Jump to content

AKOBITES

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About AKOBITES

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

AKOBITES's Achievements

  1. Το Combo Basic της Cosmokarta δεν έχει αυτόματη ενεργοποίηση. Κάνει όμως rollover τα λεπτά ομιλίας, τα MB και τα SMS με το Cosmokarta combo to all. Αυτόματη ενεργοποίηση έχουν μόνο τα πακέτα Cosmocarta combo unlimited και Cosmocarta combo to all.
  2. Ισχύουν λεπτά ομιλίας, ΜΒ & SMS κανονκά. Δεν ισχύουν δώρα σε ΜΒ ή λεπτά ομιλίας από ανανέωση κάρτας, Cosmote One κλπ.
  3. ΓIA NA ΔIEYKOΛYNOYME THN EΠIKOINΩNIA ΣOY ΛOΓΩ THΣ ΠYPKAΓIAΣ, ENEPΓOΠOIHΣAME ΣTO KINHTO ΣOY AYTOMATA KAI ΔΩPEAN 1500 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ KAI 15GB INTEPNET ΓIA 15 HMEPEΣ, ΓIA XPHΣH ENTOΣ EΛΛAΔAΣ. Ευχάριστη έκπληξη. Μου ήλθε χθες.
  4. AKOBITES

    OnePlus 6

    Υποθέτω ότι γνωρίζεις λίγα πράγματα από Magisk https://www.angroid.gr/android-efarmoges/magisk-o-neos-kalyteros-tropos-na-kanete-root-ti-syskevi-sas 1. 'Ολα γίνονται με την εφαρμογή "Magisk Manager" που πρέπει να έχεις εγκατεστημένη. 2. Το module που λέω είναι το twrp-3.4.0-11-enchilada-installer-mauronofrio.zip https://forum.xda-developers.com/t/recovery-3-4-0-11-enchilada-official-unofficial-twrp-touch-recovery-for-oneplus-6.3860815/ 3. Μέσα από την εφαρμογή Magisk Manager πατάς Magisk-Εγκατάσταση και σε οδηγεί σε οθόνη με τρείς επιλογές. Patch boot Απευθείας εγκατάσταση και Εγκατάσταση στο ανενεργό Slot (Μετά από OTA) Αφού έρχεσαι από update, διαλέγεις την τρίτη επιλογή, κάνεις εγκατάσταση και μετά επανεκκίνηση.
  5. AKOBITES

    OnePlus 6

    Δεν χρειάζεται root για να εγκαταστήσεις το recovery.zip μεσω Magisk Manager. Το εγκαθιστάς σαν module, δεν κάνεις επανεκκίνηση, μετά κάνεις εγκατάσταση Magisk στο ανενεργό slot (τώρα έχεις root) και επανεκκίνηση.
  6. AKOBITES

    OnePlus 6

    Σε κάθε update ακολουθώ την no-fastboot μέθοδο, χωρίς να δημιουργείται κανένα πρόβλημα. Εγκαθιστώ το update (full OTA) μέσω τοπικής αναβάθμισης (Σύστημα-ενημερώσεις συστήματος-τοπική αναβάθμιση). Δεν κάνω επανεκκίνηση. Στον Magisk Manager εγκαθιστώ την τελευταία recovery (zip) του Mauronofrio (TWRP 3.4.0-11 Installer Unofficial by mauronofrio). Δεν κάνω επανεκκίνηση. Στον Magisk Manager κάνω εγκατάσταση Magisk στο ανενεργό slot (μετά από OTA). Επανεκκίνηση και όλα OK.
  7. AKOBITES

    OnePlus 7T Pro

    Με OnePlus 6T και το Magisk Module OOS Native Call Recording Enabler, ναι καταγράφονται με χρήση bluetooth.
  8. AKOBITES

    OnePlus 6T

    Εμένα μου εμφανίζει το εικονίδιο της εφαρμογής android auto κανονικά.
  9. AKOBITES

    OnePlus 6T

    Μέχρι και την oxygen 9.0.17 (Pie) το εγκαθιστούσα μέσω apkmiror. https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/android-auto-4-9-5949-release/ Με την oxygen 10.3 (Q) το android auto είναι προεγκατεστημένο.
  10. Και εδώ. Αποσυνδέθηκες από την εφαρμογή. Το χρονικό όριο της σύνδεσής σου έχει λήξει. Επανασύνδεση ...και μία από τα ίδια.
  11. AKOBITES

    OnePlus 6T

    Για να πάρεις την οθόνη του κινητού στο PC μπορείς να εγκαταστήσεις teamviewer για προσωπική χρήση (https://www.teamviewer.com/en/) στο PC και teamviewer + teamviewer quick support για android στο κινητό.
  12. Ρώτησα στον Γερμανό προχθές και μου απάντησαν ότι χάνονται όλα τα αποθηκευμένα λεπτά ομιλίας, MB και SMS εκτός από τα ευρώ. Αν έχεις ήδη ενεργοποιημένο πακέτο κάνεις την αλλαγή παραμονή της ενεργοποίησης για να μην πάει χαμένο.
  13. Στην αλλαγή πακέτου από COSMOKARTA σε WHAT'S UP τι γίνεται με τα διαθέσιμα λεπτά ομιλίας και ΜΒ που έχουν μαζευτεί στην COSMOKARTA; Χάνονται;
  14. AKOBITES

    OnePlus 6T

    Στις προηγούμενες "Day 1" αγορές σου πώς ήταν ο χρόνος παραλαβής. Επηρεασμένος προς τα πάνω λόγω αυξημένης ζήτησης ή συνήθης.
  15. Όχι κανονικό σταθερό Ρουμανίας κάλεσα. Παρεπιπτόντως να αναφέρω ότι η τηλεφωνική επικοινωνία με την Ελλάδα είναι πολλή κακή, τουλάχιστον στην περιοχή Sibiu & Brasov. Οι κλήσεις συνεχώς κόβονται ( χρεώνοντας τα 3λεπτα φυσικά). Καλά που υπάρχει και ο facebook messenger.
×
×
  • Create New...