Jump to content

papathvas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2.973
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by papathvas

  1. Πληρωμές έχουν σχεδόν όλα τα Garmin. To fenix 7 είναι μια καλή πρόταση και πλέον και οικονομική. Δες σε τι τιμές μπορείς να βρεις fenix 7 pro. Το 965 είναι μια χαρά. Σε πιο οικονομικό υπάρχει και το 255/265 αλλά δεν θυμάμαι τι παίζει με το τρίαθλο.
  2. Θα μετατραπεί σε αορίστου με τιμές που παίζουν τώρα στον επίσημο κατάλογο. Πάντως και εμένα με έχουν ζαλίσει στα τηλέφωνα για ανανέωση (σε 3 μήνες τελειώνει το συμβόλαιο)
  3. Προσωπικά θα πήγαινα στο xiaomi 13 καθώς κουράστηκα με τις μεγάλες οθόνες/βάρος. Επίσης έχει τον καλύτερο επεξεργαστή και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Σαν αρνητικό θα έβαζα το MIUI (αν και εμένα δεν με ενοχλεί)
  4. μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στην τεχνική εξυπηρέτηση και να στο ενεργοποιήσουν
  5. Με σβηστή οθόνη, μπορείς να το ρυθμίσεις για να γράφει κατευθείαν σε 3rd party apps, όπως Microsoft notes ή Evernote?
  6. Καλή είναι. 100αρα με απεριόριστα σταθερά και κινητά. Δεν υπάρχει όμως λόγος να ανανεώσω τόσο νωρίς. Την ίδια τιμή έχω 3,5 χρόνια περίπου.
  7. Την τελευταία εβδομάδα με πήραν και εμένα 2 φορές για ανανέωση 6-7 μήνες πριν λήξει το συμβόλαιο για τιμή 26€ αντί για 26,90€ που δίνω τώρα. Νόμιζα πως ήταν επειδή περνάει δίκτυο στην περιοχή ή inalan και φοβούνται μην χάσουν πελάτες, αλλά βλέπω και στα προηγούμενα post ότι είναι γενικό το φαινόμενο. Ίδιες δικαιολογίες είπαν και σε μένα, παρότι τους είπα να με καλέσουν 1 μήνα πριν λήξει η σύμβαση.
  8. Αν στο κλέψουν, αν το χάσεις, αν σου πέσει από το πλοίο/γέφυρα όταν βγάζεις φώτο πάει και η sd, και πάνε όλα. Χωρίς cloud δεν γίνεται δουλειά. Η κάρτα βοηθάει μόνο όταν έχεις αρκετά και μεγάλα αρχεία, τα οποία τα χρειάζεσαι μαζί ανα πάσα στιγμή, και τα οποία υπάρχουν και σε δεύτερο μέρος εκτός κινητού.
  9. Κάποια δωρεάν και απλή εφαρμογή για video editing χωρίς watermark παίζει;
  10. papathvas

    OnePlus 11

    πως κάθετε στο χέρι; και πως είναι από βάρος;
  11. what's up με 15€ και βάζεις το πακέτο unlimited calls (απεριόρτιστη ομιλία, 2,5gb + 3gb, 600sms)
  12. Money manager expense & budget. Στην δωρεάν έκδοση το βρίσκω πληρέστατο
  13. Εδώ και λίγες μέρες έχω θέμα με έναν συγκεκριμένο αριθμό. Αν καλέσω εγώ μετά από 10 δευτερόλεπτα ομιλίας αρχίζει και κάνει διακοπές. Αν με καλέσει αυτό το νούμερο, παίζει κανονικά. Το δικό μου είναι whats up με volte και το άλλο νούμερο vodafone συμβόλαιο. Xiaomi κινητά και τα 2. Το θέμα είναι με κανέναν άλλον ούτε εγώ ούτε αυτός δεν έχουμε θέμα, όπως δεν είχαμε και μεταξύ μας εδώ και χρόνια. Δοκίμασα και χωρίς handfree, και χωρίς volte και είναι το ίδιο, και μάλιστα και σε διαφορετικές κυψέλες.
  14. ναι, σορυ, τώρα είδα ότι είναι quote σε άλλο μήνυμα.
  15. σημερα μου ηρθε sms με την παραπάνω προσφορά και γράφει έως 30/3
  16. Ανακοινώνεται ότι: A) από 19/12/2022 έως και 1/1/2023 το What’s Up μέσω του app παρέχει σε όλους δωρεάν Απεριόριστα Data για 15 ημέρες είτε για να τα χρησιμοποιήσουν οι ίδιοι, είτε να τα προσφέρουν στους αγαπημένους τους. B) από 15/11/22 διατίθεται η υπηρεσία Δωρεάν Data στο Πανεπιστήμιο, που προσφέρει στους συνδρομητές What’s Up Student Καρτοκινητού & Καρτοσυμβολαίου, δωρεάν 5GB την ημέρα, κάθε μέρα, σε χώρους δημόσιων Πανεπιστημίων σε όλη την Ελλάδα. Η εγγραφή στην δωρεάν υπηρεσία γίνεται αποκλειστικά μέσω του app. Τα δωρεάν data ενεργοποιούνται με την είσοδο των συνδρομητών σε κάποιον από τους πανεπιστημιακούς χώρους στους οποίους είναι διαθέσιμη η υπηρεσία και απενεργοποιούνται με την απομάκρυνσή από αυτούς, καθώς η υπηρεσία λειτουργεί μέσω της τεχνολογίας GPS. Τα σημεία στα οποία είναι διαθέσιμη η υπηρεσία αναγράφονται στο σχετικό χάρτη που υπάρχει στην εφαρμογή του What’s Up. Γ) από την 05/02/2023: -Αυξάνεται κατά 1GB τα data στο πακέτο UNLIMITED CALLS χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, με την τιμή να παραμένει στα 13,50€. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά παραμένουν ως έχουν. -Με κάθε ενεργοποίηση των πακέτων UNLIMITED CALLS έως και 30/03/23, θα αποδίδεται ως προσφορά επιπλέον δώρο 10GB για 30 ημέρες. Τα 10GB του δώρου είναι διαθέσιμα σε περιαγωγή εντός ΕΕ/ΕΟΧ και μεταφέρονται μόνο αν ενεργοποιηθεί το ίδιο πακέτο προσφοράς πριν την ημερομηνία λήξης του. Σε περίπτωση που οι συνδρομητές έχουν διαθέσιμα δεδομένα από άλλα πακέτα, τότε καταναλώνονται πρώτα τα ΜΒ του πακέτου με την πλησιέστερη ημερομηνία λήξης. -Το ελάχιστο ποσό για online ανανεώσεις διαμορφώνεται στα 12€ ενώ αντίστοιχα μέσω φυσικών σημείων λιανικής πώλησης διαμορφώνεται στα 15€. -Μειώνεται από 0,7440€/λεπτό σε 0,5952€/λεπτό (κατά 20%), η χρέωση κλήσεων & βιντεοκλήσεων εντός Ελλάδας προς όλα τα εθνικά δίκτυα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, μετά την κατανάλωση ή λήξη των διαθέσιμων λεπτών ομιλίας από πακέτα. Η χρέωση αφορά γεωγραφικούς αριθμούς και αριθμούς κινητής τηλεφωνίας εξαιρουμένων των σύντομων κωδικών και σύντομων κωδικών δικτύου. -Μειώνεται από 0,2€/ΜΒ σε 0,0050€/ΜΒ η χρέωση χρήσης δεδομένων για τους συνδρομητές που δεν έχουν ενεργοποιημένη τη δωρεάν υπηρεσία COSMOTE My Internet, σε περίπτωση που ο διαθέσιμος όγκος δεδομένων (MB) τους καταναλωθεί νωρίτερα από τη λήξη του ή παρέλθει η διάρκειά του και δεν υπάρχουν διαθέσιμα MB από άλλο ενεργό πακέτο. Η μέγιστη ημερήσια χρέωση παραμένει στα 2€.
  17. έχει παίξει κανένας με το 11s? κάτι άλλo αξιόλογο στα 200€ για 4/128 ή 6/128 με NFC?
  18. σε ποια δηλαδή έριχνε τα fps και τώρα είναι ΟΚ;
  19. Αν εξαιρέσεις το χάλι με το dark mode, δεν βλέπω κάποιο άλλο bug
×
×
  • Create New...