Administrators athanaso77 Δημ. November 4, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Πέρα από το ράδιο είναι κατώτερο σε κάμερες αλλά το ένα έχει 3 και το άλλο 2... Ότι νάναι δηλαδή.. Γιαυτό περίμενα ότι το s θα ήταν καλύτερο αλλά τελικά μας τα έκανε σαλάτα Νίκο δεν αλλάζετε και τον τίτλο σε G8s; Όλοι οι κάτοχοι που συμμετέχουν στο παρόν θέμα αυτό έχουν και για αυτό γίνεται συζήτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Stock night mode vs gcam night sight Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk λολ απο αυτο φαινετε ποσο το θαβει η LG τη συσκευη...το μεν hardware μπορει το δε software... Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Και ανεβάζω και σε full ανάλυση,νομίζω είναι χαοτική η διαφορά Lg g8s stock night mode by Giwrgos Gkretsikos, on Flickr Lg g8s gcam night sight by Giwrgos Gkretsikos, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 εχει κανεις λινκ γα την gcam που δουλευει στο 8s? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 εχει κανεις λινκ γα την gcam που δουλευει στο 8s?Αυτή είναι https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog804/ Ανέβασε τα frames σε 15 και ενεργοποίησε τα noise reduction,υπόψιν μην προσπαθήσεις να αλλάξεις φακό γιατί κρασάρει. Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Δεν βγάζουν και για μας dual screen case; Καλά θα ήταν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 το απλο g8 υπαρχει και με τρεις καμερες ..ειναι το μοντελο LG G8 ThinQ 128GB LM-G820N(sk telecom)korea Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 H lg δίνει ακόμα δώρο 100 gb στο Google drive με νέα συσκευή. Στο g8s υπάρχει αυτή η προσφοράς; Στο g6 που είχα θυμάμαι υπήρχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Αυτή είναι https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog804/ Ανέβασε τα frames σε 15 και ενεργοποίησε τα noise reduction,υπόψιν μην προσπαθήσεις να αλλάξεις φακό γιατί κρασάρει. Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk thanks την κατεβασα ... εμενα μου αρεσει παντως και η στοκ νυχτερινη λυψη ..εχει και επιλογη να ανεβαζεις το φωτισμο οσο θες :) γενικα απο την καμερα του κινητου για τα δικα μου στάνταρ δεν εχω κανενα παραπονο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Κοίτα και η στοκ στο αυτόματο βράδυ δεν είναι κακή,έχει κάνει καλή δουλίτσα η lg,εκεί που χάνει σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι στον λίγο φωτισμό οπου έρχεται το night sight να συμπληρώσει,αν δεις δλδ τις Φωτογραφίες που ανέβασα. gcam night sight vs stock night mode είναι μέρα με την νύχτα. Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conrad Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Τελικά η μπαταρία πώς τα πάει ,τώρα που το έχετε χρησιμοποιήσει αρκετές μέρες παιδιά . Σε σχέση με το G6 ας πούμε ,μιας και αυτό έχω ακόμα ,είναι σε καλύτερο επίπεδο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Τελικά η μπαταρία πώς τα πάει ,τώρα που το έχετε χρησιμοποιήσει αρκετές μέρες παιδιά . Σε σχέση με το G6 ας πούμε ,μιας και αυτό έχω ακόμα ,είναι σε καλύτερο επίπεδο ;Για lg καλουτσικη είναι,απο g6 σίγουρα βγάζεις ευκολα την μέρα,αν απενεργοποιήσεις την always on οθόνη ακόμα καλύτερη αναμονή. Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conrad Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Good news,ευχαριστώ πολύ. Μάλλον θα το τιμήσω κι εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKISART2 Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 (edited) Κατι μς χαλάει στο gcam. Πολυ φωτεινό το background για νυχτα που έβαλε παραπάνω ο Γιωργος.Ιδιως ουρανός λες και ειναι απόγευμα Edited November 7, 2019 by SAKISART2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Κατι μς χαλάει στο gcam. Πολυ φωτεινό το background για νυχτα που έβαλε παραπάνω ο Γιωργος.Ιδιως ουρανός λες και ειναι απόγευμαΕιναι το night sight ,αν χρησιμοποιήσεις το απλό hdr+ ειναι πιο φυσικό το αποτέλεσμα. Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Τελικά η μπαταρία πώς τα πάει ,τώρα που το έχετε χρησιμοποιήσει αρκετές μέρες παιδιά . Σε σχέση με το G6 ας πούμε ,μιας και αυτό έχω ακόμα ,είναι σε καλύτερο επίπεδο ; μια χαρα εινα η μπαταρια ! στα επιπεδα του v30 ..βγαζεις μερα ανετα εμενα με παει πολλες φορες και μιαμιση μερα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKISART2 Δημ. November 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2019 Παιδιά το LG G8 το μεγάλο που δεν έρχεται Ευρώπη αν το παρει καποιος πχ απο Αμερική δουλεύει το 4g εδω; Ξέρω εγγύηση δε καλύπτεται απλως ηθελα να ξέρω σχετικά με τις μπάντες τι παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. November 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2019 Παιδιά το LG G8 το μεγάλο που δεν έρχεται Ευρώπη αν το παρει καποιος πχ απο Αμερική δουλεύει το 4g εδω; Ξέρω εγγύηση δε καλύπτεται απλως ηθελα να ξέρω σχετικά με τις μπάντες τι παίζει. Ναι, έχει και τις 3 μπάντες. Δεν ξέρω αν θα έχεις 4G+ βέβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 τούμπανο η μπαταρία στο LG8s.. Και όσο περνάει ο καιρός στρώνει παραπάνω. πολύ ευχαριστημένος γενικα με το κινητό Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Μια χαρά είναι το τηλέφωνο, το ράδιο είναι το μόνο που με πειράζει αλλά Οκ σε ξεπληρωνει με το γενικό σύνολο :) Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Άρχισαν και κυκλοφορούν και τα πρώτα άσπρα. Αρχίζω και το σκέφτομαι σοβαρά. Όσοι είχατε και το G6 σε ποιους τομείς και πόσο είναι καλύτερο το g8; Ταχύτητα σε κανονικές συνθήκες χρήσης. Φωτεινότητα, μπαταρία, ένταση ηχείου δόνηση , κάμερα κλπ;; Tapatalked Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Άρχισαν και κυκλοφορούν και τα πρώτα άσπρα. Αρχίζω και το σκέφτομαι σοβαρά. Όσοι είχατε και το G6 σε ποιους τομείς και πόσο είναι καλύτερο το g8; Ταχύτητα σε κανονικές συνθήκες χρήσης. Φωτεινότητα, μπαταρία, ένταση ηχείου δόνηση , κάμερα κλπ;; TapatalkedΣτα πάντα, δεν υπάρχει σύγκριση. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2019 και η καμερα για μενα ειναι πολυ δυνατη επισης 2019-11-26 16.44.15 by freddy dyfre, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. November 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2019 και η καμερα για μενα ειναι πολυ δυνατη επισης 2019-11-26 16.44.15 by freddy dyfre, on Flickr To V30 μου φαίνεται ότι έχει καλύτερη κάμερα... 20180810_202617 by andreas andreas, on Flickr Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. November 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2019 UX9 https://youtu.be/22tO2q1cJk8 Tapatalked Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts