kmpatra Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Θα μειωθεί η διάρκεια απο 30 σε 15 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Θα μειωθεί η διάρκεια απο 30 σε 15 μέρες. Εχω μαζεψει καπου 5Giga απο το reload, βαζω μια φορα το μηνα 10 ευρω, αρα πρεπει να τα φαω γιατι θα τα χασω ετσι και αλλιως. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Εχω μαζεψει καπου 5Giga απο το reload, βαζω μια φορα το μηνα 10 ευρω, αρα πρεπει να τα φαω γιατι θα τα χασω ετσι και αλλιως. Εννοείται βάλε να κατεβάζει οτιδήποτε από playstore κτλ και άστα να τελειώσουν μην τους αφήνετε τίποτα. Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Εννοείται βάλε να κατεβάζει οτιδήποτε από playstore κτλ και άστα να τελειώσουν μην τους αφήνετε τίποτα. Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom Ειναι σπασιμο νευρων αυτο με το 15νθημερο, μειωσε τα mb καλυτερα, οχι τις μερες. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Ειναι σπασιμο νευρων αυτο με το 15νθημερο, μειωσε τα mb καλυτερα, οχι τις μερες. Επίτηδες το κάνουν. Τουλάχιστον να μην κόψουν το μήνα στο πάρε μοίρασε. Μην τους αφήνετε τίποτα. Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Μπορεί να μου στείλει κάποιος έναν σύνδεσμο με την ανακοίνωση του whatsup για την μείωση της διάρκειας του reload it? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 καλημερα! εχω wu και θελω να ρωτησω εαν βαλω 10ευρω να παρω το reload it , μπορω μετα να στειλω τα λευτα στης μανας μου τον αριθμο που ειναι cosmokarta? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Μπορεί να μου στείλει κάποιος έναν σύνδεσμο με την ανακοίνωση του whatsup για την μείωση της διάρκειας του reload it? Ευχαριστώ https://www.whatsup.gr/el/anakoinoseis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Ναι,μεσω easy transfer,απλά υπάρχει προϋπόθεση να έχεις κάνει 20€ ανανεώσεις το τελευταίο 4μηνο. καλημερα! εχω wu και θελω να ρωτησω εαν βαλω 10ευρω να παρω το reload it , μπορω μετα να στειλω τα λευτα στης μανας μου τον αριθμο που ειναι cosmokarta? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Ναι,μεσω easy transfer,απλά υπάρχει προϋπόθεση να έχεις κάνει 20€ ανανεώσεις το τελευταίο 4μηνο. ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 και αλλη μια προϋποθεση ειναι να μην ειναι κανενας απ τους δυο... βατραχος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Σε μια κοσμοκάρτα που σπάνια την χρησιμοποιώ έγινε διακοπή γιατί είχα καιρό να βάλω χρήματά. Αυτό πρέπει να έγινε πρόσφατα γιατί πριν 2 εβδομάδες περίπου που κοίταξα, δούλευε. Αν βάλω τώρα χρήματά θα ενεργοποιηθεί ή τον χάσαμε τον αριθμό? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Σε μια κοσμοκάρτα που σπάνια την χρησιμοποιώ έγινε διακοπή γιατί είχα καιρό να βάλω χρήματά. Αυτό πρέπει να έγινε πρόσφατα γιατί πριν 2 εβδομάδες περίπου που κοίταξα, δούλευε. Αν βάλω τώρα χρήματά θα ενεργοποιηθεί ή τον χάσαμε τον αριθμό? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Πόσο καιρός είχες να ανανεώσεις το υπόλοιπο; Αν πέρασαν 13 μήνες από την τελευταία ανανέωση, ο αριθμός δεν σου ανήκει πλέον. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Αυτό μου το έβγαλε στις ειδοποιήσεις της εφαρμογής. Τι παίζει; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Στο reloadit αναφέρεται κατα 99.9% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Τελικά με το δώρο γίγα ΣΚ τι έχει γίνει; Είναι και για τα 4 ΣΚ ή για 2 μόνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Μάλλον και για τα 4,με max 2 ενεργοποιήσεις τη φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Μάλλον και για τα 4,με max 2 ενεργοποιήσεις τη φορά.Δηλαδή αν τελειώσουν τα 3 γίγα μπορούμε να το ενεργοποιήσουμε και 2η φορά δωρεάν μέσα στο ίδιο ΣΚ και αυτό να το κάνουμε για όλα τα ΣΚ μέχρι τις 4/3; Δεν είναι όμως σίγουρο αυτό, ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Δηλαδή αν τελειώσουν τα 3 γίγα μπορούμε να το ενεργοποιήσουμε και 2η φορά δωρεάν μέσα στο ίδιο ΣΚ και αυτό να το κάνουμε για όλα τα ΣΚ μέχρι τις 4/3; Δεν είναι όμως σίγουρο αυτό, ε; Σίγουρο είναι 6gb έφαγα αυτό το ΣΚ κανονικά σε 5 κινητά. 30gb δηλαδή. Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Αυτό γράφανε Σαν να αφαίρεσαν 2 παραγράφους από την προσφορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Σαν να αφαίρεσαν 2 παραγράφους από την προσφορά... Τους έτσουξαν μάλλον τα 6gb οπότε μάλλον μια φορά ενεργοποίηση μόνο. Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Αν μπείτε στην εφαρμογή έχει 1GB δώρο σήμερα για του Αγίου Βαλεντίνου. Ενεργοποίηση μέχρι τις 23.59 και διάρκεια 24 ώρες από τη στιγμή ενεργοποίησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Τους έτσουξαν μάλλον τα 6gb οπότε μάλλον μια φορά ενεργοποίηση μόνο. Send From My NOTE 3 With Note 8 Port RomΠου έφαγες ρε τρελέ 6 γίγα; αγώνα είδα και έφυγαν κάτω από 1γίγα Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Που έφαγες ρε τρελέ 6 γίγα; αγώνα είδα και έφυγαν κάτω από 1γίγα Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τρώω ότι τρώω όλη μέρα YouTube cosmote go κτλ και μετά playstore και άστο να κατεβάζει. Αφού δεν έβαλα κάνα torrent πάλι καλά. Εμένα είδαν και το έκαναν μια φορά ενεργοποίηση μάλλον. Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν μπείτε στην εφαρμογή έχει 1GB δώρο σήμερα για του Αγίου Βαλεντίνου. Ενεργοποίηση μέχρι τις 23.59 και διάρκεια 24 ώρες από τη στιγμή ενεργοποίησης. Δεν ενεργοποιητε λογικά κάποιο θέμα η εφαρμογή για τώρα. Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Αν μπείτε στην εφαρμογή έχει 1GB δώρο σήμερα για του Αγίου Βαλεντίνου. Ενεργοποίηση μέχρι τις 23.59 και διάρκεια 24 ώρες από τη στιγμή ενεργοποίησης. Ευχαριστούμε, μήπως ξέρουμε εάν θα το έχει και το Φρογκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts