minast Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 (edited) Καλησπέρα σας Αφού πρώτα σας γνωρίσω ότι έχω προσφύγει στη Γ.Γ. Καταναλωτή και στη Γ.Γ. Συνηγόρου του Καταναλωτή , θα ήθελα τις γνώμες σας για το πιο κάτω : Εκτός του συμβολαίου για τον αριθμό που χρησιμοποιώ έχω και ένα συμβόλαιο για "μηδενικό πάγιο " εδώ και δέκα χρόνια. Πήγα λοιπόν στην Cosmote και ζήτησα τη διακοπή του. Τότε με πληροφόρησαν ότι θα χρεωθώ με 15 € ως τέλος αποσύνδεσης. Ερωτώ λοιπόν αν αυτό είναι σωστό και δίκαιο , για να μη πω εκβιαστικό , τη στιγμή που έχουν περάσει 10 χρόνια , το συμβόλαιο έχει μετατραπεί αυτόματα σε αορίστου χρόνου και δεν υφίσταται επιδότηση συσκευής ?? Ευχαριστώ ΥΓ : Επειδή για πρώτη φορά γράφω δε ξέρω αν το έκανα σωστά Δεν έχει σημασία εάν είναι σωστό και δίκαιο, δυστυχώς είναι νόμιμο. Από τη στιγμή που ανακοίνωσαν μονομερή αλλαγή όρων της μεταξύ σας σύμβασης, μπορείς να αποχωρήσεις αζημίως εντός μήνα από τη στιγμή της ανακοίνωσης. Παρ' ότι αυτό έχει συμβεί αρκετές φορές τα τελευταία 10 χρόνια που είσαι συνδρομητής, το κρίσιμο είναι πότε έκανες το αίτημα διακοπής. Πριν λίγους μήνες αύξησαν το πάγιο στο μηδενικό και το έκαναν 2.5€. Εάν η διακοπή σου ήταν εντός μήνα από τη στιγμή που σου γνωστοποιήθηκε, επικαλείσαι αυτήν και αποχωρείς αζημίως. Ρίξε μια ματιά και εδώ: https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/T23B/section/anakoinoseis_xreoseon Σημείωση: Εάν σου έστειλαν λογαριασμό στον οποίο ανακοινώνουν μελλοντική αλλαγή όρων σύμβασης, χρησιμοποιείς την ημερομηνία έκδοσης ως ημερομηνία γνωστοποίησης (συνήθως είναι λίγο αργότερα από την online). Επίσης, σε περίπτωση φορητότητας δεν χρεώνεται τέλος αποσύνδεσης. Edited November 1, 2017 by minast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpapoy Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Επικοινώνησα σήμερα με την Cosmote για να πάρω κωδικό διακοπής συμβολαίου σύμφωνα με την ανακοίνωση τους και μου είπαν να περιμένω την έκδοση του λογαριασμού και εφόσον το αναφέρει πάνω, τότε δεν θα πληρώσω διαφορετικά θα πρέπει να πληρώσω τέλος αποσύνδεσης κλπ... Είναι διαφορετικός ο κωδικός που βγαίνει σε κάθε περίπτωση! Παράθεση Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 (edited) Εχω ενα Cosmote χωρις παγιο εδω και χρονια. Aποφασισαν απο τον Αυγουστο να αλλαξουν "τιμολογιακη πολιτικη" και το Cosmote χωρις παγιο να το μετονομασουν Cosmote Basic και να αρχισουν να χρεωνουν 2ευρω παγιο. Ο δε Λακης στο τηλεφωνο με τουπε χιλιων καρδιναλιων να προσπαθει να μου πει οτι εχω υπογραψει οτι η Cosmote μπορει οποτε γουσταρει να αλλαξει την τιμολογιακη πολιτικη της, και φυσικα να αρνείτο να μου στειλει την υπογραφη μου. Πρεπει να παω σε καταστημα να το αιτηθω, ενω χιλιες δυο αλλες ******** τις δεχονται τηλεφωνικα. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Edited November 3, 2017 by XP130TD Χαρακτηρισμοί προσώπων απαγορεύονται Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 (edited) σωστός ο τίτλος,αυτοί μπορούν να μας χρεώνουν ότι θέλουν οπότε θέλουν και δεν είναι μόνο σ αυτό, συμβόλαια,καρτοκινητα το ίδιο αν δεν σου αρέσει σου λένε φύγε εκ του ασφαλούς,αφού ξέρουν ότι τα έχουν συμφωνήσει κάτω από το τραπέζι Sent from my LG-H960 using Tapatalk Edited November 3, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Έχω μια εβδομάδα μαζί τους στα τηλέφωνα για την ανανέωση των συμβολαίων μου. Μου κάνουν από το τμήμα διακοπών τελική προσφορά με ΔΙΠΛΑΣΙΑ τιμή από αυτή που είχα 3 χρόνια τώρα. Καμία συνεννόηση, έχει αλλάξει λένε η εμπορική τους πολιτική. Εμένα όμως η πιστωτική μου δεν έχει αλλάξει, τους εξοφλεί ανελλιπώς κάθε μήνα. Αντίο λοιπόν σε όλα, δεν πρόκειται να δώσω διπλάσια λεφτά για τις ίδιες παροχές. Μόλις έχασαν 2 Cosmote XL (+ ένα τρίτο XL που προσφέρθηκα να τους φέρω από τη VF και αδιαφορούν) + internet on the go 20GB + σταθερό + ADSL + extra SIMs για tablet + SIM συναγερμού + την προμήθεια από τη Eurobank λόγω Cosmote World Mastercard. Κρατάω μόνο CosmoteTV μιας και έχω καλή τιμή εκεί, αν και το βλέπω να φεύγει και αυτό μετά από 6 μήνες που τελειώνει η δέσμευση. Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον δημιουργό της παρούσας εμπορικής πολιτικής. Βλέπω καθαρά το όραμά του να μείνει με τα προνομιακά what’s up και να μαζεύει 8.5 ευρώ τον μήνα από τα οποία το 24% είναι ΦΠΑ. Ήμουν έτοιμος να πω ναι στις ίδιες τιμές, δεν ήθελα ούτε παραπάνω παροχές, ούτε λιγότερα λεφτά. Πλέον και να φτάσουν να μου δώσουν τα ίδια θα φύγω γιατί έχω στραβώσει, μόνο με παραπάνω παροχές στα ίδια λεφτά θα μείνω. Το πιο σπαστικό είναι η ασυνεννοησία. Κάθε φορά που μιλάω μου δίνουν άλλη τιμή, άλλες φορές προς τα κάτω, άλλες προς τα πάνω. Κανείς δεν κοιτάει το ιστορικό. Αντίο λοιπόν. Θα μπορούσα να μείνω στους ίδιους με καρτοκινητά, δεν θέλω όμως να επιβραβεύω τέτοιες συμπεριφορές. Vodafone, έρχομαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Έχω μια εβδομάδα μαζί τους στα τηλέφωνα για την ανανέωση των συμβολαίων μου. Μου κάνουν από το τμήμα διακοπών τελική προσφορά με ΔΙΠΛΑΣΙΑ τιμή από αυτή που είχα 3 χρόνια τώρα. Καμία συνεννόηση, έχει αλλάξει λένε η εμπορική τους πολιτική. Εμένα όμως η πιστωτική μου δεν έχει αλλάξει, τους εξοφλεί ανελλιπώς κάθε μήνα. Αντίο λοιπόν σε όλα, δεν πρόκειται να δώσω διπλάσια λεφτά για τις ίδιες παροχές. Μόλις έχασαν 2 Cosmote XL (+ ένα τρίτο XL που προσφέρθηκα να τους φέρω από τη VF και αδιαφορούν) + internet on the go 20GB + σταθερό + ADSL + extra SIMs για tablet + SIM συναγερμού + την προμήθεια από τη Eurobank λόγω Cosmote World Mastercard. Κρατάω μόνο CosmoteTV μιας και έχω καλή τιμή εκεί, αν και το βλέπω να φεύγει και αυτό μετά από 6 μήνες που τελειώνει η δέσμευση. Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον δημιουργό της παρούσας εμπορικής πολιτικής. Βλέπω καθαρά το όραμά του να μείνει με τα προνομιακά what’s up και να μαζεύει 8.5 ευρώ τον μήνα από τα οποία το 24% είναι ΦΠΑ. Ήμουν έτοιμος να πω ναι στις ίδιες τιμές, δεν ήθελα ούτε παραπάνω παροχές, ούτε λιγότερα λεφτά. Πλέον και να φτάσουν να μου δώσουν τα ίδια θα φύγω γιατί έχω στραβώσει, μόνο με παραπάνω παροχές στα ίδια λεφτά θα μείνω. Το πιο σπαστικό είναι η ασυνεννοησία. Κάθε φορά που μιλάω μου δίνουν άλλη τιμή, άλλες φορές προς τα κάτω, άλλες προς τα πάνω. Κανείς δεν κοιτάει το ιστορικό. Αντίο λοιπόν. Θα μπορούσα να μείνω στους ίδιους με καρτοκινητά, δεν θέλω όμως να επιβραβεύω τέτοιες συμπεριφορές. Vodafone, έρχομαι! Φορητοτητα εκανες; Σε ρωταω γιατι και εμενα τα ιδια εκαναν ....μολις ειδαν φορητοτητα εκει πηρανε μπρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Φορητοτητα εκανες; Σε ρωταω γιατι και εμενα τα ιδια εκαναν ....μολις ειδαν φορητοτητα εκει πηρανε μπρος Ναι, είμαι υπό φορητότητα τώρα, θα ολοκληρωθεί την ημέρα που λήγει το συμβόλαιο να μην έχουμε απρόοπτα με χρεώσεις. Με πήραν 10 λεπτά μετά την αίτηση φορητότητας και μου έδωσαν _ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ_ προσφορά από αυτή που μου είχαν δώσει πριν 24 ώρες από το τμήμα διακοπών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Ναι, είμαι υπό φορητότητα τώρα, θα ολοκληρωθεί την ημέρα που λήγει το συμβόλαιο να μην έχουμε απρόοπτα με χρεώσεις. Με πήραν 10 λεπτά μετά την αίτηση φορητότητας και μου έδωσαν _ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ_ προσφορά από αυτή που μου είχαν δώσει πριν 24 ώρες από το τμήμα διακοπών. Τι να πω φιλε μου. Εγω εκανα αιτηση φορητοτητας καπου στις 20 οκτ. Ενω πιο πριν κοροιδευανε, με πηρανε μου κανανε στην ιδια τιμη που ειχα το XL ( κατω απο 29 νομιζω) και μου ριξανε το σταθερο vdsl 50 στα 32€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 (edited) Τι να πω φιλε μου. Εγω εκανα αιτηση φορητοτητας καπου στις 20 οκτ. Ενω πιο πριν κοροιδευανε, με πηρανε μου κανανε στην ιδια τιμη που ειχα το XL ( κατω απο 29 νομιζω) και μου ριξανε το σταθερο vdsl 50 στα 32€ Έχει άλλη πολιτική το Νοέμβρη φαίνεται. Εικαζω ότι θέλουν να βγάλουν τα $$$ της ανανέωσης άδειας των 1800MHz. Καλώς, επαναλαμβάνω: ας τα βγάλουν από τα 8.5 των προνομιακών που μοίραζαν σαν στραγάλια ενώ ζητούσαν αρχική τιμή 88 στα συμβολαια για τις ίδιες παροχές. (Με μια μικρή άνευ σημασίας διαφορά στα MB). Edited November 5, 2017 by georgemv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 όχι, σε έχουν κατατάξει ως καλοπληρωτή. αυτό είναι ΚΑΙ ψυχολογικό προφίλ, οτι δηλαδή είσαι υπάκουος και θα δεχθείς αυξήσεις κλπ πιέσεις χωρίς πολλά πολλά. προσπαθούν λοιπόν να αυξήσουν το περιθώριο κέρδους τους συμπιέζοντας όσους θεωρούν "μαλακούς". πάρε το νούμερο σου και φύγε ότι προσφορά και αν σου κάνουν. το λιγότερο που θα κερδίσεις είναι οτι θα βγεις απο τη λίστα με τα "πρόβατα" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Έχω μια εβδομάδα μαζί τους στα τηλέφωνα για την ανανέωση των συμβολαίων μου. Μου κάνουν από το τμήμα διακοπών τελική προσφορά με ΔΙΠΛΑΣΙΑ τιμή από αυτή που είχα 3 χρόνια τώρα. Καμία συνεννόηση, έχει αλλάξει λένε η εμπορική τους πολιτική. Εμένα όμως η πιστωτική μου δεν έχει αλλάξει, τους εξοφλεί ανελλιπώς κάθε μήνα. Αντίο λοιπόν σε όλα, δεν πρόκειται να δώσω διπλάσια λεφτά για τις ίδιες παροχές. Μόλις έχασαν 2 Cosmote XL (+ ένα τρίτο XL που προσφέρθηκα να τους φέρω από τη VF και αδιαφορούν) + internet on the go 20GB + σταθερό + ADSL + extra SIMs για tablet + SIM συναγερμού + την προμήθεια από τη Eurobank λόγω Cosmote World Mastercard. Κρατάω μόνο CosmoteTV μιας και έχω καλή τιμή εκεί, αν και το βλέπω να φεύγει και αυτό μετά από 6 μήνες που τελειώνει η δέσμευση. Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον δημιουργό της παρούσας εμπορικής πολιτικής. Βλέπω καθαρά το όραμά του να μείνει με τα προνομιακά what’s up και να μαζεύει 8.5 ευρώ τον μήνα από τα οποία το 24% είναι ΦΠΑ. Ήμουν έτοιμος να πω ναι στις ίδιες τιμές, δεν ήθελα ούτε παραπάνω παροχές, ούτε λιγότερα λεφτά. Πλέον και να φτάσουν να μου δώσουν τα ίδια θα φύγω γιατί έχω στραβώσει, μόνο με παραπάνω παροχές στα ίδια λεφτά θα μείνω. Το πιο σπαστικό είναι η ασυνεννοησία. Κάθε φορά που μιλάω μου δίνουν άλλη τιμή, άλλες φορές προς τα κάτω, άλλες προς τα πάνω. Κανείς δεν κοιτάει το ιστορικό. Αντίο λοιπόν. Θα μπορούσα να μείνω στους ίδιους με καρτοκινητά, δεν θέλω όμως να επιβραβεύω τέτοιες συμπεριφορές. Vodafone, έρχομαι! Γυρνα τα σε F2G ολα τα κινητα,κοψε τα 20gb internet on the go για αρχη.Το σταθερο στειλε το στην Forthnet αν ειναι καλη στην περιοχη σου. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Έχω ήδη στείλει για φορητότητα τις φωνές και έχω δώσει εντολή να κοπούν τα υπόλοιπα την ημέρα λήξης του συμβολαίου. Η Wind δε με βολεύει γιατί δεν έχει ασχοληθεί με τη Λαμία ακόμα. Για το σταθερό πάω VoIP και για internet σταθερού FibAir. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Καλημέρα. Θα μπορούσε κάποιος σας παρακαλώ να μου εξηγήσει τη διαφορά ανάμεσα στο "Cosmote Travel Pass" και το "Cosmote Traveller" ? (Δεν είναι πολύ σαφές μέσα από την εφαρμογή). Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Έχω ήδη στείλει για φορητότητα τις φωνές και έχω δώσει εντολή να κοπούν τα υπόλοιπα την ημέρα λήξης του συμβολαίου. Η Wind δε με βολεύει γιατί δεν έχει ασχοληθεί με τη Λαμία ακόμα. Για το σταθερό πάω VoIP και για internet σταθερού FibAir. Βγάλε αντίστοιχα και την κάποια πιστωτική συνεργασίας Vodafone (θα πρότεινα την Diners) και θα εξακολουθείς να μαζεύεις και την έκπτωση κάθε μήνα. Ντροπή πάντως να αυξάνουν τιμές. Που να πήγαινες και με τσαμπουκά να ζήταγες π.χ. και +5GB ανά γραμμή δωρεάν. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 (edited) Βγάλε αντίστοιχα και την κάποια πιστωτική συνεργασίας Vodafone (θα πρότεινα την Diners) και θα εξακολουθείς να μαζεύεις και την έκπτωση κάθε μήνα. Ντροπή πάντως να αυξάνουν τιμές. Που να πήγαινες και με τσαμπουκά να ζήταγες π.χ. και +5GB ανά γραμμή δωρεάν. Δεν κάνει κανείς στα συμβόλαιο προσφορές αυτόν τον μήνα (Wind/Vodafone/Cosmote), δίνουν τις τιμές καταλόγου και τέλος. Σε συνδιασμό με 30 ευρώ τέλη φορητότητας, τα συμπεράσματα δικά σας :X Πάω σε καρτοκινητό vodafone και θα επανεκτιμήσω μετά από κάποιους μήνες την κατάσταση. To πιο πιθανόν είναι να μην με ξαναδούν ποτέ στην Cosmote και ας ψάξουν αλλού τον τριψήφιο τζίρο που τους έκανα κάθε μήνα για όλες τις γραμμές που φεύγουν/κόβονται. Δε γίνεται να δίνουν τις παροχές του XL σαν συμβόλαιο 88 ευρώ τελική (74 + φόροι) και τα ίδια σαν προνομιακό WU 8.5+12% = 9.52 ευρώ. Μιλάμε για διαφορά 10X. :mad: Προσωπικά δεν το δέχομαι, είναι προσβλητικό προς τη νοημοσύνη μου. Με την πρότερη κατάσταση είχα γερή έκπτωση σε κάθε γραμμη + cosmote mastercard + συνδιαστικά κινητά/σταθερό/tv και κάπως ερχόταν πιο κοντά το πράγμα (και πάλι πιο φθηνό το WU, αλλά είχε και μερικά επιπλέον καλά το συμβόλαιο και ok, ήταν μικρή διαφορά). Όπως είπα και πριν, επειδή νιώθω ότι με κοροϊδεύουν κατάμουτρα ΔΕΝ πάω σε WU γιατί δεν θέλω να παραμείνω πελάτης τους παρόλο που θα είχα το σούπερ δίκτυο και τις τιμές της κάρτας. Πάω vodafone κάρτα και βλέπουμε. Edited November 8, 2017 by georgemv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Για φορητότητα θέλουν 30€ και στο συμβόλαιο εκτός από τα καρτοκινητά; Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Δεν κάνει κανείς στα συμβόλαιο προσφορές αυτόν τον μήνα (Wind/Vodafone/Cosmote), δίνουν τις τιμές καταλόγου και τέλος. Σε συνδιασμό με 30 ευρώ τέλη φορητότητας, τα συμπεράσματα δικά σας :X Πάω σε καρτοκινητό vodafone και θα επανεκτιμήσω μετά από κάποιους μήνες την κατάσταση. To πιο πιθανόν είναι να μην με ξαναδούν ποτέ στην Cosmote και ας ψάξουν αλλού τον τριψήφιο τζίρο που τους έκανα κάθε μήνα για όλες τις γραμμές που φεύγουν/κόβονται. Δε γίνεται να δίνουν τις παροχές του XL σαν συμβόλαιο 88 ευρώ τελική (74 + φόροι) και τα ίδια σαν προνομιακό WU 8.5+12% = 9.52 ευρώ. Μιλάμε για διαφορά 10X. :mad: Προσωπικά δεν το δέχομαι, είναι προσβλητικό προς τη νοημοσύνη μου. Με την πρότερη κατάσταση είχα γερή έκπτωση σε κάθε γραμμη + cosmote mastercard + συνδιαστικά κινητά/σταθερό/tv και κάπως ερχόταν πιο κοντά το πράγμα (και πάλι πιο φθηνό το WU, αλλά είχε και μερικά επιπλέον καλά το συμβόλαιο και ok, ήταν μικρή διαφορά). Όπως είπα και πριν, επειδή νιώθω ότι με κοροϊδεύουν κατάμουτρα ΔΕΝ πάω σε WU γιατί δεν θέλω να παραμείνω πελάτης τους παρόλο που θα είχα το σούπερ δίκτυο και τις τιμές της κάρτας. Πάω vodafone κάρτα και βλέπουμε. Χίλια δίκια έχεις από μένα. Και κάρτα ακόμα καλύτερα. Εγώ είμαι 20 και δεν έχω κάνει ποτέ συμβόλαιο. Πάντα την έβγαζα οικονομικότερα με κάρτα και με περισσότερες παροχές. Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι στερήθηκα κάτι. Μην σου πω ότι θα μπορείς να έχεις και τζάμπα το τηλέφωνό σου όπως έκανες μέχρι τώρα. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Καλησπέρα, Μετά απο πολλά χρόνια με cosmote xl, πάντα σε προσφορά απο 22 μέχρι 32€ περίπου, λέω να κάνω μετάβαση σε κάρτα. στις 27/12 λήγει το συμβόλαιο και μου ειπαν οτι πρεπει να ενημερώσω 1 μηνα πιο νωρίς για την μετατροπή. προσφορά ακόμη δεν έχει παίξει, άρα κάπου ανάμεσα 25-27/11 θα στείλω αίτημα για μετατροπή σε whatsup. Με 20-25€ σε κάρτες και με την λογική ότι χρειάζομαι 800-1000 λεπτά ομιλίας προς όλους και τουλάχιστον +1,5gb data, πιστεύετε ότι θα την παλέψω; Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Καλησπέρα, Μετά απο πολλά χρόνια με cosmote xl, πάντα σε προσφορά απο 22 μέχρι 32€ περίπου, λέω να κάνω μετάβαση σε κάρτα. στις 27/12 λήγει το συμβόλαιο και μου ειπαν οτι πρεπει να ενημερώσω 1 μηνα πιο νωρίς για την μετατροπή. προσφορά ακόμη δεν έχει παίξει, άρα κάπου ανάμεσα 25-27/11 θα στείλω αίτημα για μετατροπή σε whatsup. Με 20-25€ σε κάρτες και με την λογική ότι χρειάζομαι 800-1000 λεπτά ομιλίας προς όλους και τουλάχιστον +1,5gb data, πιστεύετε ότι θα την παλέψω; Βρισκόμενος στην ίδια θέση νωρίτερα, μπορώ να πω ότι χρειάζεται μία μικρή προσαρμογή, αλλα δεν θα το μετανιώσεις. Είναι προφανές πάντως ότι η Cosmote συνειδητά σπρώχνει τον κόσμο είτε εκτός εταιρείας, είτε μακριά από τα συμβόλαια και προς τις κάρτες - κρίνοντας από τα σχόλια εδώ, τον τελευταίο μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoteo33 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Γεια σας, ήμουν για πάνω από 10 χρόνια συνδρομητής Cosmote. Είχα 2 γραμμές οικογενειακό, σε κάθε γραμμή 120Λ προς όλους, 1500 προς Cosmote και 200MB. Αυτά με 38€ πάγιο. Έκανα αίτηση φορητότητας σε Q και πήγα εδώ και μια εβδομαδα. Δεν μπήκαν καν στον κόπο να κάνουν αντιπροσφορά να προσπαθήσουν να μείνω στην Cosmote. Δεν πήραν καν τηλέφωνο. Πραγματικά δεν θέλουν άλλους συνδρομητές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Ίσως είναι κοντά στο 50% και προσπαθούν να μην το περάσουν και πέσουν σε διατάξεις αγορανομίας περί δεσπόζουσας θέσης. Αν γίνει αυτό θα έχουν παρεμβάσεις της ΕΕΤΤ στα τιμολόγια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Δεν κάνει κανείς στα συμβόλαιο προσφορές αυτόν τον μήνα (Wind/Vodafone/Cosmote), δίνουν τις τιμές καταλόγου και τέλος. Σε συνδιασμό με 30 ευρώ τέλη φορητότητας, τα συμπεράσματα δικά σας :X Πάω σε καρτοκινητό vodafone και θα επανεκτιμήσω μετά από κάποιους μήνες την κατάσταση. To πιο πιθανόν είναι να μην με ξαναδούν ποτέ στην Cosmote και ας ψάξουν αλλού τον τριψήφιο τζίρο που τους έκανα κάθε μήνα για όλες τις γραμμές που φεύγουν/κόβονται. Δε γίνεται να δίνουν τις παροχές του XL σαν συμβόλαιο 88 ευρώ τελική (74 + φόροι) και τα ίδια σαν προνομιακό WU 8.5+12% = 9.52 ευρώ. Μιλάμε για διαφορά 10X. :mad: Προσωπικά δεν το δέχομαι, είναι προσβλητικό προς τη νοημοσύνη μου. Με την πρότερη κατάσταση είχα γερή έκπτωση σε κάθε γραμμη + cosmote mastercard + συνδιαστικά κινητά/σταθερό/tv και κάπως ερχόταν πιο κοντά το πράγμα (και πάλι πιο φθηνό το WU, αλλά είχε και μερικά επιπλέον καλά το συμβόλαιο και ok, ήταν μικρή διαφορά). Όπως είπα και πριν, επειδή νιώθω ότι με κοροϊδεύουν κατάμουτρα ΔΕΝ πάω σε WU γιατί δεν θέλω να παραμείνω πελάτης τους παρόλο που θα είχα το σούπερ δίκτυο και τις τιμές της κάρτας. Πάω vodafone κάρτα και βλέπουμε. Μετά απο λίγο καιρό θα τρέχουν να μας ξαναμαζέψουν (με ψευτοπροσφορές) γιατί δεν καταλαβαίνουν ούτε επιβραβεύουν τους καλοπληρωτές και τους προσηλωμένους στο group cosmote, ας μην μείνουν με τα ''λαμόγια'' Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Μετά απο λίγο καιρό θα τρέχουν να μας ξαναμαζέψουν (με ψευτοπροσφορές) γιατί δεν καταλαβαίνουν ούτε επιβραβεύουν τους καλοπληρωτές και τους προσηλωμένους στο group cosmote, ας μην μείνουν με τα ''λαμόγια'' Αυτό που με προβληματίζει, είναι ότι σύμφωνα με την πρόσφατη ανακοίνωση αποτελεσμάτων του ΟΤΕ, φαίνεται να πηγαίνει ικανοποιητικά στην εγχώρια αγορά. Δυσκολεύομαι λοιπόν να καταλάβω γιατί κάνουν αλλεπάλληλες αυξήσεις μέσα στο 2017 και σπρώχνουν τον κόσμο μακριά από τα συμβόλαια. Για να μην παρεξηγηθώ, αυτό δεν χαρακτηρίζει μόνο στον ΟΤΕ, αλλά και τους άλλους παρόχους. Με αυτό το ρυθμό, οι μη-συστημικοί πάροχοι και ξένοι πάροχοι με (δωρεάν) roaming θα αρχίσουν σύντομα να φαίνονται πολύ ελκυστικές λύσεις επικοινωνίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Ξερει κανεις που πηγε το thread του Cosmote Home (για σταθερες συνδεσεις) που ειχα κανει μια ερωτηση και τωρα ξαφνικα δεν το βλεπω πουθενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 (edited) Αυτό που με προβληματίζει, είναι ότι σύμφωνα με την πρόσφατη ανακοίνωση αποτελεσμάτων του ΟΤΕ, φαίνεται να πηγαίνει ικανοποιητικά στην εγχώρια αγορά. Δυσκολεύομαι λοιπόν να καταλάβω γιατί κάνουν αλλεπάλληλες αυξήσεις μέσα στο 2017 και σπρώχνουν τον κόσμο μακριά από τα συμβόλαια. Για να μην παρεξηγηθώ, αυτό δεν χαρακτηρίζει μόνο στον ΟΤΕ, αλλά και τους άλλους παρόχους. Με αυτό το ρυθμό, οι μη-συστημικοί πάροχοι και ξένοι πάροχοι με (δωρεάν) roaming θα αρχίσουν σύντομα να φαίνονται πολύ ελκυστικές λύσεις επικοινωνίας. Δεν σπρώχνουν κανέναν απο τα συμβόλαια. ΑΚΡΙΒΑΙΝΟΥΝ στεγνά τα συμβόλαια και θα ακολουθήσουν τα καρτοκινητά. Ελάχιστοι θα μπουν στη διαδικασία να κάνουν συμβόλαιο με φθηνότερο ξένο πάροχο καθώς το ξένο νούμερο αυτόματα σε απαγορεύει απο κλήσεις, οπότε μόνο για data και αν. Εδώ δεν μπαίνουν στο κόπο να υποστηρίξουν το petition, λες να μπουν στη διαδικασία να κάνουν ψάξιμο και συμβόλαιο με ξένο πάροχο... Λύση το δίκαρτο αφού δεν συμφέρει να δίνεις 30€ κάθε φορά που κόβουν πακέτα και προσφορές. Ξένα νούμερα/πάροχο μόνο απο όσου έχουν φύγει λόγω κρίσης και έχουν αποκτήσει νούμερο της χώρας υποδοχής τους. Edited November 10, 2017 by NaGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts