Jump to content

eksixaraktires

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    552
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by eksixaraktires

  1. Κατεβασε ενα call manager και βαλτον στη λιστα αυτοματης απορριψης
  2. Ηρθαν 2 εταιρίες ηλεκ.πατινιών στην Ελλαδα και τα προωθούν σε άτομα που δε ξέρουν τίποτα από οδήγηση και Κωδικα Οδικης Κυκλοφορίας (ΚΟΚ). Μας λενε οτι είμαστε "μπουρ-έλο" στη μάπα! Μπράβο στους άσχετους που τα υπερασπίζονται. Μετά θα γίνει κανένα σοβαρό ατύχημα και θα αναρωτιούνται τι φταίει...
  3. Ούτε να τα παρκάρουν δε ξέρουν! https://www.thessmou.gr/news/2322615/thessalonike-elektrika-patinia-mplokaran-ten-kyklophoria-ta-paratesan-ste-mese-tou-dromou-photo?fbclid=IwAR2AuvzDd12raIU5te2ko7oAuLzS9scp7Bk5vx_2vz9Zf4rVYPQRjU5OzXU
  4. Το 99% των καταστημάτων θα σε χρεωσουν 5 ευρω και θα το δικαιολογήσουν ως "αντικατάσταση κάρτας σιμ". Στην πραγματικότητα η wind/q προωθουσε δωρεαν αντικατάσταση παλαιών σιμ με νεες 4G multisim (ολα τα μεγεθη). Εαν θέλεις να πετύχεις δωρεαν αντικατάσταση, μιλησε με τη wind/q και ρώτα τους εαν δικαιούται ο αριθμός δωρεαν 4G multisim. Εννοείται οτι δε θα πεις οτι το θέλεις για απλη συσκευη.
  5. Παλιά η Vodafone είχε την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών. Τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να έχει τη χειρότερη.
  6. Το What's Up δίνει το περισσότερο ίντερνετ. Θα βάζεις χρόνο ομιλίας μέσω της εφαρμογής What's Up με χρεωστική ή πιστωτική και θα παίρνεις δωρεάν μπόνους 1,2gb για 1 μήνα.
  7. Οσα εχω γραψει εδω μέσα δειχνουν την ευρωπαικη μου νοοτροπια, ενώ όσα εσύ έχεις γράψει εδώ μέσα δείχνουν ακριβώς το αντίθετο.
  8. Να προσθέσω και πρόστιμα από την αστυνομία... Πιστεύω οτι η νοοτροπία του Ελληνα της Ελλάδας καλυτερεύει. Αυτοί που δεν παλεύονται στην πλειοψηφία είναι οι Ελληνες του εξωτερικού. Επαναλαμβάνω, η πλειοψηφία, δηλαδή όχι όλοι. Ερχονται για διακοπές και μαθαίνουν στα παιδιά τους να μη σέβονται τίποτα. Του στυλ "βγαζω τα απωθημενα μου από τη σούζα που είμαι στο εξωτερικό". Εντωμεταξυ από τα πολλά Ζορμπάς και ΟΠΑ και Μουζάκα Τζατζικι Ουζο, ζουν 20 χρόνια πίσω. Η νεότεροι Ελληνες μεταναστες την ψωνίζουν και συμπεριφέρονται όπως το χωριατόπαιδο που πήγε για σπουδές στην πόλη και γύρισε με μανίκι ταττου.
  9. Μια χαρά νόημα βγάζει. Απλά εσύ είσαι στο "πρώτο βήμα", οπου δε μπορείς να καταλάβεις τους κινδύνους και την παρανομία. Ο φίλος στο "δεύτερο βήμα" το είδε πιο ώριμα και κατάλαβε οτι δεν είναι παιχνίδι.
  10. Γιατί δεν το έχουν η Βονταφον και η Κοσμοτε;
  11. Ο τυπος που χαρακτηρίζει "κλασσικο Ελληνα τεχνοφοβικο" όποιον δε δέχεται τη συνέχεια της ανομίας, τελικά είναι ο χειρότερος ελληναράς...
  12. Αυτό το "τελος συναλλαγης" (0,30€) πώς και το έχει μόνο η Κιού;
  13. Ναι, σε καλύπτει. Εκτός εάν οδηγείς χωρίς δίπλωμα, που συνεπάγεται οτι καμμία ασφαλιστική δε θα σε ασφαλίσει. ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δηλαδη λες οτι επειδη οι αλλοι ειναι παρανομοι, θα πρεπει να ειναι και αυτοι στα ηλεκ.πατινια;
  14. Στην εταιρία πεστο, που δε σε καλύπτει εαν δεν είσαι σε ποδηλατόδρομο...
  15. Και επίσημα στα σκουπίδια η σιμ της βονταφον. Η συμφωνία να ανεβάσει και αυτή σε 10€ την ελάχιστη ανανέωση είναι μεγάλη επιτυχία, αφού είναι γνωστό οτι καλύτερα 0,00 ευρώ/2μηνο παρά 5,00 ευρω/2μηνο.
  16. Από τη στιγμή που η εεττ επιτρέπει τις υψηλές χρεώσεις, πώς ακριβώς θα πέσουν οι τιμές; Μακάρι να πέσουν, αλλά πώς;
  17. Τους λέει η εταιρία οτι θα πληρώσουν τα σπασμένα εαν οδηγησουν σε δρομο ή πεζοδρόμιο και την υπερασπίζονται ρε φίλε!
  18. Από τη μία λες "ο'τι λέει ο νόμος" και από την άλλη προωθείς την παρανομία. Οταν θα σου γράφει το πρόστιμο η αστυνομία, αυτά πες τους ..
  19. Εκεί ακριβώς ποντάρουν και οι συγκεκριμένες εταιρίες. Πάντως η νοοτροπία του στυλ "και τα ποδήλατα το κάνουν" ή "και οι πεζοί μπαίνουν σε ποδηλατόδρομους" είναι άκρως ανώριμη. Και κάποιοι πέφτουν στο γκρεμό, θα πας να πέσεις και εσύ δηλαδή;
  20. Δηλαδή εσύ τί προτείνεις να γίνει με τα ηλεκτρικά πατίνια; Να τα οδηγάει ο κόσμος στο πεζοδρόμιο και στους δρόμους;
  21. Και οι 2 εταιρίες ποντάρουν στην ανομία της χώρας και στην οδηγική ανωριμότητα της νεολαίας.
  22. Ο νόμος είναι ξεκάθαρος, απαγορεύεται να οδηγούν ποδήλατο στο πεζοδρόμιο. Η πλειοψηφία που το κάνει, δεν το γνωρίζει αφού δεν έχει γίνει ενημέρωση ποτέ από τις αρμόδιες αρχές. Σε περίπτωση όμως που ποδηλάτης χτυπήσει άνθρωπο πάνω στο πεζοδρόμιο, θα έχει 100% φταίξιμο, αφού δε θα έπρεπε να βρίσκεται στο πεζοδρόμιο.
  23. Εσύ έγραψες ότι έχουν μικτή ασφάλεια. ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για όσους δεν κατάλαβαν, η εταιρία καλύπτεται νομικά οτι δεν έχει καμμία ευθύνη σε περιπτωση που συμβεί οτιδηποτε εαν το οδηγησετε σε δρόμο. Οσο αφορά τα πεζοδρόμια, από τη στιγμή που ο νόμος τα απαγορεύει, πάλι δεν υπάρχει καμμία κάλυψη από την εταιρία.
×
×
  • Create New...