Jump to content

YAziDis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    324
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About YAziDis

  • Ημ. Γέννησης 24/11/1986

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

YAziDis's Achievements

  1. Εγώ δεν είπα για τα λεπτά ΜΒ και μηνύματα. Είπα πως χάνουμε τα Social & Chat και τα Video Streaming MB. Ήμουν ξεκάθαρος νομίζω.
  2. Εγώ πάλι βρίσκω έναν κανονισμό 2021/2015 σχετικά με περιοριστικά μέτρα λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην Υεμένη και όχι για θέμα παύσης διάθεσης τέτοιων προϊόντων.. Τέλος πάντων. Ο μόνος λόγος που επέλεγα τα DIY πακέτα ήταν για να παίρνω δώρο και τα social & chat και Video streaming με 10€. Πλέον το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πηγαίνω προς το πακέτο των 7,20€ που βγάλανε και να κρατάω τα 2,80€ κάθε μήνα (καθαρή αξία χωρίς φόρους) και να αγοράζω τα Unlimited πακέτα που θα βγάζουν συνήθως τα καλοκαίρια. 12μήνες x 2,80€ = 33,60€, οπότε αν βγάζουν unlimited των 10€ όπως έβγαζαν κάθε χρόνο θα έχω απεριόριστα τα καλοκαίρια.
  3. Λοιπόν, αν δεν το πήρατε χαμπάρι τον ήπιαμε όσοι ανανεώνουμε με DIY. Κατάργησαν τα δώρα 5GB σε social & chat και Video Streaming.
  4. Αυτό με τις αναβαθμίσεις είναι καινούριο φαινόμενο; Θέλω να κάνω ανανέωση των πακέτων μου και έφαγα πόρτα..
  5. Εμένα πάντως μια χαρά δουλεύουν οι εφαρμογές
  6. Άργησα να μπω να διαβάσω νεότερα σχόλια και την πάτησα και εγώ με τον δωρεάν κωδικό εποχή διάλεξα 1 εβδομάδα όποτε δε μου τα συμψήφισε με τα υπάρχον ΜΒ του reload it!
  7. Μια ερώτηση. Τα ΜΒ από ένα αγορασμένο πακέτο giga month (τα πλέον 4GB) ανανεώνονται αν μπει ένα πακέτο ομιλίας combo?
  8. Εγώ που άλλαξα διεύθυνση αποστολής, δούλεψε το Cosmote one. Πήγα σε Γερμανό και μου το έκαναν. Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. Σε καρτοκινητο και σε σταθερή αλλάζει ναι (αυτά τα άλλαξα εγώ. Σε συμβόλαια δε γνωρίζω αλλ δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα). Έχουν περάσει κάνα 2 χρόνια που το έκανα και νομίζω πως αλλάζει η διεύθυνση Αποστολης λογαριασμών. Άλλαξα τα δικά νου για να συμβαδίζει με τη διεύθυνση του πατρικού μου.
  10. Παιδιά, όπως ειπ και ο φίλος παραπάνω, πηγαίνετε σε ένα κατάστημα Cosmote/Γερμανός, βάζετε οικογενειακώς την ίδια διεύθυνση, και ζητήστε απ τον υπάλληλο να σας εντάξει στο σχήμα Cosmote one. Μια χαρά γίνεται. Το έχω κάνει προσωπικά.
  11. Ok την διέγραψα ως αυτόματη πληρωμή. Τον άλλο μήνα θα δοκιμάσω πάλι και επιζώ να έφταιγε αυτό!
  12. [emoji23][emoji23] Θα γυρίσει μπούμερανγκ κάποια στιγμή με κανένα ακριβότερο δώρο!!
  13. Μου συμβαίνει κάτι παράδοξο. Πω να ανανεώσω με PayPal, και μου δίνει άκυρο. Βάζω το PayPal της γυναίκας μου και το περνάει. Έχει κανείς καμία ιδέα γιατί να συμβαίνει αυτό; Sent from my iPhone using Tapatalk
×
×
  • Create New...