cuibono Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Να επιβεβαιώσω και εγώ ότι η γυναικα μου που ενεργοποιούσε πάντα το combo call them all plus I ενεργοποίησε χθες το combo με τα 10 ευρώ και έγινε κανονικά το rollover των λεπτών ομιλίας και του ίντερνετ και πήρε και το bonus 3gb για 15 μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maloukaki Δημ. June 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2020 Καλημέρα σε όλους, αγόρασα προ ημερών ένα νούμερο (καρτοκινητό) στη μητέρα μου από την Cosmote και με την αγορά της έβαλαν και κάποια δωρεάν λεπτά προς όλους και κάποια προς κινητά Cosmote. Προ ημερών μου διαμαρτυρήθηκε ότι ακούει ένα μήνυμα ότι δεν έχει χρόνο ομιλίας οπότε της έβαλα online άλλα 12 ευρώ ενώ παράλληλα έβαλα το κινητό στο app της Cosmote για να παρακολουθώ το υπόλοιπο. Σήμερα μου διαμαρτυρήθηκε ότι άκουσε ένα μήνυμα ότι έχει λιγότερο από 2' υπόλοιπο. Ελέγχοντας μέσω του app το υπόλοιπο της βλέπω ότι έχει μεν λιγότερο από 2 ευρώ υπόλοιπο αλλά πάνω από 100' προς όλους και πάνω από 250' προς κινητά Cosmote, κοντά ένα GB και κοντά 200 μηνύματα. γιατί η χρήση που κάνει η μητέρα μου (εθνικά κινητά και σταθερά) "τρώει" από το χρηματικό υπόλοιπο και όχι από τα δωρεάν λεπτά που έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. June 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2020 Καλημέρα σε όλους, αγόρασα προ ημερών ένα νούμερο (καρτοκινητό) στη μητέρα μου από την Cosmote και με την αγορά της έβαλαν και κάποια δωρεάν λεπτά προς όλους και κάποια προς κινητά Cosmote. Προ ημερών μου διαμαρτυρήθηκε ότι ακούει ένα μήνυμα ότι δεν έχει χρόνο ομιλίας οπότε της έβαλα online άλλα 12 ευρώ ενώ παράλληλα έβαλα το κινητό στο app της Cosmote για να παρακολουθώ το υπόλοιπο. Σήμερα μου διαμαρτυρήθηκε ότι άκουσε ένα μήνυμα ότι έχει λιγότερο από 2' υπόλοιπο. Ελέγχοντας μέσω του app το υπόλοιπο της βλέπω ότι έχει μεν λιγότερο από 2 ευρώ υπόλοιπο αλλά πάνω από 100' προς όλους και πάνω από 250' προς κινητά Cosmote, κοντά ένα GB και κοντά 200 μηνύματα. γιατί η χρήση που κάνει η μητέρα μου (εθνικά κινητά και σταθερά) "τρώει" από το χρηματικό υπόλοιπο και όχι από τα δωρεάν λεπτά που έχει; Τσιφ στην εξυπηρέτηση για τεχνικο ελεγχο. Το συστημα της κοσμοτε τελευταία δε μας τα λεει καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2020 Μήπως βρίσκεται κοντά σε Αλβανικό Βόρειο-Μακεδονικό ή Τουρκικό δίκτυο ; Άλλος λόγος δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. June 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2020 Λίγη εθνική ευαισθησία δεν βλάπτει Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2020 Δεν είναι εδώ χώρος για να αρχίσουμε πάλι τα εθνικά, αυτή είναι η ονομασία πλέον και αφού την δέχτηκε και η κυβέρνηση μας δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Στο θέμα μας :) Συνήθως όταν είσαι σε roaming και κάνεις κλήση έρχεται μήνυμα τύπου "το υπόλοιπο σας μειώθηκε σημαντικά" ενώ δεν ισχυει. Αν ψάξει στα μηνύματα της μπορεί να βρει τέτοια παρόμοια, που σημαίνουν ότι έγιναν κινήσεις σε άλλο δίκτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. June 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2020 Μήπως κάλεσε κάποιο πενταψήφιο νούμερο; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maloukaki Δημ. June 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2020 Δεν τίθεται θέμα για εμπλοκή ξένων δικτύων ή για 5ψήφια. 6 τηλέφωνα ξέρει, αυτά καλεί. θα το διερευνήσω όταν θα έχω στα χέρια μου το κινητό και το ελέγξω. ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2020 Δεν τίθεται θέμα για εμπλοκή ξένων δικτύων ή για 5ψήφια. 6 τηλέφωνα ξέρει, αυτά καλεί. θα το διερευνήσω όταν θα έχω στα χέρια μου το κινητό και το ελέγξω. ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Μήπως έχει ενεργοποιήσει το πρόγραμμα που καλεί δύο αριθμούς με 0.02€/λεπτό; Αυτά παλαιότερα τραβούσαν πρώτα χρηματικό υπόλοιπο και μετά χρόνο ομιλίας. Νομίζω ότι πρόσφατα το άλλαξαν όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrkor79 Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 Καλημέρα έχω what's up και βάζω το αυτόματο πακετο combo call them all αν στην επόμενη ανανέωση βάλω το combo ή το combo max Θα χάσω ότι έχω μαζεψει; Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 Καλημέρα έχω what's up και βάζω το αυτόματο πακετο combo call them all αν στην επόμενη ανανέωση βάλω το combo ή το combo max Θα χάσω ότι έχω μαζεψει; Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk9 μηνύματα πριν το δικό σου διάβασες? Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xinarisbet Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 Ειμαι σχεδον σίγουρος οτι τα δεδομένα μου στη κοσμοτε καταναλωνονται πιο γρηγορα απο οτι αλλης εταιρίας που έχω. Στο 4G και οι 2 και ίδιες καταναλωτικές συνήθειες. Το έχει παρατηρήσει και άλλος εδώ μέσα; Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να ψάχνω χιλιάδες προηγούμενα ποστ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 αν έχεις δύο καρτοκινητά Cosmokarta γίνεται μεταφορά δεδομένων από το ένα στο άλλο? Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 Δεν γίνεται Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 Ειμαι σχεδον σίγουρος οτι τα δεδομένα μου στη κοσμοτε καταναλωνονται πιο γρηγορα απο οτι αλλης εταιρίας που έχω. Στο 4G και οι 2 και ίδιες καταναλωτικές συνήθειες. Το έχει παρατηρήσει και άλλος εδώ μέσα; Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να ψάχνω χιλιάδες προηγούμενα ποστ. Φταίει που το δίκτυο της cosmote πάει σφαίρα :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 Πάντα ο μετρητής του κινητού μου λέει τα ίδια με την cosmote. Έλεγξε τον μετρητή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 Ειμαι σχεδον σίγουρος οτι τα δεδομένα μου στη κοσμοτε καταναλωνονται πιο γρηγορα απο οτι αλλης εταιρίας που έχω. Στο 4G και οι 2 και ίδιες καταναλωτικές συνήθειες. Το έχει παρατηρήσει και άλλος εδώ μέσα; Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να ψάχνω χιλιάδες προηγούμενα ποστ. Διαπίστωσα ακριβώς το ίδιο και εγώ και φίλος μου. Είμαι συνδρομητής και άλλης εταιρείας και εκεί τα δεδομένα καταναλώνονται πολύ πιο αργά. Ήθελα εδώ και λίγες μέρες να το αναφέρω εδώ. Τι να πω... αφού δεν υπάρχει κανένας έλεγχος από την ΕΕΤΤ, για να μην πω τίποτα χειρότερο για τη συγκεκριμένη επιτροπή, σε δεδομένα θα επιλέγω άλλη εταιρεία. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 Για δικαιολογείστε το πως γινεται αυτό τεχνικά. Γιατί μόνο η διαίσθηση δεν φτάνει και βγάζετε συμπεράσματα στα όρια της συκοφαντίας.:ninja: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 Για δικαιολογείστε το πως γινεται αυτό τεχνικά. Γιατί μόνο η διαίσθηση δεν φτάνει και βγάζετε συμπεράσματα στα όρια της συκοφαντίας.:ninja: Δεν είμαστε αρμόδιοι τεχνικά. Αυτό όμως δεν μας κάνει ηλίθιους ή συκοφάντες. Εκτός και αν πρέπει να κάνουμε τους ηλίθιους σε μια διαπίστωση, επειδή τυγχάνει να μην είμαστε τεχνικοί δικτύων κινητής τηλεφωνίας. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 Θεωρητικά μπορεί να γινει, πχ για κάθε 1ΜΒ κίνησης να φεύγει από το υπόλοιπο 1,5. Πρακτικά δεν νομίζω ότι το κάνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 Θεωρητικά μπορεί να γινει, πχ για κάθε 1ΜΒ κίνησης να φεύγει από το υπόλοιπο 1,5. Πρακτικά δεν νομίζω ότι το κάνουν. Δεν ξέρουμε αν το κάνουν. Απλά αναφέραμε ότι σε άλλη εταιρεία η κατανάλωση είναι πολύ πιο ήπια. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 Kαλό είναι να προσέχετε τι γράφετε δημόσια.;) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 αν έχεις δύο καρτοκινητά Cosmokarta γίνεται μεταφορά δεδομένων από το ένα στο άλλο?Δεδομένα όχι. Χρημάτων γίνεται μόνο και αυτό υπό προϋποθέσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosthe Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 (edited) Ευχάριστο νέο συν ένα giga το μηνα ,για κάθε μήνα . Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 22, 2020 by simosthe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 Δεν ξέρουμε αν το κάνουν. Απλά αναφέραμε ότι σε άλλη εταιρεία η κατανάλωση είναι πολύ πιο ήπια. Είναι κομματάκι δύσκολο να συμβαίνει κάτι μεμπτό. Αναφέρεται πού και πού για την cosmote, αλλά φοβάμαι είναι ανεπιθύμητη ενέργεια της επιτυχίας της ταχύτητας του δικτύου. Δηλαδή κάπου να κάνεις κλικ κατά λάθος, πριν προλάβεις να κάνεις πίσω, έχει προφορτώσει όλη τη σελίδα. Ακόμα πιο "επικίνδυνο" σε βίντεο. Οι περισσότερες συσκευές έχουν εσωτερικό μετρητή κίνησης δεδομένων. Δεν θα είναι απόλυτα ακριβής η αντιστοίχηση, αλλά παρακολουθείστε τι γίνεται και από κει, σε σχέση με την κατανάλωση που λέει το app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts