Jump to content

andreasp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    440
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by andreasp

  1. 299 Εχει στην wind και επιστροφη 20% σε yellows στην πειραιως. Λέω να το πάρω. Νομίζω οτι σε αυτά τα λεφτά ή κοντά σε αυτά τα λεφτά, δεν βρίσκω κάτι άλλο ιδιαίτερα καλό.
  2. και στην 10.3.10 (PFGMIXM) πάντως δεν βλέπω να λείπει κάτι. Απορώ γιατί το κάνει αυτό η Xiaomi. Φτιάχνει 2-3 υποτιθεμενα bugs και χαλάνε σημαντικές λειτουργίες. Ειμαι βέβαιος ότι δεν την βάζουν σε ενα κινητό να το ανάψουν και να το δουλέψουν 2-3 μέρες. Στου κασίδι το κεφάλι!
  3. Καμιά λύση υπάρχει? Γιατί το tablet εχει σταματήσει να λειτουργεί, γιατί δεν αναβαθμίζεται το Google Services.
  4. Τι εχει γινει με αυτη την εφαρμογη? Εχω ενα tablet Lenovo A2 και εχει αποτελειωσει απο αυτη την εφαρμογη. Δεν γινεται update, κολλαει συνεχεια, και κοιταω κριτικές στο playstore και γινεται σφαγή. Εχει 2,5 εκατομμυρια με 1 αστέρι , πρόσφατες (ακομα και σημερινες) που όλοι βρίζουν γιατί καταστράφηκε η συσκευή τους.
  5. Μια χαρα υπάρχει. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οι φορτιστές εξελίσσονται. Προφανώς και η Xiaomi εβαλε απλο φορτιστη για λόγους κόστους. Πρέπει να συνεχίζουμε να φορτίζουμε με 2amp ? Γιατί όχι με 1amp για να ειναι ακομα πιο ήρεμη η μπαταρία? Διαβάζω τόσα διαφορετικά πράγματα για τις μπαταρίες, και μου κάνουν εντύπωση. Ανεκαθεν φόρτιζα ολο το βραδυ τα κινητα μου. ΠΟΤΕ οχι απλα δεν χαλασε μπαταρια, αλλά δεν έπεσε καν. Πρώτα έσπασε το τηλέφωνο. Το τελευταιο τηλεφωνο που ειχε θεμα με την μπαταρια του ηταν το Lenovo a806 , ο οποιο και αυτο το κακομοιρο εφταιγε περισσοτερο το software που δεν εκανε calibration στην μπαταρία.
  6. Τα εχω δει αυτά. Αμφιλεγόμενες υπηρεσίες επι πληρωμή για να το ξεκλειδώσεις. Αν το φλασαρω απο την αρχη με τιποτα adb δεν θα ξεκλειδωσει?
  7. Πέθανε το myphone? Δεν ειναι δυνατον μετα απο τοσα χρονια να μην γνωριζει κανεις πως θα το φτιαξω. Κανεις δεν διαβάζει πια ?
  8. Καλησπέρα, Εχω ενα Galaxy S7 κλειδωμενο απο παροχο στην Ιρλανδια. Eir λέγεται. Invalid Sim card Network locked sim cardi inserted Ζηταει pin και puk παροχου , τα οποια δεν υπαρχουν Καμία λύση υπάρχει? Που μπορώ να βρω οδηγίες να το φορμάρω απο την αρχή?
  9. Εχω στα χερια μου ενα κλειδωμενο τηλεφωνο απο τον παροχο Eir στην Ιρλανδια. Οπως μου ειπαν ειναι μια μικρη εταιρια κινητης που δεν ξερουν τι τους γινεται. Το τηλεφωνο ειναι κλειδωμενο για τον συγκεκριμενο πάροχο και βγάζει "Network Locked Sim card." Υπάρχει κανένας τρόπος να το ξεκλειδώσω?
  10. Αν ασφαλισω το σπιτι σου, σου δινω μαζι και ΑΕ Οικογενειαρχη που καλυπτει την ΑΕ σου για ποδήλατο. Το παίζω στοίχημα ότι θα σου καλύψει και την ΑΕ απο το πατίνι, αφού στην Ελλάδα σύμφωνα με τον νόμο, είναι ποδήλατο. Αν σε ενδιαφέρει σοβαρά, στείλε μου pm.
  11. Υπαρχει καμια λυση για το παρακάτω κλείδωμα ? SIM network PIN blocked. Enter SIM network PUK Το τηλέφωνο ήταν στην Ιρλανδία σε πάροχο Eir. Το εδωσε η κόρη στον πατέρα, και με το που μπηκε αλλο sim κλειδωσε. Εμεινε κανα χρονο στο συρταρι, και μου το εδωσε εμενα. Παίζει να το ξεκλειδώσω να το χρησιμοποιήσω?
  12. andreasp

    Meizu M5

    Καλημέρα! Επεσε στα χερια μου χτες και μπηκε σε λειτουργία αφου με παίδεψε λίγο να φτιάξω Flyme , Και τα κατάφερα μόνο απο υπολογιστή. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Μου έκανε εντύπωση ότι με όλες τις εφαρμογές ανοιχτές, με 2,54gb σε χρήση απο τα 3, δεν κόλλαγε πουθενά. Η χρήση του ηταν πιο smooth απο το Xiaomi Redmi note 7 που εχω εγω. Το θεμα μας ποιο ειναι τωρα... Που βρίσκω την επιλογή για το ποιες εφαρμογές θα κάνουν autostart? Εχω το life360 το οποιο αν δεν το ανοιξεις με το χερι, δεν ξεκινάει. Φοράει την τελευταία έκδοση Flyme που περάστηκε με OTA.
  13. Καλημέρα και απο εμένα! Προχτες αγόρασα το Redmi Note 7. Δυστυχως δεν το θυμηθηκα οτι ηθελα wifi calling για να παρω το Mi 8 Lite, παρολο που το ειχα στα προαπαιτουμενα. Τι κάνουμε τώρα? Πήρα στο 13888, μου ενεργοποιησαν την υπηρεσια παρολο που οπως μου ειπαν το συστημα ελεγε οτι δεν την υποστηριζει η συσκευη μου. Ειτε στο sim1 είτε στο sim2, πηγαινοντας στις ρυθμισεις του dialer δεν βλεπω τιποτα για Wifi Calling.
  14. Βρήκες καμιά λύση? Και εγω προσπαθω να το αναστήσω με android 5 τουλαχιστον για να παιζει το winbank. Και τα Miui ειναι android 4 ? Μόνο αυτό λέει 5.1 https://www.needrom.com/download/cm12-1-xperia-mix-for-a806-by-www-mtkroms-com/ Υπάρχουν οδηγίες πουθενάς πώς να το περάσουμε?
  15. Τελικά τι έγινε? Σήμερα συνέβει ακριβώς το ίδιο πράγμα σε ένα a806. Βγηκε το sim, και μπηκε ενα αλλο. Ξαναμπήκε το sim που είχε, και απο τότε κανει συνεχομενες επανεκινησεις αμεσως μολις παει να φορτωσει και να μπει στο desktop
  16. Δεν είναι έτσι ακριβώς. Χιλιάδες αντικείμενα μένουν στα απολεσθέντα των αεροδρομίων τα οποία βγαίνουν σε δημόσιους πλειστηριασμούς. Και αυτό γίνεται παγκοσμίως. Μετα απο ένα διάστημα, νομίζω 2-3 μήνες, αν δεν ζητηθούν τα αντικείμενα, περιέρχονται στην ιδιοκτησία του αεροδρομίου. Υπάρχει και σειρά με δημοπρασίες αεροδρομίων. Baggage Battles νομιζω την λένε.
  17. Τιμολόγιο για το ξεκλείδωμα λέω. Το αεροδρόμιο μπορεί να πληρώσει μόνο άσπρα λεφτά. Τεσπα. Οπως μαθαίνω αυτό που λες θα γίνει τελικά. Θα δημοπρατηθούν για ανταλλακτικα.
  18. Καταλαβαινω την δυσπιστία, αλλά όταν ζητάω κάποιον να τα ξεκλειδωσει με τιμολογιο και όχι ρώσους hacker, ειναι ενδεικτικό νομίζω ότι πρόκειται για νόμιμη εργασία. Ποιος να βρει τι? Θα κάτσει το αεροδρόμιο να ψάχνει τον Χ άραβα και Ψ Γιαπωνέζο που άφησε iphone στο κουτί με το xray ? Δεν είναι και τόσο παράξενο σαν ιδέα. Τα αεροδρόμια έχουν γεμάτες αποθήκες με ότι μπορείς και δεν μπορείς να φανταστείς. Εκατομμυρια κόσμος περνάει απο αεροδρόμια, και το μόνο που δεν ξεχνάει είναι τα παιδιά του! :) Και αυτό... όχι πάντα! :lol::lol::lol:
  19. Δεν υπάρχουν αποδείξεις αγορας. Είναι παρατημένα τηλέφωνα , ιδιοκτησίας πια αεροδρομίου, που θέλει να τα ξεκλειδώσει και να τα δημοπρατήσει για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
  20. Καλημέρα, Με ρωτάνε αν υπαρχει τροπος να ξεκλειδωσει iphone 5, 6, 6s απο passcode, icloud κλειδωμα κλπ? Υποψιν οτι μιλαω για 100% νομιμη δουλεια, που θα πρέπει να κοπεί και τιμολόγιο για την παροχή της υπηρεσίας. Τα τηλέφωνα ΔΕΝ ειναι κλεμμένα. Ειναι παρατημένα, θα ξεκλειδωθούν και θα δημοπρατηθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Καμιά άποψη? καμιά εταιρεία που το κάνει?
  21. Εχω ενα Cosmote χωρις παγιο εδω και χρονια. Aποφασισαν απο τον Αυγουστο να αλλαξουν "τιμολογιακη πολιτικη" και το Cosmote χωρις παγιο να το μετονομασουν Cosmote Basic και να αρχισουν να χρεωνουν 2ευρω παγιο. Ο δε Λακης στο τηλεφωνο με τουπε χιλιων καρδιναλιων να προσπαθει να μου πει οτι εχω υπογραψει οτι η Cosmote μπορει οποτε γουσταρει να αλλαξει την τιμολογιακη πολιτικη της, και φυσικα να αρνείτο να μου στειλει την υπογραφη μου. Πρεπει να παω σε καταστημα να το αιτηθω, ενω χιλιες δυο αλλες ******** τις δεχονται τηλεφωνικα. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
  22. Εχω απαντήσει μερικά post παραπάνω. Ημουν απο τους πρώτους που το παρατήρησα. Δεν υπάρχει λύση. Οποτε θέλει το κάνει, όποτε θέλει δεν το κάνει. Οσο αφορά την ερώτηση μου, δεν μπορώ να φανταστώ ότι καποιος δεν το έχει στημένο για να το βλέπει ώς usb. Στο PC του γραφείου μου, και του σπιτιού μου είναι στημένο. Βρίσκομαι ένα ταξίδι με ένα μικρό netbook και δεν μπορώ να κατεβάζω τις φωτογραφίες απο το κινητό, και παιδεύομαι με το xender. Για αυτό και η "απαίτηση" μου.
  23. Καλησπέρα, Παράγγειλα μια καινουργια μπαταρια απο το ebay. Απο την ώρα που την έβαλα στο τηλέφωνο, που και που πετάει μία γκρίζα γραμμή κάτω ακριβώς απο εκεί που είναι τα εικονίδια για το σήμα, wifi, κλπ, και γράφει "Device Service" κατα τα άλλα δεν βλέπω να υπολειτουργεί κάτι. Φυσιολογικά δουλεύει το τηλέφωνο. Του κάνω ένα restart, φεύγει η γραμμή. Μετά απο λίγο επανέρχεται. Καμιά ιδέα? Μήπως είναι άσχετο με την μπαταρία? Η προηγούμενη είχε φουσκώσει.
  24. Συμβαινει με τις ωρες του. Οποτε θελει το κανει, οποτε θέλει δουλεύει κανονικά. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα μου απαντησει καποιος, για το τι drivers χρειαζονται για να το δω το τηλεφωνο σε windows 7 32bit σαν usb stick?
×
×
  • Create New...