Jump to content

cfotis13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.078
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

2 Followers

About cfotis13

  • Ημ. Γέννησης 13/04/1972

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

16.925 profile views

cfotis13's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Very Popular Rare
  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

17

Φήμη

  1. Εγώ πάντως που έχω το mu5001 από vodafone αγορά έχω μια unlimited cosmote κάρτα μέσα κ παίζει κανονικά. Απλά στο πολύ ψαγμένο λειτουργικό που θέλουν πολλοί οταν ξέρουν να κλειδώσουν πχ channel κεραία κτλ δεν έχεις πρόσβαση .
  2. Έχει καλύτερο modem από τα υπόλοιπα που κοιτάς κ πίστεψε με έχει διαφορά στο σήμα,προς το καλύτερο βέβαια.
  3. Αν έχεις παλιά συσκευή μπορείς με ένα ρούτερ με usb να κάνεις tethering από το τηλέφωνο σε περισσότερες συσκευές.Δες σε gl inet ή tp link. το πρωτο έχει από μαμά openwrt με πάρα πολλές επιλογές.Just google it!
  4. Στα τόσα τηλέφωνα μία ερώτηση έφτανε:αν κάποιος φίλος με cosmote να μπορεί να κάνει ανανέωση τρίτου κ τα έδινε σε μετρητά μετά για να γίνει η πληρωμή κ να φανεί άμεσα. Προϋπόθεση να γνωρίζετε το νούμερο που έχει η σιμ ,πρέπει να το γράφει στο φακελάκι που είναι η σιμ μέσα.
  5. Cosmote σε συμβόλαιο απεριόριστα όλα δίνει μέχρι 4 σιμ για data με 3.02€ τον μήνα χρέωση εκάστη ,Vodafone απεριόριστα όλα συμβόλαιο μαζί με σταθερή αν έχεις σε δίνει mifi 40€ δωρεάν με έξτρα σιμ για data
  6. Δεν υπάρχουν στο app και όχι τα λεπτά ομιλίας είναι για την εκάστοτε χώρα, απλά συνεχίζει να κάνει rollover με τα παλιά πακέτα data κ επειδή έχω αρκετό συνεχίζω έτσι.
  7. Ισχύουν, επειδή ακόμα κάνω rollover και μόνο μ αυτά έμεινε να συνεχίσω τα πάνω από 100gb.Και είναι για 30 μέρες
  8. Και αν κάνεις ανανέωση με payzy παίρνεις τα διπλά δλδ 3gb!
  9. Το υπόλοιπο χρόνο ομιλίας one θα φανεί μόνο στο my cosmote
  10. Αν έχετε ρούτερ με είσοδο USB που να υποστηρίζει mobile usb tethering μπορείτε να κάνετε δουλειά με μια παλιά συσκευή. Εχω το xiaomi mi3 και με το TCL 20r 5ĝ ,έχω σήμα 5g στο σπίτι, πιάνω 200dl με 18ul σε περισσότερες συσκευές wifi 5ghz και χωρίς να ανεβάζει θερμοκρασία όπως τα οποιαδήποτε mifi με τα μισά χρήματα απ όσο κάνει ένα 5g mifi!
  11. Και αν χρησιμοποιήσετε κάρτα payzy για την ανανέωση θα διπλασιαστεί και παίρνει 3gb!!
  12. Εάν γνωρίζει να δουλεύει το app της frog εσύ μπορείς νά το έχεις το νούμερο περασμένο στ my cosmote
  13. cfotis13

    LG G8 / G8s

    Όταν έφυγα από το g8s (ακόμα το έχει η σύζυγος!) πήγα στο pixel 4a (το έχει η κόρη!) ,η ποιότητα του βίντεο και φωτογραφιών ήταν ίσο ή μπορώ να πω και καλύτερο μικρό ελαφρύ και φυσικά αναβαθμίσεις στην ώρα τους. Μ έκατσε ένα samsung a52s εδώ κ ένα μήνα και τελικά θα προτιμούσα το pixel 6a και μάλλον εκεί θα πάω και ας μην παίζει 5g volte κτλ ,το AI της GOOGLE δεν υπάρχει. Δεν ξέρω μόνο τι λέει η Motorola με την σειρά edge και το ποιο pure λειτουργικό.
  14. cfotis13

    Google Pixel 4a

    Και μετά από εδώ που.....; Ρητορική ερώτηση, ξέρω ότι είμαι off topic, λόγω μεγέθους και προβλήματα Google με τα ελληνικά δίκτυα το μόνο που κάνει κλικ είναι το Motorola edge 30 neo! Στάλθηκε από το RMX2155 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
×
×
  • Create New...