Jump to content

aegeanblue

Members
 • Δημοσιεύσεις

  414
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

aegeanblue's Achievements

 1. Εδώ και 5 έτη έχω το motorola G5 απλό όχι το PLUS. Η μπαταρία του άρχισε να δείχνει τα χρόνια της, σχεδόν έχει γεμίσει και σκέφτηκα να αγοράσω κάτι παρόμοιο, δηλ με μαζεμένη οθόνη, μπαταρία που να βγάζει άνετα τη μέρα με ανοιχτό wifi αλλά κλειστό GPS, NFC, Dual SIM, με μεγάλο αποθηκευτικό χώρο διότι γεμίζει εύκολα, δηλ. 128 και πάνω, μοντέλο 2022 για να έρθει με 12 και να πάρει και μια αναβάθμιση, κι αν έχει νόημα με 5G. Παιχνίδια δεν παίζω, λίγο viber email, κι όταν μιλάω μιλάω με ανοικτή αν είμαι μόνος. Δεν αλλάζω εύκολα τηλέφωνα. Οπότε θα μείνει χρόνια στα χέρια μου. Από G4 σκέφτομαι Motorola Moto G32, από 5G τα Motorola Edge 30 Neo 5G Dual ή το Xiaomi 12 5G Dual SIM. Το μεν πρώτο είναι στα 180€ τα δε άλλα στα διπλά και πάνω. Μου αρέσει το μέγεθος στα 2 τελευταία αλλά δεν ξέρω αν αξίζει η διαφορά της τιμής. Τι θα προτείνατε;
 2. Έβαλα τις πληροφορίες της γραμμής. Είμαι σε ANNEX B. Θα κάνω φορητότητα τα 2 νουμεράκια στη modulus ή την omnivoice και θα το γυρίσω σε ΑΝΝΕΧ Α. Τότε μπορώ να φύγω από τον ΟΤΕ ή να διαπραγματευτώ με αυτούς. Τώρα για την τηλεφωνία, μπορώ και με κινητό. Έχω πακέτο 1.500 λεπτά. Απλά θέλω το σταθερό, για εισερχόμενες, όταν έρχονται οι γονείς και αν τύχει κάτι επείγον. Επίσης και χωρίς πλάκα με τη βροχή κόπηκε ένα καλώδιο και μείναμε χωρίς γραμμή κάποιες ώρες. Με ξελάσπωσε ένα HUAWEI E3131 usb 3g που είχα αγοράσει πριν κάποια χρόνια και πήγαινε πολύ καλά ακόμη και σήμερα. Μου έκανε εντύπωση.
 3. Ευχαριστώ για την απάντηση. Από πάροχο προτείνεις vodafone για να έχει την πλήρη ευθύνη; Επίσης πάει το μυαλό μου και στην inalan.Απλά δε δίνει τηλεφωνία, θα πρέπει να πάω σε Modulus και βγαίνει ακριβός ο συνδυασμός, αλλά αν δεν έχω τηλέφωνο θα αναγκαστώ να το κάνω. Αυτοί αναγνώρισαν ότι η βλάβη είναι δική τους. Δε μου είπαν ότι φταίει η εσωτερική καλωδίωση. Έχουν έρθει 2-3 φορές, δε βρήκαν κάτι.
 4. Καλό μεσημέρι, βρίσκομαι στην Κυψέλη στην Αθήνα, έχει καμπίνες και νομίζω η περιοχή είναι της vodafone από τη μοιρασιά που είχαν κάνει. ΤΚ 11363
 5. Είμαι στην cosmote με 24αρα γραμμή και συνεχείς αποσυνδέσεις. Σκέφτομαι να αλλάξω πάροχο και ταχύτητα. Αν αλλάξω πάροχο και ταχύτητα θα πέσω σε νέα καμπίνα και θα είμαι σε άλλη υποδομή ή θα συνεχίσω να είμαι πάνω στην ίδια υποδομή και θα έχω τα ίδια προβλήματα; Η περιοχή μου πιάνει μέχρι 100 και υπάρχει και η inalan αλλά μου βγαίνει ακριβή.
 6. Ξέρει κανείς πως μπορούμε να κάνουμε easy transfer για καρτοκινητό, όχι καρτοσύνδεση, σύνδεση κλπ. από τη σελίδα της cosmote; Στην παλιά σελίδα γινόταν, τώρα λέει ότι γίνεται παίρνει κανονικά την παραγγελία αλλά δεν την εκτελεί. Επίσης στην εφαρμογή δεν εμφανίζεται η επιλογή αυτή.
 7. Έχω το Alcatel 997d και σιγά σιγά πρέπει να το αλλάξω. Σκέφτομαι το Motorola g5 3GB RAM, 16 GB, διότι είναι μικρό σε μέγεθος, έχει αποσπώμενη μπαταρία και είναι κανονικό dual sim που δέχεται και κάρτα μνήμης χωρίς να τρώει τη μια θεση sim. Το Samsung A3 δεν έχει αποσπώμενη μπαταρία και μπορείς να έχεις είτε δυο sim είτε κάρτα μνήμης και μια sim. Αν υπάρχει κάτι άλλο ανάλογο με τα χαρακτηριστικά που ζητάω σε καλύτερη τιμή ή στην ίδια τιμή αλλά με καλύτερα χαρακτηριστικά από το moto g5 παρακαλώ να μου πείτε.
 8. Tablet ή phablet 3g/LTE με GPS για skype και τηλεφωνία υπάρχει; Θέλω να πάρω ένα στη μάνα μου για να μιλάει μέσω skype και να κάνει και κανονικές κλήσεις.
 9. Δεν ξέρω τι λέτε αλλά εμένα επειδή δεν τα χρησιμοποιούσα μου έκοψαν 2 νούμερα. Όταν τους είπα που πήγε το πακέτο και παρακαλώ ενεργοποιήστε το μου είπαν δεν είσαι φοιτητής. Μα εγώ νόμιμα τα πήρα από το public τότε. Τέλος πάντων ξέμεινε ένα και δεν καίγομαι. Άλλωστε δεν είχα δώσει σε κανένα τους αριθμούς.
 10. Το πρώτο σπαστικό που έκαναν ήταν οι αυξήσεις τιμών. Το δεύτερο που έκαναν ήταν ότι δεν ειδοποίησαν ότι αν για 6 μήνες δεν ενεργοποιήσεις το πακέτο απενεργοποιείται δια παντός. Έτσι έχασα δυο πακέτα που είχα για την οικογένειά μου αλλά δεν χρησιμοποιούνταν εντατικά. Τελικά μου τα έκοψαν χωρίς να με ειδοποιήσουν. Όσο για τις τιμές μια φορά στο 6μηνο ενεργοποιώ το φοιτητικό. Τον υπόλοιπο καιρό μου έρχεται πιο φτηνά με άλλα πακέτα.
 11. Βρέθηκα σε χώρα της ΕΕ και δεν είχα αναγνώριση εισερχόμενων κλήσεων με roaming και cosmokarta. Χρήματα κλπ. είχα μέσα. Η αναγνώριση με Voda στην ίδια δίκαρτη συσκευή δούλευε. Είναι πρόβλημα της cosmote η έλλειψη αναγνώρισης εισερχομένων;
 12. Ο ΟΤΕ θέλει πλέον να περάσει σε VOIP τηλεφωνία. Οι νέες προσφορές που κάνει είναι για κατάργηση της κλασικής τηλεφωνίας και παροχή μόνο μιας γραμμής στην οποία θα υπάρχει ΜΟΝΟ ιντερνετ και μέσω του ιντερνετ θα παρέχεται ΚΑΙ τηλεφωνία VOIP. Τα μειονεκτήματα είναι πολλά κυρίως δεν έχεις τηλέφωνο αν κοπεί το ρεύμα. Πρώτον: Ο ΟΤΕ δε μας το λέει ξεκάθαρα οπότε είναι δυνατό να την πατήσεις. Αυτό το θεωρώ αθλιότητα και το ίδιο εφαρμόζουν στη Γερμανία και τους κράζουν. Δεύτερον: Δε μας λέει τι θα γίνει με τα FAX και τα MSN για εμάς που έχουμε ISDN.
 13. wind και με ενδιαφέρει εκτροπή σε wind. Εντός εταιρείας δηλ.
 14. Η εταιρεία μας θέλει να πάρει εταιρικά νούμερα κινητής τηλεφωνίας από τη wind. Επειδή θα μου δώσει ένα γίνεται να κάνω δωρεάν εκτροπή το υπάρχον νούμερο στο καινούριο;
×
×
 • Create New...