο δεύτερο what's up έκανα κανονικά το calls to all Από την εφαρμογή cosmote και μου έδωσε κανονικά τα 21.5. Η ερώτηση είναι η εξής λοιπόν. Τι έφταιγε? Που δεν έκανα το calls to all? Η που έκανα την διαδικασία από την εφαρμογή του what's up? Επίσης αυτό το δώρο τι είναι γνωρίζεται? Για κάποιους μήνες? Για πάντα? Ψάξε τα πρώτα SMS που έλαβες όταν μπήκες στο δίκτυο, εκεί θα σου αναφέρει για την προσφορά και για πόσο την λαμβάνεις. Ενδεχομένως να ήταν προσφορά για 3 μήνες ή 9. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. October 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2025 5 ώρες πριν, kountoura said: Καλημέρα. Έχω magenta one με 3 γραμμές συμβόλαιο απεριοριστα. 1 σταθερό play. Και 2 what's up. Πριν λίγους μήνες πρόσθεσα τα 2 what's up. Κάθε φορά που έκανα πακέτο calls to all(11.5€) Από την εφαρμογή της cosmote, μου πρόσθετε 21.5gb δώρο. Δεν το ήξερα τυχαία έκανα πρώτη φορά πακέτο, το ανακάλυψα, και αυτό συνέχισε να συμβαίνει σε κάθε ενεργοποίηση του εν λόγω πακέτου από την εφαρμογή Cosmote. Χθες λοιπόν, έκανα ένα πακέτο combo των 11.5.ευρω Από την εφαρμογή what's up. Δεν μου έδωσε τα 21.5 δώρο. Στο δεύτερο what's up έκανα κανονικά το calls to all Από την εφαρμογή cosmote και μου έδωσε κανονικά τα 21.5. Η ερώτηση είναι η εξής λοιπόν. Τι έφταιγε? Που δεν έκανα το calls to all? Η που έκανα την διαδικασία από την εφαρμογή του what's up? Επίσης αυτό το δώρο τι είναι γνωρίζεται? Για κάποιους μήνες? Για πάντα? Μήπως είχες πάρει την προσφορά των 9 μηνών που σου έδινε δώρο 21,5 ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts