pn1fon1 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Έως 5/11 θεωρείται έως 4/11 23:59, συνήθως όμως η ώρα είναι αντίστοιχη της ώρας που το ενεργοποιησες. Μήπως έχεις την ώρα που το ενεργοποίησες τον προηγούμενο μήνα; Sent from my Redmi Note 5 using TapatalkΚατά τις 7 το απόγευμα αν δεν κάνω λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Τα περιπτερα παιρνουν τωρα προμηθεια για να βγαλουν μια καρτα? Ζητησα μια 10αρα και μου παν 10.50Ε, οτι ειναι 50 λεπτα για αυτους που πληρωνω εγω. Εν παση περιπτωση επειδη βιαζομουν τα δωσα αλλα με σκαλωσαν και νευριασα Όχι μόνο τα περίπτερα, αλλά και αρκετά Mini Market. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AKOBITES Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Στην αλλαγή πακέτου από COSMOKARTA σε WHAT'S UP τι γίνεται με τα διαθέσιμα λεπτά ομιλίας και ΜΒ που έχουν μαζευτεί στην COSMOKARTA; Χάνονται; Παράθεση OnePlus 6T - Nexus 6P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Κατά τις 7 το απόγευμα αν δεν κάνω λάθος.Αυτή την ώρα θα σου λήξουν. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Όταν γράφουν ότι το υπόλοιπο λήγει πχ στις 7/11 θα λήξει μόλις μπει η 7 η μόλις μπούμε στην 8/11? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Όταν γράφουν ότι το υπόλοιπο λήγει πχ στις 7/11 θα λήξει μόλις μπει η 7 η μόλις μπούμε στην 8/11? Το δεύτερο που γράφεις Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Υπάρχει τρόπος να δωρίσω τον Reload κωδικό μου σε άλλο αριθμό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Δε νομίζω. Από παλιά που δεν έβγαζε αυτόματα το reload στην εφαρμογή και το είχες μόνο από το sms, ζητούσε και τον αριθμό για να κάνεις χρήση του δώρου. Μου φαίνεται δηλαδή πως είναι δεμένο το κάθε reload με τον αριθμό που έκανε ανανέωση. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Δε νομίζω. Από παλιά που δεν έβγαζε αυτόματα το reload στην εφαρμογή και το είχες μόνο από το sms, ζητούσε και τον αριθμό για να κάνεις χρήση του δώρου. Μου φαίνεται δηλαδή πως είναι δεμένο το κάθε reload με τον αριθμό που έκανε ανανέωση. Sent from my SM-G930F Εννοείται πως κάθε κωδικός reload είναι μόνο για τον αριθμό που έκανε την ανανέωση. Ποτέ δε μπορούσε να χρησιμοποιηθεί αλλού. ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει τρόπος να δωρίσω τον Reload κωδικό μου σε άλλο αριθμό; Όχι. Είναι μόνο για τον αριθμό που ήρθε. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Καλησπέρα μια ερώτηση θέλω να κάνω. Υπάρχει μια επιλογή στους νέους φοιτητές τούς δηλώνεις φίλους & δίνει & στους δύο από 2gb για τρείς μήνες. Γνωρίζει κανείς πώς γίνεται αυτό? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Καλησπέρα μια ερώτηση θέλω να κάνω. Υπάρχει μια επιλογή στους νέους φοιτητές τούς δηλώνεις φίλους & δίνει & στους δύο από 2gb για τρείς μήνες. Γνωρίζει κανείς πώς γίνεται αυτό? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μέσω της εφαρμογής Whats up (δεν ξέρω αν γίνεται και αλλιώς) προσκαλείς τους φίλους σου και μέσα σε 14 μέρες πρέπει να κάνουν εγγραφή στην φοιτητική προσφορά.Προϋπόθεση είναι να έχεις εσύ ήδη την φοιτητική προσφορά και όταν εγγραφούν και αυτοί θα πάρεις το δώρο για 3 μήνες.Λεει και περισσότερες λεπτομέρειες στην εφαρμογή για ότι χρειαστείς :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Πριν λιγο ειχα κληση απο το 13888, δεν το απαντησα. Με πηραν και 2 φορες το πρωι. Εχει τυχει σε κανεναν τωρα προσφατα και να απαντησε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Πριν λιγο ειχα κληση απο το 13888, δεν το απαντησα. Με πηραν και 2 φορες το πρωι. Εχει τυχει σε κανεναν τωρα προσφατα και να απαντησε;Δεν είναι κάτι, για κάποια προσφορά θα σε παίρνουν. Ναι παίρνουν αρκετά συχνα. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Πριν λιγο ειχα κληση απο το 13888, δεν το απαντησα. Με πηραν και 2 φορες το πρωι. Εχει τυχει σε κανεναν τωρα προσφατα και να απαντησε; Εγώ 2 φορές που τους χρειάστηκα χθες και σήμερα είχα στην αναμονή πάνω από 40 λεπτά και την 1η φορά μάλιστα έπεσε η γραμμή στα 43'.Δεν ήξερα ότι είναι απασχολημένοι με το να ενοχλούν τον κόσμο για προσφορές(αν δεν είχες κάποιο ζήτημα που έπρεπε να σε καλέσουν). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Απλά μου έκανε εντύπωση που με πήραν στις 20:45 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Απλά μου έκανε εντύπωση που με πήραν στις 20:45 Δεν έχουν ωράριο συγκεκριμένο φαντάζομαι.Την επόμενη φορά αν το προλάβεις σήκωσε το να δεις τι θέλουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Εμένα με πήραν στις 2 το μεσημέρι. Ήθελαν να με ενημερώσουν για το cosmote one. Ψιλοενοχλήθηκα τέτοια ώρα που πήραν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deko Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 (edited) καλημερα. Εχω 4500 gb που ληγουν στις 12 Νοε. Ποιο ειναι το φθηνοτερο πακετο gb που μπορω να παρω ωστε να μη ληξουν ? edit : Τελικα εβαλα καρτα που θα χρειαστω καποια στιγμη και με το reload it τα πηγα 1 μηνα μετα... Edited November 8, 2018 by deko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 καλημερα. Εχω 4500 gb που ληγουν στις 12 Νοε. Ποιο ειναι το φθηνοτερο πακετο gb που μπορω να παρω ωστε να μη ληξουν ? edit : Τελικα εβαλα καρτα που θα χρειαστω καποια στιγμη και με το reload it τα πηγα 1 μηνα μετα... Ρίξε μια ματιά αν πήγαν όλα τα mb ένα μήνα μετά για να είσαι σίγουρος.Νομίζω το πιο φθηνό είναι 120μβ με 3€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Όχι μόνο τα περίπτερα, αλλά και αρκετά Mini Market. Σημερα το συναντησα και σε κεντρικο σουπερ μαρκετ της περιοχες μου. Μαλλον δε γλιτωνουμε. Κριμα γιατι επαιρνα και μπουνους ποντους απο 10 ευρω εξοδα στο σουπερ μαρκετ. Οποτε προμηθεια γα εκδοση καρτας, αντιλογισμος στο υπολοιπο απο φορο και τελη, ληξη υπολοιπου στο 2 μηνο για τις 10αρες. Καλα μας πανε Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazos Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Εμαθα πως εξω απο σταθμους μετρο δινουν νουμερα whatsup με 10ευρω / 23 gb Ξερει κανεις που αλλου μπορω να βρω? Ειναι καποιο πακετο ή ισχυει για νεες συνδεσεις προωθησης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Σημερα το συναντησα και σε κεντρικο σουπερ μαρκετ της περιοχες μου. Μαλλον δε γλιτωνουμε. Κριμα γιατι επαιρνα και μπουνους ποντους απο 10 ευρω εξοδα στο σουπερ μαρκετ. Οποτε προμηθεια γα εκδοση καρτας, αντιλογισμος στο υπολοιπο απο φορο και τελη, ληξη υπολοιπου στο 2 μηνο για τις 10αρες. Καλα μας πανεΤο έγραψα ήδη πριν λίγες μέρες, οι εταιρείες μείωσαν τις προμήθειες που δίνουν για την έκδοση καρτών στα περίπτερα και τα διάφορα μάρκετ σε τόσο μικρά επίπεδα που ουσιαστικά δε βγάζουν τίποτα. Οπότε αντέδρασαν εφαρμόζοντας προμήθεια, χαζοί είναι να σου παρέχουν προϊόν ή υπηρεσία τζάμπα; Οι εταιρείες κινητής πάλι δε χάνουν, αν κάνεις παράπονα θα σου πουν να πας είτε σε κατάστημά τους είτε να ανανεώσεις online. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 καλημερα. Εχω 4500 gb που ληγουν στις 12 Νοε. Ποιο ειναι το φθηνοτερο πακετο gb που μπορω να παρω ωστε να μη ληξουν ? edit : Τελικα εβαλα καρτα που θα χρειαστω καποια στιγμη και με το reload it τα πηγα 1 μηνα μετα... Το reload it δε μεταφέρει μαζεμένα ΜΒ από αγορασμένα πακέτα, παρά μόνο από συσσωρευμένα ΜΒ από reload it. Κάνε έναν έλεγχο στα υπόλοιπα ΜΒ σου, αν έχεις διαφορετικές ημερομηνίες λήξης, θα τα χάσεις αυτά τα 4500 ΜΒ αν δεν είναι από reload it. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 τα mb απο το παρε μοιρασε ισχυει στο εξωτερικο? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 τα mb απο το παρε μοιρασε ισχυει στο εξωτερικο? ευχαριστωΙσχύει εντός ΕΕ Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts