Jump to content

taxudromos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.067
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About taxudromos

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

taxudromos's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος στην αρχή που το είχα ενεργοποιημένα και τα δύο με το που σηκωνα το κινητό μπορεί να μην έπιανε το face id οπότε πρώτα έσερνα προς τα πάνω νομίζοντας οτι εχει πιάσει και μετά έβλεπα ότι δεν έχει και πατούσα στο δακτυλικό. ισως είναι θέμα συνήθειας. Οπως και να το κάνουμε είναι πολύ κατώτερο από του iphone και άμα το έχει συνηθίσει κάποιος του ξενίζει. Προσωπική μου γνώμη ότι είναι καλύτερα ένας τρόπος που δουλεύει στο 100% πάρα 2 με τον δεύτερο σε πολλές περιπτώσεις να σε καθυστερεί. Από την στιγμή που έχει άψογο δαχτυλικο εγω είμαι μια χαρά.
  2. Ρε παιδιά, το circle to search στην αρχή δεν το πρόσεξα και δεν το θεώρησα και τόσο σημαντικό, αλλά τελικά είναι πολύ βολικό στην καθημερινότητα. Διαβάζεις ένα ξένο κείμενο και δεν ξέρεις μια λέξη; Μπαμ μπαμ, την ψάχνεις αμέσως. Επίσης, χθες δοκίμασα και το live translate σε κλήση. Δεν είναι τέλειο, αλλά ίσως βοηθήσει σε κάποιες σπάνιες περιπτώσεις. Να πω και την αμαρτία μου, νόμιζα ότι θα μου έλειπε πάρα πολύ το face id, αλλά σε πολλές καθημερινές στιγμές το δάχτυλο είναι πολύ πιο βολικό. Δεν είχα φανταστεί πόσες φορές μέσα στη μέρα σήκωνα το τηλέφωνο από το γραφείο για να το φέρω σχεδόν μπροστά στη φάτσα μου ή ασυναίσθητα έγραφα το pin για να μην το σηκώνω. Τώρα απλά πατάω το δάχτυλο και βουαλά...
  3. ερωτηση διοτι δεν γνωριζω , με τα update πως δουλευει στην samsung? ερχονται σχετικα γρηγορα σε ολους η μπορει να βγει αναβαθμιση στην αμερικη και ευρωπη να ερθει μετα απο εναν μηνα?
  4. Αγαπητοί μου, Έχοντας χρησιμοποιήσει τη συσκευή για δύο ημέρες, είμαι έτοιμος να εγκαταστήσω την κάρτα SIM. Η μόνη λειτουργία που δεν με ικανοποίησε ήταν το Face ID, πιθανώς επειδή προέρχομαι από iPhone. Ο συνδυασμός του Face ID με το δακτυλικό αποτύπωμα ήταν ενοχλητικός, οπότε επέλεξα να χρησιμοποιώ μόνο το δακτυλικό αποτύπωμα, το οποίο λειτουργεί άψογα. Δεν θα αναφερθώ εκτενώς στις οθόνες, τις κάμερες, το ζουμ και τα συναφή χαρακτηριστικά. Ενώ μπορεί να μην είναι τέλεια, αναμένεται να βελτιωθούν μελλοντικά. Ο κύριος λόγος που επέλεξα το συγκεκριμένο κινητό είναι επειδή το θεωρώ το πιο ολοκληρωμένο πακέτο στο Android και ταυτόχρονα το πιο ασφαλές. Είχα κάποιες αμφιβολίες σχετικά με τις λειτουργίες smart home, αλλά λειτουργούν άψογα, τουλάχιστον στις συσκευές που διαθέτω. Επιπλέον, το Samsung Pass είναι αρκετά καλό αν το συνηθίσει κανείς. Τέλος, τώρα που η συσκευή έχει γίνει επίπεδη, ξεφεύγει από το design που είχε υιοθετήσει και ο κάθε Κινέζος κατασκευαστής. Ευχαριστώ για την προσοχή σας. Στυλ γραφής από AI, τσάμπα την πλήρωσα; Χαχα
  5. εγω εβαλα αυτο το γυαλι για λιγες ωρες, ποσοστο επιτυχιας δαχτυλικου 20% . https://www.amazon.fr/dp/B0CNR9FD91?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&th=1
  6. εχω παραλαβει απο το πρωι και εγω , πολυ ωραια συσκευη , με πολυ ωραιο και δυνατο ηχειο , στα ματια μου μια υπεροχη οθονη και πολυ γρηγορο. τωρα για τις φωτογραφιες , τα τελευταια 2 χρονια ολες οι ναυαρχιδες με καλυπτουν απο δειγματα που εχω δει. βεβαια μολις πηγα στο μπαλκονι και τραβηξα 2 φωτογραφιες , το 14 pro πολυ καλυτερο αλλα και οι 2 δεν ειναι να τις κρεμασεις στον τοιχο. αυτο που δεν μπορω να καταλαβω και δεν ξερω αν φταει το oneui η το android ειναι το εξης , δεν γινετε να παω να κανω εναλλαγη εφαρμογων σερνοντας την κατω μπαρα και να γινετε με τοση δυσκολια , σε σημειο που να λες οκ , δεν θα το χρησιμοποιω.
  7. πολυ καλο εργαλειο φαινετε το adb , το εβαλα στην ακρη να υπαρχει.. υπαρχει αλλος τροπος να ''κρυψεις'' εφαρμογες που ειναι προεγκατεστημενες η ειναι ο μονος?
  8. τελικα μετα απο λιγο παραπανω ψαξιμο σαν να μου φαινεται οτι κλεινω προς το epix pro 47mm η 51mm . ειναι λιγο υπερβολη αλλα μου αρεσει το ατιμο. μαλλον απο βδομαδα λεω να ψαξω μαγαζι να το δω και απο κοντα για ευνοητους λογους.
  9. καλησπερα σε ολους , εψαξα λιγο αλλα δεν βρηκα καποιο αντιστοιχο θεμα. ειμαι σε διαδικασια ερευνας για αθλητικο smartwatch garmin/suunto αν και κλεινω προς garmin περισσοτερο διοτι βλεπω πολυ περισσοτερες επιλογες. το μπατζετ θα μπορουσε να ειναι γυρω στα 600 πανω κατω . αθλητικη δραστηριοτητα τριαθλο με εμφαση σε ποδηλατο και το κολυμπι στην θαλασσα. θα ηθελα να εχει την δυνατοτητα να μπορω να κανω και πληρωμες αυτα που εχω ξεχωρισει προς το παρων ειναι το fenix 7 και το forerunner 965 ειναι πρωτη φορα που ψαχνω για τετοιο ρολοι οποτε ολες σας οι πληροφοριες θα ειναι πολυτιμες !
  10. μεγια σε οσους το πηραν , αντε σιγα σιγα να βγει και καμια cyanogen να γουσταρουμε ! χαχα
  11. εγω μετα απο αυτα που διαβασα σημερα εδω μεσα σκεφτομαι να το πουλησω , η μαλλον με το που ερθει θα το κανω ανταλλαγη με το s23. ρε σεις σοβαρευτειτε λιγο , και μονο που εγινε συγκριση με την οθονη του δεινοσαυρου με ξεπερναει. τεσπα , μια χαρα θα ειναι , απλα μην σκαει !
  12. εγω για αρχη περιμενω αυτη https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B0CPXVRXGN/ref=ox_sc_act_title_5?smid=A3RRC80AD6V7GG&th=1 . ηθελα κατι λεπτο και βρηκα αυτην μπροστα μου , αλλα επομενη θηκη αν κρατησω το τηλεφωνο , θελοντας και μη θα ειναι quadlock γιατι με εχουν βολεψει απιστευτα. ο μονος δισταγμος ειναι οτι η συσκευη θα γινει σαν μπλοκι.
  13. taxudromos is back ! χρονια και ζαμανια παλικαρια , ελπιζω ολοι να ειστε καλα και να εχετε μια καλη χρονια. ας μπουμε στο ψητο τωρα ! χθες στην παρουσιαση ξυπνησε το μικροβιο μεσα μου , μου το πουλησαν οι ατιμοι ! βρε konstantine , οι περισσοτεροι που αλλαζουν συσκευες καθε χρονο σαν τα πουκαμισα δεν θα πανε να το παρουν 1400 ευρω , εχει βρωμισει ο τοπος με κουπονια / τιμολογια και trade in προσφορες, τωρα οποιος το παρει 1400 ευρω ενω εχει ειδη το 23 , μην τους λυπασαι αυτους . τωρα φυσικα και δεν αξιζει η μεταβαση απο το ενα μοντελο να πηδας στο επομενο σε καμια εταιρεια (ενταξει , μονο στην apple 😄 ) , ολοι μας το ξερουμε και οταν το κανουμε ο λογος συνηθως δεν ειναι γιατι δεν μας καλυπτει το προηγουμενο. το περιμενω και εγω να δω αν εχει λαγκαρισματα ακομα η samsung ... μην μου πειτε οτι τα εχει ξεπερασει αυτα , δεν σας εμπιστευομαι εσας τους samsungακιδες , εχετε ανοσια στο lag και στα σκαλωματα ! πιστευω σε 15 μερες θα εχω μαθει αν ειναι αξιος αντικαταστατης του iphone 6s , αλλιως θα περιμενω το solana phone 2 !!!
  14. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    κανενα χτυπημα , απο την πρωτη μερα σε θηκη. η οθονη οπως την βλεπω ειναι μια χαρα , αλλα οι ψηρες θα βρουν σιγουρα αραχνιες .. μπαταρια 87% δεν εχει παει ποτε service , δεν εχει αλλαχτει ποτε οθονη μπαταρια κτλπ εγγυηση δεν υπαρχει μιας και η συσκευη ειναι πρωτο χερι και το ειχα παρει οταν ειχε βγει. επισεις ανοιξα το κουτι και εχει μεσα και τα ακουστικα σφραγγισμενα . ο φορτιστης του το ιδιο αλλα το καλωδιο κατασχεται , μην φοβαστε ομως θα το στειλω φορτισμενο ! τωρα καπου ισως εχω και κανα 2 τζαμακια και κανα 2 θηκες κινεζιες , αν τα βρω θα τα βαλω και αυτα μαζι σαν δωρο.

    420 €

    λημνος - GR

  15. Μετά από έναν μήνα κυκλοφορίας η έκδοση με τον SD κάνει 831 ευρώ χωρίς μεταφορικά και χωρίς επίσημη εγγύηση. Αυτοί που κατάφεραν και πήραν την συσκευη από εδώ τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του με κουπόνι και απαλλαγή ΦΠΑ τους βγήκε 716 + ότι πολλοί πήραν και το δώρο των 149 ευρώ και ισως το πούλησαν σφραγισμένο ένα κατοσταρικο. Όλες οι συσκευές έχουν +- , το συγκεκριμένο deal ομως ήταν κορυφαίο ακόμα και αν η έκδοση με τον exynos είναι λίγο πιο υποδεέστερη...
×
×
  • Create New...