Jump to content

nek4d

Members
  • Δημοσιεύσεις

    862
  • Εγγραφή

3 Followers

About nek4d

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

nek4d's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done

Recent Badges

11

Φήμη

  1. Κατανοητα και αναμενομενα τα παραπανω, οκ, το κραταω εως εχει, και αν ισχυει ακομη η ετησια προσφορα οταν πλησιασει το μηδεν το υπολοιπο, εχει καλως. Ευχαριστω παραυτα για τις απαντησεις/επιβεβαιωσεις σας.
  2. Q καρτα πολλων ετων, εχει υπολοιπο μεσα καμια 40αρια ευρω (το εχω για 2ο και δεν βαζω πακετο καθε μηνα). Μου εμφανιζει προσφορα ετησιο με 99€, και οταν την επιλεγω με παει καπακι για χρεωση 99€. Ετσι πανε χαμενα τα 40 ευρω, μενουν μεσα επ'αοριστον. Ερωτηση κρισεως λοιπον, αν προσθεσω στο υπολοιπο μου 60€ και παει 100€ συνολο, υπαρχει περιπτωση να δεχθει το ετησιο, χωρις να παει καπακι για νεα πληρωμη? Χλωμο, αλλα λεω μπας και... Καμια αλλη ιδεα επ'αυτου?
  3. Βασικα, ΔΕΝ "τα εβγαλε", δεν τρεχουν επισημα στην αγορα, παρα μονο 2 δεκαημερα τον χρονο (εως τωρα). Αυτα μεσω των γνωστων μαγαζιων, ειναι αντισυστημικες "τρυπες". Και τα μεν και τα δε, εμφανιστηκαν οντως πριν 2-2,5 χρονια περιπου, μετα την επιτυχια των αντιστοιχων του ανταγωνισμου.
  4. Και το ετησιο θα το ανεβασει καποια στιγμη, αφου θα εχουν μαζευτει πολλοι πελατες, οπως εκανε με το CU Stay On, που το απογειωσε, απο τα 27€, στα 45€ και τωρα στα 50€...
  5. Χαχα 😆 Εχω και βατραχο παντως, σε σημειο που πιανει καλα η cosmote, δουλευει κυριλε 3 χρονια, αλλα τρωω ταλαιπωρια στο μαγαζι, τελευταια φορα ανανεωσα σε αλλη περιοδο πιο ακριβα για να αποφυγω ταλαιπωρια BF... Αν γινει αξιοπιστο/ικανοποιητικα γρηγορο, το σημα εκει σε Q, θα αλλαχθει στο μελλον. Εχω και Q για ιντερνετ απεριοριστα, οποτε παω σε 2 αλλα σημεια, γραφειο/εξοχικο, στα οποια παραδοξως, μονο η Nova εχει καλο σημα, ειδικα στο ενα, δεν παιζουν καθολου οι αλλες, quite a surprise! Και δεν εχει κοφτη στα 300gb, εχει στο 1 tb, η στα 2 tb, θεωρω στα 2, γιατι το εχουν ξεσκισει οι κονσολες στα βαρια updates των παιχνιδιων, και δεν χαμπαριασε. Το σημα ανα τοποθεσια παντως ειναι ο νο.1 παραγοντας επιλογης. Θα μου πεις, και τι το θελεις ρε μεγαλε το CU? Το CU το θελω για χρηση στο κινητο, οπου δεν χρειαζομαι απεριοριστα data, και θελω ευκολια ανανεωσης ετησιας χωρις τρεχαματα (τρεχω ηδη για τα αλλα και συσσωρευονται επιπλεον), καλο app, rcs για εξωτερικο/ληψη δωρεαν sms, και λιγα data eu roaming. Δεν μπορεσα να το παρω απο voda τον Ιουλιο, γιατι ημουν εξωτερικο, και τωρα κοιταω να το παρω απο συνεργατη, για να μην περιμενω Νοεμβρη. Μια διαφορα που εντοπισα ηδη, οι συνεργατες δεν πουλανε esim, οπως την δινει η voda δωρεαν, πρεπει να παρεις φυσικη sim και μετα +10 σε μαγαζι voda η μετατροπη...
  6. Σαφως, ειναι τρυπα. Οσο τρεχουν οι αντιστοιχες frog και Q, χλωμο να το καταργησουν, αλλα οντως δεν υπαρχει σιγουρια. Η voda παντως, ειναι η μονη εως τωρα που το βγαζει και επισημα η ιδια, 2 φορες τον χρονο, μεσα καλοκαιριου και τελος Νοεμβρη.
  7. Αα μπραβο, ωραια, θελω 2-3 νουμερα, να μην ασχολουμαστε με εμαιλ για το καθενα. Ξερω, λογω φορου θελει καρτα 100, αλλα τουλαχιστον γλυτωνουμε την διαδικασια εμαιλ/καταθεσεων/επιβεβαιωσεων κλπ.
  8. Ερωτηση προς κατοχους ετησιου CU απο Gigashop, South Attica, Λαρισσα, και παρομοια: Για την ανανεωση στον χρονο, μιλησατε παλι με το μαγαζι που το πηρατε, η σας εμφανιζει στο cu app ετοιμο πακετο cu yearly max, οπως στα ετησια που εβγαλε κατα καιρους η ιδια η vodafone?
  9. nek4d

    Google Pixel 9

    Οχι ακομη, δυστυχως, αν και ειναι στο προγραμμα καιρο τωρα να μπουν, οποτε ειναι θεμα χρονου να μπει υποστηριξη σε μελλοντικο update. Προς το παρον γινεται μονο μεσω τριτων εφαρμογων, με τις περισσοτερες να ειναι επι πληρωμη και μολις 2 δωρεαν. (Εχω βαλει τις δωρεαν σε pixel 8 pro, αλλα ακομη δεν τις εχω χρησιμοποιησει για να δω τι γινεται πχ με real time notifications)
  10. Μια ευκολη ερωτηση παρακαλω σε χρηστες Q/wind: Πριν χρονια που ειχα δοκιμασει, ειχα προβλημα με τις ειδοποιησεις κλησεων οταν δεν επιανε το κινητο η ηταν κλειστο κλπ. Δηλ. ερχοταν ειδοποιηση αλλα με μεγαλη καθυστερηση πολλες φορες, πχ με καλουσαν στις 4μμ, δεν επιανε σημα, μετα στις 5μμ το κινητο επιανε σημα, το χρησιμοποιουσα κατα τα λοιπα και κατα τις 10μμ ερχοταν το sms οτι με πηραν τηλ νωριτερα (δεν θυμαμαι αν εμφανιζε το 4μμ). Συχνα λαμβανα μηνυμα σε ακαταλληλη πλεον ωρα για να ανταποκριθω. Αυτο δεν συμβαινει στην κοσμοτε και στην βοντα, εκει δεν ειχα/εχω αυτο το προβλημα, μολις πιασει σημα, ερχεται και η ειδοποιηση, εγκαιρα. Το ερωτημα λοιπον ειναι απλο: Εχει αλλαξει η κατασταση στην Q/wind με τις ειδοποιησεις κλησεων? Μηπως πλεον ειναι σαν τις αλλες?
  11. Παντα σε καθε νεα συσκευη, πρεπει να ασχολουμαστε με το ραδιο, εν ετη 2021. Ξεκολληστε guys, δεν υπαρχει ραδιο στο μελλον. Αν το θελετε, με γεια σας με χαρα σας, υπαρχουν αλλες συσκευες, παντα θα βγαινουν μερικες για τους πελατες, στραφειτε σε αυτες και σταματηστε να λετε σε καθε νεα συσκευη οτι δεν εχει ραδιο, δεν προβλεπεται στις περισσοτερες νεες συσκευες πλεον, αποδεχτειτε το.
  12. Ερωτηση, αφου δεν σας αρεσουν οι ενημερωσεις και δεν βρισκετε τιποτε ουσιαστικο και καινοτομο, γιατι δεν αλλαζετε συστημα? Υπαρχουν τοσα αλλα διαθεσιμα. Στην χειροτερη που δεν σας αρεσει καποιο απο τα υπολοιπα, φτιαχτε ενα δικο σας να το χαρει ο κοσμος :p
  13. Εννοειται οτι υπαρχουν και ασυρματοι φορτιστες αυτοκινητου, πολλα χρονια τωρα. Υπαρχουν και αυτοκινητα με ενσωματωμενο ασυρματο φορτιστη.
  14. Μισο, μαλλον μπερδευτηκες και το γραψες αναποδα, την ευκολια χωρις καλωδιο θα εννοουσες υποθετω :p:p ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τιποτε φιλε να μην πεις, αδικος κοπος θα ειναι, βεβαιως αγορασα εξτρα συσκευες και ειμαι τοσο ευχαριστημενος που δεν ξαναγυριζω πισω που να γυρισει η γη αναποδα. Απλα και ομορφα. Κυριο κινητο μου χωρις ασυρματη, δεν υπαρχει περιπτωση να χρησιμοποιησω ποτε ξανα, ουτε μια στο εκατομμυριο. Δεν ξερω πως να το εκφρασω καλυτερα...Τελος, που λεει και ο φιλος παραπανω.
  15. Αυτα ειναι προσωπικη σου γνωμη και καλως την μοιραζεσαι αλλα μην νομιζεις οτι ετσι συμβαινει με ολους, οποτε θα πρεπει να την μοιραζεσαι με υποκειμενικο τροπο. Με καποιους συμβαινει ακριβως το αντιθετο. Για παραδειγμα, προσωπικα ΔΕΝ αγοραζω κινητο χωρις ασυρματη φορτιση, με εχουν βολεψει απιστευτα τα τελευταια ~4 χρονια και δεν αλλαζω την συνηθεια για κανενα λογο. Και δευτερευων κινητο, παλι ασυρματα. Απο το 3ο και επειτα ξεκινανε τα φθηνα ενσυρματα. Κατα καιρους εχω παρει 5-6 ασυρματους φορτιστες για διαφορετικα σημεια κ χρησεις (μεχρι κ λαμπακι νυχτος xiaomi με ασυρματη φορτιση και φωτιστικο γραφειου με βαση ασυρματης φορτισης. Φυσικα και powerbank με ασυρματη φορτιση. Στο γραφειο με βολευει ο ορθιος. Σε ταξιδι μοναχα παιρνω εναν καλο πολλαπλο ενσυρματο φορτιστη που χρειαζεται και για αλλες συσκευες ετσι και αλλιως. Αν μου πεις μετα απο τοσα χρονια συνηθειας να γυρισω πισω στα παλια καλωδια, θα σε στειλω στην Αφρικη παρεα με τους μαυρους. :lol:
×
×
  • Create New...