Jump to content

XP130TD

Administrators
 • Δημοσιεύσεις

  241
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

About XP130TD

 • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 3

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

XP130TD's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Dedicated Rare
 • Conversation Starter Rare

Recent Badges

7

Φήμη

 1. ενημερώνω για άλλη μια φορά πως απαγορεύονται οι συγκρίσεις στα μεμονωμένα νήματα των εταιρειών. @teo__ (μιας και το κάνεις κατά κόρον) την επόμενη φορά η δημοσίευση δεν θα είναι το μοναδικό που θα απομακρυνθεί.
 2. XP130TD

  WIND 5G

  Έγινε μεταφορά ενός τεράστιου αριθμού από posts στο νήμα των συγκρίσεων. Είναι η τελευταία φορά που γίνεται κάτι τέτοιο. Από εδώ και πέρα απλά θα διαγράφονται. Όταν ο τίτλος του θέματος είναι π.χ. wind 5g , μπορείτε να γράφετε ότι αφορά την εμπειρία σας με το 5g της wind. Οποιαδήποτε άλλη αναφορά σε άλλο πάροχο είναι off topic. Μπορείτε να το κάνετε στο αντίστοιχο νήμα του παρόχου, ή αν θέλετε να τα παραθέσετε όλα συγκεντρωτικά στο συγκριτικό νήμα https://myphone.gr/forum/topic/194236/
 3. Κλειδώνεται το παρόν καθώς υπάρχει παλαιότερο νήμα για τα νέα της εταιρείας, στο οποίο μάλιστα εξελίσσεται ήδη συζήτηση σχετικά με την ενοποίηση. https://myphone.gr/forum/topic/92092
 4. XP130TD

  4G LTE

  Έγινε διαγραφή μηνυμάτων και σε αυτό το νήμα. @Chrischal1908 την επόμενη φορά που ξεκινήσεις ξανά off topic συζήτηση (να ρωτάς πως πάει η wind σε οποιοδήποτε παραθέτει μια μέτρηση στα νήματα των άλλων δύο εταιρειών), θα μας αναγκάσεις να λάβουμε δραστικότερα μέτρα. Συζήτηση στα μεμονωμένα θέματα των παρόχων αφορά τον εκάστοτε συγκεκριμένο και μόνο, ή για όλους στο συγκριτικό στην ενότητα διαξιφισμών.
 5. Διαγράφτηκαν μηνύματα. Την επόμενη φορά που κάποιος θα επιχειρήσει να αναδείξει σε μεμονωμένα θέματα παρόχων ποιος είναι πρώτος, δεύτερος ή τελευταίος, ενημερωτικά θα πάει για ξεκούραση.
 6. XP130TD

  4G LTE

  Άφαιρεθηκαν δημοσιεύσεις εκτός των όρων χρήσης και που περιέχουν συγκρίσεις δικτύων. Να υπενθυμίσω πως χαρακτηρισμοί και κριτική επι προσωπικού δεν επιτρέπονται.
 7. Υπέθεσες ότι είναι ρυθμισμένο σε απεριόριστο χρόνο. Στην πραγματικότητα είναι ορισμένο στα 5 λεπτά, για την περίπτωση που κάποιος ξεχάσει κάτι και θελήσει να συμπληρώσει. Για αυτό, όπως και σου είχα πει και σε συζήτηση που είχαμε, δεν καταλάβαινα τότε τι ακριβώς εννοείς. Θεωρώ πως η σωστή πρακτική είναι εφόσον θέλεις να προσθέσεις κάτι είναι να κάνεις edit στο υπάρχον post και όχι να καταχωρήσεις νέο ελπίζοντας πως θα γίνει auto merged. Αλλά θα το συζητήσουμε με την ομάδα διαχείρισης μήπως αυξηθεί αυτό το μικρό όριο που υπάρχει.
 8. Ούτε εμένα φαίνονται. Υποθέτω πως είναι προβληματικά τα links. Και το url να το αντιγράψεις και να το ανοίξεις ξεχωριστά δεν δείχνει τίποτα πέρα από το μήνυμα " URL signature expired".
 9. XP130TD

  4G LTE

  Αφαιρέθηκαν μηνύματα εκτός θέματος. Για τις επιδόσεις των άλλων παροχών μπορείτε να τοποθετηθείτε στα αντίστοιχα δικά τους νήματα, ή στο συγκριτικό στους διαξιφισμούς.
 10. XP130TD

  iPhone 12 Pro Max

  Δεν μου φαίνεται καθόλου παράλογο. Έγινε.
 11. XP130TD

  iPhone 12 Pro Max

  Έχετε απόλυτο δίκιο, και διορθώθηκε. Ευχαριστούμε.
 12. Υπάρχει η πληροφορία, αλλά όπως σου είπα ήδη, είναι στην ευχέρεια του χρήστη αν θα μοιράζεται το αν είναι συνδεδεμένος και ποια ακριβώς είναι η δραστηριότητά του την συγκεκριμένη στιγμή. Είναι καθαρά προσωπικό θέμα. Αν το θεωρείς παραπληροφόρηση, λυπάμαι, αλλά το μόνο που μπορώ να σου πω είναι να το αγνοήσεις. Απορώ που βλέπεις να λέω ότι θα διαγράψουμε μέλη. Όταν έγραψα ότι τα ίδια τα μέλη το σταματούν κατά βούληση, αναφέρομαι στην κοινοποίηση της κατάστασής τους. Όσο για τα παράπονα, τα βλέπουμε και ότι περνάει από το χέρι μας προσπαθούμε να το διορθώσουμε. Για ότι δεν μπορούμε άμεσα το ψάχνουμε.
 13. Πληροφοριακά, μιας και το γράφεις συνέχεια και στηρίζεις ολόκληρο συλλογισμό σε αυτό, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Και δεν υπάρχει κάτι να σταματήσουμε. Τα ίδια τα μέλη το σταματούν κατά βούληση. Είναι πολύ απλό. Σαν μέλος δεν μπορείς να δεις στην λίστα όσους έχουν θέσει στις ρυθμίσεις security and privacy το προφίλ τους ως hidden. Περί τα 80 άτομα είναι hidden και συνδεδεμένα μόλις αυτή τη στιγμή. Και μόλις 1-2 visible.
 14. Ισάριθμο με τον αριθμό των προσωπικών συζητέσεων, 500.
 15. Καλημέρα. Για δοκιμάστε τα pm όποιος θέλει. Πρέπει να είναι εντάξει τώρα.
×
×
 • Create New...