Jump to content

euromaster

Members
  • Δημοσιεύσεις

    205
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by euromaster

  1. γιατι ρε παιδια, παρανομη ειναι η χρηση αυτης της sim και δεν το λεμε δημοσια? Για να μαθουμε και εμεις που μας ενδιαφερει..
  2. με την voda παλιοτερα υπηρχε θεμα, αλλα τελευταια το εχουν φτιαξει, το φοβαμαι ομως αυτο γιατι ειμαι σε βουνο και δεν θελω να συμβει και στο μελλον κατι αντιστοιχο γι αυτο λεω για cosmote να νιωθω πιο ασφαλης, αλλιως δεν εχω θεμα. Συμμφωνα με τους υπολογισμους που εκανα με τα δεδομενα που ειπες παραπανω, μου βγαινουν 50gb τον χρονο, αρα ξεκιναω με το βασικο πακετο και αν χρειαστει, προσθετω οποιαδηποτε στιγμη καποιο αλλο.
  3. το πακετο που αναφερεις ειναι 15gb (20€) για εναν χορνο, πιστευεις οτι τα 15gb θα μου φτασουν να βλεπω την καμερα με αναλυση 2Κ 20 λεπτα καθε μερα για εναν χρονο? Ασε που μου βγαζει οταν παταω πανω του προσωρινα μη διαθεσιμο..
  4. Πηγα σε καταστημα cosmote εδω στα νοτια και τους λεω θελω το πακετο των 200gb και απαντανε δεν το εχουμε και εχουν πολυ καιρο να μας το φερουν, εχουμε ομως το πακετο των 140€ που εχει και το ρουτερ, αλλα μπορειτε να πατε σε εναν γερμανο να ρωτησετε μηπως υπαρχει το πακετο που ψαχνετε. Το τραγικοι ειναι το ελαχιστο που μπορω να πω για τους πωλητες σε γενικο επιπεδο και γιαυτο χανομαι πια μονο σε φορουμ οπως εδω για να μαθαινω το οτιδηποτε... Επισης στο site του γερμανου δεν βλεπω το πακετο των 200gb, μην παω παλι σε κανα καταστημα γερμανου και μου λενε παπαριες γιατι δεν εχω και πολυ υπομονη πια με την σαχλαμαρα τους. Ξερετε πως και που μπορω να το βρω?
  5. Αρχίζω και μπερδεύομαι, δεν κατάλαβα γιατί δεν μου κάνει το πακέτο της cosmote με τα 200gb; Αυτά με τις στατικές ip δεν έχω καταλάβει γιατί πρέπει να τα κάνω
  6. Αυτο πηρα, εχει αυτο που λες? Θεμα θα εχω αν βαλω frog, γιατι τ πακετο της cosmote Που ειναι για 1 χρονο δε νομιζω να θελει καθε μηνα sms για να λειτουργησει, σωστα?
  7. χαχα σιγα μην την βαζω για τους κλεφτες, για παιχνιδι πιο πολυ και να βλεπω καιρο και λιγο το μερος..
  8. επισης δεν ξερω ποσα gb θα καταναλωνει η απομακρυσμενη προσβαση που θελω να κανω με την καμερα (tp link tapo c520ws) σε 1080p αναλυση / λεπτο προσβασης, Μην τυχον δεν φτανουν και τα 200gb τον χρονο, Δεν εχω παρομοια εμπειρια για να ξερω,
  9. Αθηνα μενω αλλα η καμερα και το ρουετ θα ειναι Πυργο σε βουνο και ξερω ο τι η cosmote εχει καλο σημα εκει, χωρις να θελω να ρισκαρω αλλη εταιρια.
  10. αφου ειπα οτι το θελω μονο για χρηση ρουτερ για να βλεπω τις καμερες απο μακρυα, λεπτα ομιλιας δεν μου χρειαζονται και απο 80€ στα 120€ ειναι 50% πιο ακριβα χωρις να κανω χρηση ομιλιας.
  11. θα παω αυριο σε μια cosmote, ξερουμε τι χαρτια ζητανε για νεα sim? Επισης επειδη οπως προειπα η χρηση θα ειναι για ρουτερ, απο παια συσκευη θα την ενεργοποιησω? Ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις..
  12. Υπαρχει περιπτωση τις επομενες μερες να βγαλουν καινουρια προγραμματα? Μηπως περιμενουμε λιγες μερες για κατι καλυτερο. Πολυ καλη παντως ακουγεται η προσφορα αυτη..
  13. σωστο αυτο που λες, αυτο με τα 80€ ειναι προσφορα για τωρα, ή θα μπορουμε να το κανουμε ξανα και μετα απο εναν χρονο? Ρωταω για να μην αγορασω το πακετο που λες και του χρονου μετα την ληξη του πληρωνουμε για τις ιδιες υπηρεσιες 150ρια. Να μου πεις εως τοτε ποιος ζει ποιος πεθαινει.. :P
  14. Συμφερει να αγορασω μια νεα sim frog και να βαλω το πακετο των 6GB με τα 5,5€ για χρηση μονο δεδομενων σε ρουτερ για παρακολουθηση καμερας απο αποσταση? Επειδη η καμερα θα ειναι σε χωριο σε βουνο ψηλα, θα εχω θεμα με το δικτυο, διακοπες συνδεσης κλπ? Γιατι εως τωρα με δικτυο cosmote σε κινητο ημουν μια χαρα.
  15. το 3310 δεν ξερω ποιον εχει, ξερω οτι το εχει ενας φιλος και μιλαμε. Τα ΒΒ ωραια αλλα ακριβα, προτιμω να παρω ενα μεταχειρισμενο iphone 5s στα 100€ αν ειναι. Ελεγα μηπως υαπρχει στα 50, κανενα με κουμπια και με καλη μπαταρια, αλλα απογοητευση εινια τελικα.
  16. δεν με πειραζει αν θα εινια μεταχειρισμενο ή καινουριο, αλλα θα προτιμουσα να εχω messenger. Ισως στραφω προς το Xperia Z1 Compact της Sony. Βασικα ψαχνω ενα κινητο μικρο σε διαστασεις και αξιοπρεπη μπαταρια.
  17. ΤΟ ειχα στα υποψιν αλλα εινια αρκετα ακριβο γι αυτα που δινει και η καμερα ειναι χαλια..
  18. Ψαχνω ενα κινητο μικρο σε μεγεθος, με πληκτρα, με ενδιαφερει να εχει 2g-3g, messenger, music player και αξιοπρεπη καμερα, τουλαχιστον 5mp και αυτονομια 3-4 ημερες. Γνωριζει καποιος αν υπαρχει κατι αντιστοιχο? Σκεφτομουν το Nokia 3310, αλλα ακουω εχει καποια θεματα (δεν παιρνει 2ο τηλεφωνο σε μια επαφη, χαλια καμερα κ.α.).
  19. Αυτο ακριβως το προβλημα εχω κι εγω, θα δοκιμασω και τον αλλον τροπο μεσω χρεωστικης τον αλλον μηνα και βλεπουμε. Αν βαλω σημερα 20€ και δεν κανω καποια ανανεωση για 3 μηνες, τα λεφτα αυτα χανονται αν εχω καταλαβει σωστα?
  20. κανονικοτατα μπηκαν τα λεφτα, το ειδα κιολας, μου το βγαζει αυτο το σφαλμα καθε φορα που βαζω μεσα λεφτα μεσω paypal. μηπως φταιει αυτο? μηπως δηλ πρεπει να τα βαζω μεσω πιστωτικης και μονο?
  21. τι εννοεις 1 μηνα ειναι και οτι εχει αλλαξει εδω και μηνες? πριν 20 λεπτα εβαλα λεφτα μεσω paypal και μετα μου βγαζει το μηνυμα που αναφερα.
  22. Ρε παιδια βοηθησε με λιγακι γιατι δεν βγαζω ακρη πια.. Βαζω μεσω paypal απο το κινητο 5€ και προσπαθω να ενεργοποιησω το παρε-μοιρασε σε 3 φιλους και μου βγαζει το παρακατω μηνυμα. Χμ κατι δεν πηγε καλα. Για να ενεργοποιηθει η προσφορα θα πρεπει να εχεις κανει ανανεωση χρονου μεσα στις τελευταιες 30 ημερες. Ευχαριστουμε πολυ. Ξερεις κανεις τι παιζει?
  23. λες εεε? μπορει.. αυτο ισχει και για το reload it?
×
×
  • Create New...