Jump to content

gazos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    197
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

gazos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εμαθα πως εξω απο σταθμους μετρο δινουν νουμερα whatsup με 10ευρω / 23 gb Ξερει κανεις που αλλου μπορω να βρω? Ειναι καποιο πακετο ή ισχυει για νεες συνδεσεις προωθησης?
  2. αξιοπιστο 5' δικαρτο, με καλη μπαταρια, τι προτεινετε περα απο Mi4c και Redmi 3S?
  3. ξερει κανεις να μου πει γιατι οταν συνδεω ενσυρματα ακουστικα και παω να κανω μια κληση, την τερματιζει αμεσως και μου βγαζει μια εφαρμογη της google?
  4. Δεν εχω πειραξει κατι στις ρυθμισεις. Απλα το συνδεσα στο δικτυο. Θα δοκιμασω αυτο που λες και επανερχομαι. Θενξ!
  5. Καλησπερα. Εχω αυτο http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=986#ov και θελω να το συνδεσω στο ενσυρματο δικτυο μου. Εχω συνδεση wind και το ασυρματο ρουτερ που δινει η ιδια η εταιρια. Επειδη παρεμβαλονται 2 οροφοι θελω να συνδεσω και το ΑΡ για να συνδεομαι απο το κινητο μου. Το συνδεω κανονικα σε μια πριζα ethernet και συνδεεται για λιγο. Μετα σταματαει να δουλευει ενω φαινεται συνδεδεμενο στο κινητο, συνδεεται ξανα κτλ. Ξερει κανεις τι ρυθμισεις πρεπει να κανω?
  6. Δεν εχει usb η τηλεοραση.... Πιστευεις με αυτο το ανταπτορακι θα δουλεψει μεσω hdmi?
  7. Καλημερα παιδες... Εχω ενα Q88pro A23 ( http://www.geekbuying.com/item/Q88pro-Allwinner-A23-1-2GHz-7-inch-Tablet-PC-Android-4-2-Dual-Core-Capacitive-Touch-Screen-800-480-512MB-4GB---Black-323801.html) Υπαρχει καποιος τροπος να το συνδεσω στην τηλεοραση μεσω του micro usb, ασυρματα.... οτιδηποτε...?
  8. Καλησπερα. Ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις αν μπορω να συνδεσω καμερα (αν γινεται και με ηχο) στο δικτυο του σπιτιου μου. Δεν ειναι ασυρματο και θα ηθελα να παρακολουθω καποιους χωρους απο το γραφειο π.χ. Ειναι εφικτο και ποια καμερα μπορει να κανει τετοια δουλεια? Ευχαριστω.
  9. Τιποτα :( Καμια αλλη γνωμη?
  10. Εχω το εξης θεμα. Στο laptop εχω ενα Usb keyboard. Ξαφνικα του την βαρεσε και η δεξια μερια του πληκτρολογιου (το P,O,L κτλ.) πατωντας τα, πληκτρολογει νουμερα!!!! Αντι για P βγαζει 9 π.χ. Επισης το ιδιο κανει και το Keyboard του laptop! Το ειχα ξαναπαθει με αλλο pc και του εκανα format. Υπαρχει αλλος τροπος να διορθωθει? :cry::cry::cry::cry:
  11. Καλησπερα! Εχω ενα προβλημα με την ISDN συσκευη μου. Εχω το ΝΤ1 του ΟΤΕ. Συνδέοντας την συσκευη κατευθειαν στο ΝΤ1 δουλευει. Συνδέοντας την στην πρωτη πριζα παλι δουλευει. Συνδεοντας την στην δευτερη πριζα τιποτα. Μερικες μονο φορες δουλευει. Τι να φταιει? Μεγαλη αντισταση? Η αποσταση μεταξυ των 2 πριζων ειναι 5 μετρα και ειναι οι μονες συνδεδεμενες στην εξοδο του NT1 :(
  12. Ευχαριστω πολυ!
  13. Ευχαριστω :) Να ρωτησω και κατι αλλο. Συνδέω πανω στο Ethernet switch τις 6 γραμμες που οδηγουν στις πριζες που ειναι συνδεδεμενα τα pc. Μπορω να συνδεσω σε μια απο αυτες τις πριζες ενα ασυρματο router καποια στιγμη που θα το χρειαστω? Ειναι αυτο εφικτο? :O
  14. Καλησπερα ;) Εχω ενα ενσυρματο modem που εχει μια εξοδο ethernet. Θελω να συνδεσω ομως 6 ξεχωριστες γραμμες (6 υπολογιστες) Κατι τετοιο μου κανει? :O http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612314 Ευχαριστω :happy:
×
×
  • Create New...