CaptainNickGR Δημ. May 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2022 Οι συσκευές iOS να περιμένουν την 15.5, διαφορετικά την μεθεπόμενη έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. May 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2022 5 ώρες πριν, CaptainNickGR said: Οι συσκευές iOS να περιμένουν την 15.5, διαφορετικά την μεθεπόμενη έκδοση. Μόλις βγήκε η αναβάθμιση 15.5 αλλά δεν.... Vowifi..... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. May 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2022 https://www.wind.gr/support/idiotes/diktio-kalipsi/pia-ine-ta-simvata-kinita-gia-to-vowifi-ke-pos-to-energopio#top Μόλις 5 συμβατές συσκευές έχει προς το παρόν, όλες Xiaomi σειρά 11. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. May 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2022 28 minutes ago, damierom said: Μόλις βγήκε η αναβάθμιση 15.5 αλλά δεν.... Vowifi..... Οπα, τόσο γρήγορα βγήκε; Νόμιζα ότι ήταν στην αρχή της delevoper edition, τέλος πάντων, από τι φαίνεται θα αργήσει πολύ για τις iOS συσκευές εκτός αν σκάσει € η Wind για Carrier Update. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. May 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2022 Νομίζω πως ναι προς όφελος της να προχωρήσει πιο γρήγορα η wind γιατί υπάρχει έλλειψη σήματος. Και τα iOS που δεν έχουν τη δυνατότητα αναβάθμισης τι θα κάνουν; Θα αλλάξουν κινητό; Πιο εύκολα δίκτυο θα αλλάξουν. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smetcfu Δημ. May 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2022 Σχετικά με την προσθήκη νέων κινητών για την υπηρεσία VOW , όλο διαβάζω θα προστεθούν νέες συσκευές και όλο τις ίδιες έχουν .....τόσο δύσκολο είναι να προχωρήσει η πιστοποίηση νέων ????Τα ζώα μου αργά έχει γίνει το όλο θέμα ..υπάρχει κάποιο νεότερο η κάποια εκτίμηση ...υπάρχει θέμα σε εσωτερικούς χώρους σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορούν να το καταλάβουν ? Ο ανταγωνισμός το παρέχει εδώ και χρόνια..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2022 4 ώρες πριν, smetcfu said: Σχετικά με την προσθήκη νέων κινητών για την υπηρεσία VOW , όλο διαβάζω θα προστεθούν νέες συσκευές και όλο τις ίδιες έχουν .....τόσο δύσκολο είναι να προχωρήσει η πιστοποίηση νέων ????Τα ζώα μου αργά έχει γίνει το όλο θέμα ..υπάρχει κάποιο νεότερο η κάποια εκτίμηση ...υπάρχει θέμα σε εσωτερικούς χώρους σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορούν να το καταλάβουν ? Ο ανταγωνισμός το παρέχει εδώ και χρόνια..... Το θέμα ήταν να ξεκινήσει να παρέχει την υπηρεσία..Από δω και πέρα η ουρά έμεινε που λέμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. May 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2022 To 13700 δε παίζει πλέον. Σου λέει πάρε στο 13800 με χρέωση. 👎 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. May 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2022 11 minutes ago, hercoulis said: To 13700 δε παίζει πλέον. Σου λέει πάρε στο 13800 με χρέωση. 👎 Επιβεβαιώνω. Έτσι ακριβώς. Υπόψιν έχω καρτοκινητο. Δε γνωρίζω αν ισχύει κάτι άλλο στα συμβόλαια. Άσχετο: Πάντως ειλικρινά έχω αγανακτήσει με τις κλεψιες της Wind. Κάνω συχνά στα κινητά μου επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου σε δικαρτο και ΠΑΝΤΑ μου αφαιρούνται 7 με 9 λεπτά κάθε φορά απ' το χρηματικό μου υπόλοιπο. Στην άλλη εταιρεία ΠΟΤΕ δε μου έχει συμβεί αυτό. Για να προλάβω μερικούς... βάζω μια φορά χρήση δεδομένων τη Wind και μια την άλλη και το ανάποδο. Θέλω να πω ότι δεν έχει σχέση αν είναι η κύρια κάρτα για δεδομένα της Wind. Έλεος....!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2022 Αν είναι iphone στέλνει sms για επιβεβαίωση του αριθμού (imessage και facetime). Μόνο η Cosmote δεν χρεώνει αυτά τα μηνύματα (χρέωση 7 cents) 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. May 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2022 3 minutes ago, paanos said: Αν είναι iphone στέλνει sms για επιβεβαίωση του αριθμού (imessage και facetime). Μόνο η Cosmote δεν χρεώνει αυτά τα μηνύματα (χρέωση 7 cents) Όντως iphone είναι. Αλλά η άλλη κάρτα είναι η κόκκινη και μερικές φορές η πράσινη. ΚΑΜΙΑ από αυτές τις δύο όμως δε με χρεώνει. Μόνο η Wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. May 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2022 Εντωμεταξυ μέχρι και τώρα μετά από ώρα δηλαδή που έκανα επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου και μου έφαγε 7 λεπτά... συνεχίζει ως τώρα και πέφτει το υπόλοιπο και από 6.59 έφτασε στα 5.95... τι συμβαίνει;;;!!! 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. May 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2022 Ξαναεπεσε 5.87€.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2022 6 ώρες πριν, damierom said: Εντωμεταξυ μέχρι και τώρα μετά από ώρα δηλαδή που έκανα επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου και μου έφαγε 7 λεπτά... συνεχίζει ως τώρα και πέφτει το υπόλοιπο και από 6.59 έφτασε στα 5.95... τι συμβαίνει;;;!!! Κλείσε iMessage,απλά είναι 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2022 (edited) 10 ώρες πριν, hercoulis said: To 13700 δε παίζει πλέον. Σου λέει πάρε στο 13800 με χρέωση. 👎 Αν και θα σας φανεί αστείο αλλά υπάρχει κόλπο και για αυτό.. Δυστυχώς έτσι είναι αλλά υπάρχει.Το νόημα είναι να μην σε καταλάβει το σύστημα τι ζητάς,αν πχ αρχίσεις να λες ακαταλαβιστικες φράσεις ή λέξεις (ανύπαρκτες πως να το πω πιο απλά,τύπου γκριμάτσες με το στόμα ή κάπως έτσι) σε συνδεει με εκπρόσωπο.. Αστείο αλλά πιάνει. Edited May 21, 2022 by George6633 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2022 Και ο εκπρόσωπος σου λέει να πάρεις το 13800. Been there, done that.😅 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. May 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2022 Για βλάβες κτλ χρησιμοποιώ την εφαρμογή της WIND η οποία έχει ενσωματωμένο chat. Επίσης και μέσω messenger για όσους χρησιμοποιούν ζουκοεφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2022 11 ώρες πριν, Bayern7 said: Και ο εκπρόσωπος σου λέει να πάρεις το 13800. Been there, done that.😅 Ακόμη κι αν θέλεις να δηλώσεις βλάβη και δεν χρειάζεσαι γενική εξυπηρέτηση; Η ΕΕΤΤ έχει ζητήσει να υπάρχουν δωρεάν αριθμοί βλαβών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2022 1 hour ago, minast said: Ακόμη κι αν θέλεις να δηλώσεις βλάβη και δεν χρειάζεσαι γενική εξυπηρέτηση; Η ΕΕΤΤ έχει ζητήσει να υπάρχουν δωρεάν αριθμοί βλαβών. Ακριβώς. Γι αυτό υπάρχει το 13700. Αν πεις τη λέξη "βλάβη", συνδεεσαι με εκπρόσωπο. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2022 On 22/5/2022 at 2:13 ΠΜ, Bayern7 said: Και ο εκπρόσωπος σου λέει να πάρεις το 13800. Been there, done that.😅 Εγώ πάντως όταν πολύ πρόσφατα συνδέθηκα με το 13700 και του είπα για ενεργοποίηση Volte κλπ μου λέει έχετε πάρει για ζητήματα σταθερής αν θέλετε να σας συνδέσω με το τμήμα κινητής και έτσι και έγινε. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. May 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2022 Νταξ... μας δουλεύει η Wind με το VoWiFi... Ένα μήνα τώρα, τα ίδια 7 τηλεφωνα έχει δήλαδή τις παραλλαγές του Xiaomi 11... Απογοητευση... 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. June 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2022 (edited) Σε εμένα που βγάζει σταθερά την ένδειξη "Volte" που στην 1η κάρτα έχω Wind, σημαίνει ότι δουλεύει σωστά? Δεν έχω πάρει κανένα τηλέφωνο πουθενά για να το ενεργοποιήσω. Πρέπει να είναι ανοιχτά και τα δεδομένα ή δεν έχει σημασία? Γενικά πως ελέγχεις εάν λειτουργεί ή όχι? Σαν 2η κάρτα έχω την κόκκινη εταιρία. Το τηλέφωνο είναι Xiaomi Note 9T. Edited June 9, 2022 by ath156 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. June 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2022 Ναι δουλεύει κανονικά και όχι δεν χρειάζεται να είναι ταυτόχρονα ανοιχτά τα δεδομένα.Poco X3 Pro 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. June 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2022 13 Ιουνίου 2022 κι ακόμα τα iphone είναι χωρίς VoWiFi (f2g).... Τι να πούμε τώρα για αυτό το χάλι...; Είπαμε περιμένουμε χρόνια αλλά όχι κι άλλα επιπλέον. Κατάντησε αηδία. Όσο και να σε συμπαθούμε και να σε αγαπάμε Wind είσαι επιεικως απαράδεκτη. 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. June 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2022 (edited) On 13/6/2022 at 8:30 ΜΜ, damierom said: 13 Ιουνίου 2022 κι ακόμα τα iphone είναι χωρίς VoWiFi (f2g).... Τι να πούμε τώρα για αυτό το χάλι...; Είπαμε περιμένουμε χρόνια αλλά όχι κι άλλα επιπλέον. Κατάντησε αηδία. Όσο και να σε συμπαθούμε και να σε αγαπάμε Wind είσαι Edited June 18, 2022 by Chrischal1908 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts