Jump to content

manosn2

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3.516
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by manosn2

  1. manosn2

    Cosmote neo

    Πχ μένει, και μετά πες θέλεις να το ξανά γυρίσεις What's Up, θα έχεις το υπόλοιπο;
  2. manosn2

    Cosmote neo

    Καλησπέρα, από WhatsUp μετατροπή σε neo, ότι υπόλοιπο έχεις, εγώ έχω πχ 200€ και κάτι ψηλά, θα χαθεί έτσι;
  3. Καλημέρα σας. Κάνα τρόπος να εξαφανίσω αυτά τα δύο εικονίδια;
  4. Καλησπερα! Εχει ιδεα καποιος πως απενεργοποιω μολις ανοιγω το κινητο την ταπετσαρια που βγαζει απο μονο του;
  5. Καλησπέρα. Κάνας τρόπος για Redmi Note 10 pro να αναβαθμιστεί; 13.0.16. Υπόψιν έχω κατεβάσει όλες τις rom, δεν μπορεί να αναβαθμίσει με τίποτα.
  6. Δεν έχουμε κανένα με Nova στην παρέα για να ξέρουμε. Αυτό με την βοντα πάντως έγινε μέσα στο καλοκαίρι, πριν δεν τσουλουσε. Μιλάω πάντα για τις συγκεκριμένες περιοχές που κινούμαστε.
  7. Στα ορεινά της Νάξου, στην ευρύτερη περιοχή του χωριού Κόρωνος, πρέπει να εχει πεσει τρελη αναβάθμιση δικτύου. Απο εκει που με 4G+ επαιζε στα 25down & 12up, τωρα παιζει στα 250 Down & 55up. Συναγωνίζεται στα ισια την cosmote.
  8. Εγώ φίλε μου στο forum είμαι ενεργος απ το 2003, 18 χρονων τοτε, ημουν νεος και γερασα που λενε. Αυτο το forum καποτε ηταν ποιοτητα, οτι μπαινω και ποσταρω, δε το γραφω ετσι. Θα βοηθησω δεκα αν υπαρχουν ακομη εδω αν θελουν να πανε εκει να προσεξουν.
  9. Ηρακλειά. Σε μια ταβέρνα λίγο πιο πάνω απ' το λιμάνι. Τραγική. Η cosmote 300αρια.
  10. Δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο νημα. Σε λιγοτερο απο μηνα λήγει το συμβολαιο μου στη σταθερη. Τι να τους ζητησω για ανανεωση; Ειχα διαβασει παλαιοτερα πως εδιναν τζαμπα ανανεωση καθε μηνα στο καρτοκινητο κατω απ τα ιδια στοιχεια.
  11. manosn2

    4G LTE

    Κουφονήσι, πριν λίγο.
  12. Ουτε εμενα φιλε μου. Δεν εισαι ο μονος.
  13. Στο χωριό Κυνίδαρος δεν έχει σήμα καθόλου. Από εκεί και πέρα μέχρι Σταυρό Κεραμωτής περίπου 20χιλιομετρα, no services.
  14. Αυτό που έγραψα για την Πλάκα που ήμουν προχτές, είναι ελάχιστα πιο κάτω απ' το camping του Μαραγκα. Στις ξαπλώστρες του cedar. Στα ορεινά αν ανέβεις όχι απ' την πλευρά της Απειράνθου, αλλά απ' την άλλη πλευρά μέσο Χώρας - Κυνιδάρου, διασταύρωση Μονής και πάνω, δεν έχει ούτε καν 2G για μιλήσεις, είναι τελείως εκτός σήματος το κινητό για κάμποσα χιλιόμετρα μέχρι να φτάσεις σταυρό Κεραμωτής και να πάρει σήμα από την κεραία που είναι πάνω απ' την Κόρωνο.
  15. Ανθρωπε μου οπως εγραψε ο φιλος πιο πανω, μεσα στα στενα, δεν εχει σημα καθολου. Τιποτα. Παραλιακα της Χωρας, κεντρικοτατα δηλαδη, η Cosmote βαραει ανω των 500Mbps η vodafone δεν στελνεις ουτε φωτογραφια στο Viber. Εδω και χρονια αυτα. Οπως μα οπως τα λες!!! Μεσα στη Χωρα, παραλιακα η Vodafone με λιγο κοσμο δεν στελνει ουτε φωτογραφια στο Viber! Πεταξε τα μηχανηματα σου.
  16. Στη Ναξο ζω μονιμα φιλε μου, εγω εχω cosmote εννοειται. Vodafone η κοπελα μου. Κυριακη στην Πλακα διπλα διπλα ηταν τα κινητα μας. Δεν θα συζητησω για ορεινη Ναξο, εκει δεν ειναι ουτε για κλαματα η vodafone. Που να ανεβεις στην ορεινη πλευρα να δεις χαλια στην διαδρομη. Ορεινα πραγματικα η cosmote αψογη. Μεσα στη Χωρα καλοκαιρι δε βγαζει 1Mbps η vodafone. Χρονια τωρα. Στο camping του Μαραγκας εμενες; Εκει οκ μεσα δε πιανει καμια καλα σε θεμα ιντερνετ.
  17. Άθλιο δίκτυο. Σήμερα στη Νάξο, στο καλό κομμάτι με τις παραλίες, πιο συγκεκριμένα στην Πλάκα, ενώ είχε το κινήτο 4G+ τέσσερις μπάρες, είχε με το ζόρι ίντερνετ του 1-2 Mbps!!! Άθλιες καταστάσεις, και είναι μόνο 11 Ιουνίου. Σε 20 μέρες δεν θα βγάζεις ούτε κλήση.
  18. EU. Δε κατεβάζω λάθος. Τη σωστή κατεβάζω.
  19. Στο φάκελο download στην εσωτερική μνήμη. Εκεί που κατέβηκε από μόνο του δηλαδή. Πηγα λιγο πιο πισω εδω και διαβασα, εβγαλα το αρχειο απ τις ληψεις, το εβαλα στην χυμα αποθηκευση του εσωτερικου χωρου, πηγε πως θα ξεκινησει να την κανει, και βγαζει αδυναμια επαλυθευση ενημερωσης, ειτε τη 14.0.2 ειτε τη 14.0.3. Δε ξερω τι μπορει να φταιει.
  20. Καλησπέρα παιδιά. Έχω μείνει στη 13.0.16, κατέβασα την 14.0.2 & την 14.0.3 δε με αφήνει να περάσω ούτε την μία ούτε την άλλη. Μου βγάζει εσφαλμένη διαδρομή. Τι παίζει να φταίει; Ούτε η αναβάθμιση έρχεται από μόνη της ούτε τίποτα.
  21. Είναι τυπικά απεριόριστο με τα 27€. Επίσης με 27€ δεν έχει στα συμβόλαια χωρίς σταθερή γραμμή. Βρες μου συμβόλαιο με 30€ απεριόριστα χωρίς συμβόλαιο σταθερής μαζί.
  22. Γιατί δε ταιριάζουν; Ποιος το λέει; Ένας δεν θέλει συμβόλαιο, θέλει να έχει ένα αντίστοιχο πακέτο στην καρτοκινητη. Πακεταρα είναι. Θα πουλήσει τρελά.
×
×
  • Create New...