Jump to content

Kozi0

Members
  • Δημοσιεύσεις

    791
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About Kozi0

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Kozi0's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Αν και καθυστερημένα, μήπως δεν έχεις ενεργοποιημένα τα δεδομένα στην περιαγωγή;
  2. Από ποια εφαρμογή το κοιτάς; Αυτά που έστειλα εγώ είναι από του what's up. Για τα mb το γράφει ξεχωριστά σε άλλη παράγραφο πιο κάτω από αυτά που κυκλώνεις. Στο basic είναι πιο σαφές, στο calls to all λέει αρκεί να ενεργοποιηθεί πακέτο με mb μηνιαίας διάρκειας.
  3. Πιθανώς να είναι από το δώρο 10gb που δίνει με το νέο unlimited calls. Ναι είναι λίγο ανάμικτα το πως μεταφέρονται αντίστοιχα τα λεπτά, τα SMS και τα mb μεταξύ basic, calls to all, diy και unlimited.
  4. Απενεργοποίησε την λειτουργία έξυπνου καλύμματος αν δεν χρησιμοποιείς τέτοια θήκη.
  5. Kozi0

    Xiaomi 11T

    Αν ακούς μουσική από τα ακουστικά σου κατά πάσα πιθανότητα δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Αν δεν τα χρησιμοποιείς για μουσική, στις ρυθμίσεις των ακουστικών μέσα από το bluetooth απενεργοποίησε τον ήχο πολυμέσων. Όντως την καταναλώνει γρήγορα και η αλήθεια είναι πως και στο δικό μας τις πρώτες μέρες την έτρωγε γρήγορα αλλά μετά έστρωσε. Όλα βέβαια έχουν να κάνουν και με την χρήση που δέχεται το κινητό. Η οθόνη κατά κύριο λόγο είναι αυτή που καταναλώνει την περισσότερη μπαταρία στα περισσότερα κινητά. Αν είναι ρυθμισμένη για παράδειγμα στην μέγιστη φωτεινότητα όλη μέρα και όχι στο αυτόματο τότε η κατάσταση δυσχεραίνεται ακόμα περισσότερο. Επίσης, VoWifi και VoLTE (με αφορμή το εικονίδιο επάνω γιατί δεν γνωρίζω πως το έχετε ρυθμίσει). Προσωπικά προτιμώ η προεπιλεγμένη λειτουργία να είναι μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας γιατί το VoWifi ως επι τω πλείστον έχει μεγαλύτερη κατανάλωση. Μετά και με το spotify που βλέπω εξαρτάται και η ποιότητα στην οποία γίνεται το streaming αλλά και σε τι συσκευή (τα ηχεία του κινητού, ακουστικά με καλώδιο, μέσω bluetooth)
  6. Kozi0

    Huawei Nova 9

    Καλησπέρα. Έμεινε κανένας κάτοχος εδώ μέσα να μας δώσει καμιά πληροφορία για την τύχη του τηλεφώνου; Πήρε καμία αναβάθμιση; Πως ρολάρει; Δουλεύουν καλά οι εφαρμογές της google με το gspace;
  7. Αν ο εκτυπωτής έχει Wi-Fi, όπως έχουν οι περισσότεροι πλέον, τότε συνδέεται με όλα τα ταμπλετ. Για ενσύρματη σύνδεση θα χρειαστείς σίγουρα ανταπτορα αλλά δεν ξέρω κατά ποσό θα δουλέψει σε όλα τα ταμπλετ. Για ποντίκι και πληκτρολόγιο ισχύει το ίδιο με Bluetooth/καλώδιο. Για οθόνη εκεί τα πράγματα διαφοροποιούνται λίγο περισσότερο. Κάποια ταμπλετ δεν υποστηρίζουν καθόλου, συνήθως στην πολύ οικονομική κατηγορία. Κάποια υποστηρίζουν απλά προβολή της οθόνης του ταμπλετ σε μεγαλύτερη οθόνη/τηλεόραση. Και κάποια υποστηρίζουν και προβολή της οθόνης αλλά και ένα διαφορετικό περιβάλλον τύπου υπολογιστή.
  8. https://www.e-shop.gr/4smarts-5in1-lightning-hub-and-usb-a-to-lightning-cable-white-p-PER.216156
  9. Κάποιες ταινίες που είχα στο στικάκι τις έβλεπα κανονικά. Και αρχεία word που είχα τα άνοιγε. Edit: και ποντίκι που έβαλα επίσης δούλευε. Hdmi που έβαλα έδειχνε μόνο την οθόνη του ipad στην τηλεόραση.
  10. Μπορείς και με αντάπτορα lightning σε usb. Εγώ έχω πάρει έναν που υποστηρίζει φόρτιση, usb, hdmi, κάστα μνήμης SD και tf. Λειτουργεί κανονικά.
  11. Καλημέρα. Πριν από λίγες ημέρες ήρθε επιτέλους και σε μένα το EMUI 12. Παρατηρώ κάποια μικροκολλήματα και χαζοκαθυστερήσεις σε σημεία που δεν συνέβαινε πριν. Γενικά άλλου φαίνεται πιο σβέλτο και άλλου ελάχιστα πιο αργό. Ίσως και να χρειάζεται (επιτέλους) μετά από 4 χρόνια και μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Όλες τις ενημερώσεις που έχει πάρει μέχρι τώρα τις έχω περάσει χωρίς format όποτε ίσως ήρθε και η ώρα. Απλά το μόνο που φοβάμαι είναι μην χρειαστεί να περάσω πάλι από την αρχή όλους τους λογαριασμούς σε εφαρμογές, κυρίως τραπεζικές και επειδή έχω ενεργοποιημένο και τον ασφαλή χώρο αποθήκευσης με έξτρα εφαρμογές και εκεί. Δεν έχει χρειαστεί να επαναφέρω ποτέ από αντίγραφο ασφαλείας του Hisuite και δεν ξέρω ακριβώς τι αποτέλεσμα έχει η επαναφορά. Έχει κανείς εμπειρία;
  12. Κανένας με αγορασμένο το κινητό από κοσμοτε/γερμανο να του ήρθε η αναβάθμιση;; Σε μένα τίποτα ακόμα.. [emoji22]
  13. Στην 12 όταν κάνεις swipe προς τα κάτω στον αισθητήρα δακτυλικού πως λειτουργεί; Ανοίγει κάποια από τις δύο μπάρες τώρα που χωρίστηκαν στα δύο;
  14. Δυστυχώς έτσι είναι. Το 5Τ έχει ηλεκτρονική σταθεροποίηση ακόμα και στο 4Κ και κάνει καλύτερη δουλειά. Το mate 10 pro έχει οπτικό σταθεροποιητή μέχρι 1080p 30fps. Σε αυτή την ανάλυση κάνει καλή δουλειά αλλά χάνει αρκετά σε λεπτομέρεια.
  15. Επειδή το διάβασες σε αξιολόγηση στο σκρουτζ μήπως αυτός που το έγραψε πήρα καμία μπαταρία που δεν ήταν αυθεντική της huawei και την άλλαξε μόνος του; Έχω κάνει και γω αλλαγή μπαταρίας σε άλλο κινητό που την πήρα από σκρουτζ και δεν έχω να πω και τα καλύτερα.. Δεν ήταν και σε σφραγισμένο κουτί αλλά σε σακουλάκι.
×
×
  • Create New...