Jump to content

maloukaki

Members
  • Δημοσιεύσεις

    113
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About maloukaki

  • Ημ. Γέννησης Ιούλιος 18

Συσκευή

  • Συσκευή
    Redmi 9T

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Αθήνα

Φύλο

  • Φύλο
    Γυναίκα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

maloukaki's Achievements

  1. Στο huawei mate 10 lite του οποίου επίσης είμαι κάτοχος (λόγω μη παροχής esim από τη vodafone) δεν συμβαίνει αυτό. Απλά ελπίζω να μην προκαλέσει καμία βλάβη στο κινητό.
  2. Αγόρασα ένα pixel 4a και προσπάθησα να κάνω, τη κάρτα της vodaforne, esim μέσω του app (έχω και ένα εταιρικό τηλέφωνο cosmote) αλλά μου έβγαζε "μή διαθέσιμη υπηρεσία". Σε επικοινωνία με την vodafone μέσω chat (από το site) με ενημέρωσαν ότι θα πρέπει να πάω σε κατάστημα. Πήγα λοιπόν σε κατάστημα Vodafone όπου με ενημέρωσαν ότι δεν παρέχεται αυτή η υπηρεσία. Μάλιστα, εκφράζοντας την απορία μου πως γίνεται αυτό τη στιγμή που η cosmote την υπηρεσία αυτή την παρέχει εδώ και 2 χρόνια απλά μου απάντησαν ότι έχω δίκιο αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι.
  3. Όλα καλά με το τηλέφωνο μέχρι τώρα. To VoLTE και το VoWiFi δεν έχω καταλάβει τι είναι ακριβώς οπότε η πιθανή έλλειψη τους δεν νομίζω ότι θα με επηρεάσει. Μία παρατήρηση μόνο. το κινητό κατά την φόρτιση (με τον δικό του φορτιστή) θερμαίνεται αρκετά. Δεν ξέρω αν πρέπει να ανησυχώ για κάτι.
  4. Παρήγγειλα το pixel 4a από το google store Γερμανίας όταν το είχε προσφορά 315 ευρώ την οποία θεώρησα πολύ καλή. Μέσω του mailboxde.com με κόστος 23 ευρώ (λόγω καλύτερης ασφάλισης) το παρέλαβα χθες, μέσα σε μία εβδομάδα!!! Είχα το huawei mate 10 lite και το σκεφτόμουν να πάω σε σε λιγότερες ίντσες (η χρήση είναι περισσότερο τηλέφωνο, social media καθόλου games). Πολύ καλή κατασκευή, αλλά παρότι είναι μικρότερο αυτό δεν είναι καθόλου πρόβλημα. Εξαιρετική αφή, γρήγορο, του πήρα και μία πολύ καλή θήκη πορτοφόλι και θεωρώ ότι θα είμαι καλυμμένη για την χρήση που του κάνω για τα επόμενα 3-4 χρόνια.
  5. Το Band 6 θα συνδέεται αποκλειστικά με το σχετικό app σε huawei κινητό ή μπορούμε να κατεβάσουμε το app και σε άλλη μάρκα κινητό;
  6. Δεν τίθεται θέμα για εμπλοκή ξένων δικτύων ή για 5ψήφια. 6 τηλέφωνα ξέρει, αυτά καλεί. θα το διερευνήσω όταν θα έχω στα χέρια μου το κινητό και το ελέγξω. ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.
  7. Καλημέρα σε όλους, αγόρασα προ ημερών ένα νούμερο (καρτοκινητό) στη μητέρα μου από την Cosmote και με την αγορά της έβαλαν και κάποια δωρεάν λεπτά προς όλους και κάποια προς κινητά Cosmote. Προ ημερών μου διαμαρτυρήθηκε ότι ακούει ένα μήνυμα ότι δεν έχει χρόνο ομιλίας οπότε της έβαλα online άλλα 12 ευρώ ενώ παράλληλα έβαλα το κινητό στο app της Cosmote για να παρακολουθώ το υπόλοιπο. Σήμερα μου διαμαρτυρήθηκε ότι άκουσε ένα μήνυμα ότι έχει λιγότερο από 2' υπόλοιπο. Ελέγχοντας μέσω του app το υπόλοιπο της βλέπω ότι έχει μεν λιγότερο από 2 ευρώ υπόλοιπο αλλά πάνω από 100' προς όλους και πάνω από 250' προς κινητά Cosmote, κοντά ένα GB και κοντά 200 μηνύματα. γιατί η χρήση που κάνει η μητέρα μου (εθνικά κινητά και σταθερά) "τρώει" από το χρηματικό υπόλοιπο και όχι από τα δωρεάν λεπτά που έχει;
  8. επειδή γλυκοκοιτάζω το 3a και το ψάχνω...απλά ίσως περιμένω 2 εβδομάδες ακόμα για την ανακοίνωση της Google: Στο google store Γερμανίας την προηγούμενη εβδομάδα το είχαν από 299 σε 24 άτοκες δόσεις. Tο είχε ξαναβγάλει και παλαιότερα οπότε ίσως και στο μέλλον Στο google store Γαλλίας σήμερα έχει από 299 ευρώ
  9. το έχει η νύφη μου και το ζηλεύω όλο και περισσότερο όσο το βλέπω...
  10. Καλά νέα ν'ακούει... (κι από τα 2 τηλέφωνα) Καλή Χρονιά σε όλους!
×
×
  • Create New...