Jump to content

chionis92

Members
  • Δημοσιεύσεις

    48
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About chionis92

  • Ημ. Γέννησης 30/07/1992

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

chionis92's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Kαλημέρα φίλε μου και ευχαριστώ! :) Την έχω δει κι εγώ τη συγκεκριμένη και μου άρεσε.Μάλλον κάτι τέτοιο θα πάρω απλά σκεφτόμουν τωρα στην αρχή που θα χουμε εκπαίδευση κλπ μία τύπου book για περισσότερη προστασία (μαζί με το τζαμάκι εννοείται).Βλέπεις το κινητό το έχω ακόμα σε άριστη κατάσταση εξωτερικά και το λυπάμαι μη διαλυθεί
  2. Παιδιά καλησπέρα! Ήρθε ο καιρός να παραδωθώ στην αγκαλιά του ΕΣ :D οπότε σκέφτηκα να αφήσω σπίτι το P30 Pro και να επιστρέψω στο παλιό μου πλήν τιμιότατο Mate 10 Pro για ευνόητους λόγους.Έχετε να μου προτείνετε κάποια καλή θήκη γι αυτό το σκοπό; Τώρα το κινητό φοράει την αυθεντική book της Huawei η οποία αμφιβάλλω αν το προστατεύει από τυχόν κακουχίες που μπορεί να τύχουν εκει μέσα..
  3. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Η αλήθεια είναι οτι ήμουν ανάμεσα σε αυτό και το S10+.Το note δε μου άρεσε σα συσκευή,δε ξέρω δε μου καθόταν καλά στο χέρι..Βέβαια κάτι οι κάμερες,κάτι η προσφορά που τρέχει αυτή τη περίοδο για το 128αρι που έχει σεβαστή διαφορά από το S10+,κάτι οτι από τη Huawei εχω μείνει ευχαριστημένος τα τελευταία χρόνια κατέληξα σ αυτό!
  4. Κάτοχος της συσκευής κι εγώ από χθες το απόγευμα με την έκδοση των 128GB.Προερχόμενος από το Mate 10 Pro είχα κάποιους ενδοιασμούς μέχρι τη τελευταία στιγμή εάν αξίζει η αναβάθμιση ή όχι,μόλις το έπιασα στα χέρια μου οι ενδοιασμοί πήγαν περίπατο :D .Άπαιχτη κάμερα,υποδειγματική διαχείριση μπαταρίας,καλύτερη οθόνη.
  5. H αλήθεια είναι οτι το κοίταξα το do not disturb που μου λες αλλά το πρόβλημα είναι ότι βάζει γενικά το κινητό σε σίγαση,όχι μονο τη Sim 1 που θα ήθελα εγώ. ΥΓ: Το θυμήθηκα να σου απαντήσω γιατί με πήρε πριν λίγο τηλ συνεργάτης στις 16.10 και μου χάλασε τον ύπνο... :mad:
  6. Παιδιά καλησπέρα...Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής.. Έχω το Huawei Mate 10 Pro στο οποίο έχω 2 αριθμούς,έναν της δουλειάς και έναν προσωπικό που τον έχω για οικογένεια & φίλους.Υπάρχει κάποιο app που να μπορεί να μπλοκάρει τις εισερχόμενες στον αριθμό της δουλειάς (Sim 1) σε ώρες που του ορίζω εγώ; Πχ βράδυ από 22:00 εως 09:00 ή μεσημέρι κλπ. Γιατί κάποιοι άνθρωποι δυστυχώς δεν έχουν αίσθηση του χρόνου και καλούν ότι ώρα τους καπνίσει... :mad: Μέχρι τώρα το κάνω χειροκίνητα κλείνοντας τη Sim 1 αλλά θα ήθελα να βρω ενα app,εαν υπάρχει, για να μη κλείνω τη sim ώστε να μπορώ να χρησιμοποιώ τα mb και αυτές τις ώρες.
  7. Ποιο θα μου πρότεινες φίλε μου; Σε ρωτάω γιατί είμαι άσχετος από iPad και δε ξέρω τι παίζει με αναβαθμίσεις στο iOS κλπ.
  8. Παιδιά καλησπέρα! Εδώ και αρκετό καιρό σκέφτομαι να αγοράσω ενα μεταχειρισμένο iPhone για να μπορώ να το χρησιμοποιώ ως Monitor στο Drone μου (Mavic 2 Pro) καθώς και σε μία GoPro Hero Black 7 που διαθέτω (ασχολούμαι επαγγελματικά με βίντεο).Ο λόγος που το σκέφτομαι είναι γιατί θέλω γενικά μία 2η συσκευή να την έχω γι αυτές τις δουλειές έτσι ώστε να μη δεσμεύω συνεχώς το βασικό μου κινητό κάθε φορά ως monitor (έχω ένα Huawei Mate 10 Pro) και προσανατολίζομαι προς τα iPhone λόγω του οτι τα αντίστοιχα Apps συνήθως συνεργάζονται καλύτερα με το iOS.Αρχικά σκεφτόμουν για την αγορά ενός iPad όμως είδα οτι το budget ανεβαίνει αρκετά οπότε μπορώ να συμβιβαστώ και με ένα iPhone. Έχω κάνει μία έρευνα και προσανατολιζόμουν προς το 6s Plus ή κανένα 7αρι,αλλά είπα να ρωτήσω εδώ στο forum επειδή σίγουρα γνωρίζετε περισσότερα επί του θέματος.Εσείς τι θα μου προτείνατε; Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω; Ευχαριστώ προκαταβολικά και συγγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα.
  9. Κατά γενική ομολογία η Cosmote είναι 1η εδώ και χρόνια σε κάλυψη σε πανελλαδικό επίπεδο..Βέβαια και αυτό είναι υποκειμενικό γιατί είναι ανάλογα τη περιοχή που μένει/κινείται ο καθένας μας...Πχ στη περιοχή που μένω τη καλύτερη κάλυψη σε 4G την έχει η Wind με διαφορά,με τη Vodafone να ακολουθεί και τη Cosmote να είναι από μέτρια προς κακή.Ωστόσο το βασικό μου νούμερο είναι Cosmote λόγω συχνών ταξιδιών της δουλειάς μου όπου εκεί χρείαζομαι την κάλυψη.
  10. Παιδιά καλησπέρα Είμαι εδώ και 7 μήνες στο φοιτητικό καρτοσυμβόλαιο της Cosmote με έκπτωση παγίου όμως επειδή λόγω δουλειάς δεν επαρκούν λεπτά προς όλους λόγω 3λεπτης χρέωσης και με αφορμή τις αυξήσεις (μου ήρθαν προχθες τα "μαντάτα" στο λογαριασμό) σκέφτομαι να επιστρέψω στη vodafone (στο σπίτι υπάρχει ήδη 1 συμβόλαιο καθώς και σταθερο-ιντερνετ στη vodafone) με κάποιο οικογενειακό πακέτο.Έχοντας επικοινωνήσει σήμερα με την Cosmote δέχτηκα έναν "εκβιασμό" πως αν προχωρήσω σε φορητότητα θα πληρώσω πρόστιμο (ο ένας έλεγε 38ε,η άλλη 45,γενικώς οτι ήθελε ο καθένας :wacko: ).Έχει αλλάξει κάτι και έχουν πλέον το δικαίωμα αυτό; Γιατί παρόλο που τους ανέφερα οτι στο Site της ΕΕΤΤ αναφέρει οτι εξαιρούνται οι περιπτώσεις με έκπτωση παγίου ήταν ανένδοτοι.Ο ένας υπάλληλος μου είπε να προχωρήσω σε διακοπή του συμβολαίου και μετατροπή σε καρτοκινητό πρωτού κάνω φορητότητα.
  11. Cosmote & Wind έχουν άψογο 4G/3G στο νησί (με τη Cosmote να υπερτερεί σε δύσκολα σημεία,όπως τα ορεινά του νησιού).Θα συνιστούσα να αποφύγεις τη Vodafone διότι έχει αρκετά θέματα.
  12. Τελικά δουλεύει κανονικά και ας λέει επέιγουσες κλήσεις!
  13. Παιδιά το wificalling σας λειτουργεί κανονικά στη Cosmote; Εμένα (σε unbranded,χθες το αναβάθμισα) μου εμφανίζει το εικονίδιο του VoWifi όταν δεν έχω σήμα,ωστόσο δε συνδέεται με τη cosmote αλλά λέει "Μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης"
  14. Παιδιά για το edge δε γνωρίζω,κατα λάθος έγραψα στο θέμα αυτό.Στο απλό S7 πάντως μετά το update μου έβγαλε αυτή την επιλογή μαζί με το εικονίδιο δίπλα από το 4G. http://sl.uploads.im/t/9VOef.jpg Στη Cosmote έστειλα WIFICALL στο 1333,ενεργοποεί το VoWifi (πιθανότατα και το VoLTE αλλά δεν είμαι σίγουρος).
×
×
  • Create New...