anonimos_ Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Αν δεν θέλεις να σου έρχονται κλείσε τα δεδομένα στο τηλέφωνο, έρχεται μήνυμα κάθε φορά που κάποια εφαρμογή προσπαθεί να συνδεθεί στο internet μέσω δεδομένων Κλειστά τα έχω, αλλά έρχεται κάθε μέρα τουλάχιστον ένα μήνυμα. Θα το αφήσω μερικές μέρες, να δω αν χαλαρώσουν. Καλησπέρα, Γνωρίζει κανείς αν άλλαξε κάτι με την προσφορά της Cosmote που στην κάθε ανανέωση εδινε 450 λεπτά με χρέωση €4; Επίσης τα ΜΒ απο ανανεώσεις μέσω internet; Άλαξε κάτι; Thanks! Εμένα μου τα δίνει κανονικά τα λεπτά ομιλίας. Δεν κάνω ανανέωση μέσω ίντερνετ, για να σου πω τι γίνεται με τα ΜΒ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegeanblue Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Ξέρει κανείς πως μπορούμε να κάνουμε easy transfer για καρτοκινητό, όχι καρτοσύνδεση, σύνδεση κλπ. από τη σελίδα της cosmote; Στην παλιά σελίδα γινόταν, τώρα λέει ότι γίνεται παίρνει κανονικά την παραγγελία αλλά δεν την εκτελεί. Επίσης στην εφαρμογή δεν εμφανίζεται η επιλογή αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 μονο μεσω sms γινεται πλέον. Η επιλογή στη σελίδα όπως λες, δεν δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys13 Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Ξέρει κανείς πως μπορούμε να κάνουμε easy transfer για καρτοκινητό, όχι καρτοσύνδεση, σύνδεση κλπ. από τη σελίδα της cosmote; Στην παλιά σελίδα γινόταν, τώρα λέει ότι γίνεται παίρνει κανονικά την παραγγελία αλλά δεν την εκτελεί. Επίσης στην εφαρμογή δεν εμφανίζεται η επιλογή αυτή. Και με τηλεφωνο στο 1315. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakokk6 Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Θέλω να πάρω τηλέφωνο Γερμανία τι χρέωση θα έχω; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 (edited) Γερμανία =1,44 ευρώ το λεπτό. Μπορεις να αγοράσεις ένα από τα 2 διεθνή πακέτα https://www.whatsup.gr/el/services/diethni-paketa Edited February 11, 2018 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys13 Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Κάπου ειχα διαβάσει οτι αν έχεις την υπηρεσία 2in1 και ο ενας αριθμός ειναι cosmoκαρτα δεν μπορεις να έχεις την υπηρεσία που δηλώνεις 2 αριθμούς cosmote και επικοινωνείς μαζι τους με χρέωση 0,02€/λεπτό. Ισχυει αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Νομίζω ναι,ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Κάπου ειχα διαβάσει οτι αν έχεις την υπηρεσία 2in1 και ο ενας αριθμός ειναι cosmoκαρτα δεν μπορεις να έχεις την υπηρεσία που δηλώνεις 2 αριθμούς cosmote και επικοινωνείς μαζι τους με χρέωση 0,02€/λεπτό. Ισχυει αυτο; Ξέρω περίπτωση που ο ένας από τους δύο αριθμούς είναι σίγουρα Κοσμοκάρτα, και νόμίζω και ο δεύτερος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys13 Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Για ποιο λόγο δεν μπορω να καταλάβω. Τέλος πάντων περίεργα πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Κάπου ειχα διαβάσει οτι αν έχεις την υπηρεσία 2in1 και ο ενας αριθμός ειναι cosmoκαρτα δεν μπορεις να έχεις την υπηρεσία που δηλώνεις 2 αριθμούς cosmote και επικοινωνείς μαζι τους με χρέωση 0,02€/λεπτό. Ισχυει αυτο; Ισχύει. Παιδιά να ρωτήσω, ποτέ είχαν πει θα αλλάξουν το reload it? Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Ισχύει. Παιδιά να ρωτήσω, ποτέ είχαν πει θα αλλάξουν το reload it? Τον Μάρτιο. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys13 Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Ισχύει. Παιδιά να ρωτήσω, ποτέ είχαν πει θα αλλάξουν το reload it? Τι θα αλλάξουν ακριβώς; Τα δώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Τον Μάρτιο. Αλεξ δε θυμαμαι ακριβως, την διαρκεια των mb θα αλλαξουν η θα τα μειωσουν; Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Θα μειωθεί η διάρκεια απο 30 σε 15 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Θα μειωθεί η διάρκεια απο 30 σε 15 μέρες. Εχω μαζεψει καπου 5Giga απο το reload, βαζω μια φορα το μηνα 10 ευρω, αρα πρεπει να τα φαω γιατι θα τα χασω ετσι και αλλιως. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Εχω μαζεψει καπου 5Giga απο το reload, βαζω μια φορα το μηνα 10 ευρω, αρα πρεπει να τα φαω γιατι θα τα χασω ετσι και αλλιως. Εννοείται βάλε να κατεβάζει οτιδήποτε από playstore κτλ και άστα να τελειώσουν μην τους αφήνετε τίποτα. Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Εννοείται βάλε να κατεβάζει οτιδήποτε από playstore κτλ και άστα να τελειώσουν μην τους αφήνετε τίποτα. Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom Ειναι σπασιμο νευρων αυτο με το 15νθημερο, μειωσε τα mb καλυτερα, οχι τις μερες. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Ειναι σπασιμο νευρων αυτο με το 15νθημερο, μειωσε τα mb καλυτερα, οχι τις μερες. Επίτηδες το κάνουν. Τουλάχιστον να μην κόψουν το μήνα στο πάρε μοίρασε. Μην τους αφήνετε τίποτα. Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Μπορεί να μου στείλει κάποιος έναν σύνδεσμο με την ανακοίνωση του whatsup για την μείωση της διάρκειας του reload it? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 καλημερα! εχω wu και θελω να ρωτησω εαν βαλω 10ευρω να παρω το reload it , μπορω μετα να στειλω τα λευτα στης μανας μου τον αριθμο που ειναι cosmokarta? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Μπορεί να μου στείλει κάποιος έναν σύνδεσμο με την ανακοίνωση του whatsup για την μείωση της διάρκειας του reload it? Ευχαριστώ https://www.whatsup.gr/el/anakoinoseis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Ναι,μεσω easy transfer,απλά υπάρχει προϋπόθεση να έχεις κάνει 20€ ανανεώσεις το τελευταίο 4μηνο. καλημερα! εχω wu και θελω να ρωτησω εαν βαλω 10ευρω να παρω το reload it , μπορω μετα να στειλω τα λευτα στης μανας μου τον αριθμο που ειναι cosmokarta? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Ναι,μεσω easy transfer,απλά υπάρχει προϋπόθεση να έχεις κάνει 20€ ανανεώσεις το τελευταίο 4μηνο. ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 και αλλη μια προϋποθεση ειναι να μην ειναι κανενας απ τους δυο... βατραχος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts