Ilovemetal Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Εμενα συνεχιζει να μου δινει παντως.Απο σημερινη ανανεωση Καλημέρα φίλε Πάνο, Λαμβάνεις το τώρα Data επειδή έχεις φοιτητικό What's Up. Στο απλό δεν ισχύει πλέον. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Καλημέρα φίλε Πάνο, Λαμβάνεις το τώρα Data επειδή έχεις φοιτητικό What's Up. Στο απλό δεν ισχύει πλέον.Μα για το αν θα εκανε φοιτητικο what's up μιλαγαμε η lek88. Στο απλο το ξερω και βλακεια τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Μα για το αν θα εκανε φοιτητικο what's up μιλαγαμε η lek88. Στο απλο το ξερω και βλακεια τους.Ναι συζητάγαμε για το Φοιτητικό wup. Άσχετα που Το έχω κάνει καρτοσυμβολαιο φοιτητικό τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Τελικά δεν ξέρω τι συνέβη και δούλεψε, αφού πρώτα έφτιαξα κωδικούς και στο MyCosmote. Στην εξυπηρέτηση πελατών δεν ήξεραν τι είναι το webSMS, μου λέγανε για ένα πακέτο που είναι για επιχειρήσεις... Ούτε οι ίδιοι δε γνωρίζουν τι υποστηρίζει η πλατφόρμα τους... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 ειναι ενοποιημενη η πλατφορμα πλεον,με τους ιδιους κωδικους μπαινει και στο cloud. Εσυ μαλλον εφτιαξες απευθειας στο cloud διαφορετικους,και εκει δεν πρεπει να δουλευει πια. Καπου το ανεφερες στο τελευταιο μηνυμα σου και εκει με υποψιασε.Μονο με τους mycosmote πρεπει να παιζει τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Εξαιρετικά δύσχρηστο το site στο σύνολο του πάντως, τόσο στο myCosmote όσο και στο cloud, πολύ δύσκολο να βγάλεις άκρη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pylm.web2sms&hl=el υπαρχει και αυτο το app που διευκολυνει την αποστολη των μηνυματων. Αν το websms στο cloud.cosmote.gr δουλευει με την ιδια λογικη του παλιοτερου mycosmos,απαιτειται η εισοδος στο web interface μια φορα το 6μηνο για να μενει ενεργο το πακετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Μπορείτε να μου πείτε αν ενεργοποιήσω τ καινουριο πακέτο combo call them all που κοστίζει 7.5 ευρώ αν ανανεωθούν τα λεπτά ομιλίας που έχω μαζεψει από το πακέτο 200' και 100mb? Διαβασα που απαντηθηκε οτι μεταφερονται τα λεπτα ομιλιας κλπ. Ισχυει με αγορα οποιουδηποτε πακετου, ή μονο για συγκεκριμενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Διαβασα που απαντηθηκε οτι μεταφερονται τα λεπτα ομιλιας κλπ. Ισχυει με αγορα οποιουδηποτε πακετου, ή μονο για συγκεκριμενα? Καταρχας μεταφερονται MB και λεπτα ομιλιας.SMS οχι. Τα MB μεταφερονται ως εξης: 1) Τα αγορασμενα με αγορασμενα ακομα και του Afterdark 10GB. 2) Τα Mb των Bonus(Reload it και παρε μοιρασε μεταξυ τους). Δηλαδη το παρε μοιρασε με παρε μοιρασε,το reload it με reload it. Τα λεπτα μεταφερονται ολα,προς ολους και προς Whats Up με τα πακετα ομιλιας. Αντιστοιχη υπηρεσια εχει χρονια η Vodafone στο CU αλλα πρεπει καθε φορα να αγοραζεις το ιδιο πακετο ωστε να τα μεταφερει.Αν παρεις εστω μια φορα αλλο πακετο οτι μαζευεις χανεται.Στα MB το ιδιο,τα bonus με bonus και τα αγορασμενα με αγορασμενα. Στην κοσμοτε εξαιρουνται τα λεπτα του προνομιακου whats up(1500' προς ολους).Τα Mb μεταφερονται(1,5GB). Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Παιδιά σχετικά με το web2sms. Δοκίμασα Αποστολή sms σε κλειστό κινητό, και το sms δεν πήγε ποτέ. Υπάρχει κάποια ρύθμιση για να γίνεται προσπάθεια επανάληψης του sms? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Καταρχας μεταφερονται MB και λεπτα ομιλιας.SMS οχι. Τα MB μεταφερονται ως εξης: 1) Τα αγορασμενα με αγορασμενα ακομα και του Afterdark 10GB. 2) Τα Mb των Bonus(Reload it και παρε μοιρασε μεταξυ τους). Δηλαδη το παρε μοιρασε με παρε μοιρασε,το reload it με reload it. Τα λεπτα μεταφερονται ολα,προς ολους και προς Whats Up με τα πακετα ομιλιας. Αντιστοιχη υπηρεσια εχει χρονια η Vodafone στο CU αλλα πρεπει καθε φορα να αγοραζεις το ιδιο πακετο ωστε να τα μεταφερει.Αν παρεις εστω μια φορα αλλο πακετο οτι μαζευεις χανεται.Στα MB το ιδιο,τα bonus με bonus και τα αγορασμενα με αγορασμενα. Στην κοσμοτε εξαιρουνται τα λεπτα του προνομιακου whats up(1500' προς ολους).Τα Mb μεταφερονται(1,5GB). Ευχαριστω θερμα Nikolas14, για τις αναλυτικες διευκρινησεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Παιδιά σχετικά με το web2sms. Δοκίμασα Αποστολή sms σε κλειστό κινητό, και το sms δεν πήγε ποτέ. Υπάρχει κάποια ρύθμιση για να γίνεται προσπάθεια επανάληψης του sms? Απο την εφαρμογή ή από το web interface το έστειλες? Αν υπάρχει κάποια ρύθμιση (που δεν νομίζω να έχει) αυτή θα είναι στη σελίδα,και θα αφορά το χρόνο παράδοσης. Επειδή χρησιμοποιώ και την αντίστοιχη ειδοποίηση για τα email,τα μηνύματα αυτά ή δεν παραδίνονται αν είναι κλειστό το κινητο,ή είναι ελάχιστη η διάρκεια αναμονής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panark Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Έχω μια ερώτηση που αφορά το what's up. Στέλνω απο χθες sms "ΥΠ" στο 1314 και λαμβάνω ενημερωτικό sms που δείχνει τα χρήματα που έχω στην κάρτα μου. Δεν λαμβάνω δευτερο sms που να αναφέρει τα λεπτά ομιλίας που μου απομένουν μέχρι να τελειώσει το πακέτο που έχω επιλέξει. Πρέπει να στείλω κάπου αλλού sms για να μου έρθει απαντητικό που θα δείχνει πόσα λεπτά ομιλίας μένουν (και πότε τελειώνουν) στο πακέτο που έχω επιλέξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Υ στο 1330 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panark Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Απο την εφαρμογή ή από το web interface το έστειλες? Αν υπάρχει κάποια ρύθμιση (που δεν νομίζω να έχει) αυτή θα είναι στη σελίδα,και θα αφορά το χρόνο παράδοσης. Επειδή χρησιμοποιώ και την αντίστοιχη ειδοποίηση για τα email,τα μηνύματα αυτά ή δεν παραδίνονται αν είναι κλειστό το κινητο,ή είναι ελάχιστη η διάρκεια αναμονής...Μάλλον έχεις δικιο. Και από το app και από την σελίδα δοκίμασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Όταν γράφει στο app λήξη υπολοιπου για παράδειγμα 15/02/2018 μπορώ να κάνω ανανέωση έως και 23.59 της 15/02/2018; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Όταν γράφει στο app λήξη υπολοιπου για παράδειγμα 15/02/2018 μπορώ να κάνω ανανέωση έως και 23.59 της 15/02/2018;Γιατί να μη κάνεις δύο μέρες πριν για να είσαι σίγουρος; Μη περιμένεις το τελευταίο λεπτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Όταν γράφει στο app λήξη υπολοιπου για παράδειγμα 15/02/2018 μπορώ να κάνω ανανέωση έως και 23.59 της 15/02/2018; Η αλήθεια είναι ότι μπορείς να κάνεις την ανανέωση μέχρι 01:59 τις 16/02/2018 . Διότι η Cosmote δύο ώρες μετά σου ακυρώνει τον χρόνο. Πρακτικά αν το κάνεις 00:01 κεδίζεις μία ημέρα. Αλλά αν το δοκιμάσεις , το κάνεις με δική σου ευθήνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Μια ερώτηση Αν ενεργοποιήσω το call them all i ή plus τα λεπτά ομιλίας θα μεταφερθούν από το πρόγραμμα call them all και αντίστοιχα τα mb που έχω από reload it και pare moirase? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 τα παρε-μοιρασε,πάρε δωσε,reloadit αθροιζονται μονα τους,με τα ομοια τους ξεχωριστα. Δεν μπλεκονται μεταξυ τους ουτε με τα mb απο πακετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Αν αγοράσω πακέτο mb θα αθροιστουν; κι έπειτα αν βάλω ένα από τα δύο πακέτα που προανέφερα θα αθροιστουν εκ νέου; Έτσι δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 (edited) Για να μεταφερθούν τα mb απο πάρε μοίρασε που μάζεψες πριν 29 μερες και λήγουν αύριο,πρεπει να πάρεις πάλι mb απο παρε μοιρασε,οπότε θα λήγουν όλα μαζί νεα και παλιά σε 30 μέρες. Αντιστοιχα,αν έχεις mb απο reloadit και λήγουν π.χ. αυριο,πρεπει ως αύριο να κάνεις νέα ανανέωση και να πάρεις νέα mb στο reloadit,οποτε ολα μαζι πλεον θα λήγουν σε ενα μήνα. Αντιστοιχα τα mb απο πακέτα αθροιζονται με τον ιδιο τρόπο. Εν ολίγοις για αυτο που ρωτησες σίγουρα αθροιζονται mb με ενεργοποίηση του ίδιου πακέτου και πιθανόν αθροίζονται και με πακέτα data. Τα mb απο κάθε κατηγορία (παρε δωσε - Reloadit - πακέτα) εχουν δική τους ξεχωριστή ημερομηνία λήξης. Edited February 4, 2018 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snikaros Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Καλησπέρα, εχω το εξης θεμα: προσφατα εγινα WU απο συνδεση. Κατεβασα το σχετικο app, εβαλα χρηματα, ολα καλα. Συμβαινουν ομως τα εξης παραδοξα με εναν συγκεκριμενο αριθμο WU που τυχαινει να ειναι του κολλητου μου: 1) οταν τον παιρνω τηλεφωνο που ΕΙΝΑΙ WU, μου μειωνονται τα λεπτα προς ολους και οχι αυτα προς WU. 2) οταν με παιρνει αυτος τηλεφωνο, μειωνονται τα WU λεπτα του. 3) εγω μπορω να του στειλω mb μεσω του app με το pare_moirase 4) αυτος δεν μπορει να με βρει καν στις wu επαφες του για να μου στειλει mb. ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ: 1) εχουμε κανει και οι 2 επανεκκινηση των συσκευων μας πολλες φορες. 2) εχουμε δοκιμασει διαφορετικες ωρες και μερες (συμβαινει εδω και ενα μηνα) 3) εχουμε εγκαταστησει τις τελευταιες ενημερωσεις των apps 4) εχω μιλησει με εξυπηρετηση πελατων και δεν ηξερε τι να μου πει, καμια βοηθεια 5) εχουμε στειλει και οι 2 ΠΑΚ στο 1314 και λεει οτι ειμαστε και οι 2 WU. ΤΙ μπορει να συμβαινει; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Το προβλημα μαλλον εισαι στο δικο σου νούμερο. Αυτο πρέπει να το δεις με την εξυπηρέτηση. Ποσο καιρο έχεις που το γύρισες σε wu απο το συμβόλαιο? Εκεί φαίνεται να έχει κολλήσει κάτι. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ειδα τωρα οτι γράφεις οτι μίλησες με την εξυπηρέτηση. Θα έλεγα να ξαναδοκιμάσεις να μιλησεις μηπως πεσεις σε υπαλληλο που ξερει κατι παραπάνω. Επισης καλο θα ηταν να στείλεις κι ενα email για να παρεις γραπτη απαντηση. Πιστεύω το κόλλημα έχει να κανει με την αλλαγη απο συμβολαιο σε wu. Σε καποια βαση δεδομένων ή κάτι αντίστοιχο δεν πρέπει να έχει περαστεί ο αριθμός σου (αν λειτουργεί ετσι) ωστε να βλέπεις σωστά τους wu αριθμούς και να σε βλέπουν σωστά οι άλλοι wu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts