lek88 Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Παιδιά πάτησε κατα λάθος ή μικρή και αγόρασε πακέτο από την εφαρμογή του what's up. Μπορώ με κάποιο τρόπο να το ακυρώσω να μου επιστραφούν τα χρήματα? Πάρε με τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών κ θα στο ακυρώσουν. Αλλά μη χρησιμοποιήσεις καθόλου το πακέτο γιατί μετά δεν ακυρωνεται. Θα σου επιστρέφουν τα χρήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 (edited) Κλήση στο 13888 η σε κατάστημα. Send From Note 3 With S8 Port Rom Τηλεφώνα 13888 (ή 2106513888 αν έχεις πακέτο λεπτών ομιλίας να μη χρεωθείς) να στο ακυρώσουν με επιστροφή €: Για 1 φορά και μόνο: Γίνεται. Την επόμενη μέρα. Πάρε με τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών κ θα στο ακυρώσουν. Αλλά μη χρησιμοποιήσεις καθόλου το πακέτο γιατί μετά δεν ακυρωνεται. Θα σου επιστρέφουν τα χρήματα. Ευχαριστώ! Edited August 7, 2017 by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Τι πακέτο αγόρασε το παιδί; Αν πήρε ομιλία μη πάρεις τηλέφωνο από το κινητό στην εξυπηρέτηση για να μη καταναλώσεις καθόλου από το πακέτο που αγοράστηκε. Πάρε από σταθερό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Καλη εβδομαδα, Μια ερωτηση Νομιζω οτι δεν συμφερει το COSMOTE Mobile Internet με κάρτα SIM Only Pack η' κανω λα8ος??? Μηπως σε ενα στικακι να βαλω whatsup ή cosmokarta? Οχι δεν συμφερει. Το frog δινει 4gb με ~4,40€, εως και 2 μηνιαιες ενεργοποιησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Αυτο πως το ενεργοποιω Πακέτο για COSMOTE TV GO ?? Εχω whatsup και την καρτα σιμ στην θεση 2 και δεν την αναγνωριζει το κινητο. Αυτο το πακετο κανει και για ιντερνετ η μονο για θεαση μεσω cosmote tv go? -------------------------------------------------- Πακέτο για COSMOTE TV GO Δες την υπηρεσία COSMOTE TV GO από το δίκτυο της COSMOTE, με το πακέτο για “COSMOTE TV GO”! Τώρα μπορείς να δεις επιλεγμένα κανάλια της COSMOTE TV στο κινητό ή στο tablet σου, χρησιμοποιώντας το δίκτυο 3G/ 4G της COSMOTE! Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις COSMΟΤΕ TV και να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία COSMOTE TV GO και το “πακέτο για COSMOTE TV GO”. Το νέο πακέτο προσφέρει 5GB για streaming στα κανάλια της υπηρεσίας COSMOTE TV GO, μόνο με 7€, αντί των 15€ της κανονικής του τιμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 είναι για κινητό αλλά πρέπει το κινητό να είναι στο ίδιο όνομα με την συνδρομή της τιβι και να δηλωθεί στο ΜΥ ΚΟΣΜΟΤΕ ή το 13888. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Όσον αφορά την ερώτηση για τα προς όλους, αν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περιαγωγή: Ναι, φυσικά και μπορούν. Κάθε λεπτό ομιλίας που είναι για προς όλους, μπορεί να χρησιμοποιηθεί κανονικά σε περιαγωγή. Ρώτησα γιατί τα φοιτητικά εξαιρούνται από την ισχύ της περιαγωγής εντός ε.ε., επειδή όμως για το promo4 δεν υπάρχουν κάπου οι όροι χρήσης, δεν μπορώ να ξέρω αν θα μπορώ να πάρω τηλέφωνο στην Αγγλία. Το έχεις δοκιμάσει; Το promo4 είναι κάτι σαν ειδική προσφορά για αυτό φοβάμαι μήπως ισχύει ότι ισχύει και για τα φοιτητικά... Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Επίσης, ΑΝ κάποιος δοκιμάσει και κάποιο από αυτά στην περιαγωγή στην ΕΕ, ΑΣ μας πει: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 (edited) Επίσης, ΑΝ κάποιος δοκιμάσει και κάποιο από αυτά στην περιαγωγή στην ΕΕ, ΑΣ μας πει: Για τα πακετα ειδικης προσφορας,με τα 1500 τα δινουν και τηλεφωνικαΠηραν σημερα στη μανα μου στο 13888 και μας προτειναν αυτα τα πακετα. Εγω αν παρω τετοια καρτα,θα τις σουταρω ολες τις καρτες. Edited August 7, 2017 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Τα mb από το reload it μεταφέρονται; Έχω 750 mb που λήγουν αύριο. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 (edited) Για τα πακετα ειδικης προσφορας,με τα 1500 τα δινουν και τηλεφωνικαΠηραν σημερα στη μανα μου στο 13888 και μας προτειναν αυτα τα πακετα. Εγω αν παρω τετοια καρτα,θα τις σουταρω ολες τις καρτες. Τίποτα δεν είναι για πάντα... Edited August 7, 2017 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Ρώτησα γιατί τα φοιτητικά εξαιρούνται από την ισχύ της περιαγωγής εντός ε.ε., επειδή όμως για το promo4 δεν υπάρχουν κάπου οι όροι χρήσης, δεν μπορώ να ξέρω αν θα μπορώ να πάρω τηλέφωνο στην Αγγλία. Το έχεις δοκιμάσει; Το promo4 είναι κάτι σαν ειδική προσφορά για αυτό φοβάμαι μήπως ισχύει ότι ισχύει και για τα φοιτητικά... Φίλε Inevar και εμένα μου το έστειλαν τον Ιούλιο. Το promo4. Για τα φοιτητικά το ξέρω. Όχι δεν το δοκίμασα. Αλλά εφόσον η προσφορά είναι σε What's Up απλό, πιστεύω πως δεν θα υπάρχει θέμα με τα προς όλους. Μην ξεχνάμε ότι παρά το γεγονός οι είναι προσφορά, δεν παύουν να είναι αγορασμένα λεπτά. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Φίλε Inevar και εμένα μου το έστειλαν τον Ιούλιο. Το promo4. Για τα φοιτητικά το ξέρω. Όχι δεν το δοκίμασα. Αλλά εφόσον η προσφορά είναι σε What's Up απλό, πιστεύω πως δεν θα υπάρχει θέμα με τα προς όλους. Μην ξεχνάμε ότι παρά το γεγονός οι είναι προσφορά, δεν παύουν να είναι αγορασμένα λεπτά. Ισχυει,αυτη τη προσφορα παντως αξιζει να την παρεις για απλο whats up.Αν σας ερθει το μηνυμα αξιζει τα 4€ εστω και με 200' προς ολους. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Φίλε Inevar και εμένα μου το έστειλαν τον Ιούλιο. Το promo4. Για τα φοιτητικά το ξέρω. Όχι δεν το δοκίμασα. Αλλά εφόσον η προσφορά είναι σε What's Up απλό, πιστεύω πως δεν θα υπάρχει θέμα με τα προς όλους. Μην ξεχνάμε ότι παρά το γεγονός οι είναι προσφορά, δεν παύουν να είναι αγορασμένα λεπτά. Η λογική περί αγοράς έχει βάση. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Καλησπέρα σας. Έκανα φορητοτητα από συμβόλαιο Vodafone σε what's up. Παρέλαβα σήμερα την κάρτα και πλήρωσα Τα 30 ευρώ για το κόστος φορητοτητας. Μου είπαν από το κατάστημα ότι σε μια ώρα θα έχω ενεργοποιηθεί στο δίκτυο (αυτο έγινε στις 12:30). Ακόμα παραμένω στο παλιό μου δίκτυο.... Σε επικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελατών μου είπαν ότι αυτό γίνεται εντός 24ωρου και όταν χάσω το σήμα μου να αλλάξω κάρτα. Ξέρει κάποιος ποια ώρα περίπου η cosmote ενεργοποιεί τις φορητοτητες;;; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Δοκίμασες να κλείσεις και να ανοίξεις τη συσκευή; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Συνέχεια αυτό κάνω....! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euromaster Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 (edited) Μου θυμιζει την περιπτωση μου αυτο που λες, οποτε πολυ προσοχη, γιατι σε καταστημα, cosmote παρακαλω, πριν λιγες μερες, εκανα αλλαγη συμβολαιου σε καρτοκινητη και ο υπαλληλος μου μπλοκαρε την καρτα και ετρεχα σαν κοπανος να δω τι συμβαινει (τι επανεκινησεις, τι τηλ στην τεχνικη υποαστηειξη, τιποτα), ωσπου αγορασα μια καινουρια sim και εκανα την δουλεια μου τελικα. αν εχεις μεχρι αυριο θεμα, ξαναπηγαινε στο καταστημα και δες το ξανα.. ουτε τηλ ουτε τιποτα αλλο.. Edited August 7, 2017 by euromaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Απ'οτι θυμάμαι,θέλει ενα 24ωρο η αλλαγή απο συμβόλαιο (παλιά ζήταγαν και να είναι κλειστό όλη την ημέρα). Αν κατάλαβα καλά έκανες αλλαγή sim? Έρχεται σε κάποια νούμερα κοσμοκαρτα, προσφορά για 500' προς όλους και 500 mb με 5 ευρώ ως 13/8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators XP130TD Δημ. August 7, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Aφαίρεθηκαν όσα μηνύματα ήταν ανούσια και off topic. Ας μείνουμε στο θέμα μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Να ρωτησω εδω, ή να ρωτήσω αλλου; Θελω καποιες πληροφοριες για το 'cosmote μηδενικο παγιο'. https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=COSMOTE_ZeroFee Οντως δεν στελνει λογαριασμο, αν δεν υπαρξει χρεωση; 0 εξοδα; Θελω να το βαλω σε ενα συναγερμο αυτοκινητου. Προφανως μπορει και να μην χρειαστει ποτε να κανει χρηση υπηρεσιων της κινητης τηλεφωνιας. Αυτο σημαινει οτι ποτε δεν θα εχω καμια χρεωση και κανενα λογαριασμο; Και αν ποτε πχ στειλει ενα sms, θα μου ερθει λογαριασμος με το κοστος του sms? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Πλέον από τις επόμενες μέρες σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας,θα έχει πάγιο 2,5 ευρώ το πρόγραμμα αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Πλέον από τις επόμενες μέρες σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας,θα έχει πάγιο 2,5 ευρώ το πρόγραμμα αυτό. Αααα...σε ευχαριστω, να εισαι καλα. Ακυρο λοιπον, αφου βαλανε χρεωση, ας ηταν εστω και 1 ευρω, παλι δεν θα τα δινα. Γιατι απο 1 ευρω ο καθενας, ολοι εχουν κερδοσκοπησει στις πλατες μας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Αααα...σε ευχαριστω, να εισαι καλα. Ακυρο λοιπον, αφου βαλανε χρεωση, ας ηταν εστω και 1 ευρω, παλι δεν θα τα δινα. Γιατι απο 1 ευρω ο καθενας, ολοι εχουν κερδοσκοπησει στις πλατες μας.... "Παίζεις" καλά (καλό παιχνίδι): Μπράβο σου: "Έλααα στην ομάδα"!!!!! Games Theory!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YAziDis Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Ασχετο, παιζει να εχουμε εικονα μετα απο ποσο καιρο απραξιας για ανανεωση καρτας ερχονται τιποτα προσφορες; και οταν ερχονται, ειναι καιρο το μηδενικο υπολοιπο ή και αν υπαρχουν χρηματα στην καρτα; Παράθεση Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν Thomas Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts