Jump to content

harris2007

Members
  • Δημοσιεύσεις

    101
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About harris2007

  • Ημ. Γέννησης Ιανουάριος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

harris2007's Achievements

  1. Συγνώμη γιατί δεν το γνωρίζω: Βλέπω στα skroutzομάγαζα: Global Edition (Σκέτο) EU EU (Global Version) MZB0D92EU Μία βοήθεια σε παρακαλώ;
  2. Καλησπέρα σε όλους, Ενδιαφέρομαι να αλλάξω το κινητό μου Samsung Galaxy S9 σε ένα από αυτά του θέματος. 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. 700€ ταβάνι 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. Δε με πειράζει, αλλά οκ να μην ξεφεύγει 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Ελλάδα και Ευρώπη 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) Οπωσδήποτε όλες οι μπάντες. 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Dual & NFC οπωσδήποτε. IR καλό θα ήταν. ραδιόφωνο αδιάφορο 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Ναι στα ελληνικά. Όχι, δεν επιθυμώ φλασάρισμα. 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Μιας και έχω συνηθίσει με το S9, είναι προτεραιότητα και η καλή οθόνη και ο stereo dolby ήχος 😎 Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία.Κάμερα,αυτονομία,ταχύτητα,gaming 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή.Samsung Galaxy S9 Επίσης να αναφέρω ότι θα ήθελα και τα εξής:Always on display, ασύρματη φόρτιση και, ιδανικά, Notification LED Πέρα από αυτά, έχετε να συστήσετε κάποιο άλλο με ταβάνι τα 700€; Ευχαριστώ
  3. Επαληθεύω κιόλας μετά από email που είχα στείλει στη Samsung εδώ και μέρες. 10w μου είπαν για το S8 και S9
  4. Ωραίος, ευχαριστώ για την απάντησή σου! Έχεις δοκιμάσει ασύρματη φόρτιση; Ρωτάω για το αν ζεσταίνεται το κινητό ώστε ο ασύρματος φορτιστής που θα αγοράσω, αν πρέπει να έχει και ανεμιστήρα.
  5. Ψάχνω πόση ώρα και δε μπορώ να βρω πόσα watt υποστηρίζει η ασύρματη φόρτιση του S9, γιατί θέλω να πάρω fast wireless charger. 15w?10w?9w? Τα επίσημα specs αναφέρουν Qi 2.0 αλλά ΠΟΣΑ watt υποστηρίζονται; Ο ενσύρματος φορτιστής είναι 2V, 1.69A οπότε 15w. Αλλά ο ασύρματος;
  6. Εγώ είχα κάνει restore σε εργοστασιακές πριν το παραδώσω. Και αυτοί βέβαια, έκαναν και από την πλευρά τους.
  7. Εγώ δεν μπήκα σε αυτή τη διαδικασία πάντως. Θεωρώ/θέλω να πιστεύω ότι η επίσημη αντιπροσωπεία θα έκανε αξιόπιστα τη δουλειά της.
  8. Υποθέτω αυτός με τα 25 είναι η smartec. Όντως έτσι είναι, αν είσαι εντός 2 ετών. Δες και προηγούμενα ποστ. Οπότε εάν ενδιαφέρεσαι τρέξε να προλάβεις.
  9. Να απαντήσω στον εαυτό μου: Όντως, στέλνοντας μήνυμα στην εξυπηρέτηση της vodafone για απενεργοποίηση του vowifi είχε λυθεί άμεσα το πρόβλημά μου. Πριν λίγες μέρες μου ήρθε sms από τη vodafone ότι το vowifi ενεργοποιήθηκε αυτόματα στο κινητό μου. Και όντως έτσι έγινε. Είχε κανείς άλλος αντίστοιχο sms; (Αν δεν το είχε ενεργοποιήσει φυσικά από πριν μιλώντας με την εξυπηρέτηση) Τελοσπάντων ελπίζω να έχουν λυθεί πλέον τα προβλήματα με τις κλήσεις και το σήμα 4G και τα sms και και και...
  10. Να πω πως και εγώ το πηγα στη smartec για αντικατάσταση μπαταρίας οπότε και θα επανέλθω με τις εντυπώσεις μου. Το περίεργο είναι ότι με χρέωσαν 20κατι ευρώ ενώ σε ένα άλλο εξουσιοδοτημένο που είναι στην πλατεία αμερικής μου ζητούσαν 55ε.
  11. Α μάλιστα. Για εμάς που το πήραμε από skroutzομάγαζο, παίζει ρόλο από ποια χώρα της ΕΕ προέρχεται το κινητό?
  12. Από την επίσημη σελίδα της Samsung: https://www.samsung.com/gr/support/warranty/ Κινητά Τηλέφωνα Περίοδος Εγγύησης 24 Μήνες Είδος Κάλυψης: Παράδοση με ευθύνη του πελάτη Γενικές Πληροφορίες: Τα αξεσουάρ που συμπεριλαμβάνονται με το κινητό τηλέφωνο (π.χ. μπαταρία) - περίοδος εγγύησης 12 μήνες.
  13. Καλή ερώτηση. Και εγώ πλέον το σκέφτομαι γιατί τα έχω δοκιμάσει όλα. Από 100% μέχρι το 20% δουλεύει κανονικά το κινητό και πέφτει με κανονικό ρυθμό η μπαταρία. Μετά το 20% όμως, και ειδικά αν το χειρίζεσαι, σε 1 λεπτό έχει κλείσει....Είναι πολύ κουραστικό αυτό, να ξέρεις δηλαδή ότι το κινητό σου έχει πλέον...80% διαθέσιμη μόνο μπαταρία. Το περίεργο όμως είναι ότι το ίδιο πράγμα έκανε και με το Galaxy A5 2016 που είχα πριν. Δεν αποκλείω να είναι τίποτα....θέμα software ώστε να μας αναγκάζουν να αλλάζουμε μπαταρία.
  14. Έγινε καλή και σωστή δουλειά; Κόλλησαν τα πλαστικά και η οθόνη άψογα, όπως είναι εργοστασιακά; Είναι το μόνο που με κωλύει.
×
×
  • Create New...