dasnowy Δημ. July 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2025 Αν παραγγείλω sim whatsup μπορώ κατά την ενεργοποίηση να διαλέξω άλλο καρτοκινητό πχ frog; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. July 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2025 (edited) 13 ώρες πριν, dasnowy said: Αν παραγγείλω sim whatsup μπορώ κατά την ενεργοποίηση να διαλέξω άλλο καρτοκινητό πχ frog; Κατά την ενεργοποίηση νέου αριθμού, όχι. Η αλλαγή θα γίνει μετά με ΑΛΠΑΚ (3€ χρέωση για frog). Edited July 8, 2025 by vslk 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. July 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2025 14 minutes ago, vslk said: Κατά την ενεργοποίηση νέου αριθμού, όχι. Η αλλαγή θα γίνει μετά με ΑΛΠΑΚ (3€ χρέωση για frog). Για φορητότητα μήπως γνωρίζεις τι ισχύει; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. July 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2025 (edited) 31 minutes ago, dasnowy said: Για φορητότητα μήπως γνωρίζεις τι ισχύει; Μίλησα με chat για να το επιβεβαιώσω (για φορητότητα) και μου είπαν αυτό: Θα ενεργοποιηθεί ως wu η γραμμή εφόσον αυτή ηταν η αρχική επιλογή, ωστόσο αφού ενεργοποιηθεί έπειτα μπορείτε να κάνετε αλλαγή πακέτου σε frog ή cosmokarta Edited July 8, 2025 by vslk 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOUM Δημ. July 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2025 Εχω καρτοκινητό what's up. Έκανα αιτημα φορητότητας να μεταφερθώ σε Cu, και με καλεσαν απο Cosmote, μου εδωσαν απεριοριστα λεπτά και δεδομενα για 12 μηνες απλά ανανεώνοντας με μια κάρτα κάθε μήνα με 13€. Δεν γνώριζα ότι γίνονται αντιπροσφορές και στην καρτοκινητή. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albiz Δημ. July 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2025 (edited) Το ίδιο συνέβη και σε μένα τον προηγούμενο μήνα. Το έχω αναφέρει εδώ στο forum Edited July 8, 2025 by albiz 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. July 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2025 1 hour ago, MPOUM said: Εχω καρτοκινητό what's up. Έκανα αιτημα φορητότητας να μεταφερθώ σε Cu, και με καλεσαν απο Cosmote, μου εδωσαν απεριοριστα λεπτά και δεδομενα για 12 μηνες απλά ανανεώνοντας με μια κάρτα κάθε μήνα με 13€. Δεν γνώριζα ότι γίνονται αντιπροσφορές και στην καρτοκινητή. Η cosmote κυρίως κάνει...εσχάτως αναφέρθηκαν και ελάχιστες περιπτωσεις σε cu αν θυμάμαι καλά. Πριν κάνα μήνα έδιναν 1000 λεπτά και 3gb κάθε μήνα ή 10 ευρω στην κάρτα σαν αντιπροσφορά. Εγώ θα ξαναρωτήσω (αφού δεν έλαβα απάντηση ).Έστω ότι σε καλύπτουν οι παροχές και στο τέλος του έτους σου μένει υπόλοιπο στην κάρτα π.χ. 100 ευρώ.Υπαρχει τρόπος να το ζητήσει κανείς σε iban?(Το έχει δοκιμάσει κανένας?) 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2025 Οχι, η μόνη περίπτωση που γίνεται είναι να υπάρξει τιμολογιακή αλλαγή η οποία σε επηρεάζει, οποτε και μπορεις να ζητησεις διακοπη/φορητότητα του αριθμου, και μονο σε τετοια περίπτωση σου πιστώνουν σε iban το υπόλοιπο. 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. July 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2025 (edited) 35 minutes ago, kmpatra said: Οχι, η μόνη περίπτωση που γίνεται είναι να υπάρξει τιμολογιακή αλλαγή η οποία σε επηρεάζει, οποτε και μπορεις να ζητησεις διακοπη/φορητότητα του αριθμου, και μονο σε τετοια περίπτωση σου πιστώνουν σε iban το υπόλοιπο. Αυτό προβλέπεται από κάποια διάταξη, όρο της σύμβασης, κλπ? Π.χ. στην ενέργεια κάποιοι παροχοι δίνουν 50 ευρώ δώρο στον πρώτο λογαριασμό. Ξέρω περιπτωσεις που καταναλωτές έφυγαν μετά από λίγες ημέρες και ζήτησαν το δώρο των 50 ευρώ σε iban....και το έλαβαν. Σε κάθε περίπτωση εάν έχει συσσωρευτει ένα ποσό π.χ. 100 ευρώ σε κάθε καρτοκινητο,μετά για να μη χαθεί το υπόλοιπο θα πρέπει να ανανεώνουν ανά δίμηνο?θα πρέπει δηλαδή να προστίθενται χρήματα,ή απλά μπορείς να αγοράζεις πρόγραμμα π.χ. 13 ευρώ το μήνα μέχρι να μηδενίσεις το υπόλοιπο χωρίς να βάζεις παράλληλα επιπλέον χρήματα για ανανέωση? Εμπειρικά έχουν υπάρξει τέτοιου είδους τιμολογιακες αλλαγές (όπως αυτές που αναφέρεις) που μπορεί να επηρεάσουν? Edited July 8, 2025 by boban3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. July 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2025 3 minutes ago, boban3 said: Αυτό προβλέπεται από κάποια διάταξη, όρο της σύμβασης, κλπ? Π.χ. στην ενέργεια κάποιοι παροχοι δίνουν 50 ευρώ δώρο στον πρώτο λογαριασμό. Ξέρω περιπτωσεις που καταναλωτές έφυγαν μετά από λίγες ημέρες και ζήτησαν το δώρο των 50 ευρώ σε iban....και το έλαβαν. Άλλο 50€ δώρο εγγραφής, και άλλο 10€ πίστωση προς χρήση υπηρεσιών. Από την κείμενη νομοθεσία στις τηλεπικοινωνίες η μόνη περίπτωση που ρητά και υποχρεωτικά προβλέπεται επιστροφή χρηματικού ποσού είναι αυτή που ανέφερε ο @kmpatra παραπάνω. 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. July 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2025 1 hour ago, opmgls said: Άλλο 50€ δώρο εγγραφής, και άλλο 10€ πίστωση προς χρήση υπηρεσιών. Από την κείμενη νομοθεσία στις τηλεπικοινωνίες η μόνη περίπτωση που ρητά και υποχρεωτικά προβλέπεται επιστροφή χρηματικού ποσού είναι αυτή που ανέφερε ο @kmpatra παραπάνω. Στους όρους της καταγγελίας σύμβασης εκ μέρους του συνδρομητή προβλέπονται οι περιπτωσεις επιστροφης χρηματικου υπολοιπου.το βρήκα, να είστε καλά για τη βοήθεια. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. July 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2025 Η διαφορά είναι ότι αυτά τα λεφτά δεν τα πλήρωσες, στα έβαλαν ως δώρο. Υπάρχει περίπτωση να μην μπορείς καν να τα μεταφέρεις με easy transfer (αν το έχει κάνει κανείς ας το πει γιατί εγώ δεν έχω βάλει 35 ευρώ κάρτα για να μπορώ να μεταφέρω). 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2025 Έχετε συναντήσει πρόβλημα σε αυτόματη ενημέρωση προγράμματος καρτοκινητού Cosmote τις τελευταίες μέρες; Μόλις μου είπαν και για δεύτερη περίπτωση που δεν έγινε αυτόματη ενημέρωση με τη λήξη προηγούμενου πακέτου, και χάθηκαν όλες οι μαζεμένες παροχές, ενώ υπήρχαν χρήματα στον αριθμό. Η Cosmote στο chat αρχικά έλεγε ότι θα έπρεπε να βάλουν επιπλέον χρήματα για να γίνει η ανανέωση (παρότι είχε ήδη αρκετά), λόγω αλλαγών στον τρόπο ανανέωσης στα μέσα Ιουνίου. Αυτή τη στιγμή έχουν ανοιχτό αίτημα προς διερεύνηση. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2025 Μπήκε έρευνα, κλασικά στο ανακάλυψε. 3GB. Μπήκε άλλη μια στην αρχική σελίδα επίσης, δε δίνει GB μόνο τη γνώμη σου λές, ιδια δηλαδή με αυτή που δίνει GB στο ανακάλυψε. 8 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DITS Δημ. July 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2025 Υπάρχει δυνατότητα αποστολής free sms ή με πολύ χαμηλό κόστος; Μιλάμε για καμια 100 το μήνα το πολύ. Ευχαριστώ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. July 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2025 2 minutes ago, DITS said: Υπάρχει δυνατότητα αποστολής free sms ή με πολύ χαμηλό κόστος; Μιλάμε για καμια 100 το μήνα το πολύ. Ευχαριστώ Υπάρχει πακέτο 100 sms με 4,03 ευρώ. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. July 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2025 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2025 40 minutes ago, VIPdriver said: Magenta Moments εννοούν εδω και πολύ καιρό. 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. July 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2025 Παρήγγειλα κάρτες για φορητότητα (4 whatsup και 1 frog) και ήρθαν σήμερα. Είναι συνδεδεμένες με τον αριθμό που είχα βάλει για φορητότητα; Γιατί μόνο την frog μπορώ να ξεχωρίσω από το tracking number. Είναι όλες ίδιες και δεν γράφει πουθενά τον αριθμό που είχα βάλει για φορητότητα. Πάντως δεν γράφει σε καμία κάρτα 5G SA. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. July 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2025 38 minutes ago, dasnowy said: Παρήγγειλα κάρτες για φορητότητα (4 whatsup και 1 frog) και ήρθαν σήμερα. Είναι συνδεδεμένες με τον αριθμό που είχα βάλει για φορητότητα; Γιατί μόνο την frog μπορώ να ξεχωρίσω από το tracking number. Είναι όλες ίδιες και δεν γράφει πουθενά τον αριθμό που είχα βάλει για φορητότητα. Πάντως δεν γράφει σε καμία κάρτα 5G SA. Όχι, έχει αναφερθεί (πίσω στα σχόλια) ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για διαφορετικό αριθμό από τον αριθμό της παραγγελίας. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2025 Μπήκε έρευνα-αξιολόγιση στο What's Up App για το Reload it ,και προτάσεις για βελτίωση. (Δεν δίνει κάτι, βάλτε 0 μπας και δωθεί κάτι καλύτερο). 8 1 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2025 GIGADAY σε Cosmokarta. Καθε καλοκαιρι σε διακοπες, τσεκαρω οτι μπορω να εχω διαθεσιμο αυτο το πακετο, γενικως με εχει βολεψει, αν δεν βγει καποια καλοκαιρινη προσφορα της προκοπης. Αυτο το πακετο υπαρχει πολλα χρονια. Πλεον ομως, στη σελιδα ειδικα για cosmokarta, εδω που το εβρισκα παντα, δεν το βλέπω να υπαρχει. Εδω https://www.cosmote.gr/sc/pricelist/?lang=el&mtbid=7ce557a6-447b-5de4-e053-181f12ac3db5 Το μονο που βρηκα, ειναι στη σελιδα του whatsup. Ισχυει ομως και για cosmokarta; https://www.whatsup.gr/paketa/paketa-internet/gigaday 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2025 57 minutes ago, karib said: GIGADAY σε Cosmokarta. Καθε καλοκαιρι σε διακοπες, τσεκαρω οτι μπορω να εχω διαθεσιμο αυτο το πακετο, γενικως με εχει βολεψει, αν δεν βγει καποια καλοκαιρινη προσφορα της προκοπης. Αυτο το πακετο υπαρχει πολλα χρονια. Πλεον ομως, στη σελιδα ειδικα για cosmokarta, εδω που το εβρισκα παντα, δεν το βλέπω να υπαρχει. Εδω https://www.cosmote.gr/sc/pricelist/?lang=el&mtbid=7ce557a6-447b-5de4-e053-181f12ac3db5 Το μονο που βρηκα, ειναι στη σελιδα του whatsup. Ισχυει ομως και για cosmokarta; https://www.whatsup.gr/paketa/paketa-internet/gigaday Ναι, είναι διαθέσιμο για αγορά μέσα στο app. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2025 22 minutes ago, minast said: Ναι, είναι διαθέσιμο για αγορά μέσα στο app. Οκ, αν το βλεπεις μεσα στο app, αρα ισχυει κανονικα και για cosmokarta, αρα εγω που δεν χρησιμοποιω το app, θα μπορω να το ενεργοποιησω και με το λεκτικο sms. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. July 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2025 Ήρθε επιτέλους η ώρα να κάνω hotspot στο σπίτι 😂 1 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts