Jump to content

WPerty

Members
 • Δημοσιεύσεις

  501
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by WPerty

 1. Πολύ πιθανόν. Όμως δεν καταλαβαίνω τον λόγο που το κάνουν. Έχω ακούσει ότι το κάνουν σε budget συσκευές, αλλά δεν πιστεύω ότι επιβαρύνεται τόσο πολύ το σύστημα έτσι ώστε να τα αφαιρούν. Αυτά τα περίεργα με απομάκρυναν από την Xiaomi.
 2. Είναι θέμα έκδοσης του miui launcher και μοντέλου κινητού. Σε μερικά τηλέφωνα έχουν βγάλει αυτές τις λειτουργίες από τον launcher. Αν έγινε μετά από ενημέρωση του launcher, τότε μπορείς να το επαναφέρεις στην εργοστασιακή του έκδοση. Αν είναι μετά από ενημέρωση λογισμικού, τότε πρέπει να περιμένεις νέα ενημέρωση είτε λογισμικού είτε launcher.
 3. Η πολιτική της εταιρίας είναι μηνιαία updates τους πρώτους 6 μήνες από την κυκλοφορία του μοντέλου και μετά κάθε 2 μήνες. Αυτό γίνεται και στις 2 συσκευές που έχω και έχει απαντηθεί επίσημα και στο community.
 4. Δεν καταργήθηκε, απλά δεν υπήρχε ποτέ σαν επιλογή στον stock miui launcher. Είναι μόνο για την οθόνη κλειδώματος.
 5. WPerty

  Realme 7

  Έχει ξεκινήσει να διατίθεται η 3.0 στην Ινδία. Λογικά σε 7-10 μέρες θα έρθει κι από εδώ.
 6. Πήγαινε εδώ και απενεργοποίησέ το.
 7. Αυτό πάντα θα κουνιέται, διότι είναι έτσι φτιαγμένο, δεν κλείνει από κάπου.
 8. Εγώ πάντως όταν χρειάστηκα εγγύηση από Σκρουτζομάγαζο με έγραψαν κανονικά. Μου έβγαλε κιτρινίλα η οθόνη και μου είπαν ότι φταίω εγώ και ότι δεν θα μου το φτιάξουν. Εννοείται ότι πρόσεχα το κινητό και ποτέ δεν ανέβαζε θερμοκρασίες ούτε το πίεζα, όπως με κατηγόρησαν. Οι εμπειρίες βέβαια διαφέρουν ανά κατάστημα, οπότε θα έλεγα να γίνεται εκτεταμένη έρευνα σε αυτό το κομμάτι πρωτού προβούμε σε αγορά. Προσωπικά από εδώ και πέρα θα προτιμώ να δίνω παραπάνω χρήματα σε κάποιον με επίσημη αντιπροσωπεία ώστε να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
 9. Το redmi note 7 είχε τον Xiaomi dialer. Από το note 8 και έπειτα, έβαλαν της Google.
 10. Δεν το υποστηρίζει ο Google dialer. Πρέπει να βάλεις άλλη εφαρμογή.
 11. Μόνο αν βάλεις κάποιον άλλον dialer. Η εφαρμογή της Google που έχουμε στα ευρωπαϊκά μοντέλα δεν το υποστηρίζει.
 12. Κρατάς πατημένο το power button μέχρι να κάνει επανεκκίνηση. Αυτό γίνεται σε όλα τα Android τηλέφωνα.
 13. WPerty

  Realme GT 5G

  Η εφαρμογή δουλεύει κανονικά, απλά δεν εμφανίζεται στην διαχείριση εφαρμογών στις ρυθμίσεις. Αυτό εννοούσε ο Nikolas.
 14. WPerty

  Realme GT 5G

  Σε Realme 7 & GT master edition δεν εμφανίζεται στη λίστα εφαρμογών. Κάποια λόξα της εταιρίας είναι μάλλον.
 15. Δοκίμασε πρώτα να δεις αν ο αισθητήρας εγγύτητας - φωτεινότητας δουλεύει σωστά. Κάλυψε τον με το χέρι και δοκίμασε με αγγίγματα να δεις αν ανοίγει η οθόνη. Μπορεί το μέρος που το βάζεις να έχει πολύ άπλα στο πάνω μέρος και να μην καλύπτει τον αισθητήρα.
 16. Μπορείς να απενεργοποιήσεις το double tap to wake the screen.
 17. WPerty

  Poco F3

  Δεν παίζει ρόλο το soc όσον αφορά τις ενημερώσεις. Έχουν συγκεκριμένο κύκλο υποστήριξης, οπότε 3 αναβαθμίσεις Android είναι πολύ δύσκολο.
 18. Οπότε βγάζουμε εκτός το λογισμικό του κινητού και πάμε στην εφαρμογή. Υπάρχει τρόπος να δοκιμάσεις μια παλαιότερη έκδοση της εφαρμογής να δεις αν σου βγάζει το μήνυμα; Αν όχι, μπορείς νά κάνεις το απλό και λογικό βήμα να κλείσεις τα δεδομένα, εφόσον δεν έχεις ενεργό πακέτο.
 19. Έχεις κάνει ενημέρωση λογισμικού ενδιάμεσα; Η ειδοποίηση προέρχεται από το σύστημα Android και λογικά δεν απενεργοποιείται. Η λύση είναι να κλείνεις τον διακόπτη των δεδομένων εφόσον δεν έχεις ενεργό πακέτο, που είναι και απολύτως λογικό.
 20. Μήπως την έχει κρύψει καταλάθος;
 21. Μπορεί να αφαιρέσει την κάρτα sim, οπότε το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Πιστεύω ο μόνος τρόπος προστασίας σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η e-sim, σε συνδυασμό με κωδικό pin για απενεργοποίηση του κινητού.
 22. Υποστηρίζει τη συχνότητα 5ghz κανονικά. Μιλάνε για το ρούτερ και όχι για το σήμα κινητής.
 23. WPerty

  Poco F3

  Ρίξε μια ματιά στις ρυθμίσεις. Νομίζω μπορείς να διαλέξεις ποια εικονίδια θέλεις να φαίνονται στη γραμμή κατάστασης.
×
×
 • Create New...