Dimitris_15 Δημ. November 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2024 (edited) 1 hour ago, ath156 said: Τελικά έβαλα στην άκρη το Xiaomi Note 9T και αγόρασα το Samsung S24 Ultra, όπου εδώ το vowifi δουλεύει σωστά. Κόστισε κάτι τις παραπάνω, αλλά τουλάχιστον τώρα δουλεύει😁😅 Λες όταν αγοράσω νέα συσκευή να δουλεύει κανονικά διότι θα αγοράσω στα Χριστούγεννα νέα συσκευή πιστεύετε ότι με το Xiaomi Redmi note 13 pro+ NFC 5G το vowifi να δουλεύει κανονικά Παιδιά απαντήστε αν είναι Edited November 25, 2024 by Dimitris_15 3 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2024 13 ώρες πριν, Dimitris_15 said: Λες όταν αγοράσω νέα συσκευή να δουλεύει κανονικά διότι θα αγοράσω στα Χριστούγεννα νέα συσκευή πιστεύετε ότι με το Xiaomi Redmi note 13 pro+ NFC 5G το vowifi να δουλεύει κανονικά Παιδιά απαντήστε αν είναι Καλύτερα ρώτησε και στο θέμα της συσκευής 😉 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes4 Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου Υπαρχει κανεις που να του δουλεψε στο redmi note 10 pro; Η καρτα εχει ενεργο vowifi γιατι την δοκιμασα σε αλλο κινητο και επισης (εχω custom rom) το vowifi λειτουργει με cosmote 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου Τελικά αγόρασα το Samsung Galaxy A15 4G και το vowifi δουλεύει κανονικά μετά από απενεργοποιηση και εκ νέου ενεργοποίηση και ρύθμιση της υπηρεσίας vowifi δουλεύει κανονικά και κιόλας τώρα δουλεύει και στο 9 το Redmi 2 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου Είναι αλήθεια ότι δεν υποστηρίζεται αποστολή/λήψη SMS όταν σε VoWiFi? 🙄🫠 Το αναφέρουν στη σελίδα και μου φάνηκε περίεργο, όχι ότι δε το πιστεύω βέβαια αλλά 2026 έχουμε… επίσης το πηγαίνουν ακόμη ανάλογα με το μοντέλο τηλεφώνου; Πχ αν έστελνα SMS από Pixel για ενεργοποίηση θα με γείωνε; Γιατί αναφέρεται πιο πάνω ότι δουλεύει οκ σε σειρά S24 αλλά στη σελίδα τους το πιο πρόσφατο είναι S23…; Αυτό που με εξέπληξε είναι ότι αναφέρουν ότι το WiFi Call τους δουλεύει και στο εξωτερικό πράγμα που θα περίμενα από πιο μεγάλο πάροχο χρώματος κόκκινου αλλά πού … 3 Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου Μόνο η cosmote το έχει φτιάξει σωστά αυτό να δουλεύει το wi-fi call με το sms. Μεσω rcs φυσικά λαμβάνεις και στέλνεις κανονικά. Δεν είναι πλήρως ενημερωμένη η λίστα, εμένα σε motorola αλλά και άλλα που έχουν αναφερθεί δουλεύει κανονικά η υπηρεσία. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου Μόλις το δοκίμασα και στέλνει κανονικά με Wi-Fi calling. Αν όμως εννοείτε ότι θα πρέπει να στέλνει με κλειστό το τηλ, και Wi-Fi calling, πολύ σωστά δε το στέλνει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου Αυτο εννοω. Πρέπει να υπάρχει ενεργο δικτυο κινητής ώστε να φεύγει από εκεί το μήνυμα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου Με κλειστό τηλέφωνο, το Wi-Fi calling το κρατάει ενεργό, ώστε να δέχεται κλήσεις. Ευτυχώς (για μένα), που δεν δέχεται και μηνύματα. Κάποιοι μπορεί να θέλουν το τηλ. ανοιχτό όλη μέρα, και κάποιοι όχι, αυτοί θα πρέπει να απενεργοποιούν το Wi-Fi calling. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου Εννοούσα να στέλνει/δέχεται μηνύματα με WiFi calling πχ σε λειτουργία πτήσης. Μου φάνηκε περίεργο επειδή σε όλα τα δίκτυα εξωτερικού που έχω το vowifi λειτουργεί 100% σαν δίκτυο. Αλλά μετά διάβασα και μορφώθηκα ότι μερικά δίκτυα έχουν περιορισμό… κρίμα γιατί το γεγονός ότι αφήνουν vowifi στο εξωτερικό είναι πολύ θετικό αλλά αν χρειάζεσαι ΟΤΡ κλπ… άστο 2 Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου 11 minutes ago, one_tree_hill said: Εννοούσα να στέλνει/δέχεται μηνύματα με WiFi calling πχ σε λειτουργία πτήσης. Μου φάνηκε περίεργο επειδή σε όλα τα δίκτυα εξωτερικού που έχω το vowifi λειτουργεί 100% σαν δίκτυο. Αλλά μετά διάβασα και μορφώθηκα ότι μερικά δίκτυα έχουν περιορισμό… κρίμα γιατί το γεγονός ότι αφήνουν vowifi στο εξωτερικό είναι πολύ θετικό αλλά αν χρειάζεσαι ΟΤΡ κλπ… άστο Πράγματι είναι μια έλλειψη αυτό. Κατά τη γνώμη μου το ότι λειτουργεί στο εξωτερικό αναιρεί τα πάντα. . Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι ως προς τη χρέωση αλλά οταν είχα Nova το είχα χρησιμοποιήσει σε πολλες χωρες εκτος ΕΕ και δεν είχα χρεωθεί. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου Εγώ λόγω εργασίας δεν έχω καλό σήμα και δουλεύω μόνιμα σε flight mode και WiFi calling με κοσμοτε δουλεύουν όλα άριστα κλήσεις και μηνύματα δεν καταλαβαίνω ότι είναι σε λειτουργία πτήσης πολλές φορές 3 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου 22 minutes ago, rs280ps said: Εγώ λόγω εργασίας δεν έχω καλό σήμα και δουλεύω μόνιμα σε flight mode και WiFi calling με κοσμοτε δουλεύουν όλα άριστα κλήσεις και μηνύματα δεν καταλαβαίνω ότι είναι σε λειτουργία πτήσης πολλές φορές Μα δεν νομίζω να είπε κανείς για ΚΟΣΜΟΤΕ ότι δεν δουλεύει καλά το wifi calling. Το αντίθετο. Προσωπικά το έχω δει στο κινητό της γυναίκας μου (Xiaomi Poco X5) και του γιου (Iphone15 max). Επίσης και σε Vodafone φαίνεται να δουλεύει άψογα. Είχα διπλή καρτα στο Xiaomi Note 9T (Nova F2g και Vodafone CU - "φοιτητικό" από γιο😁). Στην Vodafone δούλευαν τα πάντα ρολόι στο wifi calling. Στην ΝΟΒΑ αλεπάλληλα τηλέφωνα, αλλά τίποτα. Κάποια στιγμή εδέησαν να το ενεργοποιήσουν. Όμως μπορούσα ΜΟΝΟ ΝΑ ΛΑΒΩ κλήσεις με wifi calling. ΟΧΙ να κάνω ! Ε είδα και αποείδα και άλλαξα τηλέφωνο για να λειτουργεί και η εξερχόμενη κλήση σε wifi calling στην ΝΟΒΑ. Κόστισε λίγο "ακριβούτσικα" (Samsung S24 Ultra), αλλά πέτυχα τον σκοπό. Ορίστε και ένα από τα ποστ μου εδώ (και έχω κάνει αρκετά μπας και το κατάφερνα στο Xiaomi Note 9T - αλλά μπα). https://myphone.gr/forum/topic/171152/page/75/ 5 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου Εγω σε σ25 Ουλτρα παντως δουλευουν αψογα Wifi Call Και σε βφ και σε νοβα κανενα θεμα. 2 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου 8 minutes ago, Nickchris36 said: Εγω σε σ25 Ουλτρα παντως δουλευουν αψογα Wifi Call Και σε βφ και σε νοβα κανενα θεμα. Ναι αλλά εάν πρέπει να δώσεις 1.000+ ευρώ για να δουλεύει και σε ΝΟΒΑ, δεν είναι και το καλύτερο...... Οι άλλες 2 εταιρίες φαίνεται να έχουν συμβατότητα ακόμα και με τα πιο ταπεινά τηλέφωνα. 4 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου (edited) 7 minutes ago, ath156 said: Ναι αλλά εάν πρέπει να δώσεις 1.000+ ευρώ για να δουλεύει και σε ΝΟΒΑ, δεν είναι και το καλύτερο...... Οι άλλες 2 εταιρίες φαίνεται να έχουν συμβατότητα ακόμα και με τα πιο ταπεινά τηλέφωνα. Σαφως δε διαφωνω...κατι πρεπει να κανει με αυτο το θεμα..Δε το συζητω! Παντως και στο παλιο μου τηλ το S21 Fe δουλευει το ιδιο απροβληματιστα η νοβα wifi call που ειναι ενα οικονομικα πιο προσιτο μοντελο. Edited 22 Ιανουαρίου by Nickchris36 5 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου 26 minutes ago, ath156 said: Ναι αλλά εάν πρέπει να δώσεις 1.000+ ευρώ για να δουλεύει και σε ΝΟΒΑ, δεν είναι και το καλύτερο...... Οι άλλες 2 εταιρίες φαίνεται να έχουν συμβατότητα ακόμα και με τα πιο ταπεινά τηλέφωνα. Δεν χρειάζεται 1000+, και αρκετά από τα φτηνότερα της Samsung έχουν την ίδια συμπεριφορά, και παγίως είναι από τις εταιρείες που οι πάροχοι προτιμούν να εξασφαλίζουν την ορθή λειτουργία, λόγω δημοφιλίας. Δυστυχώς το WiFi calling απαιτεί όλη η αλυσίδα να συνεργάζεται σωστά. Αυτό μπορεί να σημαίνει όχι μόνο το μοντέλο της συσκευής και τις ρυθμίσεις, αλλά ακόμα και την έκδοση του λειτουργικού συστήματος (μεταξύ άλλων). 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου (edited) Έχω το OnePlus 15 και είναι άφαντη η επιλογή στις ρυθμίσεις για VoWIFI, γιατί δεν υποστηρίζεται η συσκευή μου από τη Nova. Υπάρχει ελπίδα για το μέλλον να υποστηριχθεί η συσκευή; Όσοι έχουν το προηγούμενο μοντέλο της εταιρίας (OnePlus 13), υποστηρίζει την εν λόγω υηρεσία το κινητό τους; Edited 5 Φεβρουαρίου by pluss 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου Συνήθως είναι για xiaomi και καποιες άλλες μάρκες αλλα δοκιμασε στο dialer *#*#869434#*#* μπας κι εμφανιστει το μενου στις ρυθμίσεις. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου 5 ώρες πριν, pluss said: Έχω το OnePlus 15 και είναι άφαντη η επιλογή στις ρυθμίσεις για VoWIFI, γιατί δεν υποστηρίζεται η συσκευή μου από τη Nova. Υπάρχει ελπίδα για το μέλλον να υποστηριχθεί η συσκευή; Όσοι έχουν το προηγούμενο μοντέλο της εταιρίας (OnePlus 13), υποστηρίζει την εν λόγω υηρεσία το κινητό τους; Δοκίμασε το παρακάτω Alternative/Hidden Menu Method (If Toggle is Missing): If the option is not in settings, it may be hidden by the carrier. Open the dialer app and dial *#800#. Select "oneplus Logkit". Tap "Function Switch". Enable "VoWifi switch" and restart the phone. 5 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου μολις ηρθα στην f2g και volte/vowifi δεν εχω sms να στειλω δεν υπαρχει, σωστα? αρα θα πρεπει να μιλησω με την εξυπηρετηση πελατων? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου Just now, tasosathan said: μολις ηρθα στην f2g και volte/vowifi δεν εχω sms να στειλω δεν υπαρχει, σωστα? αρα θα πρεπει να μιλησω με την εξυπηρετηση πελατων? 24 ώρες απο την ενεργοποίηση της κάρτας θέλει συνήθως και θα σου έρθει και μήνυμα για να σε ενημερώσει πως είναι διαθέσιμο το WiFi Calling Αν μέχρι αύριο το μεσημέρι δεν έχει ενεργοποιηθεί πάρε 13700 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου 2 ώρες πριν, evang.t said: 24 ώρες απο την ενεργοποίηση της κάρτας θέλει συνήθως και θα σου έρθει και μήνυμα για να σε ενημερώσει πως είναι διαθέσιμο το WiFi Calling Αν μέχρι αύριο το μεσημέρι δεν έχει ενεργοποιηθεί πάρε 13700 Εγώ έκανα ενεργοποίηση SIM 20:30 (Πέμπτη) και Παρασκευή ξημερώματα είχε έρθει SMS ότι ενεργοποιήθηκε. FREE2GO και εγω. 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 25 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουνίου Χρησιμοποιώ το Galaxy A54 και απο την εξυπηρέτηση μου ενεργοποιούν το VoLTE αλλα το VoWifi δεν λειτουργεί μαλλον επιδη σε ειναι στην λίστα υποστιριζομενων συσκευών εχω Q 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 25 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουνίου 2 ώρες πριν, eridion25 said: Χρησιμοποιώ το Galaxy A54 και απο την εξυπηρέτηση μου ενεργοποιούν το VoLTE αλλα το VoWifi δεν λειτουργεί μαλλον επιδη σε ειναι στην λίστα υποστιριζομενων συσκευών εχω Q Στη Nova ενεργοποιούνται ξεχωριστά VoLTE και Wifi Calling μου είχαν αναφέρει στην εξυπηρέτηση. Εάν έχεις ζητήσει ενεργοποίηση Wifi Calling και ακόμα δεν έχει αλλά κάτι, ρίξε μια ματιά Ρυθμίσεις < Συνδέσεις < Διαχείριση SIM< Κλήσεις Wifi (ή Vodafone WiFi Calling αν έχει περάσει έτσι) και άνοιξε το στη SIM της Q Telecom (ή NOVA όπως φαίνεται). 3 minutes ago, elkons said: Κλήσεις Wifi (ή Vodafone WiFi Calling αν έχει περάσει έτσι) Σε εμένα για παράδειγμα δεν φαίνεται ως Κλήσεις Wifi, αλλά COSMOTE WiFi calling ενώ έχω και τη SIM της Nova! 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts